- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.501
Geçmiş olsun neymiş bunlar? Benim oğlumun da yüzünde var coresatin sarı olanı verdi doktor ama daha almadık. Ben yün veya toz alerjisi olduğunu düşünüyorum çünkü kardeşimde de vardı.Oğlumun yüzünde ve vücudunun belli bölgelerinde bunlardandır var üç krem kullandık fayda etmedi
En son doktor advantan verdi biraz kortizon var kullanmak istemedim başta ama iyice arttı diğer kremler fayda etmedi maalesef
Bakalım bu geçirecek mi
Böyle bi şey başına gelen Ya da kullanan var mı arkadaşlarEki Görüntüle 1926684
Karşılıklı değil Karışıklı özleme oldu buKarsilikli iste
Sen zaten gozumde tutuyorsunKarşılıklı değil Karışıklı özleme oldu buhani bana hani bana
emmedi benim oglum biraz da stresli bir donemimdi sutum kesildi. geceleri kusuyor basta geceleri verim diye aldim sonra baktim rahat iciyo tum gun verdim. acikcasi doktor onerisi olmadi ben hemsireyim her gun kusunca denemek istedim kusma kesildi ama cok gazlandi fiyat onemli degil sma topferde folik asit eksikligi yapiyor diye duydumAlışır alışır. Anne sütü neden vermiyorsun?
Ben evolvia kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun? Eğer çok kusması varsa AR ( antireflü) mama kullanman gerekebilir. Doktor mu tavsiye etti mamanı? Gazı fazlaysa ve reflü yoksa töpfer mama da kullanabilirsin. Biraz pahalıdır ama çok güzel. Mama konusunda başka soruların olursa yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar birbirlerini özele yazışmaya çağırıyor da..O
o ne demek kuzu
bu arada evolvianin ar mamasini eczaneden mi aliyorsunAlışır alışır. Anne sütü neden vermiyorsun?
Ben evolvia kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun? Eğer çok kusması varsa AR ( antireflü) mama kullanman gerekebilir. Doktor mu tavsiye etti mamanı? Gazı fazlaysa ve reflü yoksa töpfer mama da kullanabilirsin. Biraz pahalıdır ama çok güzel. Mama konusunda başka soruların olursa yardımcı olabilirim.
Bazı arkadaşlar özele çağırıyor da Birbirini.. kıskanıyoruz.Derken?
Yazarsın canım özelden çok özlediysenSen zaten gozumde tutuyorsun
Bekle beni beybisii geliyorumYazarsın canım özelden çok özlediysen
Ohh iyi ne guzel .Elif kizimin adi ne kadarlik oldu ediz :) 29 unda 5 ayi bitcek elifin .Iyiler cok sukur :) senin kuzun nasil hersey yolundami. ( Ismini bilmedigimden kuzuyla idare edelim simdilik :) )
Yok görmedi canım gitsem miÇok geçmiş olsun. Bizim biraz farklıydı ama geçti şükür. Cildiye gördü mü?
Neymiş bilmiyorumGeçmiş olsun neymiş bunlar? Benim oğlumun da yüzünde var coresatin sarı olanı verdi doktor ama daha almadık. Ben yün veya toz alerjisi olduğunu düşünüyorum çünkü kardeşimde de vardı.
Olabilir dedi süt fıstık tüketme sesi tüketmiyorum yine çıkıyotGeçmiş olsun canım alerji mi dedi doktor?
Halıya bırakma canım halılar yünlü genelde toz da illa ki oluyor ama sen yine de tek tek yediğin besinleri kesmeyi dene. İnşallah bulursun.Neymiş bilmiyorum
Yün kullanmıyoruz ki hiç
Toz da görmüyor
Neye alerjisi var bilemedim
İnşaallah canım deneyecek bakalımHalıya bırakma canım halılar yünlü genelde toz da illa ki oluyor ama sen yine de tek tek yediğin besinleri kesmeyi dene. İnşallah bulursun.
Alerji çok ciddi bir konu canım, bütün hayatı boyunca etkilenebilir iyi bir cildiyeye git bence ihmal etmeOlabilir dedi süt fıstık tüketme sesi tüketmiyorum yine çıkıyot
Alerji çok ciddi bir konu canım, bütün hayatı boyunca etkilenebilir iyi bir cildiyeye git bence ihmal etme
Iyiyiz sukur canim ek gida telasina dustuk bide disimiz cikaydi hayirlisiylaSelam kızlar internetim yoktu giremedim bayagdir nasilsiniz ne var ne yok :) hasta olan bebislere cabucak iyilesmelerini diliyorum
Çocuk doktoru cildiyeye sevk eder diye tahmin ediyorumCildiyeye mi gideyim daha iyi bir çocuk doktoruna Prof a mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?