2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım takma kafanı her bebek farklıdır.Bazı bebekler döndükten sonra bi süre ara verirmiş dönmeye belki seninkide öyledir.Benim oğlumda tam dönemiyor hala sadece yanlara biraz dönebiliyor.

Geçmiş olsun canım hergün zeytinyağı sür yda nemlendirici bebek losyonları var onlarıda deneyebilirsin.

Canım bizim de böyle başladı sonra arttı yara haline geldi hem cildiyeye hem alerji uzmanına götürdüm Testler de bişey çıkmadı önerilerde bulundular ben de kendim gözlemleyerek bulmaya çalıştım egzama ( atopik dermatit ) dediler buarada ama bana bişey de dokunuyormuş gibi geldi yumurtanın tetiklediğini gördüm bir de mustela nemlendirici ve şampuan aldım her gün sabah aksam nemlendiriyorum neli tutmak gerek sürekli. yumurtayı kesince yüzündekiler azaldı bugün tavuk yedim yine arttı yumurtanın çarpraz alerjiden besiniymiş buna da dikkat et tabi her besin her çocuğa dokunacak diye bişey yok gözlemleyerek hareket et canım ayrıca odanın temizliğine dikkat etmek gerek toz allerjisi de olabilir yünlü herşeyi kaldırdım kayacansa da yazmıştım ınşallah en yakın zamanda atlatırsınız canım

Canim bizde de var atopik dermatit dedi. Coresatin verdi inşallah geçecek. İnsan ister istemez takiliyor işte. Hergün nemlendirip masaj yaptigim halde geçmiyor. Geçmezse kortizon krem verecekmiş bizede. İnşallah gececek yavrularımızin.

Benim dr opturtme dedi iki hafta sonra gecti canim aynisi bizde de vardi

Cnm cok sagol bende dıkkat edıyım.

Aynen bizdedr durum aynı.

Cnm hergün yıkanıyo. Kantaronda var süreeim dediğin gibi. 3 kez şampuan değiştirdim. Hatta şampuan dışında niveanın bebek sabunuyla bile yıkadık yok. Deterjan dogdugundan berı aynı cok memnunum. Ondan olsa en bastan berı olurdu galiba ya.

Canım Deniz inde aynı şekilde yüzünde dokuntuler var egzama dedi Dr cildiye ve alerji poliklinigine gittik pek sonuç alamadık. Kortizonlu krem verdiler istemeden de olsa sürdüm geçiyor ama bir süre sonra tekrar ediyor maalesef ben de ne yapacağımı şaşırdım coresatin almayı düşünüyorum ama ise yararmi bilmiyorum

eastnbull geçmiş olsun canım, bana dış etken değilde içten gelen bir alerji gibi geldi. Onun huzursuzluğundan da uykusuz kalıyor olabilir. Allah acill şifalar versin

Iyi geceler arkadaslar birsey sormak istiyorum size bebegine yogurt yediren var mi? Devam sutuyle mayaladim cok kati olmasada tutmus acaba hero baby pirincli mamaylada yogurt yapilir mi? Bir ara doymadigini dusunerek almistim ne biberon nede kasik mamasini yemedi bende degerlendirmek istedim fikri olan varmi kasik mamasi biberondada verilir yaziyor uzerinde

Kızlar coresatin vermişti bize doktor bugün pembe olani aldik fakat daha onceden toplatilmis bu krem aklimda dolu soru işareti oluşturuyor. Uzerindeki ibareler ise enteresan. Maske takin falan yaziyor ve ben bunu çocuğuma nasil uygulayacağım... kafamda deli sorular yarin doktoru arayip söyleyeceğim ama siz daha once sordunuz mu bunu merak ediyorum doktorunuza ?

Devam sütü ile çok katı olmaz zaten. Ben de devam sütü ile mayalıyorum ama onu pek sevmedi. Normal inek sütü ile yapıp vereceğim. Bulabilirsen keçi sütü ile daha iyi olur. Söylediğin hero baby mamanın içeriğini tam bilmiyorum ama laktoz içeren her mama ile yoğurt yapılabilir. Yoğurt laktozun laktik asite çevrilmesi ile oluşuyor. Tabi devam sütünde gördüğün gibi öyle çok kaliteli yoğurt olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…