2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar şu dönme konusu kafama takıldı
Oğlum henüz dönemiyor
Çoğu Bebek 4 aylıkken dönüyor biz neredeyse 5.ayu bitireceğiz tık Yok
Geçen haftalarda yan dönüyordu şimdi onu bile yapmıyor artık
Ben de düşünyüroummm

Tarhana corbasi icin erken degil mi

Benimkide dönmüyor tam tur. Sağa veya sola epey eğiliyo ama tam dönmedi hala. Dönerler elbet.

Son düzenleme:
Benim oglus ciglik atiyo buara bide uykusu gelince koluyla yuzubu gozunu kapatiyo kavga ediyo kendiyle sanki ,degisik huylar edindik

Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Dr coresatin vermişti en başından beri onu kullanıyoruz. Ama artık fayda etmiyor. Son kontrolde bol bol zeytinyağı sür dedi. Şimdiye kdr bir kere sürdüm.

Ay yavrum gercekten kotu olmus alerjimi egzema mi cok gecmis olsun salyasi yapiyor olabilir mi

Canım dönme pratiği yapın. Döndür gün içinde sağa sola. Döner merak etme her çocuk farklı :)

Allah yardimcin olsun niye uyumuyo biderdi mi var acaba

Canim geçmiş olsun zeytinyağı cok fayds sağlıyor hergun sur bence

Çok geçmiş olsun. Kantaron yağı da sürebilirsin. O da zaten zeytinyağı ile yapılıyor, çok faydalı. Bi de yüzünü yıka bebişin, nemli nemli sür yağını veya kremini. Şampuanınızı veya deterjanı da değiştirmeyi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…