- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.881
Tesekkur ederim ay utandim
Fiyati az diye gumrukten donuyomus bu ilac 1 yil kullaniliyo 365 damla gunde 1 kez
Canim Su 3500 kg doğdu şişlikler inince 3300 oldu en son 2 hafta önce kontrolünde 3400 kg idi. Bence suan daha da aldı ama tam bilemiyorum. Senin bebis kaç haftalikken doğdu? Sende durumlar ne alemde?
Ben de sab simplex kullanıyorum acaba ondan mi kaka yapamıyor 1 hafta oldu yapmayalı
Iste guzel bi fikir dahaE o zaman kendi pişş pişşş sesini kayda al onu dinlet
Tek basina mi ciktin disari yoksa esinle mi?Tesekkur ederim ay utandim
Çok şükür Allah'ima sağlığı yerinde olsunda abla olmuş kuzucuk maşallahCnm biz 34 haftalik dogduk.Çok şükür sağlık problemimiz yok. Sadece kuvezde kaldığı için hiriltisi var.bu günümüze şükür olsun.bugün 2. Ay kontrolü var.bakalım kaç kg olmuş. Dogmasaydi 20 günlük anca olacaktı. Nasip boyleymis
ay alemsin mantıklı valla... youtubeda var ama başka annenin piş pişş ine alışmasın kızım diye açmıyorum :))E o zaman kendi pişş pişşş sesini kayda al onu dinlet
Esimle ciktik canim.surekli uyudu zaten.yemege gidince uyandi ondada resim cekindik :)) donuste tekrar uyudu.arada tek cikariyorum ama o da bahceye iniyoruz yuruyus yapmaya falan.o tek cikarmaktan sayilmaz herhaldeTek basina mi ciktin disari yoksa esinle mi?
Bn de bi kez esimle ciktim. Bi kez de annemle ciktim. Ama tek basima cikabilir miyim bilmiyorum :)
uyanır canım merak etmeKızlar benim bebiş 47 günlül oldu akşam emip uyutunca 3.5 4 saat uyuyo aceba uzun uzun mu uyuyo acıksa uyanır mı
O da bi baslangictir sonucta :)Esimle ciktik canim.surekli uyudu zaten.yemege gidince uyandi ondada resim cekindik :)) donuste tekrar uyudu.arada tek cikariyorum ama o da bahceye iniyoruz yuruyus yapmaya falan.o tek cikarmaktan sayilmaz herhalde
Allah bağışlasın inşallah araları çok guzelevet, normal nasip olmadı. ilk bebeğimde sıkıntım oldu 35. haftada almak zorunda kalınca ver elini sezaryen :)))
kızım 7, oğlum 4, bu ufak kız da 1 aylık :))
Selam anneler geceden biri bebegimin ateşi var 36 37 arasında gitip geliyor doktora götursemmi
canım o ateş sayılmaz sıcaklamış bebişin soy üstünü aç serin bi yerde tutSelam anneler geceden biri bebegimin ateşi var 36 37 arasında gitip geliyor doktora götursemmi
Bizde de oluyo cnm gazdan bence
muhtemelen gaz sancisi ve uykusuzluk bir arada olunca ememiyor oyle durumlarda kesinlille banyo yaptir bebe yagiyle masaj yap ve emzir saatlerce uyur allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?