- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.541
Bizim 20gunumuz var 5in bitmesine:)Ohh iyi ne guzel .Elif kizimin adi ne kadarlik oldu ediz :) 29 unda 5 ayi bitcek elifin .
Bizim 20gunumuz var 5in bitmesine:)[/QUOT. ne guzell :) az kaldi ya birseylere baslamak icin büyüyorlar :) daha dun karnimizdaydilar insan unutuyor dogum acisinida cektiginide degisik valla
Geçmiş olsun canim inşallah çabucak geçerKızlar doktora gittik
Oğlumun kremini üçledi doktor
Kortizonlu olana iki krem ekledi enfeksiyon giderici de ekledi
Kan verdik (oğlum ağladı ben ağladım)
Şimdi uyudu çok şükür
Bakalım test sonucu bi hafta sonra ne çıkacak
O zamana kadar süt ve sütün bulunduğu hiç bi şey yeyip içme dedi
Bu ay da sadece 300gr kilo almışıZ
Bu alerji de kilo alımını engelleyebilirmiş maalesef
Sonuca göre hareket edeceğiz bakalım
Rabb im tüm yavrulara şifa sağlık huzur versin inşaallah
Herkese Öner'isi için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun. Kan sonucunu da söylersin, merak ediyorum. Kıyamam yavrum o küçük ellerinden kan alınıyorKızlar doktora gittik
Şimdi uyudu çok şükür
Hiçsoema valla için cız etti onayladı ben ağladım birlikteeeÇok geçmiş olsun. Kan sonucunu da söylersin, merak ediyorum. Kıyamam yavrum o küçük ellerinden kan alınıyor
Kızlar doktora gittik
Şimdi uyudu çok şükür
Evet canım kan aldılar bakalım bi hafta sonra sonucu çıkacak inşaallahÇok geçmişler olsun yavruma kiyamam kan mi aldilar geçecek annesi hersey onun sağlığı için.
Haklisin canim ama zaten basindayiz elma havuc patates yogurt muz balkabagi ben kuru kayisiyi haslayip pure yapiyorum ekstra armut veriyorum sonra karnabahar pirasa ekleriz bu mevsimde ne yetisiyosa sukur bunadaBiz de ek gıdaya başlıyoruz yavaş yavaş ama kış olması çok kötü, düzgün meyve yok, sebzeler sera. Ben yazın herşeyi hazırlayıp dondurucuya koymuştum. Ama aniden tayinimiz çıkınca hepsini komşuma verdimyoksa çözülüp bozulacaktı
Gecmis olsun nedir bu ya bircok cocukta bu tur rahatsizliklar var yediklerimizden hepOğlumun yüzünde ve vücudunun belli bölgelerinde bunlardandır var üç krem kullandık fayda etmedi
En son doktor advantan verdi biraz kortizon var kullanmak istemedim başta ama iyice arttı diğer kremler fayda etmedi maalesef
Bakalım bu geçirecek mi
Böyle bi şey başına gelen Ya da kullanan var mı arkadaşlarEki Görüntüle 1926684
Canim biz 1 ocak ta 6 oluyoruz dr umuz baslatti 5ay olunca ben elma armut kuru kayisi kabak balkabagi yogurt havuc yedirdim patates ve muz verecegim ama kakasini 5 gunde bir yaptigi icin erteliyorum sebzeleri birlestirip az biraz pirinc sogan sarimsak belki corba seklinde verecegim yogurdu sade vermeyi dusunuyorum muhallebi vermeyi simdilik dusunmuyorum belki yulaf unuyla denersem verebilirim irmikte katilabilir ama budaylar malum gdo lu yumurta sarisi ve evde yaptigim loru verecegim haftaa agir agir gidiyorum6 aylik oldumu kiz ek gida veriyorsun :) neler veriyorsun ? Bizimde cikmadi daha disimiz 29.da 5 aylik olcaz biz hayırlısıyla :) meyveleri yalatiyorum ben o kadar,ocak bitiminde insallah basliycam yavas yavas :)
Evet yediklerimizden sanırım süt ürünleri yapabilir sesi dr alerji testinyapıldı bakalımGecmis olsun nedir bu ya bircok cocukta bu tur rahatsizliklar var yediklerimizden hep
Kaç aylık oldunuz canımKızlar acil durum bugün işe başladım oğlum ne bineronla ne kaşıkla süt içmiyor. Napabilirim
Bebeğin kaç aylık? 6 ayı geçtiyse alıştırma bardağı deneyebilirsin. Veya avent natural biberon tavsiye ederim. Ya da enjektörle de vermeyi deneyebilirsin. Emzik tutuyorsa, bebiş emziği emerken sen de aradan enjektör ile mama sıkabilirsin veya direk ağzına da sıkabilirsin :) Eğer işe başlayıncaya kadar hiç biberon denemediysen şimdi biraz zorlanabilirsiniz.Kızlar acil durum bugün işe başladım oğlum ne bineronla ne kaşıkla süt içmiyor. Napabilirim
Eczanelerde mama için siringa var onu deneyebilirsinizKızlar acil durum bugün işe başladım oğlum ne bineronla ne kaşıkla süt içmiyor. Napabilirim
Bende de vardı doktora gittim kas gevşetici hap verdi ama emzirme döneminde kullanilabilecek olandan çok iyi geldi omuriligimde vardı hafifledi çocuğu uzun süre taşıyınca nuksediyor kremi ise 9-10 cm geçmeyecek şekilde günde bir gün sür demişti öyle yani ben dayanamadigim için kullanmıştım 4 aylikti bebegimCanlar Günaydın. Su büyüdükCe ağırlaştı hayliyle, Ondan mi yoksa mevsim değişiminden mi bilmiyorum ama sırtım boynum belim kollarim kirilcak gibi ağrıyor. Kaç gündür resmen dayanamayacak hale geldim. Bende zaten boyun ve bel fıtığı var. Kas gevşetici krem suremiyorum diye biliyorum emzirdigim için. Arada minoset ya da parol içiyorum ama çok bi faydası yok. Onerebileceginiz bişi var mı ya?
muz ve patatese zeytinyagi ekleyebilirsin.ben yediriyorum muz ama haftada 1 2 kere sadece.Canim biz 1 ocak ta 6 oluyoruz dr umuz baslatti 5ay olunca ben elma armut kuru kayisi kabak balkabagi yogurt havuc yedirdim patates ve muz verecegim ama kakasini 5 gunde bir yaptigi icin erteliyorum sebzeleri birlestirip az biraz pirinc sogan sarimsak belki corba seklinde verecegim yogurdu sade vermeyi dusunuyorum muhallebi vermeyi simdilik dusunmuyorum belki yulaf unuyla denersem verebilirim irmikte katilabilir ama budaylar malum gdo lu yumurta sarisi ve evde yaptigim loru verecegim haftaa agir agir gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?