- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.841
Biz kakamızı yapıyoruz ama gaz inletiyor maalesef
Baby sleep uygulamadini bende indirdim valla etkili oluyoCanım boş yere fön açma, ben telefona bebekleri uyutan sesler programı indirdim (baby sleep sounds) süpürgesinden fön makinesine her türlü sesi koymuşlar :) telefonu uçak moduna alıp bebişin yanına koyarsan zararı da olmaz. Uçak modunda olmasa bile fon makinesi telefondan daha çok radyasyon yayıyormuş diye duymuştum...
15 eylül de bizim evlilik yıldönümü. amaniiin şimdi hatırladımSevgili taze anneler, yine muhteşem bir fikirle karşınızdayım
Bu haftasonu eşimin doğum günü .Ben de hem baba olma hediyesi hem de dogum gunu hediyesi olarak özel birşey vermek istedim. Resim yeteneğimi kullanarak eşime bu tabloyu hazırladım. Eki Görüntüle 1871898
Siz de eğer böyle bir yetenege sahipseniz esinize bu tarz bir hediye hazirlayabilirsiniz. Ya da benim yetenegimden yararlanmak isterseniz ozel mesajla irtibata gecebilirsiniz...
suan ben de hergün denize başka teşhis koyuyorum ama artık düşünmemeye karar verdim yoksa sonu kötü olacak. işin kötüsü de internete başım ağrıyo yazsan kanser çıkıyo çok abartı şeyler var ve ben bunu bile bile yazıyorum. ben 9 aylık yeğenim yürümüyo konuşmuyo diye bile kendimi parçalıyorum deniz için düşün halimi :)ay sakın bakma gözünü seveyim. ben tırlatmıştım bir ara internet yüzünden. hergün ayrı teşhis koyuyordum deniz ve batıya :))))
aa kaç günlükken gülmesi gerekiyormuş ki ?? valla bilmiyorum :))
deniz 9.5 aylık, batı 11 aylık oturdu, deniz 16, batı 18 aylık yürüdü. ben daha ne diyeyim. inan bana yapman gereken tek şey hiçbir hastalık konusunda internete girmemek çünkü ilk gördüğün sayfa en olumsuzu oluyor
suan ben de hergün denize başka teşhis koyuyorum ama artık düşünmemeye karar verdim yoksa sonu kötü olacak. işin kötüsü de internete başım ağrıyo yazsan kanser çıkıyo çok abartı şeyler var ve ben bunu bile bile yazıyorum. ben 9 aylık yeğenim yürümüyo konuşmuyo diye bile kendimi parçalıyorum deniz için düşün halimi :)ay sakın bakma gözünü seveyim. ben tırlatmıştım bir ara internet yüzünden. hergün ayrı teşhis koyuyordum deniz ve batıya :))))
aa kaç günlükken gülmesi gerekiyormuş ki ?? valla bilmiyorum :))
deniz 9.5 aylık, batı 11 aylık oturdu, deniz 16, batı 18 aylık yürüdü. ben daha ne diyeyim. inan bana yapman gereken tek şey hiçbir hastalık konusunda internete girmemek çünkü ilk gördüğün sayfa en olumsuzu oluyor
aman uyusun da nasıl uyursa uyusun. iki gündür uyutmaya çalışmaktan halim dermanım kalmadı
canım zararı yok niye taktın kafana rahatlamış uyumuş işte ne güzel. uyusun ki büyüsün güzel güzelKizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.
20 gunluk degildik daha bayramdan once belki bayramlik aliriz bahanesiyle cikmistikCanlaaarrBebişlerinizle avm gezmelerine falan ne zaman başladınız ben zor duruyorum evde
Ben de veriyoru.m canim bizimki hemen hemen yarim saattebi filan emmek istiyo agiz tiryakisi diyo babasi vermeyince isim cok zor oluyoKizlar nasil vicdan azabi duyuyorum pazartesi iki aylik olcaz kizim suan uyutamayinca aglayinca emzik verdim nasil emiyo gorseniz aslinda normal bise kullanan vok var ama ne bilim doktorlar vermeyin diyo ya ay kafan karisti bilemedim.
