2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba bende temmuz annesiyim Benim bebegimdede dogdugundan beri kusma ve sumuksu kaka problemi var sadece anne sutu aliyor. Biz ozel hastaneye gidiyoruz ama alerji testi kucuk bebeklerde dogru sonuc vermiyo onermiyorum demisti doktorumuz Benim bebegimin kilo almasiyla ilgili bi sikintisi yok ayda 1 kg gibi aliyor sizin sikayetler neler Banada surekli onu yeme bunu yeme diyor doktor, ama dayanamiyorum diyeti duzenli yapinca faydasini gordunuzmu

Mrb canım bizim kaka da kan da var di diyeti yapınca geçti çok sukur arada mukuslu oluyo şimdide ishal galiba o üsüttü günden ishal heralde canım mukus a nrmal diyo doktorlar sürekli mi mukuslu. bizde egzama kasinti ve burun hiriltisi da oluyodu diyetten sonra burun hiriltisi gecti bizim ki çoklu gıda alerjisi oldugundan tam düzelmedi .ama canım senin kaka sarı sümüksü ise Çok dert etme .kendin bi dene 1hafta süt urunlerini dene istersen dr un diyecegi de o zaten .kan tahlili doğru sonuç vermio ama pozitif çıkarsa da alerji kesinlesio bizde kan tahlilinde inek sütü pozitif çıktı ve kesinlesti

Geçmiş olsun canım.bizdede mukus problemi var ama dediğin gbi sarı.yesil olursami kotu oluyor? Bnde sutlu birsey hiç yemiyorum .süt tükettiğim zaman kan olmuştu.kan testinde birşey çıkmadı.

Yeni mama sandalyemiz kızlar biz çok beğendik cam istante markası oyuncakları sayesinde ogluşum güzel zaman geçiriyor

Eklentiler

• 20161203_220737.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 84
Geçmiş olsun canım.bizdede mukus problemi var ama dediğin gbi sarı.yesil olursami kotu oluyor? Bnde sutlu birsey hiç yemiyorum .süt tükettiğim zaman kan olmuştu.kan testinde birşey çıkmadı.
Evet canım sadece anne sutu aliyosa yeşil kötü koku olunca alerjik olabilir.peynir yoğurt yiyince bişe oluyo mu

Yoğurt ta pek yemiyorum açıkcasi ama peynir. Yiyorum kan yok mukus var hep.
Başka belirti varmi ciltte kuruluk huysuzlanmaya. sebepsiz öksürük hırılti falan.sen yine de süt icmë canım ek gidaya geçtiğinde de çok dikkatli geç bişe olmaz sadexe mukustan

Canım baya geç oldu cevabım pek giremiyorum çünkü iyiyiz çok şükür sen ve bebiş nasılsınız?
Bizde iyiyiz canım çok şükür. Bende fazla giremiyorum artık. Ufaklık büyüdükçe daha fazla ilgi istiyor, gündüzleri de az uyuduğu için bütün günüm o ve abisiyle geçiyor. Yorucu ama güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…