- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.881
Alt acmani hatirliyorum cok guzeldi :)Canımcım benim de aynı şekilde
Dikiş makinesi alacak eşim söz verdi
Ayrıca hamile iken oğlum için annemin makinesi ile alt açma minderi pişer örtüsü kese vs dikmiştim ve hiç tecrübem yokken
Çokgüzel olmuştu
Şimdi de yapmayı düşünüyorum
Örgü konusuna gelince ise lif işe başladım iki adet ördüm şimdi nasipse arkadaşlar bere ile atkı öğretecekler
Oğluma örmek istiyorum ay çok heyecanlıııı
İzlediğin çocuk kaç aylıktı?Günaydın güzel anneler
Blw yöntemini deneyecegim diyen bir annemiz vardi merak ettim nasil gidiyor
Ben de blw yöntemi ile ek gidaya gecmek istiyorum ama uygar devamli kusan bi cocuk bogazinda kalirsa diye korkuyorum ama gurbetci anneyi izledim ohhhhh valla herseyi koymus bebegin önüne bebek de bogazuna kacirmadan yiyor cokkkk imrendim cokkkk
6 aylik cnmİzlediğin çocuk kaç aylıktı?
Şaşırdım :) 6 aylık bebek ağzını zor buluyor :) nasıl yemiş, bir de sonuçta akışkan bir kıvamda şuan beslenmesi. Nasıl yemiş çok merak ettim :) 8-9. Aylar sandım ben6 aylik cnm
Ben yatağı da beşikle beraber caploonba dan aldım. Ortopedik olması lazım. Terletmiyor, memnunum. Viscolarda güzel fakat latex dediğin naylonlu değil mi, nasıl olduğunu bilmiyorum ama naylonumsuysa çok uygun olmaz gibi.Kizlar bebeklerinizin yatakları visco mu
Ben kraft almstim visco yatak ama inanilmaz terletiyor uygar sadece reflu yastiginda terlemiyor bir de bizim yatagimizda
Yeni yatak almayi düşünüyorum ama ortopedik mi olmali latex mi nasil olmali bilemedim
Fikirlerinizi bekliyorum
Bende anne olmadan once ozellikle erkek bebekler icin uygun devilmis diye arkadaslarima uyarilarda bulunmustum ama benim bebegimde surekli kucakta gezmek istiyo ve surekli bagiriyo bende dayanamayip kucagimda gezdiriyorum o yuzden almayi dusunuyorum belki hosuna gider de oyalanirHer ne kadar önerilmese de ben alacağım. Yürümesine yardımcı olur mu bilmiyorum ama ben oyalanması için alacağım. Çünkü uyanık olduğu zaman kendi kendine oynamaktan sıkıldığında hep kucağımda, hiçbir iş yapamıyorum. Almak için desteksiz oturmasını bekliyorum
Becerirsin hiç korkma aman çok güzel olması şart mı emeğimiz sinsin yeterAlt acmani hatirliyorum cok guzeldi :)
Atki bere bende istiyorum ama bilemedimki becerebilirmiyim en duzu kolayi neyse bi denerim artik :) basladiginda soyle mutlaka beni de tesvik et :)
Bebeklerin yutkunma ve öğürme yetisi yetişkinlerin kat be katı gelişmiş olurmuşGünaydın güzel anneler
Blw yöntemini deneyecegim diyen bir annemiz vardi merak ettim nasil gidiyor
Ben de blw yöntemi ile ek gidaya gecmek istiyorum ama uygar devamli kusan bi cocuk bogazinda kalirsa diye korkuyorum ama gurbetci anneyi izledim ohhhhh valla herseyi koymus bebegin önüne bebek de bogazuna kacirmadan yiyor cokkkk imrendim cokkkk
Canım acil durumlarda ya zeytinyağı vereceksin yada fitille müdahale edeceksin başka türlü çıkmıyor neyapalımKızlar oğlum kabız oldu çok ağlıyor yaparken ne versem iyi gelir ek gıdaya başladık diye sanırım oldu birkaç gün muz verdim o yaptı diye düşünüyorum
Zeytinyağı her yediğine biraz koymaya calısıyorum ama aynı fitil de ağlatıyor şaşırdım ne yapacağınıCanım acil durumlarda ya zeytinyağı vereceksin yada fitille müdahale edeceksin başka türlü çıkmıyor neyapalım
https://www.e-bebek.com/vib-pratik-katlanabilir-mama-sandalyesi-p-vib-ms01/
Buyuk ihtimalle bunu alirim.ikeadaki ve diger ona benzeyen sandalyeden kesin vazgctim.
