2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay ben bunu simdi gordum allahtan topik sakin yoksa ortalik fena yanardi

Bi video izledim az once.bebek 5aylık sırt üstü yatarken kendiliginden 10cm e yakin kafasini kaldiriyo. Bunu yapan bebis varmi topigimizde. Sanirim ilk defa neden bunu ediz yapamiyo diye dusuncem
Benim oğlum da kaldırıyor teyzesi :) ama ben de ayak parmaklarını ağzına sokmuyor diye sokan bebekleri kıskanıyorum mesela anneler işte naparsın :))

Bi video izledim az once.bebek 5aylık sırt üstü yatarken kendiliginden 10cm e yakin kafasini kaldiriyo. Bunu yapan bebis varmi topigimizde. Sanirim ilk defa neden bunu ediz yapamiyo diye dusuncem
Canım benim kızım uzun zamandır kaldırıyor kafasını ve öyle uzun süre duruyor ayaklarini da geriyor hatta yay gibi olup kalkmaya çalışıyor . Her bebek farklı şeyler yapıyor takilma

Kizlar bu ikisi arasinda kararsiz kaldim. Yorumlara baktimda ikeadakinin bacak kismi darmis yani bi kac kullanilir yazmislar cogu yerde.napim ebebektekini alayim dimi

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-25-12-45-31.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2016-12-25-12-44-32.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar bu ikisi arasinda kararsiz kaldim. Yorumlara baktimda ikeadakinin bacak kismi darmis yani bi kac kullanilir yazmislar cogu yerde.napim ebebektekini alayim dimi
Ben de tam karar veremedim. Ölçüleri yazıyorsa bi kıyasla istersen. Ebebekteki daha sağlam duruyor. Benim de aklımda 2-3 tane var karar veremiyorum. Herkes chicco polly diyor, 700 tl verilir mi mama sandalyesine ya

Ben de tam karar veremedim. Ölçüleri yazıyorsa bi kıyasla istersen. Ebebekteki daha sağlam duruyor. Benim de aklımda 2-3 tane var karar veremiyorum. Herkes chicco polly diyor, 700 tl verilir mi mama sandalyesine ya
Ben en fazla 100-150 veririm diyodum en basta simdi daha da dusurdum :) cok oturmak istemiyomus cocuklar normal sandalyeye heves ediyolarmis oyle dediler hep.
Dogru duzgun kullanmayacagi biseye niye o kadar para harcayimki gider daha gerekli bisey alirim.
Senin aklinda neler var bu arada

Kesinlikle sana katılıyorum. Benim de senin gösterdiklerine ek olarak bunlar var. Biri kraft basic 150 tl, diğeri brevi junior 129 tl. Ben biraz daha geniş diye alternatif olarak düşündüm.

Eklentiler

• Screenshot_20161225-132737.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20161225-132637.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 38
Mama sandalyesi ben hic bakmadim daha kizlar Ne zaman kullanmaya başlanıyor. Ne kadar sure kullanılıyor. Beni de aydinlatirmisiniz size zahmet

Super_anne1411 brevinin de tepsisi çıkıyormuş. Baktım şimdi. Çok kararsızım
Ebebekte bu var bide.renk secenegi var.katlaniyomus.
Benim daha alacaklarim var hepsini tek bi yerden yapayim diyorum hersey ayni anda gelsin.sanirim suan karar verdim bunu alcam :))

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-25-14-51-23.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…