2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Biz kakamızı yapıyoruz ama gaz inletiyor maalesef

Benim bebeğim tam 19 gün inledi. En sonunda doktora götürdük gazı varmış. Maflor damla ve nurse harveys şurup verdi. İnanır mısın oğlum resmen 19 günlük gaz çıkardı şimdi çok şükür inlemiyor ama bu sefer de kaka yapamadığı için ıkınıyor. Herkes bana en azından ağlamıyor şükret diyordu ama inleme de ağlama kadar kötü. Elden birşey gelmiyor. Senin dediğin gibi o inledikçe benim canım yanıyordu, göğsüm sızlıyordu resmen...

Baby sleep uygulamadini bende indirdim valla etkili oluyo uyuyo

15 eylül de bizim evlilik yıldönümü. amaniiin şimdi hatırladım

suan ben de hergün denize başka teşhis koyuyorum ama artık düşünmemeye karar verdim yoksa sonu kötü olacak. işin kötüsü de internete başım ağrıyo yazsan kanser çıkıyo çok abartı şeyler var ve ben bunu bile bile yazıyorum. ben 9 aylık yeğenim yürümüyo konuşmuyo diye bile kendimi parçalıyorum deniz için düşün halimi :)

suan ben de hergün denize başka teşhis koyuyorum ama artık düşünmemeye karar verdim yoksa sonu kötü olacak. işin kötüsü de internete başım ağrıyo yazsan kanser çıkıyo çok abartı şeyler var ve ben bunu bile bile yazıyorum. ben 9 aylık yeğenim yürümüyo konuşmuyo diye bile kendimi parçalıyorum deniz için düşün halimi :)

Kizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.
canım zararı yok niye taktın kafana rahatlamış uyumuş işte ne güzel. uyusun ki büyüsün güzel güzel

Kizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.
Ben de veriyoru.m canim bizimki hemen hemen yarim saattebi filan emmek istiyo agiz tiryakisi diyo babasi vermeyince isim cok zor oluyo

Tamam canim hic duymamistim ates olayini insallah sicak uygulamasi ise yarar

Bizde de oluyo cnm gazdan bence

kızlar ya bu kolik sesleri fön makinası vs sesler benim kıza vız geliyo varsa yoksa pişş pişşş dilim damağım kurudu piişşşşlemekten

ben hergun iki bardak anason rezene isirgan cayi iciyorum onun gaza cok katkisi var basla hmn

muhtemelen gaz sancisi ve uykusuzluk bir arada olunca ememiyor oyle durumlarda kesinlille banyo yaptir bebe yagiyle masaj yap ve emzir saatlerce uyur allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…