- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.761
Sagol canim senin de basin sagolsun. Bir annenin bebegine kendi bakmasi gibi olmuyor zaten. Kendin bakman daha guzel olacaktir.başım sağolsun canım allah rahmet eylesin annene. bende iki ay yarım gün çalıştım. bugün tam güne döndüm. 3 hafta sonra çıkıp kendim bakacağım inşallah. bizimde martta 3 yıl bitecek canım.
dilimde hep dualar var zaten. Sagol guzel dileklerin icin. Rahatca gidip gorursun aileni insallah tatlim.Canimsin ayni anlattiklarini bende yasadim yasiyorumda misafir yogunlugunu atlattim sukur annemin yoklugunu bende cok hissediyorum benim oglusumda zaman zaman hic uyumuyo babami kardeslerimi gormeye gidecegim Allah nadip ederse ekonomik skintimiz yok sukur ama suan tek maasla idare ediyoruz dua et canim anne olanlarin ve hamilelerin duasi kabul olur umarim feraha cikarsin
Aynen canim ya bakarmisin üzerindeki ibarelere seninkinde yazmiyormu ?
Elbise eldiven maske diyor sok oldum ben bu kadar önlem alacağım peki ya çocuğum?
Doktora soracam ama içime sinmedi kullanmayacağım
Yada biz yanlis mi aldik bilmiyorum ki ay
Canım galiba bu uyku sorunu herkeste var bu bir dönem ve geçecek. işe başladın mı
Tesekkur ederim canimcimEvet örneğin 30 ml anne sütü + 30ml suya 1.5 ölçek mama. Bunlar karıştırılıp 1 tatlı kaşığı yoğurt ile mayalanacak
Rica ederim :) eğer yine olmazsa hepsini mama ile yapmayı da deneyebilirsin, bir de normal yoğurt gibi katı olmuyorTesekkur ederim canimcim
Insallah dagol canimSagol canim senin de basin sagolsun. Bir annenin bebegine kendi bakmasi gibi olmuyor zaten. Kendin bakman daha guzel olacaktir.
dilimde hep dualar var zaten. Sagol guzel dileklerin icin. Rahatca gidip gorursun aileni insallah tatlim.
bizde olmustu.gaita tahlili yapildi bir sorun cikmadi.Kızlar bebeginin kakasinda kan gören vardı topik de kimdi acaba
once meyveden basladigin icin sebzeyi isteksiz yemesi normal.cunku meyveler tatli ona alisinca sebzelerde zorluk yasaniyor.ben sebze ve yogurtla basladim.su an karisim yiyoruz artik.30unda tam 6 aylik olacagizKizim suan 5 ay 6 gunluk. Doktorumuz 4. Ayda ek gidaya artik baslayabilirsiniz demisti, ben sindirim sistemi gelismemistir diye 6. Ayda baslamak istemistim ama bigun meyve yerken yalana yalana bakiyordu o sekilde basladik yaklasik 2.5 hafta oluyor. Saglik ocagi ebesinin tavsuyesiyle ilk meyvelerden ve yogurttan basladim. Cok denedim ama yogurdu tek olarak yemiyor, meyveli olunca guzel yiyor. Bu haftasonu da sebzelwre basladim biraz reddetmesi var ama bazen yiyor bazen yemiyor deneye yanila ilerliyoruz simdilik.
Sebze puresini veya corbasini yogurtla verince yemiyor ama devam sutuyle daha istekli yiyor. Sizin deneyimleriniz nasil
Ay aynen yaaaa şuan şoktayım neredeyse 1 aylıktı kullanmaya başladım ben
Neye inanıp güveneceğimizi şaşırdık ya
Canım ben tam kelime anlamını bilmiyorum ama bünyesine davranıyorum, ilk altı ay oturtmamak gibi. Şimdilik sadece tadına baktırıyorum oda çok hevesli yanaşıyor, ne versem hemen alıyor :) 6.aydan sonra azar azar yoğurt, elma, havuçla başlayıp internette doktorların verdiği sıralamaya göre gideceğim inşallah. Bizde şuan 5,5 aylığızKizim suan 5 ay 6 gunluk. Doktorumuz 4. Ayda ek gidaya artik baslayabilirsiniz demisti, ben sindirim sistemi gelismemistir diye 6. Ayda baslamak istemistim ama bigun meyve yerken yalana yalana bakiyordu o sekilde basladik yaklasik 2.5 hafta oluyor. Saglik ocagi ebesinin tavsuyesiyle ilk meyvelerden ve yogurttan basladim. Cok denedim ama yogurdu tek olarak yemiyor, meyveli olunca guzel yiyor. Bu haftasonu da sebzelwre basladim biraz reddetmesi var ama bazen yiyor bazen yemiyor deneye yanila ilerliyoruz simdilik.
