2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Doktor a sormadim hic kiloyla alakali olabilir mi sizce
Kiloyla alakası olması için şuan 15 kg falan olması lazım. O kadar var mı? Yüz üstü yattığında başını kaldırabiliyor mu, yere basabiliyor mu, göz takibi nasıl cisimleri veya kişileri gözleri ile 1 dk kadar takip edebiliyor mu? Uzunca süre sabit bakıyor mu? Bunlar tâbi bir kısmı, şimdi bebeği görmediğimiz için bir şey demek istemiyorum. Doktoruna sor mutlaka.

Seni çok iyi anlıyorum, çünkü biz de aynı durumdayız. Benim oğlum 8 de uyuyor; fakat gece çok sık uyandığı için ben de dayanamayıp hemen uyuyorum. Öncelikle gündüz uykularını düzene sok. Seni çok zorlayacak ama biraz sabredersen olur. Gece 3 te yatsa bile sabah 7 de mutlaka uyandır. Yatıramıyorsan uyandıracaksın :) emerek uyuyorsa emzirme, emerek uyumuyorsa emzirip 1-1.5 saat oyala. 8-8.30 gibi uykusu gelir zaten. Gelmiyorsa 9 a kadar bekleyebilirsin ama en geç 9. Sonra yatır fakat 2 saatten fazla uyutma. Saat 11 olduğunda yine uyandır. 8 de yatmışsa tabi bu 10 olacak. 2 saatten fazla yok. Sonra yine 1 buçuk 2 saat oyalayıp tekrar yatır. Akşam 16.30-17.00 gibi yarım saat veya 45 dk şekerleme. Akşam uykusuna da 7-7 buçuk gibi yatır. Sonra uyandığında kesinlikle ışık açmak, konuşmak, gülmek, oynamak yok. Mutlaka geri yatır. Uyanık durmak istiyorsa bile sessizce bekleyin. Canı sıkıldığında ağlayacaktır zaten, ağladığında tekrar uyut. Böyle böyle alışacak, fakat kesinlikle sabah 7 de uyandırmak ile başlaman gerekiyor. Allah yardımcın olsun.

Kizlar corasatin krem icin söylenen yok maske eldiven gibi yazilaru nerden okudunuz. Bende de var corasatin okudum hic öyle seyler yazmiyor sabah size atacagim prospektüsünü

Uzerinde yaziyor canim. Etiketinde 3 katman var .

Eklentiler

• 20161222_153828-min.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 33
Uyku sorunlari konusulmus topigin bu konudaki en mimli bebegi edizdi biliyosunuz 3ay gece gunduz toplamda 5-6saat ancak uyuyan bi bebekti
Bi kac tavsiyem olcak malum tracy bacıya veliaht olabilirim bu konuda
Oncelikle gunduz uykusuna yattıgında 10dk sonra uyandımı bırakın kalksın cocugu 1-2saat uyusun diye zorlamayın artık buyuyolar gunduzler artık ogrenme ve oyun zamanları onlar icin. Emziriyosaniz 3-4saat ideal bu ayda biliyosunuz bunun disina cikmayin aksam 7den sonra kolik gibi gaz sancisi yasiyo sonra uyumuyo.
Aksamda 8de odaniza cekilin isigi kapatin kisik sesli ninni acin birlikte uzanin eline yumusak bi oyuncak verin sabirla uyutmayi deneyin.agladiginda zorlamayin kucaginiza alin sakinlestirip yeniden yatirin.ilk basta 3-4saat bile direnebilir ama zamanla bu direnis azalacaktir ve en gec 10da gece uykusuna gecmis olacaktir.
Bence aksam 21.00-21.30arasi bu ay icin ideal gece uykusuna gecis saati. Sabahta 07.00-08.00 arasi uyandimi tamamdir.
Bu aylarda gece uykularinin 10saat olmasi idealmis. 2-3saatte gunduz uykusu. Zaten en fazla 4 gun uykusu yapabiliyo gece uykusundan once hepsi yarimsar saat olsa 2saat ediyo.
Uyumayan bebek ne kadar yorucu inanin coook iyi biliyorum ama gerekli uyku saatininde ustune cikmamak gerek diye dusunuyorum.
Herkese iyi haftasonlari..

