2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

merhaba kızlar bende konuyu geç farkettim güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz, benimde bir sorum olacak en son aşıya gittiğimizde hemşire vegaferon diye bir damla verdi bunu vermem gerekiyormuş artık aranızda kullanan varmı acaba ?

Benim oglan bu ara kucagimdayken kendini geriye dogru kasiyo neden oldugunu anlayamiyorum

merhaba aynısını bizde bugün konuştuk :) yeni bir huy edindi birkaç gündür kollarını iki yana açıp kendini geriye atıyor kucaktayken

bizede verdi ama ben henüz kullanmaya baslamadim çok kararsizim bende kimi veriyo kimi vermiyo ama bilemedim bende

iyi haftalar

biz aynali sesli yumusak oyuncaklarla oynuyoruz.bez kitabimiz var onu seviyoruz.sophie zurafamizla oyalaniyoruz.

vegaferon kan damlasini bize de verdiler kullanmiyorum.meyve purelerine ferrimixin sase koyuyorum

Aynen canim ben sancisi mi var acaba diye dusunuyorum bazen ama bilemiyorum sebebini

iyi haftalar

biz aynali sesli yumusak oyuncaklarla oynuyoruz.bez kitabimiz var onu seviyoruz.sophie zurafamizla oyalaniyoruz.

vegaferon kan damlasini bize de verdiler kullanmiyorum.meyve purelerine ferrimixin sase koyuyorum
Bizde pelus oyuncaklarla oynuyoruz pelus topumuz var onu atiyorum kucagina dogru cok hosuna gidiyo bizde elma armut kayisi kabak havuc tadimlarini yaptik cam rendede rendeledigimi yiyemiyo suzgecten gecirirsem yiyo encokta kayisiyi seviyo sebzelere gelince yuzunu burusturuyo geri cikariyo boyle yemicek yarin yogurt denicem olmadi sebzeleri yogurtla karistiririm yada pirincle haslayip suzgecten gecirip veririm

ben meyvede cam rende zebzede catalle eziyorum.yumurtayi peynirifalan kucuk parcalar halinde verdim.hic zorlanmadi

Canım bebisin kaç aylık yumurta peynir veriyosun biz 5 aylık olduk erken demi 5 ay icin
30.haziran dogumlu.doktorumuz baslatti tadimlara 5 ayliktan itibaren.ben meyve sebze ve yogurda 4.5 ayliktan itibaren basladim.5ten sonra da yumurta peynir pekmez muz gibi seyleri tattirmya basladim

30.haziran dogumlu.doktorumuz baslatti tadimlara 5 ayliktan itibaren.ben meyve sebze ve yogurda 4.5 ayliktan itibaren basladim.5ten sonra da yumurta peynir pekmez muz gibi seyleri tattirmya basladim
O zaman biz yeni başladık bi 15 gün geçsin bende peynir yumurta pekmez vermeye basliyim sağol canım​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…