- 25 Mayıs 2013
- 14.028
- 20.720
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.861
Toroslar ilçesi mi ben de ordayımmmBu arada toroslardanim ben sevgili kayacans senin bebis kafayi taşıyor mu
Benimkıde sırt ustundeyken yuz ustu donmedı henuz yuz ustunden sırt ustune donuyordaSırt üstüyken yüzüstü dönmedi. Baya zorluyor bir iki güne döner galiba. Yüzüstünden sırta hızlı geçişi var:)
Maşallah nazar degmesin benimki hala taşıyamıyorToroslar ilçesi mi ben de ordayımmm
Ebet canım şükür taşıyor
Doktora sordunmu o ne diyor başını taşıyamamasına?Maşallah nazar degmesin benimki hala taşıyamıyor
Benimki bu ilk resimdekinden bakalim daha kullanmadikKesinlikle sana katılıyorum. Benim de senin gösterdiklerine ek olarak bunlar var. Biri kraft basic 150 tl, diğeri brevi junior 129 tl. Ben biraz daha geniş diye alternatif olarak düşündüm.
O tontislik bizdede var :)) insallah sorun yasamazsiniz. Ay op o tontis bacaklari yerim yerimeBen ikea aldim umarım bacak kısmında sorun yaşayamayız bizde bacaklar kalin zaten maşallah bizimkinin
Banada bu ara o heves geldi bere ordum ogluma simdi atki orecegim nasip olursaKeske örgü dikiş falan biseyler biliyo olsaydm icimde oyle bi heves varki suan anlatamam :)
Ben ilk yoğurt verdim canım kendi yaptıgım yoğurt daha sonra sebzelere basladım balkabağı kabak havuc püresi meyve püresi verdim bal kabak elma gibi karısımlara basladım daha sonra simdi muz ve peynir vermeye basladım peyniride kendim yaptımBenim bebişimde 3 temmuz doğumlu ek gıdaya geçicez artık tadımlara başlayanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız
O tontislik bizdede var :)) insallah sorun yasamazsiniz. Ay op o tontis bacaklari yerim yerime
https://www.e-bebek.com/vib-pratik-katlanabilir-mama-sandalyesi-p-vib-ms01/Super_anne1411 canım ne karar verdin mama sandalyesini merak ettim :/
Bide ben geçen sordum kimse cevap vermedi, yürüteç düşünüyormusunuz?
Her ne kadar önerilmese de ben alacağım. Yürümesine yardımcı olur mu bilmiyorum ama ben oyalanması için alacağım. Çünkü uyanık olduğu zaman kendi kendine oynamaktan sıkıldığında hep kucağımda, hiçbir iş yapamıyorum. Almak için desteksiz oturmasını bekliyorumSuper_anne1411 canım ne karar verdin mama sandalyesini merak ettim :/
Ben ilk elma suyu ile başladım. 3 gün 3 gün gidiyoruz biz. İlk gün 1 tatlı kaşığı, ikinci gün 2, 3. Gün yarım çay bardağı. Sırası ile elma, havuç, muz, pirinç unlu muhallebi, siyah havuç, armut, kabak, yoğurt, pazı verdim.Benim bebişimde 3 temmuz doğumlu ek gıdaya geçicez artık tadımlara başlayanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız
nasıl yemesi severek yiyormu.günde birkez veriyorsun değilmi.Ben ilk yoğurt verdim canım kendi yaptıgım yoğurt daha sonra sebzelere basladım balkabağı kabak havuc püresi meyve püresi verdim bal kabak elma gibi karısımlara basladım daha sonra simdi muz ve peynir vermeye basladım peyniride kendim yaptım
İlk meyve verince sebzeyı sevmez diyorlar ama bende elma vermek istiyorum ilk.biraz yalatmiştım cok hosuna gidiyorBen ilk elma suyu ile başladım. 3 gün 3 gün gidiyoruz biz. İlk gün 1 tatlı kaşığı, ikinci gün 2, 3. Gün yarım çay bardağı. Sırası ile elma, havuç, muz, pirinç unlu muhallebi, siyah havuç, armut, kabak, yoğurt, pazı verdim.
Canımcım benim de aynı şekildeKeske örgü dikiş falan biseyler biliyo olsaydm icimde oyle bi heves varki suan anlatamam :)
Super_anne1411 canım ne karar verdin mama sandalyesini merak ettim :/
Elmanın sindirimi kolay olduğu için ben ilk elmadan başlıyorum, hastalarımla da hep bu şekilde yaptık şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadık. Elmadan sonra bal kabağı ve sonra normal kabak verebilirsin. Reddederse tekrar dene, bebek neyi sevip neyi sevmediğini bilmez, ona biz öğretiyoruz. Ayrıca dili ile dışarı atabilir, bu illa sevmedi çıkardı anlamına gelmiyor, şuan tam çiğneme yutma yok, emme yutma refleksi var, o da dili öne iterek oluyor. O yüzden çıkarıyor. İstemediğini kafasını çevirip, ağzını açmayarak gösterir daha çok. Ben ilk elma ile başladım meyve ağırlıklı gittim, dün pazı verdim mesela çok sevdi. Kabağı da çok sevdi. Bu biraz bebekle de alakalı. Ha ama mesela bir sonraki sefere istemeyedebilir, bugün sevdiğini yarın reddeder. Bu bir süreç, sabırlı olmak ve sürekli denemek gerekiyor.İlk meyve verince sebzeyı sevmez diyorlar ama bende elma vermek istiyorum ilk.biraz yalatmiştım cok hosuna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?