2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sahihuban çok geçmiş olsun canım yaa... Kıyamam Ertuğrul paşaya inşallah ciddi birşey değildir çabucak geçer. Acaba misam ın bahsettiği 6. Hastalık olabilir mi bu? Ya da Ek gıdaya başladıysanız verdiğiniz birşey mi dokundu...

Atopik egzamaya benziyor sanki canim. Benim oğlumda da var ama kol ve bacakta kirmizi kuru benekler doktorumuz bol bol nemlendirici verdi. Mustela ve zeytinyagi sürüyorum şuan bakalim geçecek mi.

Ben ar kullanmıyorum normal evolvia 1. Markette var büyük marketlerde. Ama senin eczaneden alman lazım markette olmaz. Bunu dene biraz, sonra normal mamaya geçersin. Töpfer için de sma töpfer değil de direkt töpfer mama, sadece eczanelerde var. Daha sonra deneyebilirsin. Folik asit eksikliğini gösteren çok da elle tutulur çalışmalar yok. Bizimkiler de inek sütü bazlı, daha alerjik. Benim oğlum evolvia ile başladığımız için töpfer verdiğimde reddetti, sevmedi. O yüzden kullanmıyoruz.

Yok görmedi canım gitsem mi
Canım cildiyeye gitmeni tavsiye ederim. İyi bir cildiye. Ben ortadoğu daki kadına gitmiştim iyiydi. Ama senin bildiğin daha iyi biri varsa mutlaka götür. Beni açıkçası kendiside çocuk doktoru olan arkadaşım cildiyeye yönlendirdi, çok da iyi oldu. Çünkü çocuk doktorumuz kortizollü ilaç vermişti.

Iyiyiz sukur canim ek gida telasina dustuk bide disimiz cikaydi hayirlisiyla
Biz de ek gıdaya başlıyoruz yavaş yavaş ama kış olması çok kötü, düzgün meyve yok, sebzeler sera. Ben yazın herşeyi hazırlayıp dondurucuya koymuştum. Ama aniden tayinimiz çıkınca hepsini komşuma verdim yoksa çözülüp bozulacaktı

Iyiyiz sukur canim ek gida telasina dustuk bide disimiz cikaydi hayirlisiyla
6 aylik oldumu kiz ek gida veriyorsun :) neler veriyorsun ? Bizimde cikmadi daha disimiz 29.da 5 aylik olcaz biz hayırlısıyla :) meyveleri yalatiyorum ben o kadar,ocak bitiminde insallah basliycam yavas yavas :)

BEn de daha önce Ortadoğu da ki bayana gitmiştim
Bugün eşimle karar verip harekete geçiçez

Benimki ozgur ruhlu gelemiyo oyle seylere :)
38.5 atesi gordum en son 7gibi normale dondu simdi iyiyim hic biseyim yok noldu bi an anlmdm :)

Canlar Günaydın. Su büyüdükCe ağırlaştı hayliyle, Ondan mi yoksa mevsim değişiminden mi bilmiyorum ama sırtım boynum belim kollarim kirilcak gibi ağrıyor. Kaç gündür resmen dayanamayacak hale geldim. Bende zaten boyun ve bel fıtığı var. Kas gevşetici krem suremiyorum diye biliyorum emzirdigim için. Arada minoset ya da parol içiyorum ama çok bi faydası yok. Onerebileceginiz bişi var mı ya?

Neymiş bilmiyorum
Yün kullanmıyoruz ki hiç
Toz da görmüyor
Neye alerjisi var bilemedim
Mrb canm cildi çok kuruysa nemlendrmen lazım sürekli egzama olabilir malesef kortizon lu krem den başka geçirmio mecbur gecirene kadar kullan sonra da sürekli nemli tut bn öyle yaptım oyle engelliyorum yoksa tekrar cikio

Arkadaslar tam takip edemedim o yuzden ortaya yaziyorum bir kaç kişinin ciltte çıkan kuruluk kizariklik ya da kabarcıklar ilgili sorunu var sanırım. Yani durum ağızdan çıkan salya ve yanaga süt akmasıyla oluşan bisiyse eğer mustelanin stelatopia sini öneririm. 2 farklı doktor tavsiyesi ile almıştım. Hem yüze hem vücuda uygulanabilen nemlendirici krem. Bizim sorumuzu cozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…