- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.641
canım takma kafanı her bebek farklıdır.Bazı bebekler döndükten sonra bi süre ara verirmiş dönmeye belki seninkide öyledir.Benim oğlumda tam dönemiyor hala sadece yanlara biraz dönebiliyor.Kızlar şu dönme konusu kafama takıldı
Oğlum henüz dönemiyor
Çoğu Bebek 4 aylıkken dönüyor biz neredeyse 5.ayu bitireceğiz tık Yok
Geçen haftalarda yan dönüyordu şimdi onu bile yapmıyor artık
Ben de düşünyüroummm
Geçmiş olsun canım hergün zeytinyağı sür yda nemlendirici bebek losyonları var onlarıda deneyebilirsin.Eki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Dr coresatin vermişti en başından beri onu kullanıyoruz. Ama artık fayda etmiyor. Son kontrolde bol bol zeytinyağı sür dedi. Şimdiye kdr bir kere sürdüm.
Canım bizim de böyle başladı sonra arttı yara haline geldi hem cildiyeye hem alerji uzmanına götürdüm Testler de bişey çıkmadı önerilerde bulundular ben de kendim gözlemleyerek bulmaya çalıştım egzama ( atopik dermatit ) dediler buarada ama bana bişey de dokunuyormuş gibi geldi yumurtanın tetiklediğini gördüm bir de mustela nemlendirici ve şampuan aldım her gün sabah aksam nemlendiriyorum neli tutmak gerek sürekli. yumurtayı kesince yüzündekiler azaldı bugün tavuk yedim yine arttı yumurtanın çarpraz alerjiden besiniymiş buna da dikkat et tabi her besin her çocuğa dokunacak diye bişey yok gözlemleyerek hareket et canım ayrıca odanın temizliğine dikkat etmek gerek toz allerjisi de olabilir yünlü herşeyi kaldırdım kayacansa da yazmıştım ınşallah en yakın zamanda atlatırsınız canımEki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Dr coresatin vermişti en başından beri onu kullanıyoruz. Ama artık fayda etmiyor. Son kontrolde bol bol zeytinyağı sür dedi. Şimdiye kdr bir kere sürdüm.
Teşekkür ederim sorduğun için
HER DOKTOR FARKLI BNM DOKTORUM VEREBİLİRSİN DEDİ RENDELEYİP VERDİM İLK GUN SEVMEDİ İKİNCİ GÜN YEDİ COK FAYDALI
Eki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Benim dr opturtme dedi iki hafta sonra gecti canim aynisi bizde de vardiEki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Ay yavrum gercekten kotu olmus alerjimi egzema mi cok gecmis olsun salyasi yapiyor olabilir mi
Canim geçmiş olsun zeytinyağı cok fayds sağlıyor hergun sur bence
Geçmiş olsun canım hergün zeytinyağı sür yda nemlendirici bebek losyonları var onlarıda deneyebilirsin.
Canım bizim de böyle başladı sonra arttı yara haline geldi hem cildiyeye hem alerji uzmanına götürdüm Testler de bişey çıkmadı önerilerde bulundular ben de kendim gözlemleyerek bulmaya çalıştım egzama ( atopik dermatit ) dediler buarada ama bana bişey de dokunuyormuş gibi geldi yumurtanın tetiklediğini gördüm bir de mustela nemlendirici ve şampuan aldım her gün sabah aksam nemlendiriyorum neli tutmak gerek sürekli. yumurtayı kesince yüzündekiler azaldı bugün tavuk yedim yine arttı yumurtanın çarpraz alerjiden besiniymiş buna da dikkat et tabi her besin her çocuğa dokunacak diye bişey yok gözlemleyerek hareket et canım ayrıca odanın temizliğine dikkat etmek gerek toz allerjisi de olabilir yünlü herşeyi kaldırdım kayacansa da yazmıştım ınşallah en yakın zamanda atlatırsınız canım
Canim bizde de var atopik dermatit dedi. Coresatin verdi inşallah geçecek. İnsan ister istemez takiliyor işte. Hergün nemlendirip masaj yaptigim halde geçmiyor. Geçmezse kortizon krem verecekmiş bizede. İnşallah gececek yavrularımızin.
Ayy en cok babası ve ben öpüyoruz ama bacaklarınd filanda var. İlgisi olmayabilir ya.Benim dr opturtme dedi iki hafta sonra gecti canim aynisi bizde de vardi
Çok geçmiş olsun. Kantaron yağı da sürebilirsin. O da zaten zeytinyağı ile yapılıyor, çok faydalı. Bi de yüzünü yıka bebişin, nemli nemli sür yağını veya kremini. Şampuanınızı veya deterjanı da değiştirmeyi deneyebilirsin.
Canım Deniz inde aynı şekilde yüzünde dokuntuler var egzama dedi Dr cildiye ve alerji poliklinigine gittik pek sonuç alamadık. Kortizonlu krem verdiler istemeden de olsa sürdüm geçiyor ama bir süre sonra tekrar ediyor maalesefEki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Devam sütü ile çok katı olmaz zaten. Ben de devam sütü ile mayalıyorum ama onu pek sevmedi. Normal inek sütü ile yapıp vereceğim. Bulabilirsen keçi sütü ile daha iyi olur. Söylediğin hero baby mamanın içeriğini tam bilmiyorum ama laktoz içeren her mama ile yoğurt yapılabilir. Yoğurt laktozun laktik asite çevrilmesi ile oluşuyor. Tabi devam sütünde gördüğün gibi öyle çok kaliteli yoğurt olmaz.Iyi geceler arkadaslar birsey sormak istiyorum size bebegine yogurt yediren var mi? Devam sutuyle mayaladim cok kati olmasada tutmus acaba hero baby pirincli mamaylada yogurt yapilir mi? Bir ara doymadigini dusunerek almistim ne biberon nede kasik mamasini yemedi bende degerlendirmek istedim fikri olan varmi kasik mamasi biberondada verilir yaziyor uzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?