- 25 Mayıs 2013
- 14.028
- 20.720
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.681
E çok iyiSahihuban kargo 13 tl canım baktım şimdi. Toplam 83 TL oluyor
Canim aynı bizimki de boyle mecbur kortizon lu krem le gecirdim sonrada bioderma krem sürüyorum sürekli günde iki kere engelliyo nemlendirmeyi bıraksam oluyo yine bide banyodan sonra zeytin yağı ile nemlendrebilirsin ya her çocuk da var galiba bunlardan herkesten duyuyorumEki Görüntüle 1928237 Eki Görüntüle 1928238 Kızlar şu kuruluk ve kızarıklık bizdede var. Özellikle yüzü fena. Yaklaşık 2 haftadır. Değişik hiç bişey yemedim. Baştan beri ne yiyosam o. Sadece yumurtayı arttırmıştım biraz. Bugün kestim. Bakalım değişiklik olacakmı. Resimde atıyorum sizdeki benzermi?
Dr coresatin vermişti en başından beri onu kullanıyoruz. Ama artık fayda etmiyor. Son kontrolde bol bol zeytinyağı sür dedi. Şimdiye kdr bir kere sürdüm.
Minderin sadece kenarları var altı yok o yüzden beğenmedim, onun dışında güzel. Alınabilir.Mersin de Yok canım Adana ya sipariş ve teslim noktası açıldı
Onun dışında k validemler Ankara da genel de oradan bakıyoruz
Ayrıca minderi hiç inceleme fırsatım olmadı ama bazı takip ettiğim iğne anneleri kullanıyor ve pek beğeniyprşar
Benim de oğlumun popsunda kullandığım bir krem var onu değiştirdiğim an garip bir şekilde pişik olup pipisi şişiyor. Bir gün altını açtığımda inanır mısın ceviz kadar şişmişti, aklım çıktı resmen. Biz farklı bir ile taşındık, önceki doktorumuz kortizollü ilaç verdi, geçti ama tekrarladı. Yeni doktorumuz da o şekilde şişmiş hali ile görmedi ama anlattığımı kadarı ile değerlendirip coresatin verdi. Ben aldım ama kullanmadım. Benim coresatin fungicidal, sizin ki hangisi bilmiyorum ama ben de o maske takını falan görünce kullanmaktan Vazgeçtim. Ayrıca kortizol içermediği söylensede bazı kaynaklar içerdiğini belirtiyor. Bencede içeriyor Zaten doktorumuz verirken de içeriyor dedi, sürekli kullanma dönüşümlü kullan falan dedi. O yüzden ben coresatini sevmiyorum. Yüzü de dermatit oldu, bioderma atoderm krem kullanıyoruz nemlendirici olarak. Çok memnunum. Coresatinden ziyade bunu tavsiye ederim.
Allah rqzi olsun senden arkadaşım. Onu biodermayi alayim bende. Çok geçmiş olsun yavruna da . ALLAHIM onlari bize bağışlasın. Cok sagol yorumlarin icin
Voiice canım bendeki bu. İnşallah faydasını görürsün.
inşallah, ağızları dilleri yok. Dertlerini bile anlayamıyoruz. Allah zeval vermesin.Sagol canim esim alcak gelirken inşallah şifa olsun yavrularimiza
Bazen bende kendimi yorgun hissediyorum buara benim basim agriyo oglumda surekli bagiriyo ciglik atiyo benim yorgunlugum kafa yorgunluguAynen cnm inanılmaz düzenimiz bozuldu sersem gibiyim uğraşacak güç bulamıyorum bazen kendimde. Bak bu saat olmuş yok uyumuyo yatırmak istediğimizde çığlık çığlığa.
