2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar doktora gittik
Oğlumun kremini üçledi doktor
Kortizonlu olana iki krem ekledi enfeksiyon giderici de ekledi
Kan verdik (oğlum ağladı ben ağladım)
Şimdi uyudu çok şükür
Bakalım test sonucu bi hafta sonra ne çıkacak
O zamana kadar süt ve sütün bulunduğu hiç bi şey yeyip içme dedi
Bu ay da sadece 300gr kilo almışıZ
Bu alerji de kilo alımını engelleyebilirmiş maalesef
Sonuca göre hareket edeceğiz bakalım
Rabb im tüm yavrulara şifa sağlık huzur versin inşaallah
Herkese Öner'isi için çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canim inşallah çabucak geçer

Çok geçmiş olsun. Kan sonucunu da söylersin, merak ediyorum. Kıyamam yavrum o küçük ellerinden kan alınıyor

Çok geçmişler olsun yavruma kiyamam kan mi aldilar geçecek annesi hersey onun sağlığı için.

Haklisin canim ama zaten basindayiz elma havuc patates yogurt muz balkabagi ben kuru kayisiyi haslayip pure yapiyorum ekstra armut veriyorum sonra karnabahar pirasa ekleriz bu mevsimde ne yetisiyosa sukur bunada

Gecmis olsun nedir bu ya bircok cocukta bu tur rahatsizliklar var yediklerimizden hep

6 aylik oldumu kiz ek gida veriyorsun :) neler veriyorsun ? Bizimde cikmadi daha disimiz 29.da 5 aylik olcaz biz hayırlısıyla :) meyveleri yalatiyorum ben o kadar,ocak bitiminde insallah basliycam yavas yavas :)
Canim biz 1 ocak ta 6 oluyoruz dr umuz baslatti 5ay olunca ben elma armut kuru kayisi kabak balkabagi yogurt havuc yedirdim patates ve muz verecegim ama kakasini 5 gunde bir yaptigi icin erteliyorum sebzeleri birlestirip az biraz pirinc sogan sarimsak belki corba seklinde verecegim yogurdu sade vermeyi dusunuyorum muhallebi vermeyi simdilik dusunmuyorum belki yulaf unuyla denersem verebilirim irmikte katilabilir ama budaylar malum gdo lu yumurta sarisi ve evde yaptigim loru verecegim haftaa agir agir gidiyorum

Kızlar acil durum bugün işe başladım oğlum ne bineronla ne kaşıkla süt içmiyor. Napabilirim
Bebeğin kaç aylık? 6 ayı geçtiyse alıştırma bardağı deneyebilirsin. Veya avent natural biberon tavsiye ederim. Ya da enjektörle de vermeyi deneyebilirsin. Emzik tutuyorsa, bebiş emziği emerken sen de aradan enjektör ile mama sıkabilirsin veya direk ağzına da sıkabilirsin :) Eğer işe başlayıncaya kadar hiç biberon denemediysen şimdi biraz zorlanabilirsiniz.

Bende de vardı doktora gittim kas gevşetici hap verdi ama emzirme döneminde kullanilabilecek olandan çok iyi geldi omuriligimde vardı hafifledi çocuğu uzun süre taşıyınca nuksediyor kremi ise 9-10 cm geçmeyecek şekilde günde bir gün sür demişti öyle yani ben dayanamadigim için kullanmıştım 4 aylikti bebegim

muz ve patatese zeytinyagi ekleyebilirsin.ben yediriyorum muz ama haftada 1 2 kere sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…