2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

gunaydin herkese

bende ikea antilop alacagim.pahali birseye gerek yok.ben zaten ise basliyorum evde olmayacagim.kizim da bakiciya gidecek.

slk uyanan bebegi her sefernde emzirmeyin kizlar.emzik gorevi gordururlermis memeye.ben 3 saatten once vermiyorum.uyanirsa sallayip geri uyutuyorum.

Canim aynı bizimki de boyle mecbur kortizon lu krem le gecirdim sonrada bioderma krem sürüyorum sürekli günde iki kere engelliyo nemlendirmeyi bıraksam oluyo yine bide banyodan sonra zeytin yağı ile nemlendrebilirsin ya her çocuk da var galiba bunlardan herkesten duyuyorum

Minderin sadece kenarları var altı yok o yüzden beğenmedim, onun dışında güzel. Alınabilir.

Allah rqzi olsun senden arkadaşım. Onu biodermayi alayim bende. Çok geçmiş olsun yavruna da . ALLAHIM onlari bize bağışlasın. Cok sagol yorumlarin icin

Voiice canım bendeki bu. İnşallah faydasını görürsün.

Eklentiler

• IMG_20161222_115953.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 25
Aynen cnm inanılmaz düzenimiz bozuldu sersem gibiyim uğraşacak güç bulamıyorum bazen kendimde. Bak bu saat olmuş yok uyumuyo yatırmak istediğimizde çığlık çığlığa.
Bazen bende kendimi yorgun hissediyorum buara benim basim agriyo oglumda surekli bagiriyo ciglik atiyo benim yorgunlugum kafa yorgunlugu
Canim benimkinin bir problemi olmazsa gunduzdedigin gibi 2-3saate bir uyuyo bazen 1 saat bazen yarim saat aksam 22.00 a kadar uyuyo sonra gece 24.00-24.30 gibi uyutuyorum bazen kayiyo 01.00.1.30 -2.00 gece 2 saate bir acikip uyaniyo dun gunduz biraz fazla uyudu gece 2.00 da uyudu aksam cok sIk uyutma bence oyala 2 saat arayla uyursa iyi olur

Hareketliyse saglamligi onemli dusebilir ayaklari sabit durmali hareket edince

Ben aldim minderi ince ama kullanisli bence. Daha denemedik sirt desteği nasil olur bilemiyorum sadece

Bir de öyle denemeyi düşünüyorum. Akşam 7 de yatırırm 8 gibi kalkar. Sonra tekrar 21.30 gibi yatırırsam belki daha iyi olabilir diye düşünüyorum bakalım.

Aynen cnm ya. Dr kortizon vermedi bize. Coresatin sür, hatta direk zeytinyağı sür bol bol dedi.

Canım ayaklari saglam ikea nin tık diye oturuyor her biri sistemi çok iyi msf2407

Su an kendi yerine ayicigi oturuyor
Ayıcığını yesinler :) ben artık pusette durduramıyorum. Ek gıdaya erken başladık biz. Birşeyler yedirirken pusetine koyuyordum ama kayarak aşağı iniyor durmuyor. O yüzden bir an önce almam lazım :) Sahihuban ın dediği gibi altına ne koyacaksın?

eastnbull geçmiş olsun canım, bana dış etken değilde içten gelen bir alerji gibi geldi. Onun huzursuzluğundan da uykusuz kalıyor olabilir. Allah acill şifalar versin

Cnm saol, uykusuzluk bir iki gündür var cnm. Bu kızarıklıklar nerdeyse doğduğundan beri var. Ama 2 haftadır hiçir şekilde geçmiyor.

Cnm ilk kez duydum senden bahsettiğin krem bumu?

Eklentiler

• IMG_4404.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…