- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.781
Kiloyla alakası olması için şuan 15 kg falan olması lazım. O kadar var mı? Yüz üstü yattığında başını kaldırabiliyor mu, yere basabiliyor mu, göz takibi nasıl cisimleri veya kişileri gözleri ile 1 dk kadar takip edebiliyor mu? Uzunca süre sabit bakıyor mu? Bunlar tâbi bir kısmı, şimdi bebeği görmediğimiz için bir şey demek istemiyorum. Doktoruna sor mutlaka.Doktor a sormadim hic kiloyla alakali olabilir mi sizce
Seni çok iyi anlıyorum, çünkü biz de aynı durumdayız. Benim oğlum 8 de uyuyor; fakat gece çok sık uyandığı için ben de dayanamayıp hemen uyuyorum. Öncelikle gündüz uykularını düzene sok. Seni çok zorlayacak ama biraz sabredersen olur. Gece 3 te yatsa bile sabah 7 de mutlaka uyandır. Yatıramıyorsan uyandıracaksın :) emerek uyuyorsa emzirme, emerek uyumuyorsa emzirip 1-1.5 saat oyala. 8-8.30 gibi uykusu gelir zaten. Gelmiyorsa 9 a kadar bekleyebilirsin ama en geç 9. Sonra yatır fakat 2 saatten fazla uyutma. Saat 11 olduğunda yine uyandır. 8 de yatmışsa tabi bu 10 olacak. 2 saatten fazla yok. Sonra yine 1 buçuk 2 saat oyalayıp tekrar yatır. Akşam 16.30-17.00 gibi yarım saat veya 45 dk şekerleme. Akşam uykusuna da 7-7 buçuk gibi yatır. Sonra uyandığında kesinlikle ışık açmak, konuşmak, gülmek, oynamak yok. Mutlaka geri yatır. Uyanık durmak istiyorsa bile sessizce bekleyin. Canı sıkıldığında ağlayacaktır zaten, ağladığında tekrar uyut. Böyle böyle alışacak, fakat kesinlikle sabah 7 de uyandırmak ile başlaman gerekiyor. Allah yardımcın olsun.Merhabalar hepinize yüreği güzel annelerhep sessiz takipteyim ben de varım diyeyim bir selam vereyim dedim Benim miniğim de ayın 29unda tam 5 aylık olacak hayırlısıyla.amma velakin biz hala uykudan yana çok muzdaribiz eşimle birbirimize ayırdığımız hiç vaktimiz yok maalesef neden de kızımın uykusu tabiki. Hala gece 3 olmadan gece uykusuna yatmıyor ya şaka gibi erken yatırsam da illaki uyuyup uyanıp saati üçe tamamlıyor e hal böyle olunca bizim birbirimize ayıracak hiç vaktimiz kalmıyor çocuk yattımı hemen koşup uyuyoruz biz de.. Ne yapıcam Nasıl düzelecek hiç bilmiyorum bana Bi akıl verin kızlar çok ihtiyacım var gerçekten.. Karı koca hayatı denen şey kalmadı bizde ve Bu durum artık üzüyor beni haliyle eşimle uzaklaştığımızı düşünüyorum.. Nasıl düzene sokarım bir fikri olan var mı
Kizlar corasatin krem icin söylenen yok maske eldiven gibi yazilaru nerden okudunuz. Bende de var corasatin okudum hic öyle seyler yazmiyor sabah size atacagim prospektüsünü
Cok kisa sureli belki 3 belki 5 saniye basılı tutabiliyorSlm cnm benim kizimda 14 temmuz dogumlu benimkide basini tam dik tutmuyor tutuyor ama uzun sureli degil dra sordum bazi bebekler 6.aya kadar tutamayabilir dedi ayaginin ustune basiyirmu
Besinci aya bugün girdik 7600 grKac kilo canım bebeğin
Gülümsüyor saga sola dönmeye de başladı sadece başını hâlâ taşıyamıyorKaç kilo canım? Sosyal gülümsemesi varmı? İletişim kuruyormu ? En azından tanıdıklarıyla?
Bu kadar tehlikeli bir krem mi çoğu insan kullanıyor çok sasırdım ben de almayudüşünüyordum daUzerinde yaziyor canim. Etiketinde 3 katman var .
