2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sagol canim senin de basin sagolsun. Bir annenin bebegine kendi bakmasi gibi olmuyor zaten. Kendin bakman daha guzel olacaktir.

dilimde hep dualar var zaten. Sagol guzel dileklerin icin. Rahatca gidip gorursun aileni insallah tatlim.

Ay aynen yaaaa şuan şoktayım neredeyse 1 aylıktı kullanmaya başladım ben
Neye inanıp güveneceğimizi şaşırdık ya

once meyveden basladigin icin sebzeyi isteksiz yemesi normal.cunku meyveler tatli ona alisinca sebzelerde zorluk yasaniyor.ben sebze ve yogurtla basladim.su an karisim yiyoruz artik.30unda tam 6 aylik olacagiz

Canım ben tam kelime anlamını bilmiyorum ama bünyesine davranıyorum, ilk altı ay oturtmamak gibi. Şimdilik sadece tadına baktırıyorum oda çok hevesli yanaşıyor, ne versem hemen alıyor :) 6.aydan sonra azar azar yoğurt, elma, havuçla başlayıp internette doktorların verdiği sıralamaya göre gideceğim inşallah. Bizde şuan 5,5 aylığız

Kizlar corasatin krem icin söylenen yok maske eldiven gibi yazilaru nerden okudunuz. Bende de var corasatin okudum hic öyle seyler yazmiyor sabah size atacagim prospektüsünü

Merhabalar hepinize yüreği güzel anneler hep sessiz takipteyim ben de varım diyeyim bir selam vereyim dedim Benim miniğim de ayın 29unda tam 5 aylık olacak hayırlısıyla.amma velakin biz hala uykudan yana çok muzdaribiz eşimle birbirimize ayırdığımız hiç vaktimiz yok maalesef neden de kızımın uykusu tabiki. Hala gece 3 olmadan gece uykusuna yatmıyor ya şaka gibi erken yatırsam da illaki uyuyup uyanıp saati üçe tamamlıyor e hal böyle olunca bizim birbirimize ayıracak hiç vaktimiz kalmıyor çocuk yattımı hemen koşup uyuyoruz biz de.. Ne yapıcam Nasıl düzelecek hiç bilmiyorum bana Bi akıl verin kızlar çok ihtiyacım var gerçekten.. Karı koca hayatı denen şey kalmadı bizde ve Bu durum artık üzüyor beni haliyle eşimle uzaklaştığımızı düşünüyorum.. Nasıl düzene sokarım bir fikri olan var mı

Gündüz uykusu nasıl çok mu uyuyor. Hep aynı saatlerde uykuya yatırın. Bizim de çok uzun uykumuz yok ama gece uykumuz iyi şükür. Dirençli olmak gerekiyor uykusuna. Hep aynı saatte yatırın ki uyku zamanı olduğunu bilsin. Uyku ritüeli yapın hazırlansın uykuya. Naçizane Önerim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…