Yurutec almicam ben. Hem uzmanlar onermiyo hemde bana gereksiz geliyo. Kardesimden hatirliyorum annem yurutece koyardi onu bizimki iki adim atip kendini birakir hoop koridorun diger ucuna giderdiannemde hic bi faydasi yok cocuga oyun oluyo sadece der :)
Her ne kadar önerilmese de ben alacağım. Yürümesine yardımcı olur mu bilmiyorum ama ben oyalanması için alacağım. Çünkü uyanık olduğu zaman kendi kendine oynamaktan sıkıldığında hep kucağımda, hiçbir iş yapamıyorum. Almak için desteksiz oturmasını bekliyorum
Teşekkür ederim canlar cevaplarınız için uzmanların önermediğini duymuştum ama ama bu konuda hiç kimsenin bir şikayetiyle karşılaşmadım şahsen. Ben kızımda kullandım çok keyif alırdı ve çok güzel zaman geçirirdi. Her bebek bir olmaz ama acaba biraz olsun aktivite sağlar mı diye düşünüyorum :/Kuzum benim arkadaşım sünnet hediyesi olarak yürüme arkadaşı almış
Yürüteç düşünmüyorum o yüzden
Canım fitil o an için ağlatır ama müdahale etmezsen çıkana kadar hep rahatsız ve huzursuz olacak yazık yavruya. sen daha iyi bilirsinZeytinyağı her yediğine biraz koymaya calısıyorum ama aynı fitil de ağlatıyor şaşırdım ne yapacağını
ben tunus işi atkı bere ördüm çok güzel oldu hemde kolay tavsiye ederim. internette videoları var . birde kızıma ve arkadaşımın oğluna tığ ile patik yaptım 1 günde oluyorAlt acmani hatirliyorum cok guzeldi :)
Atki bere bende istiyorum ama bilemedimki becerebilirmiyim en duzu kolayi neyse bi denerim artik :) basladiginda soyle mutlaka beni de tesvik et :)
Bakim internete :) ay benimdemi yunlerim sislerim olcak simdiben tunus işi atkı bere ördüm çok güzel oldu hemde kolay tavsiye ederim. internette videoları var . birde kızıma ve arkadaşımın oğluna tığ ile patik yaptım 1 günde oluyor
Hay maşaallah sanaaaben tunus işi atkı bere ördüm çok güzel oldu hemde kolay tavsiye ederim. internette videoları var . birde kızıma ve arkadaşımın oğluna tığ ile patik yaptım 1 günde oluyor
edizin atki beresinden sonraBecerirsin hiç korkma aman çok güzel olması şart mı emeğimiz sinsin yeter
Zamanla daha güzelini yaparız merak etmeee
Ben ev hanımı moduna girince ücretsiz izindeyim Ya hani güne katıldım
Gündeki hatunlar neler neler yapıo nakışlar bereler şallar yelekler
Heveslendim onlardan ben deeee
Muz yapiyo ben kuru kayisiyi pisirip suzgecten gecirip veriyorum bide armut iyi geliyo cam rendede rendeleyip verince zeytin yagi diyolar ben pek vermedimKızlar oğlum kabız oldu çok ağlıyor yaparken ne versem iyi gelir ek gıdaya başladık diye sanırım oldu birkaç gün muz verdim o yaptı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?