Canım bebeğinin başında hep bir tarafa mı eğilme var? Eğer öyleyse doktora götür torticollis ten şüpheleniyorum de. Ultrasonla boyun kaslarına baksınlar. Tek taraftı olarak kası kısa olabilir.Gülümsüyor saga sola dönmeye de başladı sadece başını hâlâ taşıyamıyor
Eğer bir tarafa eğiliyorsa elinle bir yokla bakalım sertlik var mı boynunda eğildiği taraftaBeni tanıyor algilari iyi yabanciya gittimi agliyor ama hala basini tasiyamiyor kiloyla alakaalakali olabilir mi
Bu kadar tehlikeli bir krem mi çoğu insan kullanıyor çok sasırdım ben de almayudüşünüyordum da
Hosgeldin oncelikle benim oglumda oyleydi duzelir yalniz planli ilerlemen gerek birgun gece 2 de uyut israrla sonra 1 de alisacaktir aksammesela en gec 11 e kadar uuyut aksam sonra uyutma 2 ye dogru nasil uyutuyosan oyle uyut biriki gun sonra 10- 10.30 da uykudan uyanmis olsun yine 2 -2,5saat oyala boyle boyle alisir bazen huzursuzluklari olup kayiyo ama yavas yavas alistir canimMerhabalar hepinize yüreği güzel annelerhep sessiz takipteyim ben de varım diyeyim bir selam vereyim dedim Benim miniğim de ayın 29unda tam 5 aylık olacak hayırlısıyla.amma velakin biz hala uykudan yana çok muzdaribiz eşimle birbirimize ayırdığımız hiç vaktimiz yok maalesef neden de kızımın uykusu tabiki. Hala gece 3 olmadan gece uykusuna yatmıyor ya şaka gibi erken yatırsam da illaki uyuyup uyanıp saati üçe tamamlıyor e hal böyle olunca bizim birbirimize ayıracak hiç vaktimiz kalmıyor çocuk yattımı hemen koşup uyuyoruz biz de.. Ne yapıcam Nasıl düzelecek hiç bilmiyorum bana Bi akıl verin kızlar çok ihtiyacım var gerçekten.. Karı koca hayatı denen şey kalmadı bizde ve Bu durum artık üzüyor beni haliyle eşimle uzaklaştığımızı düşünüyorum.. Nasıl düzene sokarım bir fikri olan var mı
Zayıf oldugunu düşündüğün için mi kiloyla alakasını sordun canım bence kontrollerinde doktoruna sor benceBesinci aya bugün girdik 7600 gr
Tatlim benimkinde öyle bisey yazmiyo diye hatirliyorum eve gecince tekrar bakacagim. Bir de corasatin krem acilinca 1 ay icinde kullaniniz yaziyordu benimkinde ben 4 aydir ara ara sürüyordum her ay 50 lira kreme mi vercen bilemedimUzerinde yaziyor canim. Etiketinde 3 katman var .
5.aya girdim dedin Ya canım kaç doğumlusunuz şu ay hesabını verir türlü anlayamıyorum mesela biz 28temmuz doğumluyuz 5.ayı bitiriyoruz 28inde 6 ay mı olacaz ben şok ben iptal devreler yandıBesinci aya bugün girdik 7600 gr
Beni de yaktin suan5.aya girdim dedin Ya canım kaç doğumlusunuz şu ay hesabını verir türlü anlayamıyorum mesela biz 28temmuz doğumluyuz 5.ayı bitiriyoruz 28inde 6 ay mı olacaz ben şok ben iptal devreler yandı
Hoşgeldin canımHerkese merhabalar
Sayfayi yeni kesfettim, biz yavastan ek gidalara gectik kizim mama aldigi icin. Benim gibi olanlar var mi sayfalari detayli okuyamadim henuz.
Maşaallah sizeeeKizlarrrr paşam nihayet dönmeye başladı
Haftaya ek gidaya baslayacagiz ama tedirginim ne yiycek bu bebek modundayim. Kendi sütünden yogurt yapan var mi hanimlar. Ben iki kez denedim olmuyor tutmadi yapilabiliyor diye biliyorum öyle okumustum bi kac yerde yapabilen var mi
Merhabalar hepinize yüreği güzel annelerhep sessiz takipteyim ben de varım diyeyim bir selam vereyim dedim Benim miniğim de ayın 29unda tam 5 aylık olacak hayırlısıyla.amma velakin biz hala uykudan yana çok muzdaribiz eşimle birbirimize ayırdığımız hiç vaktimiz yok maalesef neden de kızımın uykusu tabiki. Hala gece 3 olmadan gece uykusuna yatmıyor ya şaka gibi erken yatırsam da illaki uyuyup uyanıp saati üçe tamamlıyor e hal böyle olunca bizim birbirimize ayıracak hiç vaktimiz kalmıyor çocuk yattımı hemen koşup uyuyoruz biz de.. Ne yapıcam Nasıl düzelecek hiç bilmiyorum bana Bi akıl verin kızlar çok ihtiyacım var gerçekten.. Karı koca hayatı denen şey kalmadı bizde ve Bu durum artık üzüyor beni haliyle eşimle uzaklaştığımızı düşünüyorum.. Nasıl düzene sokarım bir fikri olan var mı
Aha haaaaBeni de yaktin suan
Gun hesabiyla daha kolay oluyo hersey ediz 11temmuz dogumlu 166gunluk :) 5,5 ay yani :)
Şu son 5.5 hesabini yapmasan iyiydi oraya kadar normal bakiyodum sonraAha haaaa
Tamam o zaman biz şu an 4.5 aylığız
28inde 5ayı bitirip 6nın içine gireceğiz hattta 5.5 aylığız diyeceğiz sanırım galibaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?