2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Senam72015 kuzum nerelerdesin bir sıkıntı yoktur inşallah
Yok cnm çok şükür iyiz. Abimin düğünü var pazar günü annemlere geldim giremyrm pek fazla. Kızı milletten sakınmakla meşgulum.çok kalabalık Burası. Sen napysn prensim nasıl.bi sorun yoktur inş. Biz geceleri yatmyrz artık gazımız var da

20 gunluk degildik daha bayramdan once belki bayramlik aliriz bahanesiyle cikmistikevde durmak cok bunaltiyo insani valla.disari cikinca insanin havasi degisiyo
Bunaltıyor valla anneme gidiyorum ama yine de avmler falan daha eğlenceli iyi fikirmiş kız dur bende kocişi kandırayım oğlun bayramlık istiyormuş almaya gidelim diye

Ay iyi olunda canım ne telaş kalabalık vardır kız orda dikkat et prensesime emi:) prensinde iyi teyzesi bizimde alışmaya çalışıyoruz birbirimize var bizde de biraz biraz gaz sorunu

Gaz damlalarını hergün aynı saatte vermek gerekiyor ve en az 15 günde etkisini gösteriyormuş

Bizde gecem gun gezmelere cikmistik cokta guzel gecti :) biz aksam gezmelerini cook severdik.kizimim uyku saati sasmasin diye cikamiyoruz.izin gunleri kimse tutamaz artik bizi

Bu arada 14.15 de 2 ay kontrolumuz var yarinda asimiz yapilacak

Eklentiler

• IMG-20160815-WA0004.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 97
Canım bizimki de memede sut azalınca dediklerinin aynısını yapıyor ve tam doymayınca derin uyuyamıyor sutün nasil

Bizde gecem gun gezmelere cikmistik cokta guzel gecti :) biz aksam gezmelerini cook severdik.kizimim uyku saati sasmasin diye cikamiyoruz.izin gunleri kimse tutamaz artik bizi

Bu arada 14.15 de 2 ay kontrolumuz var yarinda asimiz yapilacak
Çok tatlısınız ikiniz de :) çıkıp hava almak gerek yoksa kocişlere sarıyoruz

Tamamdır buldum. 1o dolarlık şeye 90 lira istiyorlar. Ama alayım şimdilik. Acaba amazondan alsam gelir mi? Deneyen var mı?
Uzun süre kullanacağız herhalde bu vitamini değil mi?
Fiyati az diye gumrukten donuyomus bu ilac 1 yil kullaniliyo 365 damla gunde 1 kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…