2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ay sende kendimi gördüm canım ya. benim de annem vefat etti kayınvalidem şehir dışından geldi bizimle kalıyor kızıma bakıyor ama olmuyor tabi böyle mecbur işten ayrılıp kendim bakacağım bu aydan sonra. maddi olarak çok sıkışacağım ama mecburum . keşke annem hayatta olsaydı diyorum hep.

Ferdacim cok zor gercekten. Benim kayinvalidemler yurt disinda. Sagolsun dogum zamani gelip kaldilar üç hafta ama dedigin gibi olmuyo. Ben birakamiyorum kimseye. Kocam da kiyamiyo calisma oglumuza bak dedi. Sen ne zaman kaybettin anneni. Benim 7 yil bitecek ocakta

Minyon değil de aylık kilo alışı düzenli gitmiyorsa ve 500 gr ın altındaysa ben başlanmasını uygun buluyorum. Doktorumuz önermedi, ben diyetisyenim. Kendim başladım. Doktorumuz 4. Aydan sonra yalatabilirsin dedi; ama benim oğlum yalamıyor yemek istiyor. O yüzden başladık. Zaten şuan besin tanıtımlarındayız. Elma, armut, havuç, siyah havuç, yoğurt, ayva, kabak verdim şimdiye kadar. Bal kabağı bulamadım, bulunca sırada o var. Ha bir de ben meyve püresini bazen pişirerek yapıyorum, o zaman kabuk tarçın ve karanfille beraber pişirip sonra çıkarıyorum.

Kizlarrrr paşam nihayet dönmeye başladı
Haftaya ek gidaya baslayacagiz ama tedirginim ne yiycek bu bebek modundayim. Kendi sütünden yogurt yapan var mi hanimlar. Ben iki kez denedim olmuyor tutmadi yapilabiliyor diye biliyorum öyle okumustum bi kac yerde yapabilen var mi

başım sağolsun canım allah rahmet eylesin annene. bende iki ay yarım gün çalıştım. bugün tam güne döndüm. 3 hafta sonra çıkıp kendim bakacağım inşallah. bizimde martta 3 yıl bitecek canım.

Canimsin ayni anlattiklarini bende yasadim yasiyorumda misafir yogunlugunu atlattim sukur annemin yoklugunu bende cok hissediyorum benim oglusumda zaman zaman hic uyumuyo babami kardeslerimi gormeye gidecegim Allah nadip ederse ekonomik skintimiz yok sukur ama suan tek maasla idare ediyoruz dua et canim anne olanlarin ve hamilelerin duasi kabul olur umarim feraha cikarsin

Anne sütüne, 1e 1 buçuk ölçek mama koyarak hazırladığın mamadan ekleyerek mayalamayı deneyebilirsin. Yarı yarıya katıp mayalayabilirsin.

Masallah benimki cok donmuyo daga sola genelde kucakta yatirincada kollarini bacaklarini hirsla salliyo ben keci sutuyle yogurt yaptim yemedi inek sutuyle yaptigimi yedi belki acti o yuzden kendi sutum cok yok zaten denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…