- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.821
Ay ben bunu simdi gordumSimdi kizlar bebegim temmuz 2 doğumlu ya 2 agustosta 1 ayi tamamladık 2 eylülde 2 ayi tamamladik 2 ekimde 3 ayi tamamladik 2kasimda 4 ayi tamamladik 2 aralıkta 5 ayi tamamladik 2 ocakta yani haftaya 6 ayi tamamlamis bitirmiş olcazzz ÖYLE DEGİL MI YAAAAA
Valla kafam karisti
Öyle öyle
Benim oğlum da kaldırıyor teyzesi :)Bi video izledim az once.bebek 5aylık sırt üstü yatarken kendiliginden 10cm e yakin kafasini kaldiriyo. Bunu yapan bebis varmi topigimizde. Sanirim ilk defa neden bunu ediz yapamiyo diye dusuncem
Senin ilk hesaba göre uygar temmuz doğumlu ama haziran da 1 yaşına girecektiKizlarrrr sanirim anladim
Uygar haftaya 6 aylik oluyo
Hayaller 7 ay hayatlar 5.5
Canım benim kızım uzun zamandır kaldırıyor kafasını ve öyle uzun süre duruyor ayaklarini da geriyor hatta yay gibi olup kalkmaya çalışıyor . Her bebek farklı şeyler yapıyor takilmaBi video izledim az once.bebek 5aylık sırt üstü yatarken kendiliginden 10cm e yakin kafasini kaldiriyo. Bunu yapan bebis varmi topigimizde. Sanirim ilk defa neden bunu ediz yapamiyo diye dusuncem
Hep daha fazlasini yapsin dimiBenim oğlum da kaldırıyor teyzesi :)ama ben de ayak parmaklarını ağzına sokmuyor diye sokan bebekleri kıskanıyorum mesela anneler işte naparsın :))
Ay canım kıskanma valla iyi birşey değil altını degistirmek ziynet oluyor o ayak agizdaykenBenim oğlum da kaldırıyor teyzesi :)ama ben de ayak parmaklarını ağzına sokmuyor diye sokan bebekleri kıskanıyorum mesela anneler işte naparsın :))
Oo sende ayagini agzina sokan bebek var haa ediz yapmiyoAy canım kıskanma valla iyi birşey değil altını degistirmek ziynet oluyor o ayak agizdayken
Masallah fistigaCanım benim kızım uzun zamandır kaldırıyor kafasını ve öyle uzun süre duruyor ayaklarini da geriyor hatta yay gibi olup kalkmaya çalışıyor . Her bebek farklı şeyler yapıyor takilma
Tahmin ediyorum ama çok tatlı gözüküyo napyim :)))))Ay canım kıskanma valla iyi birşey değil altını degistirmek ziynet oluyor o ayak agizdayken
Ben de tam karar veremedim. Ölçüleri yazıyorsa bi kıyasla istersen. Ebebekteki daha sağlam duruyor. Benim de aklımda 2-3 tane var karar veremiyorum. Herkes chicco polly diyor, 700 tl verilir mi mama sandalyesine yaKizlar bu ikisi arasinda kararsiz kaldim. Yorumlara baktimda ikeadakinin bacak kismi darmis yani bi kac kullanilir yazmislar cogu yerde.napim ebebektekini alayim dimi
Ben en fazla 100-150 veririm diyodum en basta simdi daha da dusurdum :) cok oturmak istemiyomus cocuklar normal sandalyeye heves ediyolarmis oyle dediler hep.Ben de tam karar veremedim. Ölçüleri yazıyorsa bi kıyasla istersen. Ebebekteki daha sağlam duruyor. Benim de aklımda 2-3 tane var karar veremiyorum. Herkes chicco polly diyor, 700 tl verilir mi mama sandalyesine ya
Kesinlikle sana katılıyorum. Benim de senin gösterdiklerine ek olarak bunlar var. Biri kraft basic 150 tl, diğeri brevi junior 129 tl. Ben biraz daha geniş diye alternatif olarak düşündüm.Ben en fazla 100-150 veririm diyodum en basta simdi daha da dusurdum :) cok oturmak istemiyomus cocuklar normal sandalyeye heves ediyolarmis oyle dediler hep.
Dogru duzgun kullanmayacagi biseye niye o kadar para harcayimki gider daha gerekli bisey alirim.
Senin aklinda neler var bu arada
Cok guzelmis bunlar. Iyice bi bakayim bunlara ben :)Kesinlikle sana katılıyorum. Benim de senin gösterdiklerine ek olarak bunlar var. Biri kraft basic 150 tl, diğeri brevi junior 129 tl. Ben biraz daha geniş diye alternatif olarak düşündüm.
Brevinin ön tepsi çıkmıyor sanırım, sadece katlanıyor. Ama kraftın çıkıyor. Ve kraft sadece 3.5 kilo ayrıca katlanıyor, brevi de 5.5 kilo. Kraft daha hafifCok guzelmis bunlar. Iyice bi bakayim bunlara ben :)
ben civilden 350 liraya aldım canım chicco pollyBen de tam karar veremedim. Ölçüleri yazıyorsa bi kıyasla istersen. Ebebekteki daha sağlam duruyor. Benim de aklımda 2-3 tane var karar veremiyorum. Herkes chicco polly diyor, 700 tl verilir mi mama sandalyesine ya
Ebebekte bu var bide.renk secenegi var.katlaniyomus.
6.aydan sonra kullanilabiliyomus canim.Mama sandalyesi ben hic bakmadim daha kizlarNe zaman kullanmaya başlanıyor. Ne kadar sure kullanılıyor. Beni de aydinlatirmisiniz size zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?