2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Neden genel anastezi tercih ettiniz bir de kiskac yöntemini niye tercih etmediniz
Biz de sünnet olacagiz ama bennn coookkk korkuyorum

Noldu canım hayırdır biz iyiz cok sukur

Sagol canim iyiyiz umarim skintilar gecmistir misafirleride gonder soyle kahve yap kendine dinlen

herkesin iyi olmasina sevindim. Gelen gidenim bitmedi kizlar bu aralar. Oglum da cok huzursuz neden bilmiyorum. Uykularini tam duzene koymustumki yine cok kotuledi. Ozellikle gunduzleri cok fena. Hic bir saglik sorunu yok sukur neyseki. Maddi olarak da sıkıntiliyiz biraz. Bebegime bakacak kimsem yok o yuzden calisamiyorum. Ah canim annem erken gocmeseydi. Oyle iste cok da yalnizim bunaldim kizlar.

canım Allah yardımcın olsun bende bilmediğim cook uzak yerlerde herkesten uzağım cok zor durumunuz da insallah düzelir Canım allah can saglıgı versin üzülme bebiş iyi ya cok sükür :)

canım Allah yardımcın olsun bende bilmediğim cook uzak yerlerde herkesten uzağım cok zor durumunuz da insallah düzelir Canım allah can saglıgı versin üzülme bebiş iyi ya cok sükür :)
Onla avunuyorum zaten. Hayat niye hic adil olmuyo bilmiyorumki. Ne ana var ne kardes var. Konusup dertlesecek bi cay kahve icip sohbet edecek kimse yok etrafimda.

Neden genel anastezi tercih ettiniz bir de kiskac yöntemini niye tercih etmediniz
Biz de sünnet olacagiz ama bennn coookkk korkuyorum
Kıskaç da şişme olabileceğini duymuştum. Aslında her yöntemde bir risk var. Kimi memnun kimi değil. Ben genel anestezili sünnetten memnun kaldım. Belki oğlumla da ilgilidir. Bir de yeğenim de bu yöntemle sünnet oldu genel cerrah operasyon sırasında başka bir durumu da farkedip hazır narkozluyken o ameliyatı da yaptı. Gençliğinde farkedilecek bir durumu hazır narkozluyken düzeltiverdi. Biraz da kontrol olarak düşündüm bu yöntemle sünneti. Ben oğlumun çok daha kötü hallerini gördüğüm için sünnet daha az korkuttu. Ama oldu bitti ve geçti bile darısı size olsun

Nasıl geçti sünnet sonrası? Hareket ederken ağrısı oluyor mu, ağlıyor mu? Ben de yaptıracaktım ama şu taşınma işi tüm düzenimizi bozdu
Deniz Uras henüz dönmüyor ama bacaklar hareket halinde sürekli. Narkoz sonrası yarım saat hariç hiç mızırdanmadı maşallah. Hatta bizim sargı bezi bile yoktu. Doktor kontrolde çıkarttı. Bezini bağladık geldik eve. Kremlerini ve su banyosunu düzenli yaptık. Hatta bozulan uyku düzeni sünnet sonrası eskisi gibi oldu.

Çok iyi maşallah Deniz Uras'a

Herkese merhabalar
Sayfayi yeni kesfettim, biz yavastan ek gidalara gectik kizim mama aldigi icin. Benim gibi olanlar var mi sayfalari detayli okuyamadim henuz.
Ben hem emziriyorum hem de mama veriyorum. Yeterli kilo almadığı için yavaş yavaş ek gıdalara başladık. Yarın tam 5 aylık oluyor oğlum.

Sayfanın geneli tadımlara başladı, 6.ayımız dolunca ek gıdaya başlayacağız inşallah. Siz nekadarlık oldunuz?

Kizim suan 5 ay 6 gunluk. Doktorumuz 4. Ayda ek gidaya artik baslayabilirsiniz demisti, ben sindirim sistemi gelismemistir diye 6. Ayda baslamak istemistim ama bigun meyve yerken yalana yalana bakiyordu o sekilde basladik yaklasik 2.5 hafta oluyor. Saglik ocagi ebesinin tavsuyesiyle ilk meyvelerden ve yogurttan basladim. Cok denedim ama yogurdu tek olarak yemiyor, meyveli olunca guzel yiyor. Bu haftasonu da sebzelwre basladim biraz reddetmesi var ama bazen yiyor bazen yemiyor deneye yanila ilerliyoruz simdilik.
Sebze puresini veya corbasini yogurtla verince yemiyor ama devam sutuyle daha istekli yiyor. Sizin deneyimleriniz nasil

Ben hem emziriyorum hem de mama veriyorum. Yeterli kilo almadığı için yavaş yavaş ek gıdalara başladık. Yarın tam 5 aylık oluyor oğlum.

Her bebegin gelisimi farkli oluyor. Bir arkadasimin cocugu da kizimla yakin aralari. Ama biraz minyon. Dogum kilosu da dusuktu ama anne baba da minyon genetik yani. Onlarin doktoru ek gidaya gecmeyi ertelemis. Sizin diktorunuz mu tavsiye etti gecmenizi?

Allah evladına, sana ve eşine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
sagolasin cumlemize insallah canim.

Herkese merhabalar
Sayfayi yeni kesfettim, biz yavastan ek gidalara gectik kizim mama aldigi icin. Benim gibi olanlar var mi sayfalari detayli okuyamadim henuz.
benim oglum 5 ayini doldurdu. Gelisimi cok iyi. Doktorumuz istemedi ek gidaya gecmemi bende baslamadim henuz o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…