- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.221
Ben pelüş çıngırak aldım müzikli falan ama daha oynayamıyor canım belki oturmaya başlayınca oynar DiyorumKızlar bebislerinize oyuncak aldınız miii aldıysanız nasıl oyuncaklar aldınız bende bakıyorum da sizede soruyum dedim
Benim oglan bu ara kucagimdayken kendini geriye dogru kasiyo neden oldugunu anlayamiyorum
bizede verdi ama ben henüz kullanmaya baslamadim çok kararsizim bende kimi veriyo kimi vermiyo ama bilemedim bendemerhaba kızlar bende konuyu geç farkettim güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz, benimde bir sorum olacak en son aşıya gittiğimizde hemşire vegaferon diye bir damla verdi bunu vermem gerekiyormuş artık aranızda kullanan varmı acaba ?
merhaba aynısını bizde bugün konuştuk :) yeni bir huy edindi birkaç gündür kollarını iki yana açıp kendini geriye atıyor kucaktayken
Bizimkide şimdi oynamaktan çok ağzına goturup yemekle meşgul :)Ben pelüş çıngırak aldım müzikli falan ama daha oynayamıyor canım belki oturmaya başlayınca oynar Diyorum
bizede verdi ama ben henüz kullanmaya baslamadim çok kararsizim bende kimi veriyo kimi vermiyo ama bilemedim bende
Aynen canim ben sancisi mi var acaba diye dusunuyorum bazen ama bilemiyorum sebebinimerhaba kızlar bende konuyu geç farkettim güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz, benimde bir sorum olacak en son aşıya gittiğimizde hemşire vegaferon diye bir damla verdi bunu vermem gerekiyormuş artık aranızda kullanan varmı acaba ?
merhaba aynısını bizde bugün konuştuk :) yeni bir huy edindi birkaç gündür kollarını iki yana açıp kendini geriye atıyor kucaktayken
Aynen canim ben sancisi mi var acaba diye dusunuyorum bazen ama bilemiyorum sebebini
Bizde pelus oyuncaklarla oynuyoruz pelus topumuz var onu atiyorum kucagina dogru cok hosuna gidiyo bizde elma armut kayisi kabak havuc tadimlarini yaptik cam rendede rendeledigimi yiyemiyo suzgecten gecirirsem yiyo encokta kayisiyi seviyo sebzelere gelince yuzunu burusturuyo geri cikariyo boyle yemicek yarin yogurt denicem olmadi sebzeleri yogurtla karistiririm yada pirincle haslayip suzgecten gecirip veririmiyi haftalar
biz aynali sesli yumusak oyuncaklarla oynuyoruz.bez kitabimiz var onu seviyoruz.sophie zurafamizla oyalaniyoruz.
vegaferon kan damlasini bize de verdiler kullanmiyorum.meyve purelerine ferrimixin sase koyuyorum
Bizimki huzursuzlugu oldugunda kucagimizda uyutmak istedigimizde uykusu oldugu halde uyumak isyemiyo o zaman yapiyobizimkisi heyecanlanma tepkisi olarak yapıyomuş gibi geldi bana ,böyle bi şaşırma ifadesi gibi :)
Bizimki huzursuzlugu oldugunda kucagimizda uyutmak istedigimizde uykusu oldugu halde uyumak isyemiyo o zaman yapiyo
Bizim kide sinirlendiğinde ikiniyo gibi ses cikariyoobizimki ozaman ıkınır gibi bir ses çıkarıyosinirleniyomuş sözde . çok tatlılar yaa hergün yeni bir hareket.
ben meyvede cam rende zebzede catalle eziyorum.yumurtayi peynirifalan kucuk parcalar halinde verdim.hic zorlanmadiBizde pelus oyuncaklarla oynuyoruz pelus topumuz var onu atiyorum kucagina dogru cok hosuna gidiyo bizde elma armut kayisi kabak havuc tadimlarini yaptik cam rendede rendeledigimi yiyemiyo suzgecten gecirirsem yiyo encokta kayisiyi seviyo sebzelere gelince yuzunu burusturuyo geri cikariyo boyle yemicek yarin yogurt denicem olmadi sebzeleri yogurtla karistiririm yada pirincle haslayip suzgecten gecirip veririm
Canım bebisin kaç aylık yumurta peynir veriyosun biz 5 aylık olduk erken demi 5 ay icinben meyvede cam rende zebzede catalle eziyorum.yumurtayi peynirifalan kucuk parcalar halinde verdim.hic zorlanmadi
Kabak bal kabağı patates olabilir canımBiz 5 ayligiz elma,yogurt,havuc tadimi yaptik hepsini sevdi.
Sebze baska ne verebilirim kizlar ?
30.haziran dogumlu.doktorumuz baslatti tadimlara 5 ayliktan itibaren.ben meyve sebze ve yogurda 4.5 ayliktan itibaren basladim.5ten sonra da yumurta peynir pekmez muz gibi seyleri tattirmya basladimCanım bebisin kaç aylık yumurta peynir veriyosun biz 5 aylık olduk erken demi 5 ay icin
kabak balkabagi patates karnibahar tattirabilirsinBiz 5 ayligiz elma,yogurt,havuc tadimi yaptik hepsini sevdi.
Sebze baska ne verebilirim kizlar ?
30.haziran dogumlu.doktorumuz baslatti tadimlara 5 ayliktan itibaren.ben meyve sebze ve yogurda 4.5 ayliktan itibaren basladim.5ten sonra da yumurta peynir pekmez muz gibi seyleri tattirmya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?