- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.621
Teşekkür ederiz :))Oooo maşallah
Teşekkür ederiz :)Maşallah :)))
Sağol canım.5,5 aylık oldu. 4.aydan beri oturtuyorum yatar pozisyonda başladık yavaş yavaş dikleştirdik. Kucağımda hep dik oturtuyordum zaten.Hayırlı olsun canım, nekadarlık oldu? Önceden nekadar süre destekli deneme yapıyordunuz?
HAdi hayırlı olsun canım maşaallah sizeeKızlar oğlum desteksiz kendi oturmaya başladı
Tarhana corbasi icin erken degil mi11 temmuz da doğduk doktor 4aydan sonra başlayabilirsin dedi az az başladık yoğurt verdim havuç patates çorba gibi verdim tarhana çorbası sabahları ıhlamur veriyorum elma püresi verdim bunları tattık şimdilik ama suyu bile zorla içiyor
Kızlar şu dönme konusu kafama takıldı
Oğlum henüz dönemiyor
Çoğu Bebek 4 aylıkken dönüyor biz neredeyse 5.ayu bitireceğiz tık Yok
Geçen haftalarda yan dönüyordu şimdi onu bile yapmıyor artık
Ben de düşünyüroummm
Canim benim kizda 24 temmuz doğumlu hala başını tasiyamiyor senin bebis kafasini tasimaya basladi mi herkesgec kalmis diyor
Ay yavrum gercekten kotu olmus alerjimi egzema mi cok gecmis olsun salyasi yapiyor olabilir miEki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Dr coresatin vermişti en başından beri onu kullanıyoruz. Ama artık fayda etmiyor. Son kontrolde bol bol zeytinyağı sür dedi. Şimdiye kdr bir kere sürdüm.
Canım dönme pratiği yapın. Döndür gün içinde sağa sola. Döner merak etme her çocuk farklı :)Kızlar şu dönme konusu kafama takıldı
Oğlum henüz dönemiyor
Çoğu Bebek 4 aylıkken dönüyor biz neredeyse 5.ayu bitireceğiz tık Yok
Geçen haftalarda yan dönüyordu şimdi onu bile yapmıyor artık
Ben de düşünyüroummm
Allah yardimcin olsun niye uyumuyo biderdi mi var acabaBugün biz de çok kötüyüz, sabaha kadar hiç uyumadık. Zaten hiç bir gece düzgün uyumuyor da en azından önceden 2-3 saat uyurdum, son 15 gündür her yarım saatte bir uyanıyor. Delirmek üzereyim.Bu uyku problemi beni mahvediyor. Zombi gibiyimne gündüz duruyor ne gece. Allah beni sınıyor sanırım (((
Canim geçmiş olsun zeytinyağı cok fayds sağlıyor hergun sur benceEki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Dr coresatin vermişti en başından beri onu kullanıyoruz. Ama artık fayda etmiyor. Son kontrolde bol bol zeytinyağı sür dedi. Şimdiye kdr bir kere sürdüm.
Çok geçmiş olsun. Kantaron yağı da sürebilirsin. O da zaten zeytinyağı ile yapılıyor, çok faydalı. Bi de yüzünü yıka bebişin, nemli nemli sür yağını veya kremini. Şampuanınızı veya deterjanı da değiştirmeyi deneyebilirsin.Eki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Sebebini bir bilsem.. Doktor da geçecek geçecek sabret diyor. Çöktüm resmen. Gören herkes ay nolmuş sana diyorAllah yardimcin olsun niye uyumuyo biderdi mi var acaba
Ozledik denizi ve seni su kirginliga bi son verip seni aramizda gormek isteriz minik prensesimiz nasil 6 aylik olunca kontroluvardi galiba iyi haberlerini bekliyoruzBana zarari yok dursun boyle.
sağol canımmmHAdi hayırlı olsun canım maşaallah sizee
Uykusuzluk cok zor bilirim gaz sancisi oldugunda bende oyleydim .Sebebini bir bilsem.. Doktor da geçecek geçecek sabret diyor. Çöktüm resmen. Gören herkes ay nolmuş sana diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?