- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.701
Canım kıyamam ben ona ya rabbim şifa versin
Evet bu, bendeki de bu, Zaten pişik için veriyolar. Mantar önleyici krem bu. Bazı arkadaşlar nemlendirici olarak verdi demişti sanki yanlış hatırlamıyorsam ama bu nemlendirici değil.Cnm ilk kez duydum senden bahsettiğin krem bumu?
Canim aynı bizimki de boyle mecbur kortizon lu krem le gecirdim sonrada bioderma krem sürüyorum sürekli günde iki kere engelliyo nemlendirmeyi bıraksam oluyo yine bide banyodan sonra zeytin yağı ile nemlendrebilirsin ya her çocuk da var galiba bunlardan herkesten duyuyorum
Evet bu, bendeki de bu, Zaten pişik için veriyolar. Mantar önleyici krem bu. Bazı arkadaşlar nemlendirici olarak verdi demişti sanki yanlış hatırlamıyorsam ama bu nemlendirici değil.
Cnm ilk kez duydum senden bahsettiğin krem bumu?
Canım galiba bu uyku sorunu herkeste var bu bir dönem ve geçecek. işe başladın mıAynen cnm inanılmaz düzenimiz bozuldu sersem gibiyim uğraşacak güç bulamıyorum bazen kendimde. Bak bu saat olmuş yok uyumuyo yatırmak istediğimizde çığlık çığlığa.
Benim oglumda da olmustu cnm coresatin sari olanini vucudundakilere pembe corasatini de yuzundekilere sürdüm gecti sukur de arada tekrarliyor sürüyorum geciyo. Bana da dr cok sık banyo yaptırınca bebegin cildindeki nem dengesi bozuluyor hergun yikama demişti ben o yuzden simdi haftada bir yıkıyorumCnm hergün yıkanıyo. Kantaronda var süreeim dediğin gibi. 3 kez şampuan değiştirdim. Hatta şampuan dışında niveanın bebek sabunuyla bile yıkadık yok. Deterjan dogdugundan berı aynı cok memnunum. Ondan olsa en bastan berı olurdu galiba ya.
Geç olmadan yaptırın derim. Hafif bir anestezi geldiğinde uyanmış oluyor emdikten sonra mışıl mışıl uyuyor :)Hayırlı olsun, geçmiş olsun darısı başımıza. Beni de anestezi tedirgin ediyor o yüzden şimdilik erteledim.
Canim gecmis olsun allah damatligini da gostersin saglikli sihhatli uzun yillari olsun insallahSonunda gözümü korkutan sünnetini oldu oğlum. Korktuğum gibi olmadı sonrası. Bugün de rahat geçer umarım. Küçükken yaptırmak en güzeliymiş gerçekten. Bir tek anesteziden ayılma anı üzüyor insanı. O da anne sevgisiyle hafifliyor. Mevlüt de okutursam bir benden rahatı Yok
Çok teşekkür ederim. 8 saat yetişkinler için bebeklerde 2-4 saat. En son 6.45 te emzirmiştim anestezi etkisi geçince 11.00da emzştdim tekrar. Üstelik ben hala nerdeyse 2 saatte bir emziriyorum. Darısı size olsun yaptırın sizde kurtulun bebeğiniz deCanim gecmis olsun allah damatligini da gostersin saglikli sihhatli uzun yillari olsun insallah
Genel anastezi ile mi yaptılar 8 saat ac nasil birakiliyor el kadar bebek anlayamiyorum ben. Biz de yaptircaz da genel anastezi korkutuyor beni
Aynen öyle oluyor eşim evde olacak ya akşam vakti ya hafta sonu yapıyorum sessiz olması iyiymisAyy çok fena uyurken yapamazsın uyanır diye, uyanıkken de korkar. Benim ki şu sessiz olanlardan. Sessiz değil elbette ama :) diğerlerine göre daha az gürültülü. O yüzden korkmuyor olabilir.
Hayirli ve geçmiş olsun benimki de 10 gün oldu yaptirali seninki?Çok teşekkür ederim. 8 saat yetişkinler için bebeklerde 2-4 saat. En son 6.45 te emzirmiştim anestezi etkisi geçince 11.00da emzştdim tekrar. Üstelik ben hala nerdeyse 2 saatte bir emziriyorum. Darısı size olsun yaptırın sizde kurtulun bebeğiniz de
Noldu canım hayırdır biz iyiz cok sukurKızlar merhaba. Herkes iyimi? Varmi sizlerde yada miniciklerde bi sorun. O kadar yoğun ve stresli bi zaman geçirdimki giremedim foruma. Şimdi de misafirlerim var. Bir hafta sonra rahatliycam inşallah.
Ya bende emzirirken öyleydi ama rmzirmeyince bir iki güne ümidi kesildi. Bu aralar diş zamanları falan onunda sıkıntısı var yavrularda. İnşaallah çabucsk düzelirBen de onu yapmaya çalışıyorum, 4 saatte bir emzireyim, şimdi bir şekilde uyutayım :) ama yok kıyameti koparıyor. Uyumuyor hiç bir şekilde. Ben de emziriyorum. Ama noluyo yarım saat sonra yine uyanıyor. Yani emzirsem de aynı emzirmesem de. Aslında ben yorgun olmasam uğraşıp emzirmeden de yatırırm ama o kadar kötü oluyorum ki, bir an önce uyusun da başka birşey istemiyorum modunda emziriyorum işte :S
Hayirli olsun canim keske genel anestezi olmasaymis cok dusuk doz vermislerdir ama ben istememistim lokal yaptirdim bunla gecmis olsunSonunda gözümü korkutan sünnetini oldu oğlum. Korktuğum gibi olmadı sonrası. Bugün de rahat geçer umarım. Küçükken yaptırmak en güzeliymiş gerçekten. Bir tek anesteziden ayılma anı üzüyor insanı. O da anne sevgisiyle hafifliyor. Mevlüt de okutursam bir benden rahatı Yok
Sagol canim iyiyiz umarim skintilar gecmistir misafirleride gonder soyle kahve yap kendine dinlenKızlar merhaba. Herkes iyimi? Varmi sizlerde yada miniciklerde bi sorun. O kadar yoğun ve stresli bi zaman geçirdimki giremedim foruma. Şimdi de misafirlerim var. Bir hafta sonra rahatliycam inşallah.
İnşallah inşallah, üstüne bir de zorlu aşılar eklenince bakalım nolcakYa bende emzirirken öyleydi ama rmzirmeyince bir iki güne ümidi kesildi. Bu aralar diş zamanları falan onunda sıkıntısı var yavrularda. İnşaallah çabucsk düzelir
Sizin de hayırlı olsun. Bugün 2. Günü bitti. Salı günü kontrolümüz var.Hayirli ve geçmiş olsun benimki de 10 gün oldu yaptirali seninki?
Teşekkür ederim canım. Bizim Doğum sonrası sancılı yoğun bakım dönemimiz olmuştu. Ondan sonra her şeyimiz profesörlerde kontrollü gidiyor. Sünnet konusu da zor bir karardı benim için çok araştırdım kıskaç yöntemi vs. Genel anestezide karar kıldık. Çok şükür rahat geçti 1 gün önceki düzenimize döndük. Darısı olmayanların başınaHayirli olsun canim keske genel anestezi olmasaymis cok dusuk doz vermislerdir ama ben istememistim lokal yaptirdim bunla gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?