2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

cok gecmis olsun canim allah sifa versin usuttun mu ? hay allah toparlarsin hemencecik insallah
hiç bilmiyorum ama sankş vücudumda enfeksiyon var genelde öyle olunca ben böyle kötü oluyorum bugün dikişler için dr a gitcem inşallah bi serum bi şey verir de rahatlarım böyle her yeeim.kırılıyo bebeğimi tutmak bile zorluyo

Rezene yi ne marka ve ne şekilde veriyorsun acaba bende uygulayayim belki ise yarar:/

Dikkat ediyorum inan ama dün çok gazlıydım yavrum da gazlıydımgece
İnlemesi beni mahvediyor
Gazın olmaması çok güzel Bebek huzur içinde uyur o Zaman

Canim cok gecmis olsun emzik filan tutuuyo mu bizim minik aglaya aglayya fitik oldu gobegi. Rezene kimyon cayi yapip ic bi iki kasikta bebegine ver iyi gelir belki
Ay ciddi misin ya üzülüyorum miniklere valla
Rezene içmeyi bıraktım bayadır içmeye başlayayım yeniden
Çok saol
Emzik tutuyor beş on dakika sonra hop bırakıyor ya da düşürüyor

canim ben bizimkini yediklerimizden diye dusundum hep ama ne bileyim dikkat et sen yine de rabbim tum yavrulara gazsiz samcisiz uykular nasip etsin
Yendiğim de de bimşey yok aslında ay paranoya oldum şundan mı bundan mı diye düşünmekten

Sagol canim bicdan azabi ceekmeyim o zaman darda kaldikca vereyim :)

Günaydın herkese.. Gazlı olan bebeklere selam olsun Neyse ki bu geceyi düne göre biraz daha iyi geçirdik ama dün gece tam bir kabustu Babamız artık geceyarısı nöbetçi eczaneden sab simplex gaz damlası aldı. Aslında rezene-kimyon karışımı veriyordum ama hep ihtiyaç olduğunda veriyordum. Şimdi bu gaz damlası kullananlara soruyorum. Bu damlayı düzenli mi kullanmak gerek yoksa yine ihtiyaç halinde mi? #uykusuzanne

Bu arada bizim doktorumuz önermediği için gaz damlası yazdıramadık. Tavsiye etmediğini söyledi ısrarla.. Sizin de böyle oldu mu? Ama ben zor durumda kaldığım için onu da denemek istedim ve sanki ilk verdiğim zaman gazını çıkardı..

Ben her gün hemen hemen aynı saatte veriyorum. Günde 3 defa 5 damla. Özellikle son seansı gece uyumadan önce veriyorum. Sıkıntımız yok çok şükür artık :) bebeğim devamlı inliyordu, uyusa bile ııh ııh diye sesler çıkarıyordu..

Yavrum sabaha kadar uyumadı inledi sancısan resmen dayanamıyorum ağlamasına Rabb im şifa versin inşaallah
Ailecek gazlandık üşüttük sanırım
Ben gazlı yavrum gazlı ne yapalım
Canim 2 gune kadar bizde oyleydik doktor aguline adında bitkisel bir gaz ilacı verdi gaz sancısı çok olduğu zaman veriyorum iyi geldi bize araştır doktoruna sor istersen

Ben kullanıyorum ve genelde ihtiyaç halinde kullanıyorum. Ama düzenli kullanan arkadaşlarda var. Karar senin:) biz 30. Gün muaynemizi 2 drla yaptık. 2side doğal olduğunu ve günde 24-28 damlaya kadar kullanabileceğimizi söyledi. Sağlık ocağıda aynı şekilde. Ben uzun zamandır kullanıyorum.

Kızlar sormak istediğim birşey var. Oğlum her akşam 10-11 gibi emmek istediğinde memede ıkınarak kızararak ağlıyo. Kaldırıp sırtına vurup gezdirince sorun yok. Ikınma kızarma kesiliyo. Akşam o saatlerde başlayıp 1,5-2 ye kadar çırpınıyoruz resmen. Nerdeyse rutine bindi her akşam aynı durum.
Karnı aç yiyip ytması lazım ama emerken ağlamaya ıkınmaya başlıyo kaldırınca susuyo ama sonra açlıktan tekrar aranmaya başlıyo tekrar memeyi veriyorum yine aynı şey.

Bu nedir? Böyle bişey yaşayan varmı? Birde çok zor uykuya dalar olduk. Derin uykuya bir türlü geçemiyo. Kendi hareketlerine uyanmaya başladı.

Huymu değiştiriyo acaba? Bilen var mıdır?

canım deneme yanılma buluyoruz işte, annem de hep sabahları yaptırırdı. Şimdi yalnız olunca aslında tesadüfen yaptırdık banyosunu gece ohh mis uyudu. Dün gece 9 gibi yaptırdık; uyudu uyandı derken saat 11 oldu. Çok alıştırmak istemiyorum ama açtım fön makinasını 5 dakikada gitti ve inan gece hiç uyanmadı zorla verdim meme. Şuan hala uyuyor :) maşallah diyeyyim ya kendi nazarım değecek :)

Peki tek seferde kaç damla veriyorsun :)

Cnm minumum 5- maximum 8. Mesela bugün hiç vermedim daha. En son dün gece 10-10:30 gibi verdim. Gece 2 gibi ve sabah 7,5 ta olmak üzere 2 kere kakasını yaptı. Yapmasaydı sabah başlayıp gece yatana kadarki duruma göre ayarlıyorum. Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum?! Belki düzenli vermek gerekiyordur bilen varsa yazar bende uygularım :)

Canım boş yere fön açma, ben telefona bebekleri uyutan sesler programı indirdim (baby sleep sounds) süpürgesinden fön makinesine her türlü sesi koymuşlar :) telefonu uçak moduna alıp bebişin yanına koyarsan zararı da olmaz. Uçak modunda olmasa bile fon makinesi telefondan daha çok radyasyon yayıyormuş diye duymuştum...

Aman aman nazar değmesin
Öyle güzelce uyusun kuzular Allah ım onlara şifa versin inşaallah
Darısı bizimkilere inşaallah
Benim yavrum hala inliyor
Doktora mı gitsek diyoruz eşimle
İçim gidiyor inlemesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…