- 18 Ağustos 2015
- 252
- 325
- 33
- 34
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.581
Noldu ki?Herkes bi tavırlarda nedense
Nasılsın canım? Başladınmı ek gıdaya?Bana zarari yok dursun boyle.
Önce sayfayı devretmek istiyo arkadaş sonra sanki sen demişsin gibi tavır yapıyoNoldu ki?
Seni özlemeyen ölsün bacişkolataAaa hosgeldin :)) beni ozlemediysen geri gitt
Geçmiş olsun canım inşallah güzel çıkar sonuçlarKızlar doktora gittik
Oğlumun kremini üçledi doktor
Kortizonlu olana iki krem ekledi enfeksiyon giderici de ekledi
Kan verdik (oğlum ağladı ben ağladım)
Şimdi uyudu çok şükür
Bakalım test sonucu bi hafta sonra ne çıkacak
O zamana kadar süt ve sütün bulunduğu hiç bi şey yeyip içme dedi
Bu ay da sadece 300gr kilo almışıZ
Bu alerji de kilo alımını engelleyebilirmiş maalesef
Sonuca göre hareket edeceğiz bakalım
Rabb im tüm yavrulara şifa sağlık huzur versin inşaallah
Herkese Öner'isi için çok teşekkür ederim
Arada sagip biberonla verseydin keşke Allah kolaylık ve sabır versinkaşıkla yiyodu canım emzikde tutmamıştı zaten. dün internetten araştırıp Medele biberon aldım. Bugün onla içmiş sütü şükür aklınızda olsun kızlar. dün ama bende yokum çocukda aç ömrümden 10 yıl gitti
11 temmuz da doğduk doktor 4aydan sonra başlayabilirsin dedi az az başladık yoğurt verdim havuç patates çorba gibi verdim tarhana çorbası sabahları ıhlamur veriyorum elma püresi verdim bunları tattık şimdilik ama suyu bile zorla içiyorKaç doğumlu canım bebegin, tadım yaptın mı hiç erken olabilir tadımlardan meyve sebze pürelerinden sonra dene buarada dün bir tane aldım denemek için hipp tahıllı princli aldım mamasına katıp verdim bitsin kendim yapacam
Ya sorma.. ben kimseye bişi demedim yardımcı olmak istedim..Önce sayfayı devretmek istiyo arkadaş sonra sanki sen demişsin gibi tavır yapıyo
O zaman yedirebilirsin canım ben hiçbişey yedirmedin sandım11 temmuz da doğduk doktor 4aydan sonra başlayabilirsin dedi az az başladık yoğurt verdim havuç patates çorba gibi verdim tarhana çorbası sabahları ıhlamur veriyorum elma püresi verdim bunları tattık şimdilik ama suyu bile zorla içiyor
Senin dışında gerceklesen 2kisi arasında olan kimsenin dahil olmadıgı bi konuya alaycı bi üslupla dahil olman hoş değil.Önce sayfayı devretmek istiyo arkadaş sonra sanki sen demişsin gibi tavır yapıyo
Benim minnos iyi teyzesi sabah rutinimiz olan ev temizligimizi yapiyoruz suan kucaktan inmedenScss2016 Super_anne1411 kızlar çok uğrayamıyorum arada işte bakıyorum son mesajlara bir fikrim varsa yazıyorum. Minnoşlar nasıl bakalım?
Paşaların keyfi yerinde :)Ben de aynı durumdayım solumda oğlum, sağımda süpürge
Kolay gelsin :) iyiyiz canim arada ugra boyle yanimiza ozletme kendiniteşekkürler canım iş güç koşturma çok giremiyorum ama başımıza byle birşey gelince yazmak istedim belki geçiren olur paniklemesin diye :) siz nasılsınız?
Benimki kucagima alsam da korkuyor çok agliyor yapamıyorum hiçBen de aynı durumdayım solumda oğlum, sağımda süpürge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?