- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.441
Bu gece dene bakalımÇok uyuyamiyor en fazla 3 buçuk saat uyuyor 3 ayrı uykuda.bnde tulumdan diye düşünüyorum.ac değildir çünkü meme istemiyor kucagima alınca uyudu.insallah tulumdur sıkıntı zor gece surekli uyutmaya çalışmak
Afiyet olsun güzel anne. Iyi geceler iyi seyirlerIyi geceler sessiiiizzz topigim iyi geceler
Oglusla ilgileneyim misir patlatip dizi keyfi yapicaz beyimle
Opuyorum hepinizi
Afiyet olsun güzel anne. Iyi geceler iyi seyirler
Canım bizimki de hasta.. 10 gün olacak. . Abiden bulaştı. . Hala hırıltısı var maalesef. . O alerji şurupları bebeklerde uyku yapıyor. Onu içince rahatlayıp uyuyorlar maşallah. Doktor nane limon, ıhlamur ver 3-5 kaşık dedi. Bide şurupları enjektör ile veriyorum. Kaşıkla verince hep dökülüyor.gunaydin
slklntili bir geceydi.oksurugu baya artinca cocuk acile gittik.cigerlerinde birsey yok cok sukur.onerebilecegimiz tek ilac alerji surubu dedi doktor.kronik bronsitlerde bebeklere veriyorlarmis.o rahatlatacak dedi.zaten yuzumuzde dermatitte var ona da iyi gelir dedi.sabah aksam yarim olcek verilecekmis.3 gun kullanacagim sadece.gecmezse doktora.ama baya rahatladi kuzum.gayet iyi uyudu.oksurugu de olmadi gece hic.insallah atlatiriz.
Sahihuban sesli hareketli ve muzikli oyuncaklar almaya basladim artik.bi de agzina goturebilecegi dislikler.bak e bebekte su an yaramaz toplar indirimde.simdi ben kizima ponnyli aldim 50 kusur.oglusuna filli alirsan o 99 yalniz.isttersen bir arastir daha uygun bulursun belki.aktivite masasi alacagim birde.o da oldukca ilgi cekici ve zeka gelistirici.eger yurutec dusunmezsen yurume arkadasi alabilirsin.top havuzu guzel bir oyalama araci yine.bir de renkli halkalar var ustustte oturtuyor o da guzel.
gunaydin
slklntili bir geceydi.oksurugu baya artinca cocuk acile gittik.cigerlerinde birsey yok cok sukur.onerebilecegimiz tek ilac alerji surubu dedi doktor.kronik bronsitlerde bebeklere veriyorlarmis.o rahatlatacak dedi.zaten yuzumuzde dermatitte var ona da iyi gelir dedi.sabah aksam yarim olcek verilecekmis.3 gun kullanacagim sadece.gecmezse doktora.ama baya rahatladi kuzum.gayet iyi uyudu.oksurugu de olmadi gece hic.insallah atlatiriz.
Sahihuban sesli hareketli ve muzikli oyuncaklar almaya basladim artik.bi de agzina goturebilecegi dislikler.bak e bebekte su an yaramaz toplar indirimde.simdi ben kizima ponnyli aldim 50 kusur.oglusuna filli alirsan o 99 yalniz.isttersen bir arastir daha uygun bulursun belki.aktivite masasi alacagim birde.o da oldukca ilgi cekici ve zeka gelistirici.eger yurutec dusunmezsen yurume arkadasi alabilirsin.top havuzu guzel bir oyalama araci yine.bir de renkli halkalar var ustustte oturtuyor o da guzel.
