2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ohh ne guzel bizde 6 aylik olsakta baslasak :) daha erken bizim için

Sahihuban canım geçmiş olsun yediklerine dikkat et ben önce süt ürünlerini kestim geçmedi kızarıklıklar sonra süt ürünlerine tekrar başladım yumurtayı kestim bir süre yemedim bir gün sadece milföyün üzerine sürmüştüm o gece karın ağrısından uyuyamadı sabah bir uyandım yüzü kızarıklıklarla dolu anladım ki sıkıntımız yumurta mustelanın nemlendiricisi ve yumurtayı keserek bu işi çözdük buarada biz deri testi ve kan tahlili yaptırmıştık bişey çıkmadı küçük olduğu için çıkmayabilir anlayacağın, bir de ev tozuna alerjisi olma ihtimaline karşı yünlü herşeyi kaldırdım çarşafların perdelerin temizliğine daha çok dikkat etmeye başladım, inşallah sen de çabucak atlatırsın

Selam güzel annişler acemi bi anneyim kızım 5aylık ve sadece anne sütü alıyor yavaş yavaş tadımlara başladık ama hiç iştahlı değil severek yemiyor ve kilo Alımıda az kaşık mamalarını duydum kullanan varmı hangi marka bide önerir misiniz kullansam mı mamayı sevmemişti ama kaşık maması daha mı farklı kilo almasına biraz katkı sağlasa Tavsiyelere ihtiyacım var

anne sutu aliyorsa kasik mamasina gerek yok.su an tadim yapabilirsiniz bol bol.zamanla alisacaktir.ille de tavsiye isterseniz hero baby sutlu pirincli alabilirsiniz.muz aromasi var icinde.severek yiyebilir

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
Çok yardımcı oldun
Dediklerini deneyeceğim
İyi ki yazdın içimi ferahlattın aydınlattın canım benim
Kremlerini sürüyorum baya söndü çok şükür

Bugün biz de çok kötüyüz, sabaha kadar hiç uyumadık. Zaten hiç bir gece düzgün uyumuyor da en azından önceden 2-3 saat uyurdum, son 15 gündür her yarım saatte bir uyanıyor. Delirmek üzereyim.Bu uyku problemi beni mahvediyor. Zombi gibiyim ne gündüz duruyor ne gece. Allah beni sınıyor sanırım (((

Kaç doğumlu canım bebegin, tadım yaptın mı hiç erken olabilir tadımlardan meyve sebze pürelerinden sonra dene buarada dün bir tane aldım denemek için hipp tahıllı princli aldım mamasına katıp verdim bitsin kendim yapacam

Kaç aylık oldunuz canım
Bu konuda bi tecrübem Yok maalesef
Kaşıkla daha önce bi şeyler yedirdin mi hiç
kaşıkla yiyodu canım emzikde tutmamıştı zaten. dün internetten araştırıp Medele biberon aldım. Bugün onla içmiş sütü şükür aklınızda olsun kızlar. dün ama bende yokum çocukda aç ömrümden 10 yıl gitti

denenemiştim maalesef hiç aklıma gelmemişti açıkçası Medele biberon aldım onu tutmuş şükür. Aventi hiç almadı DR.Brown vardı onu da kullanmadı.

denenemiştim maalesef hiç aklıma gelmemişti açıkçası Medele biberon aldım onu tutmuş şükür. Aventi hiç almadı DR.Brown vardı onu da kullanmadı.
İyi bak tutmuş hadi gözün aydın, bundan sonrası iyi olur merak etme. Ama çok zor çocuğu öylece bırakıp gitmek. Ben işe nasıl başlayacağım, daha çok var ama kara kara düşünüyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…