2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim de oğlumun popsunda kullandığım bir krem var onu değiştirdiğim an garip bir şekilde pişik olup pipisi şişiyor. Bir gün altını açtığımda inanır mısın ceviz kadar şişmişti, aklım çıktı resmen. Biz farklı bir ile taşındık, önceki doktorumuz kortizollü ilaç verdi, geçti ama tekrarladı. Yeni doktorumuz da o şekilde şişmiş hali ile görmedi ama anlattığımı kadarı ile değerlendirip coresatin verdi. Ben aldım ama kullanmadım. Benim coresatin fungicidal, sizin ki hangisi bilmiyorum ama ben de o maske takını falan görünce kullanmaktan Vazgeçtim. Ayrıca kortizol içermediği söylensede bazı kaynaklar içerdiğini belirtiyor. Bencede içeriyor Zaten doktorumuz verirken de içeriyor dedi, sürekli kullanma dönüşümlü kullan falan dedi. O yüzden ben coresatini sevmiyorum. Yüzü de dermatit oldu, bioderma atoderm krem kullanıyoruz nemlendirici olarak. Çok memnunum. Coresatinden ziyade bunu tavsiye ederim.

Saat kaç oldu hala uyumadım biliyor musunuz, yarım saatte bir kalkıyor. Artık en sonunda ayaklarıma koydum sallıyorum şuan. Yakın zamanda ölmezsem iyiydir. Arkadaşlar gündüz nasıl uyuyor bebekleriniz? Acaba ben fazla mı uyutuyorum da böyle oluyor anlamış değilim. Fakat uyku saati geldiğinde bas bas bağırıyor sonunda da ağlıyor uyumak istediği için. Yani zorla da uyutmuyorum. Uyku düzenimiz şöyle, sabah 8.30-10.00-10.30 da kalkar. Öğlede 12.30-14.00.14.30 bir de akşama doğru 16.30-17.00 arası yarım saatlik şekerleme. Sonra gece uykusu da 19.30. Zaten olay bundan sonra kopuyor. 20.00 gibi uyumuş oluyor. Uyandığı saatleri yazayım size rutine bindi artık zaten. 20.15, 20.35, 21.30, 23.00, 00.40, 01.00, 01.27 :), 02.10, 02.45, 03.30 bundan sonra hiç uyumuyor ayaklarıma koyup 5 e kadar sallıyorum. 5 te uyanıp 6 ya kadar oyalanıyoruz, kakasını yapıyor. 6-7 arası uyuyup uyanıyor. Bittim gerçekten. Tek başımayım. Hamilelikte aldığım 17 kiloyu sadece 2 ayda geri verdim. Ne yapıcam bilmiyorum (((

Hayırlı olsun canımm gecmiş olsun

Hayırlı olsun, geçmiş olsun darısı başımıza. Beni de anestezi tedirgin ediyor o yüzden şimdilik erteledim.

Canım kıyamam ben ona ya rabbim şifa versin

Bu aylar bebeklern atak ayıymış canım burda bi arkadaş yazmıştı benimkide öyleydi düzeldi şükür. Çocuk yattıktan sonra sadece 4 saatte bir emzir aralarda kıcağında ayakta beşikte falan uyut 1 haftaya düzelecek demişti. Biz büyük ilerleme kaydettik bence seninkide bir iki güne geçecek rahat ol

Ben de onu yapmaya çalışıyorum, 4 saatte bir emzireyim, şimdi bir şekilde uyutayım :) ama yok kıyameti koparıyor. Uyumuyor hiç bir şekilde. Ben de emziriyorum. Ama noluyo yarım saat sonra yine uyanıyor. Yani emzirsem de aynı emzirmesem de. Aslında ben yorgun olmasam uğraşıp emzirmeden de yatırırm ama o kadar kötü oluyorum ki, bir an önce uyusun da başka birşey istemiyorum modunda emziriyorum işte :S

Saol cnm. Zeytınyagı basladık bakalım inşallah işe yarar.
Canım bizimkinin aynısı döküntü gibi
Bende üç farklı krem karıştırıp sürüyorum
Bol nemlendiriyorum
İnaşallah çok azaldı tamamen geçer de çıkmaz

Canım üç dört güne kadar dediğin gibi idik Ya bi Berk 20dk da bi uyanır mı ağlayarak inleyerek ama bizimki vücudundaki döküntülerden di
Kaşınıyorduağlıyırdu
Şimdi iyiyiz canım
Ama mesela bu gece çok uyandı
Emzir uyut emzir uyut kaç defa kalktım hatırmalıyorım
Arkadaşın önerisini deneyeceğim şu emzirmeden yatırma olayını ama yavrum zaten az kg alıyor o yüzden kıyamıyorum

Hayırlı olsun canım oh erkenden yapmak cidden en güzeeeli
Mevlüt de okununca rahatlarsın ben o kadar stres yaptım siparişler ürünler derkeeen oldu bitti hem de çok çok güzel odluuu

İnşallah bişey çıkmaz merak etme. hepimizin oldu. Geçip gidecek Allah ın izniyle :)

Kızlar, mama sandalyesi olarak english home mu, IKEA antilop mu sizce? Bana IKEA daha sağlammış gibi geldi ama fikri olan var mı? Mama sandalyesine tutup da 400-500 tl vermek istemiyorum, bizim ki çok hareketli, bunda bile oturacağından emin değilim

Canımcım sana bire bir katılıyorum
Mama sandalyesine bi ton para verip sonra oturmazsa pişman olurum
Geçim kolay değil para zor kazanılıyor
Ben de ikisi arasında kaldım hatta dün sitelerde indirim vardı englishhoöe da hatta sepette %20 eksi indirim vardı
Bi kaç şey aldım mama sandalyesinden emin olmadığımdan kaldı
Ama ikea daha iyi geliyor bana
Netten siparişler de kargo Da ekleniyor ne kadar bilmiyorum ama normalde 60tl mama sandalyesi; minderi de 20 tl
Gayet uygun bence

Fiyat olarak çok iyi bencede. Ama IKEA nin minderini pek beğenmedim başka yerden alırım belki. Mersinde IKEA yok değil mi?

Fiyat olarak çok iyi bencede. Ama IKEA nin minderini pek beğenmedim başka yerden alırım belki. Mersinde IKEA yok değil mi?
Mersin de Yok canım Adana ya sipariş ve teslim noktası açıldı
Onun dışında k validemler Ankara da genel de oradan bakıyoruz
Ayrıca minderi hiç inceleme fırsatım olmadı ama bazı takip ettiğim iğne anneleri kullanıyor ve pek beğeniyprşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…