Ben de eşimle keyif yapmak istiyorummmIyi geceler sessiiiizzz topigim iyi geceler
Oglusla ilgileneyim misir patlatip dizi keyfi yapicaz beyimle
Opuyorum hepinizi
Ne kadar kalcaklar. insallah cabucak giderler yani zaman cabuk gecer ay anladin sen ne demek istedigimiBen de eşimle keyif yapmak istiyorummm
Misafirler gitsin de özledim kocamı oplumuıııı
Biz de 5.aya dişle girdik ama ben hiç hissetmedim diş çıkardığını sadece çok salya akıtıyordu ve de ishaldi şimdi 5bucuk aylık 5gundur falan kafasını kaşımayı çığlık atmayı sıkı sıkı sarılmayı falan öğrendi geceleri de 12 de uyuyup sabah 9.30da uyaniyor :)Benim kuşum diş çıkarıyor çok huysuz buaralar, sürekli kendiyle kavga halinde. Bişeyler bulup ısırmaya çalışıyor yoksa eller hep ağzında, geçen tırnaklarıyla dilini kanatmıştı. Bende çaresizim keşke bu diş çıkarma döneminde bir yardımım olsa :/
Canım dediklerinin hepsine bakacağım
Araştıracağım
Şu sesli müzikli ışıklı davul var o da güzel gibi
Dişlik aldım canımcım
Misaafir var yatılı 10 gündür
Sanki çocuğumla ilgilenmiyorum gibi
Kendimi vicdanen kötü hissediyorum
Onun dışında instagram da takip ettiğim bi anne var oğlu çok gelişmiş 3;5 ay da döndü
Elleri ayakları çok aktif kullanıyor maşaallah
Oğlumla kıyaslıyorum bazen kendimi kötü hissediyorum ben bakamıyor muyum acaba çocuğuma diyorum
Masallah size gece hic uyanmiyor mu?Biz de 5.aya dişle girdik ama ben hiç hissetmedim diş çıkardığını sadece çok salya akıtıyordu ve de ishaldi şimdi 5bucuk aylık 5gundur falan kafasını kaşımayı çığlık atmayı sıkı sıkı sarılmayı falan öğrendi geceleri de 12 de uyuyup sabah 9.30da uyaniyor :)
güna
Gecmis olsun bazen oksuruyo bogaz enfeksiyonu diye dr lar antibiyotik veriyo cocuga ve gecmiyo budurumda allerji ve allerjik astimdam suphe etmek gerekiyo aslindagunaydin
Canim misafir oldugunda yada biyere gittiginde cocugun alisik oldugu duzen devisiyo fakat soyle bir faydasi var cocuk sosyallesiyo surekli evde anneyi goren bebek farkli ortamlarda bulunmak istemiyo ilerki zamanlarda bide lutfen bebegini diger bebeklerle kiyaslama bazen bende yapiyorum nasilki sen kimseye benzemiyorsan cocugunda diger akranlarindan farkli ilerde bak onlar yurudubenimki niye daha yurumedi onlar konusuyo benimki daha bir kelimeyi soyleyemiyo okula baslayinca onlar okumaya gecti benimki niye gecmedi bide abartip cocuga bunu yansitiriz cocuklarimiz herkesten farkli bir birey bizi kiyaslasalar hosumuza gider mi bence sen cocugundaki degisimleri zaten fark edip mutlu olursun o yuzden kafana boyle seyleri takmaCanım dediklerinin hepsine bakacağım
Araştıracağım
Şu sesli müzikli ışıklı davul var o da güzel gibi
Dişlik aldım canımcım
Misaafir var yatılı 10 gündür
Sanki çocuğumla ilgilenmiyorum gibi
Kendimi vicdanen kötü hissediyorum
Onun dışında instagram da takip ettiğim bi anne var oğlu çok gelişmiş 3;5 ay da döndü
Elleri ayakları çok aktif kullanıyor maşaallah
Oğlumla kıyaslıyorum bazen kendimi kötü hissediyorum ben bakamıyor muyum acaba çocuğuma diyorum
Ben 50 lira veriyorum benim doktor da gelişimini yapacaklarını ay ay bana anlatıyor ben de çok memnunum:)Çok iyiymiş doktorun valla tebrikler
Bizim burda öyle doktor muayenesi 250-300 tl
maşallah bebeğine canım, benimkiler belirtileri uzunca süre yaşıyorlar sonra çıkıyor dişler, çocuğun huyu suyu değiştiBiz de 5.aya dişle girdik ama ben hiç hissetmedim diş çıkardığını sadece çok salya akıtıyordu ve de ishaldi şimdi 5bucuk aylık 5gundur falan kafasını kaşımayı çığlık atmayı sıkı sıkı sarılmayı falan öğrendi geceleri de 12 de uyuyup sabah 9.30da uyaniyor :)
Yaaa masallah dişiniz mi var yani simdi baya erken gelmişBiz de 5.aya dişle girdik ama ben hiç hissetmedim diş çıkardığını sadece çok salya akıtıyordu ve de ishaldi şimdi 5bucuk aylık 5gundur falan kafasını kaşımayı çığlık atmayı sıkı sıkı sarılmayı falan öğrendi geceleri de 12 de uyuyup sabah 9.30da uyaniyor :)
Canımm nerelerdesin ne var ne yok bebiş nasılMerhaba canım lütfen kendini kötü hissetme elbette sen iyi bir annesin benim boncugumda 3,5 aylıkti dönmeye başladı elleri ayakları çok aktif kullanıyor ve aktif bir hareketli bir bebek.ama inan abisi yle daha çok ilgileniyorum ki kiskanmasin diye abisine 5 aylık döndü çok sakin ve hareketsiz bir bebekti yürümesi bile 22 aylık oldu :) onunla daha çok ilgilendim aslında bu tamamen fitratla ilgili o dönem bende cok uzuluyordum ama şimdi anlıyorum ki boşu boşuna kendimi uzmusum sende kendini üzme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?