- 22 Ocak 2008
- 8.888
- 8.893
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.821
cok gecmis olsun canim allah sifa versin usuttun mu ? hay allah toparlarsin hemencecik insallah
Canim benim kizim gece gunduz toplamda ortalama 12-13 saat uyuyo.bazen 9 saate dustugu oluyo.bazende 15 saate ciktigida.sabah 6 da uyaniyo.oglene kadar 1 saatlik kisa uyku uyuyo.oglen uykusu uzun oluyo 2 saat uyuduysa 1 saatte aksam uzeri uyuyo.bazende oglen uykusunu 3 saat uyuyo.bebekten bebege degisen birsey mi bilemiyorum ki.ben bebegime rezenede veriyorum.onunda uykusunda etkili oldugunu dusunuyorum
Dikkat ediyorum inan ama dün çok gazlıydım yavrum da gazlıydımgecekayacans ben dogumdan beri full time gaz cikariyorum anormal bi sekilde annem de kizip duruyordu belin bikinin acik ayaginda corabin nerde vs ama yunus emre masallah gazli bi cocuk degil gaz ilaci kullsnmadigm hslde alakasi yoktur sanirim sen yine de dikkat et
Ay ciddi misin ya üzülüyorum miniklere vallaCanim cok gecmis olsun emzik filan tutuuyo mu bizim minik aglaya aglayya fitik oldu gobegi. Rezene kimyon cayi yapip ic bi iki kasikta bebegine ver iyi gelir belki
Yendiğim de de bimşey yok aslında ay paranoya oldum şundan mı bundan mı diye düşünmektencanim ben bizimkini yediklerimizden diye dusundum hep ama ne bileyim dikkat et sen yine de rabbim tum yavrulara gazsiz samcisiz uykular nasip etsin
Valla kızım 1.5 yaşına kadar uykudan önce ve istediği zaman emdi. Bir zararı olmadı. Dişleri damağı gayet iyi.
Oğlum kv dolayısıyla parmak emmeye başladı ve damak yapısı bozuldu ve ortodontik tedavi görecek biraz daha büyüyünce
Ben eski dandik emziklerden 3.5 -4 yaşıma kadar emdim. Hatırlıyorum emziğimi :))) dişlerim ve damağım gayet güzel valla :))
Günaydın herkese.. Gazlı olan bebeklere selam olsun Neyse ki bu geceyi düne göre biraz daha iyi geçirdik ama dün gece tam bir kabustu Babamız artık geceyarısı nöbetçi eczaneden sab simplex gaz damlası aldı. Aslında rezene-kimyon karışımı veriyordum ama hep ihtiyaç olduğunda veriyordum. Şimdi bu gaz damlası kullananlara soruyorum. Bu damlayı düzenli mi kullanmak gerek yoksa yine ihtiyaç halinde mi? #uykusuzanne
Hazir almiyorum canim.aktardan rezene ve kimyon tohumj alip kendim demliyorum hergun 2 kereRezene yi ne marka ve ne şekilde veriyorsun acaba bende uygulayayim belki ise yarar:/
Canim 2 gune kadar bizde oyleydik doktor aguline adında bitkisel bir gaz ilacı verdi gaz sancısı çok olduğu zaman veriyorum iyi geldi bize araştır doktoruna sor istersenYavrum sabaha kadar uyumadı inledi sancısan resmen dayanamıyorum ağlamasına Rabb im şifa versin inşaallah
Ailecek gazlandık üşüttük sanırım
Ben gazlı yavrum gazlı ne yapalım
Bu arada bizim doktorumuz önermediği için gaz damlası yazdıramadık. Tavsiye etmediğini söyledi ısrarla.. Sizin de böyle oldu mu? Ama ben zor durumda kaldığım için onu da denemek istedim ve sanki ilk verdiğim zaman gazını çıkardı..
Benim de göz gidiyor bazen ama çabuk toparlıyorum çok şükür
Göz altı morluklarım arttı inan
Oh maşallah size kuzum benim
İnan gece. Boyunca uyumadı sürekli uyandı felan
Sabah da öyleydi uykusu var uyuyamıyor sürekli meme istiyor veriyorum emiyor azcık sonra bırakıyor
En son banyo yaptırdım
Emzireyim derken Bilal dakka emzirdim uyuya kaldı yavrum 1.5 saat oldu bakalım
Dediğin gibi gece banyo sonra bebe yağı ile yağlayıp az damlasını verip emziririm sonra uyku inşaallah daha rahat olur
Bu düzeni yayladan inince yapabiliri. İniaallah
Yavrum uyurken ev işleri bulaşık vs derken yatağa yeni attım kendimi inan
Peki tek seferde kaç damla veriyorsun :)
Markası nedir canımBen her gün hemen hemen aynı saatte veriyorum. Günde 3 defa 5 damla. Özellikle son seansı gece uyumadan önce veriyorum. Sıkıntımız yok çok şükür artık :) bebeğim devamlı inliyordu, uyusa bile ııh ııh diye sesler çıkarıyordu..
canım deneme yanılma buluyoruz işte, annem de hep sabahları yaptırırdı. Şimdi yalnız olunca aslında tesadüfen yaptırdık banyosunu gece ohh mis uyudu. Dün gece 9 gibi yaptırdık; uyudu uyandı derken saat 11 oldu. Çok alıştırmak istemiyorum ama açtım fön makinasını 5 dakikada gitti ve inan gece hiç uyanmadı zorla verdim meme. Şuan hala uyuyor :) maşallah diyeyyim ya kendi nazarım değecek :)
Aman aman nazar değmesincanım deneme yanılma buluyoruz işte, annem de hep sabahları yaptırırdı. Şimdi yalnız olunca aslında tesadüfen yaptırdık banyosunu gece ohh mis uyudu. Dün gece 9 gibi yaptırdık; uyudu uyandı derken saat 11 oldu. Çok alıştırmak istemiyorum ama açtım fön makinasını 5 dakikada gitti ve inan gece hiç uyanmadı zorla verdim meme. Şuan hala uyuyor :) maşallah diyeyyim ya kendi nazarım değecek :)
Sab simplex. Bizim gaz sorunumuz çözüldü ama kaka sorunumuz var. Bu gaz ilaçlarıyla alakası var mı bilmiyorum. En son pazar günü yapmıştı..Markası nedir canım
Biz kakamızı yapıyoruz ama gaz inletiyor maalesefSab simplex. Bizim gaz sorunumuz çözüldü ama kaka sorunumuz var. Bu gaz ilaçlarıyla alakası var mı bilmiyorum. En son pazar günü yapmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?