- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.661
Benim de oğlumun popsunda kullandığım bir krem var onu değiştirdiğim an garip bir şekilde pişik olup pipisi şişiyor. Bir gün altını açtığımda inanır mısın ceviz kadar şişmişti, aklım çıktı resmen. Biz farklı bir ile taşındık, önceki doktorumuz kortizollü ilaç verdi, geçti ama tekrarladı. Yeni doktorumuz da o şekilde şişmiş hali ile görmedi ama anlattığımı kadarı ile değerlendirip coresatin verdi. Ben aldım ama kullanmadım. Benim coresatin fungicidal, sizin ki hangisi bilmiyorum ama ben de o maske takını falan görünce kullanmaktan Vazgeçtim. Ayrıca kortizol içermediği söylensede bazı kaynaklar içerdiğini belirtiyor. Bencede içeriyor Zaten doktorumuz verirken de içeriyor dedi, sürekli kullanma dönüşümlü kullan falan dedi. O yüzden ben coresatini sevmiyorum. Yüzü de dermatit oldu, bioderma atoderm krem kullanıyoruz nemlendirici olarak. Çok memnunum. Coresatinden ziyade bunu tavsiye ederim.Kızlar coresatin vermişti bize doktor bugün pembe olani aldik fakat daha onceden toplatilmis bu krem aklimda dolu soru işareti oluşturuyor. Uzerindeki ibareler ise enteresan. Maske takin falan yaziyor ve ben bunu çocuğuma nasil uygulayacağım... kafamda deli sorular yarin doktoru arayip söyleyeceğim ama siz daha once sordunuz mu bunu merak ediyorum doktorunuza ?
Hayırlı olsun canımm gecmiş olsunSonunda gözümü korkutan sünnetini oldu oğlum. Korktuğum gibi olmadı sonrası. Bugün de rahat geçer umarım. Küçükken yaptırmak en güzeliymiş gerçekten. Bir tek anesteziden ayılma anı üzüyor insanı. O da anne sevgisiyle hafifliyor. Mevlüt de okutursam bir benden rahatı Yok
Hayırlı olsun, geçmiş olsun darısı başımıza. Beni de anestezi tedirgin ediyor o yüzden şimdilik erteledim.Sonunda gözümü korkutan sünnetini oldu oğlum. Korktuğum gibi olmadı sonrası. Bugün de rahat geçer umarım. Küçükken yaptırmak en güzeliymiş gerçekten. Bir tek anesteziden ayılma anı üzüyor insanı. O da anne sevgisiyle hafifliyor. Mevlüt de okutursam bir benden rahatı Yok
Görünmüyor ki :))))) elini sürünce anlıyosun iğne gibi batıyo birde kaşığa değince çın çın ses çıkıyo :)Biz bu cts 5 aylık oluyoruz. Sanırım daha bir kaç ay var çıkmasına. Çok sevimli gözüküyor değil mi :)))))
Canım kıyamam ben ona ya rabbim şifa versinEki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Dr coresatin vermişti en başından beri onu kullanıyoruz. Ama artık fayda etmiyor. Son kontrolde bol bol zeytinyağı sür dedi. Şimdiye kdr bir kere sürdüm.
Ay çok tatlı :) yumuşak kaşık kullan annesi :) yerim ben onu :)Görünmüyor ki :))))) elini sürünce anlıyosun iğne gibi batıyo birde kaşığa değince çın çın ses çıkıyo :)
Bu aylar bebeklern atak ayıymış canım burda bi arkadaş yazmıştı benimkide öyleydi düzeldi şükür. Çocuk yattıktan sonra sadece 4 saatte bir emzir aralarda kıcağında ayakta beşikte falan uyut 1 haftaya düzelecek demişti. Biz büyük ilerleme kaydettik bence seninkide bir iki güne geçecek rahat olSaat kaç oldu hala uyumadım biliyor musunuz, yarım saatte bir kalkıyor. Artık en sonunda ayaklarıma koydum sallıyorum şuan. Yakın zamanda ölmezsem iyiydir. Arkadaşlar gündüz nasıl uyuyor bebekleriniz? Acaba ben fazla mı uyutuyorum da böyle oluyor anlamış değilim. Fakat uyku saati geldiğinde bas bas bağırıyor sonunda da ağlıyor uyumak istediği için. Yani zorla da uyutmuyorum. Uyku düzenimiz şöyle, sabah 8.30-10.00-10.30 da kalkar. Öğlede 12.30-14.00.14.30 bir de akşama doğru 16.30-17.00 arası yarım saatlik şekerleme. Sonra gece uykusu da 19.30. Zaten olay bundan sonra kopuyor. 20.00 gibi uyumuş oluyor. Uyandığı saatleri yazayım size rutine bindi artık zaten. 20.15, 20.35, 21.30, 23.00, 00.40, 01.00, 01.27 :), 02.10, 02.45, 03.30 bundan sonra hiç uyumuyor ayaklarıma koyup 5 e kadar sallıyorum. 5 te uyanıp 6 ya kadar oyalanıyoruz, kakasını yapıyor. 6-7 arası uyuyup uyanıyor. Bittim gerçekten. Tek başımayım. Hamilelikte aldığım 17 kiloyu sadece 2 ayda geri verdim. Ne yapıcam bilmiyorum(((
Ben de onu yapmaya çalışıyorum, 4 saatte bir emzireyim, şimdi bir şekilde uyutayım :) ama yok kıyameti koparıyor. Uyumuyor hiç bir şekilde. Ben de emziriyorum. Ama noluyo yarım saat sonra yine uyanıyor. Yani emzirsem de aynı emzirmesem de. Aslında ben yorgun olmasam uğraşıp emzirmeden de yatırırm ama o kadar kötü oluyorum ki, bir an önce uyusun da başka birşey istemiyorum modunda emziriyorum işte :SBu aylar bebeklern atak ayıymış canım burda bi arkadaş yazmıştı benimkide öyleydi düzeldi şükür. Çocuk yattıktan sonra sadece 4 saatte bir emzir aralarda kıcağında ayakta beşikte falan uyut 1 haftaya düzelecek demişti. Biz büyük ilerleme kaydettik bence seninkide bir iki güne geçecek rahat ol
Canım bizimkinin aynısı döküntü gibiSaol cnm. Zeytınyagı basladık bakalım inşallah işe yarar.
