2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canımm nerelerdesin ne var ne yok bebiş nasıl

İyiyim çok sukur canım oglanlarla uğraşıyorum iste :) boncugumun diş sıkıntısı çok bu aralar,azıcık ek gıdaya başladık yoğurt elma ve muhallebi şeklinde bizden böyle sizde ne var ne yok canım

Biz de öyle canım 3 aydan beri dis sıkıntı si var bi türlü çıkmadı :)) bizde ek gıdaya başladık yavaştan canım eşinin test sonuçları hayırlıdır inşallah ciktimi sonuçlar

Biz de öyle canım 3 aydan beri dis sıkıntı si var bi türlü çıkmadı :)) bizde ek gıdaya başladık yavaştan canım eşinin test sonuçları hayırlıdır inşallah ciktimi sonuçlar

İyi çıktı çok şükür canım atlattik o zor günleri çok sağol sorduğun için ❤

Selam kizlar iyi haftasonlari.bebislerimize de sağlık diliyorum.

5 ayligiz renkli ışıklı hareketli oyuncaklar cok ilgimizi çekiyor tavsiye ederim. 6 ayliktan sonra kuleler aldik geçişe başlayacağız yavaş yavaş.

Mama sandalyesini aldim ikea dan . 6 aydan sonra inşallah başlayacağız. Ek gida alıyoruz. Yogurt,havuç,elma denedik gayet iyi geçti.

Tek sorun atopik olduk dizinde ve elinde kurumalar var umarim kalici kalmaz.her gün nemlendiriyoruz.

Öyle mi diyorsun canım
Benim ki de el ayak durmuyor ama dönemedi bi türlü anlamadım
Kilosu gelişimi bu aya kadar çok güzeldiii
Gelişimi öndeydi geçen ay çok az kg aldı sünnet hastalık vs derken
Hareketli ışıklı müzikli davul alacağım nasipse daha da harekete geçirir belki
Yüzüstü yatırıyorum iki üç dk sonra sıkılıp ağlıyor
Biraz da yormak gerek sanırım bebekleti

Kesinlikle haklısın ben de sen gibi düşünüyorum ama bazen kendimi bu düşüncelerde buluyorum kendime de kızıyorum
Oğlumu çok seviyorum inşaallah bu yaşadığım dönem geçicidir

Kesinlikle haklısın ben de sen gibi düşünüyorum ama bazen kendimi bu düşüncelerde buluyorum kendime de kızıyorum
Oğlumu çok seviyorum inşaallah bu yaşadığım dönem geçicidir
İnsan ister istemez çevresindeki bebeklerden etkileniyor. Sağlık problemleri olmadığı müddetçe yapacak bişey yok :) ben de kilodan yana muzdaribim ama kabulleniyorum :)))))

Atesim yok ama suratim alev gibi yaniyo acayip bi bas agrim var gozumu zor aciyorum edize kucakta uyumayi biraktirmaya calisiyorun umarim ediz bugun cok direnmez normal saatinde uyur direk yaticam bende

Bizim doktor 55 ti 65 yapmış diye üzülüyordum bende.. ama hasta olunca ikisi birden hastalanıyor 130 tl .. gerçi iyi olsunlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…