Canim benimkinin bir problemi olmazsa gunduzdedigin gibi 2-3saate bir uyuyo bazen 1 saat bazen yarim saat aksam 22.00 a kadar uyuyo sonra gece 24.00-24.30 gibi uyutuyorum bazen kayiyo 01.00.1.30 -2.00 gece 2 saate bir acikip uyaniyo dun gunduz biraz fazla uyudu gece 2.00 da uyudu aksam cok sIk uyutma bence oyala 2 saat arayla uyursa iyi olurSaat kaç oldu hala uyumadım biliyor musunuz, yarım saatte bir kalkıyor. Artık en sonunda ayaklarıma koydum sallıyorum şuan. Yakın zamanda ölmezsem iyiydir. Arkadaşlar gündüz nasıl uyuyor bebekleriniz? Acaba ben fazla mı uyutuyorum da böyle oluyor anlamış değilim. Fakat uyku saati geldiğinde bas bas bağırıyor sonunda da ağlıyor uyumak istediği için. Yani zorla da uyutmuyorum. Uyku düzenimiz şöyle, sabah 8.30-10.00-10.30 da kalkar. Öğlede 12.30-14.00.14.30 bir de akşama doğru 16.30-17.00 arası yarım saatlik şekerleme. Sonra gece uykusu da 19.30. Zaten olay bundan sonra kopuyor. 20.00 gibi uyumuş oluyor. Uyandığı saatleri yazayım size rutine bindi artık zaten. 20.15, 20.35, 21.30, 23.00, 00.40, 01.00, 01.27 :), 02.10, 02.45, 03.30 bundan sonra hiç uyumuyor ayaklarıma koyup 5 e kadar sallıyorum. 5 te uyanıp 6 ya kadar oyalanıyoruz, kakasını yapıyor. 6-7 arası uyuyup uyanıyor. Bittim gerçekten. Tek başımayım. Hamilelikte aldığım 17 kiloyu sadece 2 ayda geri verdim. Ne yapıcam bilmiyorum(((
Hareketliyse saglamligi onemli dusebilir ayaklari sabit durmali hareket edinceKızlar, mama sandalyesi olarak english home mu, IKEA antilop mu sizce? Bana IKEA daha sağlammış gibi geldi ama fikri olan var mı? Mama sandalyesine tutup da 400-500 tl vermek istemiyorum, bizim ki çok hareketli, bunda bile oturacağından emin değilim
Mersin de Yok canım Adana ya sipariş ve teslim noktası açıldı
Onun dışında k validemler Ankara da genel de oradan bakıyoruz
Ayrıca minderi hiç inceleme fırsatım olmadı ama bazı takip ettiğim iğne anneleri kullanıyor ve pek beğeniyprşar
Canım peki altına ne koyacaksın otururkenBen aldim minderi ince ama kullanisli bence. Daha denemedik sirt desteği nasil olur bilemiyorum sadece
Bir de öyle denemeyi düşünüyorum. Akşam 7 de yatırırm 8 gibi kalkar. Sonra tekrar 21.30 gibi yatırırsam belki daha iyi olabilir diye düşünüyorum bakalım.Bazen bende kendimi yorgun hissediyorum buara benim basim agriyo oglumda surekli bagiriyo ciglik atiyo benim yorgunlugum kafa yorgunlugu
Canim benimkinin bir problemi olmazsa gunduzdedigin gibi 2-3saate bir uyuyo bazen 1 saat bazen yarim saat aksam 22.00 a kadar uyuyo sonra gece 24.00-24.30 gibi uyutuyorum bazen kayiyo 01.00.1.30 -2.00 gece 2 saate bir acikip uyaniyo dun gunduz biraz fazla uyudu gece 2.00 da uyudu aksam cok sIk uyutma bence oyala 2 saat arayla uyursa iyi olur
Canım peki altına ne koyacaksın otururken
Gerek var mı alt mindeeere
Canım Deniz inde aynı şekilde yüzünde dokuntuler var egzama dedi Dr cildiye ve alerji poliklinigine gittik pek sonuç alamadık. Kortizonlu krem verdiler istemeden de olsa sürdüm geçiyor ama bir süre sonra tekrar ediyor maalesefben de ne yapacağımı şaşırdım coresatin almayı düşünüyorum ama ise yararmi bilmiyorum
Ayıcığını yesinler :) ben artık pusette durduramıyorum. Ek gıdaya erken başladık biz. Birşeyler yedirirken pusetine koyuyordum ama kayarak aşağı iniyor durmuyor. O yüzden bir an önce almam lazım :)Canım ayaklari saglam ikea nin tık diye oturuyor her biri sistemi çok iyimsf2407
Su an kendi yerine ayicigi oturuyor
eastnbull geçmiş olsun canım, bana dış etken değilde içten gelen bir alerji gibi geldi. Onun huzursuzluğundan da uykusuz kalıyor olabilir. Allah acill şifalar versin
Kızlar coresatin vermişti bize doktor bugün pembe olani aldik fakat daha onceden toplatilmis bu krem aklimda dolu soru işareti oluşturuyor. Uzerindeki ibareler ise enteresan. Maske takin falan yaziyor ve ben bunu çocuğuma nasil uygulayacağım... kafamda deli sorular yarin doktoru arayip söyleyeceğim ama siz daha once sordunuz mu bunu merak ediyorum doktorunuza ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?