2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günaydın güzel anneler
Blw yöntemini deneyecegim diyen bir annemiz vardi merak ettim nasil gidiyor
Ben de blw yöntemi ile ek gidaya gecmek istiyorum ama uygar devamli kusan bi cocuk bogazinda kalirsa diye korkuyorum ama gurbetci anneyi izledim ohhhhh valla herseyi koymus bebegin önüne bebek de bogazuna kacirmadan yiyor cokkkk imrendim cokkkk

Alt acmani hatirliyorum cok guzeldi :)
Atki bere bende istiyorum ama bilemedimki becerebilirmiyim en duzu kolayi neyse bi denerim artik :) basladiginda soyle mutlaka beni de tesvik et :)

İzlediğin çocuk kaç aylıktı?

Kizlar bebeklerinizin yatakları visco mu
Ben kraft almstim visco yatak ama inanilmaz terletiyor uygar sadece reflu yastiginda terlemiyor bir de bizim yatagimizda
Yeni yatak almayi düşünüyorum ama ortopedik mi olmali latex mi nasil olmali bilemedim
Fikirlerinizi bekliyorum

Ben yatağı da beşikle beraber caploonba dan aldım. Ortopedik olması lazım. Terletmiyor, memnunum. Viscolarda güzel fakat latex dediğin naylonlu değil mi, nasıl olduğunu bilmiyorum ama naylonumsuysa çok uygun olmaz gibi.

Bende anne olmadan once ozellikle erkek bebekler icin uygun devilmis diye arkadaslarima uyarilarda bulunmustum ama benim bebegimde surekli kucakta gezmek istiyo ve surekli bagiriyo bende dayanamayip kucagimda gezdiriyorum o yuzden almayi dusunuyorum belki hosuna gider de oyalanir

Atki bere bende istiyorum ama bilemedimki becerebilirmiyim en duzu kolayi neyse bi denerim artik :) basladiginda soyle mutlaka beni de tesvik et :)
Becerirsin hiç korkma aman çok güzel olması şart mı emeğimiz sinsin yeter
Zamanla daha güzelini yaparız merak etmeee
Ben ev hanımı moduna girince ücretsiz izindeyim Ya hani güne katıldım
Gündeki hatunlar neler neler yapıo nakışlar bereler şallar yelekler
Heveslendim onlardan ben deeee

Bebeklerin yutkunma ve öğürme yetisi yetişkinlerin kat be katı gelişmiş olurmuş
O yüzden korkmaya gerek Yok diyor uzmanlar
Hem blw hem klasik yöntemi birlikte uygulayacağım ben inşaallah

Kızlar oğlum kabız oldu çok ağlıyor yaparken ne versem iyi gelir ek gıdaya başladık diye sanırım oldu birkaç gün muz verdim o yaptı diye düşünüyorum

Kızlar oğlum kabız oldu çok ağlıyor yaparken ne versem iyi gelir ek gıdaya başladık diye sanırım oldu birkaç gün muz verdim o yaptı diye düşünüyorum
Canım acil durumlarda ya zeytinyağı vereceksin yada fitille müdahale edeceksin başka türlü çıkmıyor neyapalım

Kuzum benim arkadaşım sünnet hediyesi olarak yürüme arkadaşı almış
Yürüteç düşünmüyorum o yüzden
Teşekkür ederim canlar cevaplarınız için uzmanların önermediğini duymuştum ama ama bu konuda hiç kimsenin bir şikayetiyle karşılaşmadım şahsen. Ben kızımda kullandım çok keyif alırdı ve çok güzel zaman geçirirdi. Her bebek bir olmaz ama acaba biraz olsun aktivite sağlar mı diye düşünüyorum :/

ben tunus işi atkı bere ördüm çok güzel oldu hemde kolay tavsiye ederim. internette videoları var . birde kızıma ve arkadaşımın oğluna tığ ile patik yaptım 1 günde oluyor

edizin atki beresinden sonra
Bi tanede beyime boyunluk yapayim ben o zaman :)) model bakmaya baslayim sonra yun sis siparisi vereyim sonra baslayim insallah kis bitmeden yaparim :))

Muz yapiyo ben kuru kayisiyi pisirip suzgecten gecirip veriyorum bide armut iyi geliyo cam rendede rendeleyip verince zeytin yagi diyolar ben pek vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…