- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.741
ay sende kendimi gördüm canım ya. benim de annem vefat etti kayınvalidem şehir dışından geldi bizimle kalıyor kızıma bakıyor ama olmuyor tabi böyle mecbur işten ayrılıp kendim bakacağım bu aydan sonra. maddi olarak çok sıkışacağım ama mecburum . keşke annem hayatta olsaydı diyorum hep.herkesin iyi olmasina sevindim. Gelen gidenim bitmedi kizlar bu aralar. Oglum da cok huzursuz neden bilmiyorum. Uykularini tam duzene koymustumki yine cok kotuledi. Ozellikle gunduzleri cok fena. Hic bir saglik sorunu yok sukur neyseki. Maddi olarak da sıkıntiliyiz biraz. Bebegime bakacak kimsem yok o yuzden calisamiyorum. Ah canim annem erken gocmeseydi. Oyle iste cok da yalnizim bunaldim kizlar.
kaç aylık bebeğiniz şuan. bizde yoğurt meyve suyu ve püresine başladıkHerkese merhabalar
Sayfayi yeni kesfettim, biz yavastan ek gidalara gectik kizim mama aldigi icin. Benim gibi olanlar var mi sayfalari detayli okuyamadim henuz.
@tombikKızlar bebeginin kakasinda kan gören vardı topik de kimdi acaba
kaç aylık bebeğiniz şuan. bizde yoğurt meyve suyu ve püresine başladık
Ferdacim cok zor gercekten. Benim kayinvalidemler yurt disinda. Sagolsun dogum zamani gelip kaldilar üç hafta ama dedigin gibi olmuyo. Ben birakamiyorum kimseye. Kocam da kiyamiyo calisma oglumuza bak dedi. Sen ne zaman kaybettin anneni. Benim 7 yil bitecek ocaktaay sende kendimi gördüm canım ya. benim de annem vefat etti kayınvalidem şehir dışından geldi bizimle kalıyor kızıma bakıyor ama olmuyor tabi böyle mecbur işten ayrılıp kendim bakacağım bu aydan sonra. maddi olarak çok sıkışacağım ama mecburum . keşke annem hayatta olsaydı diyorum hep.
Minyon değil de aylık kilo alışı düzenli gitmiyorsa ve 500 gr ın altındaysa ben başlanmasını uygun buluyorum. Doktorumuz önermedi, ben diyetisyenim. Kendim başladım. Doktorumuz 4. Aydan sonra yalatabilirsin dedi; ama benim oğlum yalamıyor yemek istiyor. O yüzden başladık. Zaten şuan besin tanıtımlarındayız. Elma, armut, havuç, siyah havuç, yoğurt, ayva, kabak verdim şimdiye kadar. Bal kabağı bulamadım, bulunca sırada o var. Ha bir de ben meyve püresini bazen pişirerek yapıyorum, o zaman kabuk tarçın ve karanfille beraber pişirip sonra çıkarıyorum.Her bebegin gelisimi farkli oluyor. Bir arkadasimin cocugu da kizimla yakin aralari. Ama biraz minyon. Dogum kilosu da dusuktu ama anne baba da minyon genetik yani. Onlarin doktoru ek gidaya gecmeyi ertelemis. Sizin diktorunuz mu tavsiye etti gecmenizi?
henüz denemedim 6.ay dolmaya yakın kabakla başlamayı düşünüyorum.kızım 16 temmuz doğumlu5 ayini doldurdu. Sebze denediniz mi hic
başım sağolsun canım allah rahmet eylesin annene. bende iki ay yarım gün çalıştım. bugün tam güne döndüm. 3 hafta sonra çıkıp kendim bakacağım inşallah. bizimde martta 3 yıl bitecek canım.Ferdacim cok zor gercekten. Benim kayinvalidemler yurt disinda. Sagolsun dogum zamani gelip kaldilar üç hafta ama dedigin gibi olmuyo. Ben birakamiyorum kimseye. Kocam da kiyamiyo calisma oglumuza bak dedi. Sen ne zaman kaybettin anneni. Benim 7 yil bitecek ocakta
Canimsin ayni anlattiklarini bende yasadim yasiyorumda misafir yogunlugunu atlattim sukur annemin yoklugunu bende cok hissediyorum benim oglusumda zaman zaman hic uyumuyo babami kardeslerimi gormeye gidecegim Allah nadip ederse ekonomik skintimiz yok sukur ama suan tek maasla idare ediyoruz dua et canim anne olanlarin ve hamilelerin duasi kabul olur umarim feraha cikarsinherkesin iyi olmasina sevindim. Gelen gidenim bitmedi kizlar bu aralar. Oglum da cok huzursuz neden bilmiyorum. Uykularini tam duzene koymustumki yine cok kotuledi. Ozellikle gunduzleri cok fena. Hic bir saglik sorunu yok sukur neyseki. Maddi olarak da sıkıntiliyiz biraz. Bebegime bakacak kimsem yok o yuzden calisamiyorum. Ah canim annem erken gocmeseydi. Oyle iste cok da yalnizim bunaldim kizlar.
Anne sütüne, 1e 1 buçuk ölçek mama koyarak hazırladığın mamadan ekleyerek mayalamayı deneyebilirsin. Yarı yarıya katıp mayalayabilirsin.Kizlarrrr paşam nihayet dönmeye başladı
Haftaya ek gidaya baslayacagiz ama tedirginim ne yiycek bu bebek modundayim. Kendi sütünden yogurt yapan var mi hanimlar. Ben iki kez denedim olmuyor tutmadi yapilabiliyor diye biliyorum öyle okumustum bi kac yerde yapabilen var mi
Evet benim oglusum lokal olarak uyusturulup oldu1 yaşından önce lokal yapıyorlar mı?
ne güzel 1 gün arayla doğmuşlar :)Aa cok yakinlar bizim de 17 temmuz
Konuştuğum doktorlar hep genel anestezi dedi. Bunu duymuş olduğuma çok sevindim. Teşekkürler :)Evet benim oglusum lokal olarak uyusturulup oldu
Kizlarrrr paşam nihayet dönmeye başladı
Haftaya ek gidaya baslayacagiz ama tedirginim ne yiycek bu bebek modundayim. Kendi sütünden yogurt yapan var mi hanimlar. Ben iki kez denedim olmuyor tutmadi yapilabiliyor diye biliyorum öyle okumustum bi kac yerde yapabilen var mi
Masallah benimki cok donmuyo daga sola genelde kucakta yatirincada kollarini bacaklarini hirsla salliyo ben keci sutuyle yogurt yaptim yemedi inek sutuyle yaptigimi yedi belki acti o yuzden kendi sutum cok yok zaten denemedimKizlarrrr paşam nihayet dönmeye başladı
Mama mi ekliycemAnne sütüne, 1e 1 buçuk ölçek mama koyarak hazırladığın mamadan ekleyerek mayalamayı deneyebilirsin. Yarı yarıya katıp mayalayabilirsin.
İyiyiz şükür şu ara hepsi mızmız dönemsel sanırım canımİyiz canımm cok sükür bu ara biraz mız mız ama İyiz cok sükür siz nasılsınız sorduğun için tesekkürler canımm
Evet örneğin 30 ml anne sütü + 30ml suya 1.5 ölçek mama. Bunlar karıştırılıp 1 tatlı kaşığı yoğurt ile mayalanacakMama mi ekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?