- 22 Ocak 2008
- 8.889
- 8.896
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.481
Öyle mi diyorsun canım
Benim ki de el ayak durmuyor ama dönemedi bi türlü anlamadım
Kilosu gelişimi bu aya kadar çok güzeldiii
Gelişimi öndeydi geçen ay çok az kg aldı sünnet hastalık vs derken
Hareketli ışıklı müzikli davul alacağım nasipse daha da harekete geçirir belki
Yüzüstü yatırıyorum iki üç dk sonra sıkılıp ağlıyor
Biraz da yormak gerek sanırım bebekleti
Hosgeldiinn ay ozlemisim seni gordugume cok sevindim :)♥
Iyiler cok sukur :) senin kuzun nasil hersey yolundami. ( Ismini bilmedigimden kuzuyla idare edelim simdilik :) )Hosbulduk canim ediz bey nasillar :)
Aylinimmm canim bende seni cok özledim kosuyorum hemen ozeleeeinteriorarchitect sana ozel mesajda aticam ama burdan bi sesleneyim dedim once. Cok ozledim be seni
Beni özlemedin mi aşkolsun :))eski kertmeler sizi:))Aylinimmm canim bende seni cok özledim kosuyorum hemen ozeleee
Canım grip belirtileri gibi geldi, bence kollarını kundak gibi sar ayağında salla, bu yönteme hiçbir bebek direnemez:) hem hastaysan çok fazla yaklaşmamış olursun, bol meyve tüketmeye çalış. Geçmiş olsunAtesim yok ama suratim alev gibi yaniyo acayip bi bas agrim var gozumu zor aciyorum edize kucakta uyumayi biraktirmaya calisiyorun umarim ediz bugun cok direnmez normal saatinde uyur direk yaticam bende
Hadi inşaallahhhh:))) mujdeli haberini bekliyoruz o zaman :)
Sonra patlamis misirin benden :)
o ne demek kuzuArkadaşlar gruplaşma yapmayalım. .
Doğru söylüyorsun canım sağlık olsun gerisi halledilir bi ay geç bi ay erken ama anne olmak sürekli telaşlanmak yetemedğini düşünmek imişİnsan ister istemez çevresindeki bebeklerden etkileniyor. Sağlık problemleri olmadığı müddetçe yapacak bişey yok :) ben de kilodan yana muzdaribim ama kabulleniyorum :)))))
hangi marka canim bende yeni basladim bir haftadir hergun kusuyordu iki gundur kusmuyor sukur ama sanki cok gaz yapti huzursuz iki gundur alisirmi dersinBen kullanıyorum.
Alışır alışır. Anne sütü neden vermiyorsun?hangi marka canim bende yeni basladim bir haftadir hergun kusuyordu iki gundur kusmuyor sukur ama sanki cok gaz yapti huzursuz iki gundur alisirmi dersin
Çok geçmiş olsun. Bizim biraz farklıydı ama geçti şükür. Cildiye gördü mü?Oğlumun yüzünde ve vücudunun belli bölgelerinde bunlardandır var üç krem kullandık fayda etmedi
En son doktor advantan verdi biraz kortizon var kullanmak istemedim başta ama iyice arttı diğer kremler fayda etmedi maalesef
Bakalım bu geçirecek mi
Böyle bi şey başına gelen Ya da kullanan var mı arkadaşlarEki Görüntüle 1926684
Seni oyle ozluyorum ki her gun konusmadan duramıyorumBeni özlemedin mi aşkolsun :))eski kertmeler sizi:))
Bendee bendeeee:)
Karsilikli isteBendee bendeeee:)
Derken?Arkadaşlar gruplaşma yapmayalım. .
Geçmiş olsun canım alerji mi dedi doktor?Oğlumun yüzünde ve vücudunun belli bölgelerinde bunlardandır var üç krem kullandık fayda etmedi
En son doktor advantan verdi biraz kortizon var kullanmak istemedim başta ama iyice arttı diğer kremler fayda etmedi maalesef
Bakalım bu geçirecek mi
Böyle bi şey başına gelen Ya da kullanan var mı arkadaşlarEki Görüntüle 1926684
Bende anlamadımDerken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?