2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merak etme canım zamanı var demekki her bebek farklı oluyor bende bazen vicdan azabı çekiyorum boncugumla ilgilenemiyorum diye ama napalım artık ikisine yetmeye çalışıyorum.mümkün oldugunca yere bırak döner annesi

Hosgeldiinn ay ozlemisim seni gordugume cok sevindim :)♥

Canım bizde seni özledik keşke daha çok konuşabilsek,ama unutmadık seni ❤opuyoruz seni boncugumla

Atesim yok ama suratim alev gibi yaniyo acayip bi bas agrim var gozumu zor aciyorum edize kucakta uyumayi biraktirmaya calisiyorun umarim ediz bugun cok direnmez normal saatinde uyur direk yaticam bende
Canım grip belirtileri gibi geldi, bence kollarını kundak gibi sar ayağında salla, bu yönteme hiçbir bebek direnemez:) hem hastaysan çok fazla yaklaşmamış olursun, bol meyve tüketmeye çalış. Geçmiş olsun

İnsan ister istemez çevresindeki bebeklerden etkileniyor. Sağlık problemleri olmadığı müddetçe yapacak bişey yok :) ben de kilodan yana muzdaribim ama kabulleniyorum :)))))
Doğru söylüyorsun canım sağlık olsun gerisi halledilir bi ay geç bi ay erken ama anne olmak sürekli telaşlanmak yetemedğini düşünmek imiş

Oğlumun yüzünde ve vücudunun belli bölgelerinde bunlardandır var üç krem kullandık fayda etmedi
En son doktor advantan verdi biraz kortizon var kullanmak istemedim başta ama iyice arttı diğer kremler fayda etmedi maalesef
Bakalım bu geçirecek mi
Böyle bi şey başına gelen Ya da kullanan var mı arkadaşlar

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 61
hangi marka canim bende yeni basladim bir haftadir hergun kusuyordu iki gundur kusmuyor sukur ama sanki cok gaz yapti huzursuz iki gundur alisirmi dersin
Alışır alışır. Anne sütü neden vermiyorsun?
Ben evolvia kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun? Eğer çok kusması varsa AR ( antireflü) mama kullanman gerekebilir. Doktor mu tavsiye etti mamanı? Gazı fazlaysa ve reflü yoksa töpfer mama da kullanabilirsin. Biraz pahalıdır ama çok güzel. Mama konusunda başka soruların olursa yardımcı olabilirim.

Çok geçmiş olsun. Bizim biraz farklıydı ama geçti şükür. Cildiye gördü mü?

Geçmiş olsun canım alerji mi dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…