Tamam canim hic duymamistim ates olayini insallah sicak uygulamasi ise yararAman canım dikkat et ona. Ben onun yüzünden Ateşlendim. Süt ateşi yapıyo. Annem oyle sert kalirsa kitleye bile cevirebilir diyo Allah korusun. Ben ordan emzirirken ve sagarken dün sert yerleri baya ovaladim soktuk o sayede açıldı kızım sagdiktan sora emince rahatladı. Ama f
Geçici çözüm tabi. Tekrar doluyor malum. Sanırım hergün bole bosaltacagiz başka bu çözüm üretmedin henüz. En kötü doktora gitmek lazım ama hangi bölüm ilgilenir fikrim yok. Başka çözüm bulursan sende bana sole canım
Kızlar sormak istediğim birşey var. Oğlum her akşam 10-11 gibi emmek istediğinde memede ıkınarak kızararak ağlıyo. Kaldırıp sırtına vurup gezdirince sorun yok. Ikınma kızarma kesiliyo. Akşam o saatlerde başlayıp 1,5-2 ye kadar çırpınıyoruz resmen. Nerdeyse rutine bindi her akşam aynı durum.
Karnı aç yiyip ytması lazım ama emerken ağlamaya ıkınmaya başlıyo kaldırınca susuyo ama sonra açlıktan tekrar aranmaya başlıyo tekrar memeyi veriyorum yine aynı şey.
Bu nedir? Böyle bişey yaşayan varmı? Birde çok zor uykuya dalar olduk. Derin uykuya bir türlü geçemiyo. Kendi hareketlerine uyanmaya başladı.
Huymu değiştiriyo acaba? Bilen var mıdır?
sanirim banaa sordun evet yunus emre oglusumun adi seninkinin adasiCanım senin oğlanın adı Yunus Emre mı? ❤
ben hergun iki bardak anason rezene isirgan cayi iciyorum onun gaza cok katkisi var basla hmnDikkat ediyorum inan ama dün çok gazlıydım yavrum da gazlıydımgece
İnlemesi beni mahvediyor
Gazın olmaması çok güzel Bebek huzur içinde uyur o Zaman
Ay ciddi misin ya üzülüyorum miniklere valla
Rezene içmeyi bıraktım bayadır içmeye başlayayım yeniden
Çok saol
Emzik tutuyor beş on dakika sonra hop bırakıyor ya da düşürüyor
Yendiğim de de bimşey yok aslında ay paranoya oldum şundan mı bundan mı diye düşünmekten
sanirim banaa sordun evet yunus emre oglusumun adi seninkinin adasi
kızlar ya bu kolik sesleri fön makinası vs sesler benim kıza vız geliyo varsa yoksa pişş pişşş dilim damağım kurudu piişşşşlemekten
muhtemelen gaz sancisi ve uykusuzluk bir arada olunca ememiyor oyle durumlarda kesinlille banyo yaptir bebe yagiyle masaj yap ve emzir saatlerce uyur allahin izniyleKızlar sormak istediğim birşey var. Oğlum her akşam 10-11 gibi emmek istediğinde memede ıkınarak kızararak ağlıyo. Kaldırıp sırtına vurup gezdirince sorun yok. Ikınma kızarma kesiliyo. Akşam o saatlerde başlayıp 1,5-2 ye kadar çırpınıyoruz resmen. Nerdeyse rutine bindi her akşam aynı durum.
Karnı aç yiyip ytması lazım ama emerken ağlamaya ıkınmaya başlıyo kaldırınca susuyo ama sonra açlıktan tekrar aranmaya başlıyo tekrar memeyi veriyorum yine aynı şey.
Bu nedir? Böyle bişey yaşayan varmı? Birde çok zor uykuya dalar olduk. Derin uykuya bir türlü geçemiyo. Kendi hareketlerine uyanmaya başladı.
Huymu değiştiriyo acaba? Bilen var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?