Bu kadar tehlikeli bir krem mi çoğu insan kullanıyor çok sasırdım ben de almayudüşünüyordum da

Bu kremler ilgili cok yazi okudum içeriği değişmiş yeni ambalaji ile daha önce tüp seklindeymis toplatilmis. Burda kazen konu acmis hatta .http://www.kadinlarkulubu.com/forum...czaneler-elindeki-urunleri-iade-etsin.929912/

Facebooktaki sitesinde sorulan sorulara cevap vermeyip siliyorlarmis çok okudum dun gece.

Ben kullanmayacağım çünkü kafamda soru isareti birakti.

Hosgeldin oncelikle benim oglumda oyleydi duzelir yalniz planli ilerlemen gerek birgun gece 2 de uyut israrla sonra 1 de alisacaktir aksammesela en gec 11 e kadar uuyut aksam sonra uyutma 2 ye dogru nasil uyutuyosan oyle uyut biriki gun sonra 10- 10.30 da uykudan uyanmis olsun yine 2 -2,5saat oyala boyle boyle alisir bazen huzursuzluklari olup kayiyo ama yavas yavas alistir canim

Uzerinde yaziyor canim. Etiketinde 3 katman var .
Tatlim benimkinde öyle bisey yazmiyo diye hatirliyorum eve gecince tekrar bakacagim. Bir de corasatin krem acilinca 1 ay icinde kullaniniz yaziyordu benimkinde ben 4 aydir ara ara sürüyordum her ay 50 lira kreme mi vercen bilemedim

5.aya girdim dedin Ya canım kaç doğumlusunuz şu ay hesabını verir türlü anlayamıyorum mesela biz 28temmuz doğumluyuz 5.ayı bitiriyoruz 28inde 6 ay mı olacaz ben şok ben iptal devreler yandı
Beni de yaktin suan
Gun hesabiyla daha kolay oluyo hersey ediz 11temmuz dogumlu 166gunluk :) 5,5 ay yani :)

Herkese merhabalar
Sayfayi yeni kesfettim, biz yavastan ek gidalara gectik kizim mama aldigi icin. Benim gibi olanlar var mi sayfalari detayli okuyamadim henuz.
Hoşgeldin canım
Biz 28 temmuz doğumluyuz
Ben iki gündür meyve filesinde veriyorum az az somuruyor yavrum
Ama tam olarak sanırım bi ay sonra başlayacağım

Maşaallah sizeee
Kaçıncı ayında gününde dönmüş oldu canım
Bizimki de bugün üç kez döndü bakalım
Devamı gelir inşaallah

Canım uyku düzeni sabır istiyor
Öncelikle saatleri SEn belirle
Uyku rutini oluştur mesela
Banyo masaj emme ve ninni ile hafif sallama olabilir
Karı koca ilişkileri şimdi uzaklık gibi görünse de zamanla düzene girecektir inşaallah

Aha haaaa
Tamam o zaman biz şu an 4.5 aylığız
28inde 5ayı bitirip 6nın içine gireceğiz hattta 5.5 aylığız diyeceğiz sanırım galibaaaaaa
Şu son 5.5 hesabini yapmasan iyiydi oraya kadar normal bakiyodum sonra
Ama evet 5ay x gunluk demeler baslayacak :)
Ayy gecen sene bu zamanlarda da kac haftalik oluyo simdi diyoduk ne cabuk gecmis zaman hersey cok degismis bi hesap sorunumuz degismemis

Kızlar merhaba 1 temmuz doğumlu iki yana dönebiliyoruz iki eli rahat rahat kullanıyor i fakat bu son 1 haftadır agu ugular gitti sustu çocuk allahım açan yeni seslere mi gececek bekliyorım gecen haftaya kadar dudak sesleri çıkartıyordu düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…