- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.721
Neden genel anastezi tercih ettiniz bir de kiskac yöntemini niye tercih etmedinizTeşekkür ederim canım. Bizim Doğum sonrası sancılı yoğun bakım dönemimiz olmuştu. Ondan sonra her şeyimiz profesörlerde kontrollü gidiyor. Sünnet konusu da zor bir karardı benim için çok araştırdım kıskaç yöntemi vs. Genel anestezide karar kıldık. Çok şükür rahat geçti 1 gün önceki düzenimize döndük. Darısı olmayanların başına
Noldu canım hayırdır biz iyiz cok sukur
Sagol canim iyiyiz umarim skintilar gecmistir misafirleride gonder soyle kahve yap kendine dinlen
canım Allah yardımcın olsun bende bilmediğim cook uzak yerlerde herkesten uzağım cok zor durumunuz da insallah düzelir Canım allah can saglıgı versin üzülme bebiş iyi ya cok sükür :)herkesin iyi olmasina sevindim. Gelen gidenim bitmedi kizlar bu aralar. Oglum da cok huzursuz neden bilmiyorum. Uykularini tam duzene koymustumki yine cok kotuledi. Ozellikle gunduzleri cok fena. Hic bir saglik sorunu yok sukur neyseki. Maddi olarak da sıkıntiliyiz biraz. Bebegime bakacak kimsem yok o yuzden calisamiyorum. Ah canim annem erken gocmeseydi. Oyle iste cok da yalnizim bunaldim kizlar.
Canımm korkacak bişey yok gerçekten düşünüyorsan bence gec kalmadan yaptır :)Neden genel anastezi tercih ettiniz bir de kiskac yöntemini niye tercih etmediniz
Biz de sünnet olacagiz ama bennn coookkk korkuyorum
Onla avunuyorum zaten. Hayat niye hic adil olmuyo bilmiyorumki. Ne ana var ne kardes var. Konusup dertlesecek bi cay kahve icip sohbet edecek kimse yok etrafimda.canım Allah yardımcın olsun bende bilmediğim cook uzak yerlerde herkesten uzağım cok zor durumunuz da insallah düzelir Canım allah can saglıgı versin üzülme bebiş iyi ya cok sükür :)
1 yaşından önce lokal yapıyorlar mı?Hayirli olsun canim keske genel anestezi olmasaymis cok dusuk doz vermislerdir ama ben istememistim lokal yaptirdim bunla gecmis olsun
Allah evladına, sana ve eşine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Onla avunuyorum zaten. Hayat niye hic adil olmuyo bilmiyorumki. Ne ana var ne kardes var. Konusup dertlesecek bi cay kahve icip sohbet edecek kimse yok etrafimda.
Nasıl geçti sünnet sonrası? Hareket ederken ağrısı oluyor mu, ağlıyor mu? Ben de yaptıracaktım ama şu taşınma işi tüm düzenimizi bozduSizin de hayırlı olsun. Bugün 2. Günü bitti. Salı günü kontrolümüz var.
15 tatili bekliyoruz cnm. Çalışıyoruz esim de ogretmen ben de ogretmenim ilgulenemem yeterince diye bir de hep yaninda olmak istiyorum o günlerde. O yuzden bekliyoruz bakalim ins sorunsuz gecerCanımm korkacak bişey yok gerçekten düşünüyorsan bence gec kalmadan yaptır :)
Kıskaç da şişme olabileceğini duymuştum. Aslında her yöntemde bir risk var. Kimi memnun kimi değil. Ben genel anestezili sünnetten memnun kaldım. Belki oğlumla da ilgilidir. Bir de yeğenim de bu yöntemle sünnet oldu genel cerrah operasyon sırasında başka bir durumu da farkedip hazır narkozluyken o ameliyatı da yaptı. Gençliğinde farkedilecek bir durumu hazır narkozluyken düzeltiverdi. Biraz da kontrol olarak düşündüm bu yöntemle sünneti. Ben oğlumun çok daha kötü hallerini gördüğüm için sünnet daha az korkuttu. Ama oldu bitti ve geçti bile darısı size olsunNeden genel anastezi tercih ettiniz bir de kiskac yöntemini niye tercih etmediniz
Biz de sünnet olacagiz ama bennn coookkk korkuyorum
Deniz Uras henüz dönmüyor ama bacaklar hareket halinde sürekli. Narkoz sonrası yarım saat hariç hiç mızırdanmadı maşallah. Hatta bizim sargı bezi bile yoktu. Doktor kontrolde çıkarttı. Bezini bağladık geldik eve. Kremlerini ve su banyosunu düzenli yaptık. Hatta bozulan uyku düzeni sünnet sonrası eskisi gibi oldu.Nasıl geçti sünnet sonrası? Hareket ederken ağrısı oluyor mu, ağlıyor mu? Ben de yaptıracaktım ama şu taşınma işi tüm düzenimizi bozdu
Çok iyi maşallah Deniz Uras'aDeniz Uras henüz dönmüyor ama bacaklar hareket halinde sürekli. Narkoz sonrası yarım saat hariç hiç mızırdanmadı maşallah. Hatta bizim sargı bezi bile yoktu. Doktor kontrolde çıkarttı. Bezini bağladık geldik eve. Kremlerini ve su banyosunu düzenli yaptık. Hatta bozulan uyku düzeni sünnet sonrası eskisi gibi oldu.
Ben hem emziriyorum hem de mama veriyorum. Yeterli kilo almadığı için yavaş yavaş ek gıdalara başladık. Yarın tam 5 aylık oluyor oğlum.Herkese merhabalar
Sayfayi yeni kesfettim, biz yavastan ek gidalara gectik kizim mama aldigi icin. Benim gibi olanlar var mi sayfalari detayli okuyamadim henuz.
Sayfanın geneli tadımlara başladı, 6.ayımız dolunca ek gıdaya başlayacağız inşallah. Siz nekadarlık oldunuz?Herkese merhabalar
Sayfayi yeni kesfettim, biz yavastan ek gidalara gectik kizim mama aldigi icin. Benim gibi olanlar var mi sayfalari detayli okuyamadim henuz.
Sayfanın geneli tadımlara başladı, 6.ayımız dolunca ek gıdaya başlayacağız inşallah. Siz nekadarlık oldunuz?
Ben hem emziriyorum hem de mama veriyorum. Yeterli kilo almadığı için yavaş yavaş ek gıdalara başladık. Yarın tam 5 aylık oluyor oğlum.
sagolasin cumlemize insallah canim.Allah evladına, sana ve eşine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
benim oglum 5 ayini doldurdu. Gelisimi cok iyi. Doktorumuz istemedi ek gidaya gecmemi bende baslamadim henuz o yuzden.Herkese merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?