- 22 Ocak 2008
- 8.889
- 8.896
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.461
Canımm nerelerdesin ne var ne yok bebiş nasıl
Biz de öyle canım 3 aydan beri dis sıkıntı si var bi türlü çıkmadı :)) bizde ek gıdaya başladık yavaştan canım eşinin test sonuçları hayırlıdır inşallah ciktimi sonuçlarİyiyim çok sukur canım oglanlarla uğraşıyorum iste :) boncugumun diş sıkıntısı çok bu aralar,azıcık ek gıdaya başladık yoğurt elma ve muhallebi şeklinde bizden böyle sizde ne var ne yok canım
İyiz canim çok şükür sen nasilsin bebis nasılSelam kızlar internetim yoktu giremedim bayagdir nasilsiniz ne var ne yok :) hasta olan bebislere cabucak iyilesmelerini diliyorum
Biz de öyle canım 3 aydan beri dis sıkıntı si var bi türlü çıkmadı :)) bizde ek gıdaya başladık yavaştan canım eşinin test sonuçları hayırlıdır inşallah ciktimi sonuçlar
Cook sevindim canimm allah sağlık versin inşallah hepimizeİyi çıktı çok şükür canım atlattik o zor günleri çok sağol sorduğun için ❤
10gündür burdalarNe kadar kalcaklar. insallah cabucak giderler yani zaman cabuk gecer ay anladin sen ne demek istedigimi
Öyle mi diyorsun canımMerhaba canım lütfen kendini kötü hissetme elbette sen iyi bir annesin benim boncugumda 3,5 aylıkti dönmeye başladı elleri ayakları çok aktif kullanıyor ve aktif bir hareketli bir bebek.ama inan abisi yle daha çok ilgileniyorum ki kiskanmasin diye abisine 5 aylık döndü çok sakin ve hareketsiz bir bebekti yürümesi bile 22 aylık oldu :) onunla daha çok ilgilendim aslında bu tamamen fitratla ilgili o dönem bende cok uzuluyordum ama şimdi anlıyorum ki boşu boşuna kendimi uzmusum sende kendini üzme lütfen
Kesinlikle haklısın ben de sen gibi düşünüyorum ama bazen kendimi bu düşüncelerde buluyorum kendime de kızıyorumCanim misafir oldugunda yada biyere gittiginde cocugun alisik oldugu duzen devisiyo fakat soyle bir faydasi var cocuk sosyallesiyo surekli evde anneyi goren bebek farkli ortamlarda bulunmak istemiyo ilerki zamanlarda bide lutfen bebegini diger bebeklerle kiyaslama bazen bende yapiyorum nasilki sen kimseye benzemiyorsan cocugunda diger akranlarindan farkli ilerde bak onlar yurudubenimki niye daha yurumedi onlar konusuyo benimki daha bir kelimeyi soyleyemiyo okula baslayinca onlar okumaya gecti benimki niye gecmedi bide abartip cocuga bunu yansitiriz cocuklarimiz herkesten farkli bir birey bizi kiyaslasalar hosumuza gider mi bence sen cocugundaki degisimleri zaten fark edip mutlu olursun o yuzden kafana boyle seyleri takma
Ay süper valla çok beğendim çok güzellllBen 50 lira veriyorum benim doktor da gelişimini yapacaklarını ay ay bana anlatıyor ben de çok memnunum:)
İnsan ister istemez çevresindeki bebeklerden etkileniyor. Sağlık problemleri olmadığı müddetçe yapacak bişey yok :) ben de kilodan yana muzdaribim ama kabulleniyorum :)))))Kesinlikle haklısın ben de sen gibi düşünüyorum ama bazen kendimi bu düşüncelerde buluyorum kendime de kızıyorum
Oğlumu çok seviyorum inşaallah bu yaşadığım dönem geçicidir
Hosgeldiinn ay ozlemisim seni gordugume cok sevindim :)♥İyiyim çok sukur canım oglanlarla uğraşıyorum iste :) boncugumun diş sıkıntısı çok bu aralar,azıcık ek gıdaya başladık yoğurt elma ve muhallebi şeklinde bizden böyle sizde ne var ne yok canım
Bizde iyiyiz şükür :) aman iyi olun gerisi boş :)İyiz canim çok şükür sen nasilsin bebis nasıl
:))) mujdeli haberini bekliyoruz o zaman :)10gündür burdalar
Bi kaç güne gidecez dediler ama bilemem tabii
Anladım ben seniii tabi
Hosgeldin :)Bizde iyiyiz şükür :) aman iyi olun gerisi boş :)
Hosbulduk canim ediz bey nasillar :)Hosgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?