2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aha haaaa ha aynen öyle
Çok şükür bugünümüze valllaaa

Bacı dönemler susabiliyorlar
Bizim oğlan da iki üç hafta önce susup kalmıştı eski sesler i çıkarmaz oldu korktum sen gibi
Bi hafta sonra başladı yeniden hem de daha güzel seslerle birlikte
Korkma geçicidir inşaallah

Evet 8temmuz doğumlu bebeğim bizde eskisi gibi sesler çıkarmıyoruz:/

Aha haaaa
Tamam o zaman biz şu an 4.5 aylığız
28inde 5ayı bitirip 6nın içine gireceğiz hattta 5.5 aylığız diyeceğiz sanırım galibaaaaaa
benim pasam da 2 temmuz doğumlu haftaya 6 ay aşılarımız var bence sizin hesap yanlis kizlar haftaya 6. Ayimizi tamamlamış oluyoruz 7. Ayin icinde olacaklar BENCE
Yaaaaa büyüdü pasam ben 7 ayin icindeyiz demek istiyorum tekrar 5e 6ya inmiycemmmm yaaa

Hesaplar karıştı :) bizim yaşımızı söylerken ki gibi aslında. Kaç ayı bitirdiyse o kadarlık. Benim oğlum 24 temmuz doğumlu, dün tam 5 aylık oldu. Yani 5 ayı bitti. 6 dan gün aldık ama söylerken 5 aylık diyoruz. Senin minnakta haftaya 6 aylık oluyor :) Maşallah :) Doğduğunda 1 aylık demiyoruz mesela :)

5.aya girdim dedin Ya canım kaç doğumlusunuz şu ay hesabını verir türlü anlayamıyorum mesela biz 28temmuz doğumluyuz 5.ayı bitiriyoruz 28inde 6 ay mı olacaz ben şok ben iptal devreler yandı
:)) allab iyiligini versin Canım şöyle düşün biz 24 temmuz dogumluyuz simdi 5 ay 1 günlük oldu diyoruz ayını tam doldurmadan 6 aylik denmez aslında.
doktorunda mi 6 aylik diyor gittiginde sor o da sana benim dediğim gibi diyecektir

Simdi kizlar bebegim temmuz 2 doğumlu ya 2 agustosta 1 ayi tamamladık 2 eylülde 2 ayi tamamladik 2 ekimde 3 ayi tamamladik 2kasimda 4 ayi tamamladik 2 aralıkta 5 ayi tamamladik 2 ocakta yani haftaya 6 ayi tamamlamis bitirmiş olcazzz ÖYLE DEGİL MI YAAAAA
Valla kafam karisti
Öyle öyle

Bi video izledim az once.bebek 5aylık sırt üstü yatark kendiliginden 10cm e yakin kafasini kaldiriyo. Bunu yapan bebis varmi topigimizde. Sanirim ilk defa neden bunu ediz yapamiyo diye dusuncem

Tatlim her bebek yapamiyor oyle her hareketi kafana takma. Her birinin dogasi farkli. Benim oglus az az kaldiriyor basini Dedigin sekilde. Tombul bi bebek olmasina ragmen epey hareketli ve guclu. Tam 5 ay 1 haftalik oglum. Takma kafana yani eger bi saglik sorunu yoksa bu ay yapmaz da bir ay sonra yapar

Normalde hic biseye takilmam ciddi gelmedigi surece ama bunu kiskandim valla :) cocuk kalkip oturcak nerdeyse :) bizimki biraz kalkip yana atiyo kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…