Canım üç dört güne kadar dediğin gibi idik Ya bi Berk 20dk da bi uyanır mı ağlayarak inleyerek ama bizimki vücudundaki döküntülerden diSaat kaç oldu hala uyumadım biliyor musunuz, yarım saatte bir kalkıyor. Artık en sonunda ayaklarıma koydum sallıyorum şuan. Yakın zamanda ölmezsem iyiydir. Arkadaşlar gündüz nasıl uyuyor bebekleriniz? Acaba ben fazla mı uyutuyorum da böyle oluyor anlamış değilim. Fakat uyku saati geldiğinde bas bas bağırıyor sonunda da ağlıyor uyumak istediği için. Yani zorla da uyutmuyorum. Uyku düzenimiz şöyle, sabah 8.30-10.00-10.30 da kalkar. Öğlede 12.30-14.00.14.30 bir de akşama doğru 16.30-17.00 arası yarım saatlik şekerleme. Sonra gece uykusu da 19.30. Zaten olay bundan sonra kopuyor. 20.00 gibi uyumuş oluyor. Uyandığı saatleri yazayım size rutine bindi artık zaten. 20.15, 20.35, 21.30, 23.00, 00.40, 01.00, 01.27 :), 02.10, 02.45, 03.30 bundan sonra hiç uyumuyor ayaklarıma koyup 5 e kadar sallıyorum. 5 te uyanıp 6 ya kadar oyalanıyoruz, kakasını yapıyor. 6-7 arası uyuyup uyanıyor. Bittim gerçekten. Tek başımayım. Hamilelikte aldığım 17 kiloyu sadece 2 ayda geri verdim. Ne yapıcam bilmiyorum(((
Hayırlı olsun canım oh erkenden yapmak cidden en güzeeeliSonunda gözümü korkutan sünnetini oldu oğlum. Korktuğum gibi olmadı sonrası. Bugün de rahat geçer umarım. Küçükken yaptırmak en güzeliymiş gerçekten. Bir tek anesteziden ayılma anı üzüyor insanı. O da anne sevgisiyle hafifliyor. Mevlüt de okutursam bir benden rahatı Yok
CANım sorduğun için çok teşekkür ederim Allah razı olsunSahihuban oğluşun nasıl oldu? Biraz düzeldi mi döküntüleri?
İnşallah bişey çıkmaz merak etme. hepimizin oldu. Geçip gidecek Allah ın izniyle :)CANım sorduğun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Evet baya geçti çok az kaldı çok şükür
Yavrum rahatladı
Kremler iki sürmede işe yaradı
Ama bakalım pazartesi alerji testimiz sonuçlanacak nasipse bakalım
Canımcım sana bire bir katılıyorumKızlar, mama sandalyesi olarak english home mu, IKEA antilop mu sizce? Bana IKEA daha sağlammış gibi geldi ama fikri olan var mı? Mama sandalyesine tutup da 400-500 tl vermek istemiyorum, bizim ki çok hareketli, bunda bile oturacağından emin değilim
Fiyat olarak çok iyi bencede. Ama IKEA nin minderini pek beğenmedim başka yerden alırım belki. Mersinde IKEA yok değil mi?Canımcım sana bire bir katılıyorum
Mama sandalyesine bi ton para verip sonra oturmazsa pişman olurum
Geçim kolay değil para zor kazanılıyor
Ben de ikisi arasında kaldım hatta dün sitelerde indirim vardı englishhoöe da hatta sepette %20 eksi indirim vardı
Bi kaç şey aldım mama sandalyesinden emin olmadığımdan kaldı
Ama ikea daha iyi geliyor bana
Netten siparişler de kargo Da ekleniyor ne kadar bilmiyorum ama normalde 60tl mama sandalyesi; minderi de 20 tl
Gayet uygun bence
Mersin de Yok canım Adana ya sipariş ve teslim noktası açıldıFiyat olarak çok iyi bencede. Ama IKEA nin minderini pek beğenmedim başka yerden alırım belki. Mersinde IKEA yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?