2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ebebekte bu var bide.renk secenegi var.katlaniyomus.
Benim daha alacaklarim var hepsini tek bi yerden yapayim diyorum hersey ayni anda gelsin.sanirim suan karar verdim bunu alcam :))
Bende ikea ve english home arasında gidip geliyordum ama bu güzelmiş beğendim. English home da 50 TL aslında yarı yarıya ama bilemedim

Bende ikea ve english home arasında gidip geliyordum ama bu güzelmiş beğendim. English home da 50 TL aslında yarı yarıya ama bilemedim
Masteepass diye bisey varmis ebebekte gezinirken gordum bende.hani alisveris yaparken kart bilgilerini giriyoruz ya surekli mesela bu sitede masterpass a tek seferlik bilgilerini kaydediyosun odeme secenegi olarak masterpass i secince telefonuna direk onay kodu geliyo.neysee iste masterpass aliverislerinde 150tl ye 50tl indirim var o yuzden bu bana 50liraya gelmis olcak :)))

Bunun süresi dolmuş maalesef :S kılpayı kaçırdık 23 aralık sonmuş...

IKEA ve english home arasında pek fark yok aslında. 60 tl english homedaki de. Ama bana her an kırılacakmış hissi uyandırıyor english home :S

Bi video izledim az once.bebek 5aylık sırt üstü yatarken kendiliginden 10cm e yakin kafasini kaldiriyo. Bunu yapan bebis varmi topigimizde. Sanirim ilk defa neden bunu ediz yapamiyo diye dusuncem

Biz 3 aylıktan beri bu hareketi yapıyoruz. Altında yastık varsa baya oturur gibi kalkıyor. Ama bir türlü dönmedi nedense?!

Tatlim benimkinde öyle bisey yazmiyo diye hatirliyorum eve gecince tekrar bakacagim. Bir de corasatin krem acilinca 1 ay icinde kullaniniz yaziyordu benimkinde ben 4 aydir ara ara sürüyordum her ay 50 lira kreme mi vercen bilemedim

Sürme canim 1 ay yaziyor aynen riske atma bebeği

Canım biz 28 temmuz doğumluyuz Ya
Ayımızı inşaalalh tamamlıyor ve 6.aya adım atıyoruz
Nice yıllarımız olsun sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…