- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.861
Yok cnm çok şükür iyiz. Abimin düğünü var pazar günü annemlere geldim giremyrm pek fazla. Kızı milletten sakınmakla meşgulum.çok kalabalık Burası. Sen napysn prensim nasıl.bi sorun yoktur inş. Biz geceleri yatmyrz artık gazımız var da
amin canimEvet canım hastanede aynı gün doğum yaptığım biri vardı o da Yunus Emre idi ❤ İsimleri gibi yaşasın lar inşallah canim
Bunaltıyor valla anneme gidiyorum ama yine de avmler falan daha eğlenceli20 gunluk degildik daha bayramdan once belki bayramlik aliriz bahanesiyle cikmistikevde durmak cok bunaltiyo insani valla.disari cikinca insanin havasi degisiyo
oohoo biz cokdan basladik bilee daha kirkimizda cikmadi tavsiye ederim cok iyi geliyorCanlaaarrBebişlerinizle avm gezmelerine falan ne zaman başladınız ben zor duruyorum evde
Ay iyi olunda canım ne telaş kalabalık vardır kız orda dikkat et prensesime emi:) prensinde iyi teyzesi bizimde alışmaya çalışıyoruz birbirimize var bizde de biraz biraz gaz sorunuYok cnm çok şükür iyiz. Abimin düğünü var pazar günü annemlere geldim giremyrm pek fazla. Kızı milletten sakınmakla meşgulum.çok kalabalık Burası. Sen napysn prensim nasıl.bi sorun yoktur inş. Biz geceleri yatmyrz artık gazımız var da
Ay gaza geldim bugün çıkıyorum kız gezmelere tabi biz daha 16 günlüğüzoohoo biz cokdan basladik bilee daha kirkimizda cikmadi tavsiye ederim cok iyi geliyor
Gaz damlalarını hergün aynı saatte vermek gerekiyor ve en az 15 günde etkisini gösteriyormuşCnm minumum 5- maximum 8. Mesela bugün hiç vermedim daha. En son dün gece 10-10:30 gibi verdim. Gece 2 gibi ve sabah 7,5 ta olmak üzere 2 kere kakasını yaptı. Yapmasaydı sabah başlayıp gece yatana kadarki duruma göre ayarlıyorum. Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum?! Belki düzenli vermek gerekiyordur bilen varsa yazar bende uygularım :)
bende ilk ciktigimda yunus emre de o kadrlikti sanirim cik bi nefes al oh be diceksin dunya varmis :)Q
Ay gaza geldim bugün çıkıyorum kız gezmelere tabi biz daha 16 günlüğüz
Dimi kız çıkayım hem biraz giyinip susleneyim de azcık kadın olduğum aklıma gelsinbende ilk ciktigimda yunus emre de o kadrlikti sanirim cik bi nefes al oh be diceksin dunya varmis :)
Cik canim cik dedigin gibi azicikta suslen oh mis :)Dimi kız çıkayım hem biraz giyinip susleneyim de azcık kadın olduğum aklıma gelsin
O kadar cok sey aldim ki yine yanlis yazmisim gitti gidiyor kesin bilgii
Ooooh topik arkadaşlarımdan da desteği aldım artık kimse tutamaz beni evdeCik canim cik dedigin gibi azicikta suslen oh mis :)
Canım bizimki de memede sut azalınca dediklerinin aynısını yapıyor ve tam doymayınca derin uyuyamıyor sutün nasilKızlar sormak istediğim birşey var. Oğlum her akşam 10-11 gibi emmek istediğinde memede ıkınarak kızararak ağlıyo. Kaldırıp sırtına vurup gezdirince sorun yok. Ikınma kızarma kesiliyo. Akşam o saatlerde başlayıp 1,5-2 ye kadar çırpınıyoruz resmen. Nerdeyse rutine bindi her akşam aynı durum.
Karnı aç yiyip ytması lazım ama emerken ağlamaya ıkınmaya başlıyo kaldırınca susuyo ama sonra açlıktan tekrar aranmaya başlıyo tekrar memeyi veriyorum yine aynı şey.
Bu nedir? Böyle bişey yaşayan varmı? Birde çok zor uykuya dalar olduk. Derin uykuya bir türlü geçemiyo. Kendi hareketlerine uyanmaya başladı.
Huymu değiştiriyo acaba? Bilen var mıdır?
Ben de sab simplex kullanıyorum acaba ondan mi kaka yapamıyor 1 hafta oldu yapmayalıSab simplex. Bizim gaz sorunumuz çözüldü ama kaka sorunumuz var. Bu gaz ilaçlarıyla alakası var mı bilmiyorum. En son pazar günü yapmıştı..
Çok tatlısınız ikiniz de :) çıkıp hava almak gerek yoksa kocişlere sarıyoruzBizde gecem gun gezmelere cikmistik cokta guzel gecti :) biz aksam gezmelerini cook severdik.kizimim uyku saati sasmasin diye cikamiyoruz.izin gunleri kimse tutamaz artik bizi
Bu arada 14.15 de 2 ay kontrolumuz var yarinda asimiz yapilacak
Cok sagol canimÇok tatlısınız ikiniz de :) çıkıp hava almak gerek yoksa kocişlere sarıyoruz
Gaz damlalarını hergün aynı saatte vermek gerekiyor ve en az 15 günde etkisini gösteriyormuş
Fiyati az diye gumrukten donuyomus bu ilac 1 yil kullaniliyo 365 damla gunde 1 kezTamamdır buldum. 1o dolarlık şeye 90 lira istiyorlar. Ama alayım şimdilik. Acaba amazondan alsam gelir mi? Deneyen var mı?
Uzun süre kullanacağız herhalde bu vitamini değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?