2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Muhallebiye seker koyuyomusunuz?ben elma armut pisirip icine irmik koydum severek yedi

Muhallebiye seker koyuyomusunuz?ben elma armut pisirip icine irmik koydum severek yedi
Hayır şeker koymuyorum ya sade ya elmalı, havuçlu. Bu şekildr yapıyorum. Tarçın da ekliyorum. İrmiği 8. Aydan önce önermiyoruz. Yoğun gluten içerdiği için. Bazı doktorlar verebilirsiniz diyor ama ben ve daha önceki hastanemde beraber çalıştığımız çocuk doktorumuz önermiyorduk.

edizin atki beresinden sonra
Bi tanede beyime boyunluk yapayim ben o zaman :)) model bakmaya baslayim sonra yun sis siparisi vereyim sonra baslayim insallah kis bitmeden yaparim :))
Sen bu hevesle kazak bile orursun sana guveniyoruz topikce pek hamaratmisiz hem bebisleri buyuturmusuz hem de orguler orurmusuz yasasin temmuz anneleri

6.ayda irmik veriliyo diye biliyorum.

Cok huzursuz oyalayamiyorum surekli aaglama mizmizlanma modunda hicbirseyden mutlu olmuyor buaralar ne yapabilirim oynarken bile aglamaya hazirlaniyo neden olabilir

merhaba kızlar kızım'a iki haftadır vegaferon vermeye başladık ama kakasını yapamıyo bir haftadır çok zor durumda 4 gün sonra yaptı en son. aynı durumu yaşayan var mı ?

merhaba kızlar kızım'a iki haftadır vegaferon vermeye başladık ama kakasını yapamıyo bir haftadır çok zor durumda 4 gün sonra yaptı en son. aynı durumu yaşayan var mı ?
Ben ihlamur verdim kabizliga iyi geliyomus. Bebekler icin sadece ciceklerini demlemek gerekiyomus. 5-6 cay kasigi verdim 2gun baya rahatlatti.

6.ayda irmik veriliyo diye biliyorum.
Evet listelerde verilir yazıyor, ama ben tavsiye etmiyorum. Ben oğluma vermiyorum çok alerjik bünyeye sahip çünkü denediğim 5 pişik kreminin 4 ü alerji yaptı mesela. O yüzden alerjik çocuklara veya ailesinde alerji öyküsü olan bebeklere pek tavsiye etmiyorum. Tabi ki verebilirsin illa sorun olacak diye bir şey yok. Ama dikkatli olmakta fayda var :) meselâ bulgur 8. Aydan sonra veriliyor değil mi, irmik niye 6 diyorlar anlamıyorum :) irmik de bulgurun inceltilmiş hali sonuçta :)))

Bilmiyorum ki bende cok konuda celisiyorum pirincunu nisasta vermeyeyim diyorum ozaman muhallebiyi nasil yapacagim muhallebi gece ogunu icin doyurucu olacaktir cok arastirinca iyice kafamiz karisiyo bugun irmikli verdim bakalim ne olcak yarinda verecegiminsallah alerji olmaz

Buğday nişastasını zaten kesinlikle verme ama pirinç çok rahat verebilirsin neden vermiyorsun? Zaten başka türlü muhallebi yapamayız ki

katre_366
Evet ama tazeliğinden emin olmak lazım. Çok çabuk mantar ürüyor yulafta. Eğer bayat değilse verilebilir. Vermeden önce tadına bakın acılık ve kekremsi bir tat varsa vermeyin. Yulafı alıp iyice yıkayıp fırında kurutup siz de un yapabilirsiniz :) biraz zahmetli gibi ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…