- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.521
Allah kolaylik versinİyiyim çok sukur canım oglanlarla uğraşıyorum iste :) boncugumun diş sıkıntısı çok bu aralar,azıcık ek gıdaya başladık yoğurt elma ve muhallebi şeklinde bizden böyle sizde ne var ne yok canım
Yarın yeni bir doktora gideceğim inşaallah yazık yavrum uyuyamıyor kaşımaktan ve rahatsızlıktanÇocuk doktoru cildiyeye sevk eder diye tahmin ediyorum
:))) mujdeli haberini bekliyoruz o zaman :)
Sonra patlamis misirin benden :)
Geçmiş olsun canım, şuncacık yavrular acı çekiyor dili yok söyleyemiyor nekadar zor. Allah başka dert vermesinYarın yeni bir doktora gideceğim inşaallah yazık yavrum uyuyamıyor kaşımaktan ve rahatsızlıktan
Oğlumun yüzünde ve vücudunun belli bölgelerinde bunlardandır var üç krem kullandık fayda etmedi
En son doktor advantan verdi biraz kortizon var kullanmak istemedim başta ama iyice arttı diğer kremler fayda etmedi maalesef
Bakalım bu geçirecek mi
Böyle bi şey başına gelen Ya da kullanan var mı arkadaşlarEki Görüntüle 1926684
Ben ar kullanmıyorum normal evolvia 1. Markette var büyük marketlerde. Ama senin eczaneden alman lazım markette olmaz. Bunu dene biraz, sonra normal mamaya geçersin. Töpfer için de sma töpfer değil de direkt töpfer mama, sadece eczanelerde var. Daha sonra deneyebilirsin. Folik asit eksikliğini gösteren çok da elle tutulur çalışmalar yok. Bizimkiler de inek sütü bazlı, daha alerjik. Benim oğlum evolvia ile başladığımız için töpfer verdiğimde reddetti, sevmedi. O yüzden kullanmıyoruz.emmedi benim oglum biraz da stresli bir donemimdi sutum kesildi. geceleri kusuyor basta geceleri verim diye aldim sonra baktim rahat iciyo tum gun verdim. acikcasi doktor onerisi olmadi ben hemsireyim her gun kusunca denemek istedim kusma kesildi ama cok gazlandi fiyat onemli degil sma topferde folik asit eksikligi yapiyor diye duydum
Canım cildiyeye gitmeni tavsiye ederim. İyi bir cildiye. Ben ortadoğu daki kadına gitmiştim iyiydi. Ama senin bildiğin daha iyi biri varsa mutlaka götür. Beni açıkçası kendiside çocuk doktoru olan arkadaşım cildiyeye yönlendirdi, çok da iyi oldu. Çünkü çocuk doktorumuz kortizollü ilaç vermişti.Yok görmedi canım gitsem mi
Biz de ek gıdaya başlıyoruz yavaş yavaş ama kış olması çok kötü, düzgün meyve yok, sebzeler sera. Ben yazın herşeyi hazırlayıp dondurucuya koymuştum. Ama aniden tayinimiz çıkınca hepsini komşuma verdimIyiyiz sukur canim ek gida telasina dustuk bide disimiz cikaydi hayirlisiyla
6 aylik oldumu kiz ek gida veriyorsun :) neler veriyorsun ? Bizimde cikmadi daha disimiz 29.da 5 aylik olcaz biz hayırlısıyla :) meyveleri yalatiyorum ben o kadar,ocak bitiminde insallah basliycam yavas yavas :)Iyiyiz sukur canim ek gida telasina dustuk bide disimiz cikaydi hayirlisiyla
Canım cildiyeye gitmeni tavsiye ederim. İyi bir cildiye. Ben ortadoğu daki kadına gitmiştim iyiydi. Ama senin bildiğin daha iyi biri varsa mutlaka götür. Beni açıkçası kendiside çocuk doktoru olan arkadaşım cildiyeye yönlendirdi, çok da iyi oldu. Çünkü çocuk doktorumuz kortizollü ilaç vermişti.
Hadi bakalım inşallah en kısa zamanda iyileşir yoksa kaşıntıdan uyuyamıyorlarBEn de daha önce Ortadoğu da ki bayana gitmiştim
Bugün eşimle karar verip harekete geçiçez
Yaaa ozledim tabiiii cook ozledimm :)Super_anne1411 kuzum beni özlemedin mi aşk olsun:))oysa ben seni de edizi de çok özledim
Benimki ozgur ruhlu gelemiyo oyle seylere :)Canım grip belirtileri gibi geldi, bence kollarını kundak gibi sar ayağında salla, bu yönteme hiçbir bebek direnemez:) hem hastaysan çok fazla yaklaşmamış olursun, bol meyve tüketmeye çalış. Geçmiş olsun
Aaa hosgeldin :)) beni ozlemediysen geri gittKarşılıklı değil Karışıklı özleme oldu buhani bana hani bana
Mrb canm cildi çok kuruysa nemlendrmen lazım sürekli egzama olabilir malesef kortizon lu krem den başka geçirmio mecbur gecirene kadar kullan sonra da sürekli nemli tut bn öyle yaptım oyle engelliyorum yoksa tekrar cikioNeymiş bilmiyorum
Yün kullanmıyoruz ki hiç
Toz da görmüyor
Neye alerjisi var bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?