- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.601
Ayy çok fena uyurken yapamazsın uyanır diye, uyanıkken de korkar. Benim ki şu sessiz olanlardan. Sessiz değil elbette ama :) diğerlerine göre daha az gürültülü. O yüzden korkmuyor olabilir.Benimki kucagima alsam da korkuyor çok agliyor yapamıyorum hiç
Biz bu cts 5 aylık oluyoruz. Sanırım daha bir kaç ay var çıkmasına. Çok sevimli gözüküyor değil mi :)))))Kızlar oğlumun ilk dişi çıkmış darısı bekleyenlerin başına
Canim benim kizda 24 temmuz doğumlu hala başını tasiyamiyor senin bebis kafasini tasimaya basladi mi herkesgec kalmis diyorBiz bu cts 5 aylık oluyoruz. Sanırım daha bir kaç ay var çıkmasına. Çok sevimli gözüküyor değil mi :)))))
Benim oğlum epey hareketli, taşıyor başını. Zaten doğduğunda baş kontrolü çok iyiydi. Evet biraz geç kalmış senin bebiş ama algıları nasıl? Eğer algıları açıksa başını sıkıntı etme. Aylık kontrollerinde doktoruna sordun mu hiç?Canim benim kizda 24 temmuz doğumlu hala başını tasiyamiyor senin bebis kafasini tasimaya basladi mi herkesgec kalmis diyor
Kızlar bebeğine hiç avokado veren oldu mu?
Kızlar bebeğine hiç avokado veren oldu mu?
ben verdim 6.ayda verilecek meyve listesinde zatenBen şimdi doktora gireceğim sorarim canim verilir mi diye
Burda herkes herkesin yazdığı şeyi okuyabiliyorsa yorum yapma hakkı da vardır, yanlış gördüğüm şeyi belirttim, senin bende yanlış gördüğün bir şeyi belirtebildiğin gibi, önce konuyu almak isteyen var mı diye herkese soruyor, sonra isteyen olunca vazgeçtm bana zararı yok diye "ters" bir tavırla cevap veriyor. Tanışıyosunuz , konuşuyosunuz diye korumacılık yapmaya gerek yok, yanlış gördüğünüzde çekinmeden söyleyin bence bana söyleyebildiğiniz gibiSenin dışında gerceklesen 2kisi arasında olan kimsenin dahil olmadıgı bi konuya alaycı bi üslupla dahil olman hoş değil.
Ben şimdi doktora gireceğim sorarim canim verilir mi diye
Maşallah :)))Kızlar oğlum desteksiz kendi oturmaya başladı
Evet o yüzden sordum Zaten, nasıl sevdi mi? Ben pek sevmiyorum da oğluma nasıl veririm diye düşünüyorumben verdim 6.ayda verilecek meyve listesinde zaten
Teşekkür ederim sorduğun içinmsf2407 doktor 8.aydan sonra verebileceğimizi soyledi. Tropik oldugu icin tavsiye etmedi şuan. Sen bilirsin canim yine de ben soyleyim de
Başladık canım mamacı bebe ya benim ki biraz erken başladık ama yavaştan ilerliyoruz. Sen başladın mı neler veriyorsun?Benim minnos iyi teyzesi sabah rutinimiz olan ev temizligimizi yapiyoruz suan kucaktan inmedensiz nasilsiniz bakalim basladinizmi ek gidaya
Oooo maşallahKızlar oğlum desteksiz kendi oturmaya başladı
HER DOKTOR FARKLI BNM DOKTORUM VEREBİLİRSİN DEDİ RENDELEYİP VERDİM İLK GUN SEVMEDİ İKİNCİ GÜN YEDİ COK FAYDALIEvet o yüzden sordum Zaten, nasıl sevdi mi? Ben pek sevmiyorum da oğluma nasıl veririm diye düşünüyorum
Yine ayni seyi soyleyecegim bu ikisinin arasinda olan bi konu.evet yorum yapma hakkin var ama uslup sana ters geldiyse kibarca dile getirebilirdin.taniyip tanimamakla ilgisi yok durumun.benim tanimadigim yada muhabbetimin olmadigi birinede ayni sey olsa tepkim bu sekilde olurduBurda herkes herkesin yazdığı şeyi okuyabiliyorsa yorum yapma hakkı da vardır, yanlış gördüğüm şeyi belirttim, senin bende yanlış gördüğün bir şeyi belirtebildiğin gibi, önce konuyu almak isteyen var mı diye herkese soruyor, sonra isteyen olunca vazgeçtm bana zararı yok diye "ters" bir tavırla cevap veriyor. Tanışıyosunuz , konuşuyosunuz diye korumacılık yapmaya gerek yok, yanlış gördüğünüzde çekinmeden söyleyin bence bana söyleyebildiğiniz gibi
Ben beklemedeyim hala 6ya girer girmez kimse tutamaz ama beni :))Başladık canım mamacı bebe ya benim ki biraz erken başladık ama yavaştan ilerliyoruz. Sen başladın mı neler veriyorsun?
Kızlar oğlum desteksiz kendi oturmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?