Sebze puresini veya corbasini yogurtla verince yemiyor ama devam sutuyle daha istekli yiyor. Sizin deneyimleriniz nasil
Doktor a sormadim hic kiloyla alakali olabilir mi sizceBenim oğlum epey hareketli, taşıyor başını. Zaten doğduğunda baş kontrolü çok iyiydi. Evet biraz geç kalmış senin bebiş ama algıları nasıl? Eğer algıları açıksa başını sıkıntı etme. Aylık kontrollerinde doktoruna sordun mu hiç?
Beni tanıyor algilari iyi yabanciya gittimi agliyor ama hala basini tasiyamiyor kiloyla alakaalakali olabilir miCnm basını tutması lazım ya. Sağa solamı devriliyo kafası nasıl oluyor? Bide sizinle iletişimi nasıl?
Slm cnm benim kizimda 14 temmuz dogumlu benimkide basini tam dik tutmuyor tutuyor ama uzun sureli degil dra sordum bazi bebekler 6.aya kadar tutamayabilir dedi ayaginin ustune basiyirmuolabilir
Kac kilo canım bebeğinBeni tanıyor algilari iyi yabanciya gittimi agliyor ama hala basini tasiyamiyor kiloyla alakaalakali olabilir mi
Canim doktora sordum kullan dedi bana belki de geçirecek gerçekten. Senin bebeğin ne durumda iyi geldi mi bu krem ?
Beni tanıyor algilari iyi yabanciya gittimi agliyor ama hala basini tasiyamiyor kiloyla alakaalakali olabilir mi
Sağol canım evet tabiki en iyi anne bakarSagol canim senin de basin sagolsun. Bir annenin bebegine kendi bakmasi gibi olmuyor zaten. Kendin bakman daha guzel olacaktir.
dilimde hep dualar var zaten. Sagol guzel dileklerin icin. Rahatca gidip gorursun aileni insallah tatlim.
Gündüz uykusu nasıl çok mu uyuyor. Hep aynı saatlerde uykuya yatırın. Bizim de çok uzun uykumuz yok ama gece uykumuz iyi şükür. Dirençli olmak gerekiyor uykusuna. Hep aynı saatte yatırın ki uyku zamanı olduğunu bilsin. Uyku ritüeli yapın hazırlansın uykuya. Naçizane Önerim buMerhabalar hepinize yüreği güzel annelerhep sessiz takipteyim ben de varım diyeyim bir selam vereyim dedim Benim miniğim de ayın 29unda tam 5 aylık olacak hayırlısıyla.amma velakin biz hala uykudan yana çok muzdaribiz eşimle birbirimize ayırdığımız hiç vaktimiz yok maalesef neden de kızımın uykusu tabiki. Hala gece 3 olmadan gece uykusuna yatmıyor ya şaka gibi erken yatırsam da illaki uyuyup uyanıp saati üçe tamamlıyor e hal böyle olunca bizim birbirimize ayıracak hiç vaktimiz kalmıyor çocuk yattımı hemen koşup uyuyoruz biz de.. Ne yapıcam Nasıl düzelecek hiç bilmiyorum bana Bi akıl verin kızlar çok ihtiyacım var gerçekten.. Karı koca hayatı denen şey kalmadı bizde ve Bu durum artık üzüyor beni haliyle eşimle uzaklaştığımızı düşünüyorum.. Nasıl düzene sokarım bir fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?