2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bu gece dene bakalım

gunaydin

slklntili bir geceydi.oksurugu baya artinca cocuk acile gittik.cigerlerinde birsey yok cok sukur.onerebilecegimiz tek ilac alerji surubu dedi doktor.kronik bronsitlerde bebeklere veriyorlarmis.o rahatlatacak dedi.zaten yuzumuzde dermatitte var ona da iyi gelir dedi.sabah aksam yarim olcek verilecekmis.3 gun kullanacagim sadece.gecmezse doktora.ama baya rahatladi kuzum.gayet iyi uyudu.oksurugu de olmadi gece hic.insallah atlatiriz.

Sahihuban sesli hareketli ve muzikli oyuncaklar almaya basladim artik.bi de agzina goturebilecegi dislikler.bak e bebekte su an yaramaz toplar indirimde.simdi ben kizima ponnyli aldim 50 kusur.oglusuna filli alirsan o 99 yalniz.isttersen bir arastir daha uygun bulursun belki.aktivite masasi alacagim birde.o da oldukca ilgi cekici ve zeka gelistirici.eger yurutec dusunmezsen yurume arkadasi alabilirsin.top havuzu guzel bir oyalama araci yine.bir de renkli halkalar var ustustte oturtuyor o da guzel.

Canım bizimki de hasta.. 10 gün olacak. . Abiden bulaştı. . Hala hırıltısı var maalesef. . O alerji şurupları bebeklerde uyku yapıyor. Onu içince rahatlayıp uyuyorlar maşallah. Doktor nane limon, ıhlamur ver 3-5 kaşık dedi. Bide şurupları enjektör ile veriyorum. Kaşıkla verince hep dökülüyor.

Canım dediklerinin hepsine bakacağım
Araştıracağım
Şu sesli müzikli ışıklı davul var o da güzel gibi
Dişlik aldım canımcım
Misaafir var yatılı 10 gündür
Sanki çocuğumla ilgilenmiyorum gibi
Kendimi vicdanen kötü hissediyorum
Onun dışında instagram da takip ettiğim bi anne var oğlu çok gelişmiş 3;5 ay da döndü
Elleri ayakları çok aktif kullanıyor maşaallah
Oğlumla kıyaslıyorum bazen kendimi kötü hissediyorum ben bakamıyor muyum acaba çocuğuma diyorum

Biz de 5.aya dişle girdik ama ben hiç hissetmedim diş çıkardığını sadece çok salya akıtıyordu ve de ishaldi şimdi 5bucuk aylık 5gundur falan kafasını kaşımayı çığlık atmayı sıkı sıkı sarılmayı falan öğrendi geceleri de 12 de uyuyup sabah 9.30da uyaniyor :)

Merhaba canım lütfen kendini kötü hissetme elbette sen iyi bir annesin benim boncugumda 3,5 aylıkti dönmeye başladı elleri ayakları çok aktif kullanıyor ve aktif bir hareketli bir bebek.ama inan abisi yle daha çok ilgileniyorum ki kiskanmasin diye abisine 5 aylık döndü çok sakin ve hareketsiz bir bebekti yürümesi bile 22 aylık oldu :) onunla daha çok ilgilendim aslında bu tamamen fitratla ilgili o dönem bende cok uzuluyordum ama şimdi anlıyorum ki boşu boşuna kendimi uzmusum sende kendini üzme lütfen

Masallah size gece hic uyanmiyor mu?

Canim misafir oldugunda yada biyere gittiginde cocugun alisik oldugu duzen devisiyo fakat soyle bir faydasi var cocuk sosyallesiyo surekli evde anneyi goren bebek farkli ortamlarda bulunmak istemiyo ilerki zamanlarda bide lutfen bebegini diger bebeklerle kiyaslama bazen bende yapiyorum nasilki sen kimseye benzemiyorsan cocugunda diger akranlarindan farkli ilerde bak onlar yurudubenimki niye daha yurumedi onlar konusuyo benimki daha bir kelimeyi soyleyemiyo okula baslayinca onlar okumaya gecti benimki niye gecmedi bide abartip cocuga bunu yansitiriz cocuklarimiz herkesten farkli bir birey bizi kiyaslasalar hosumuza gider mi bence sen cocugundaki degisimleri zaten fark edip mutlu olursun o yuzden kafana boyle seyleri takma

Yeni nesil bebekler çok farklı diyo annem. . Siz 40ınız çıkana kadar doğru dürüst hareket etmemiştiniz. Doğduktan 3-4 gün sonra gözlerinizi açmıştınız.benim oğlanlar daha hastanede gözünü açtı maşallah. Bi iki Günlükken kafasını çeviriyordu.

maşallah bebeğine canım, benimkiler belirtileri uzunca süre yaşıyorlar sonra çıkıyor dişler, çocuğun huyu suyu değişti

Yaaa masallah dişiniz mi var yani simdi baya erken gelmiş

Canımm nerelerdesin ne var ne yok bebiş nasıl

Selam kızlar internetim yoktu giremedim bayagdir nasilsiniz ne var ne yok :) hasta olan bebislere cabucak iyilesmelerini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…