2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim Su 3500 kg doğdu şişlikler inince 3300 oldu en son 2 hafta önce kontrolünde 3400 kg idi. Bence suan daha da aldı ama tam bilemiyorum. Senin bebis kaç haftalikken doğdu? Sende durumlar ne alemde?

Cnm biz 34 haftalik dogduk.Çok şükür sağlık problemimiz yok. Sadece kuvezde kaldığı için hiriltisi var.bu günümüze şükür olsun.bugün 2. Ay kontrolü var.bakalım kaç kg olmuş. Dogmasaydi 20 günlük anca olacaktı. Nasip boyleymis

Çok şükür Allah'ima sağlığı yerinde olsunda abla olmuş kuzucuk maşallah

Tek basina mi ciktin disari yoksa esinle mi?
Bn de bi kez esimle ciktim. Bi kez de annemle ciktim. Ama tek basima cikabilir miyim bilmiyorum :)
Esimle ciktik canim.surekli uyudu zaten.yemege gidince uyandi ondada resim cekindik :)) donuste tekrar uyudu.arada tek cikariyorum ama o da bahceye iniyoruz yuruyus yapmaya falan.o tek cikarmaktan sayilmaz herhalde

Kızlar benim bebiş 47 günlül oldu akşam emip uyutunca 3.5 4 saat uyuyo aceba uzun uzun mu uyuyo acıksa uyanır mı

Esimle ciktik canim.surekli uyudu zaten.yemege gidince uyandi ondada resim cekindik :)) donuste tekrar uyudu.arada tek cikariyorum ama o da bahceye iniyoruz yuruyus yapmaya falan.o tek cikarmaktan sayilmaz herhalde
O da bi baslangictir sonucta :)
Maddi durumum iyi olursa kanguru alcam insallah o zamn daha kolay olur :)

Selam anneler geceden biri bebegimin ateşi var 36 37 arasında gitip geliyor doktora götursemmi

Merhaba kızlar ben pek giremiyorum arada yazdıklarınızı okuyorum belki adımı hatırlayanlar olur çok önceden yazardım temmuz anneleri sayfasına. Rabbim hepinizin yavrularını size sizide onlara bağışlasın. Çok şükür sag salim aldım bende kucagıma bugün 51 günlük. Benim bebeğim çok kusuyor eğimli yatırıyorum ama gazını çıkarırken tüm emdiklerini kusuyor baya böyle şarıl şarıl. Çok üzülüyorum aranızda böyle bi durum yaşayan varmı? Birde kızım gündüzleri çok uyuyo 4-5saati geçtiği oluyo geceleri de uyumuyo huzursuzluk falan oluyo kusmalar gaz sancıları... Dr umuz kilosu iyi dedi gayet saglıklı dedi acaba aç olsa kendisi uyanırmı gündüzleri? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…