- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.901
Muhallebiye seker koyuyomusunuz?ben elma armut pisirip icine irmik koydum severek yediBen ilk elma suyu ile başladım. 3 gün 3 gün gidiyoruz biz. İlk gün 1 tatlı kaşığı, ikinci gün 2, 3. Gün yarım çay bardağı. Sırası ile elma, havuç, muz, pirinç unlu muhallebi, siyah havuç, armut, kabak, yoğurt, pazı verdim.
Aynen öyleeeedizin atki beresinden sonra
Bi tanede beyime boyunluk yapayim ben o zaman :)) model bakmaya baslayim sonra yun sis siparisi vereyim sonra baslayim insallah kis bitmeden yaparim :))
Canım şeker yerine pekmez koysan olmaz mı?Muhallebiye seker koyuyomusunuz?ben elma armut pisirip icine irmik koydum severek yedi
Hayır şeker koymuyorum ya sade ya elmalı, havuçlu. Bu şekildr yapıyorum. Tarçın da ekliyorum. İrmiği 8. Aydan önce önermiyoruz. Yoğun gluten içerdiği için. Bazı doktorlar verebilirsiniz diyor ama ben ve daha önceki hastanemde beraber çalıştığımız çocuk doktorumuz önermiyorduk.Muhallebiye seker koyuyomusunuz?ben elma armut pisirip icine irmik koydum severek yedi
Sen bu hevesle kazak bile orursun sana guveniyoruz topikce pek hamaratmisiz hem bebisleri buyuturmusuz hem de orguler orurmusuz yasasin temmuz anneleriedizin atki beresinden sonra
Bi tanede beyime boyunluk yapayim ben o zaman :)) model bakmaya baslayim sonra yun sis siparisi vereyim sonra baslayim insallah kis bitmeden yaparim :))
Seker koymuyorum sadece sordum pekmez verecegim ben organik evde dut pekmezi var o agir gelir diye uzum pekmezi alacagimCanım şeker yerine pekmez koysan olmaz mı?
Sağlıkocağı pekmez verin diyor
6.ayda irmik veriliyo diye biliyorum.Hayır şeker koymuyorum ya sade ya elmalı, havuçlu. Bu şekildr yapıyorum. Tarçın da ekliyorum. İrmiği 8. Aydan önce önermiyoruz. Yoğun gluten içerdiği için. Bazı doktorlar verebilirsiniz diyor ama ben ve daha önceki hastanemde beraber çalıştığımız çocuk doktorumuz önermiyorduk.
Haklısın canım en iyisi doktora götüreyim 15 günde sadece 3 defa yaptı ikisi kabız ağlayarakCanım fitil o an için ağlatır ama müdahale etmezsen çıkana kadar hep rahatsız ve huzursuz olacak yazık yavruya. sen daha iyi bilirsin
Bugün kayısı alacam yaparım inşallah armut ta veriyorum sık sık faydası olur insallah sağol canımMuz yapiyo ben kuru kayisiyi pisirip suzgecten gecirip veriyorum bide armut iyi geliyo cam rendede rendeleyip verince zeytin yagi diyolar ben pek vermedim
Yaparm dimi ya :) tesekkur ederim destek icin :) ♥Sen bu hevesle kazak bile orursun sana guveniyoruz topikce pek hamaratmisiz hem bebisleri buyuturmusuz hem de orguler orurmusuz yasasin temmuz anneleri
Ben ihlamur verdim kabizliga iyi geliyomus. Bebekler icin sadece ciceklerini demlemek gerekiyomus. 5-6 cay kasigi verdim 2gun baya rahatlatti.merhaba kızlar kızım'a iki haftadır vegaferon vermeye başladık ama kakasını yapamıyo bir haftadır çok zor durumda 4 gün sonra yaptı en son. aynı durumu yaşayan var mı ?
Insallah faydasini gorursunuzBugün kayısı alacam yaparım inşallah armut ta veriyorum sık sık faydası olur insallah sağol canım
Evet listelerde verilir yazıyor, ama ben tavsiye etmiyorum. Ben oğluma vermiyorum çok alerjik bünyeye sahip çünkü6.ayda irmik veriliyo diye biliyorum.
Bilmiyorum ki bende cok konuda celisiyorum pirincunu nisasta vermeyeyim diyorum ozaman muhallebiyi nasil yapacagim muhallebi gece ogunu icin doyurucu olacaktir cok arastirinca iyice kafamiz karisiyo bugun irmikli verdim bakalim ne olcak yarinda verecegiminsallah alerji olmazEvet listelerde verilir yazıyor, ama ben tavsiye etmiyorum. Ben oğluma vermiyorum çok alerjik bünyeye sahip çünküdenediğim 5 pişik kreminin 4 ü alerji yaptı mesela. O yüzden alerjik çocuklara veya ailesinde alerji öyküsü olan bebeklere pek tavsiye etmiyorum. Tabi ki verebilirsin illa sorun olacak diye bir şey yok. Ama dikkatli olmakta fayda var :) meselâ bulgur 8. Aydan sonra veriliyor değil mi, irmik niye 6 diyorlar anlamıyorum :) irmik de bulgurun inceltilmiş hali sonuçta :)))
Buğday nişastasını zaten kesinlikle verme ama pirinç çok rahat verebilirsin neden vermiyorsun? Zaten başka türlü muhallebi yapamayız kiBilmiyorum ki bende cok konuda celisiyorum pirincunu nisasta vermeyeyim diyorum ozaman muhallebiyi nasil yapacagim muhallebi gece ogunu icin doyurucu olacaktir cok arastirinca iyice kafamiz karisiyo bugun irmikli verdim bakalim ne olcak yarinda verecegiminsallah alerji olmaz
Buğday nişastasını zaten kesinlikle verme ama pirinç çok rahat verebilirsin neden vermiyorsun? Zaten başka türlü muhallebi yapamayız ki[/QUOT yararindan cok zarari varmis gibi geliyo evdede pirincten cok bulgur tuketmeye calisiyorum esim sevdigi icin pirinc pilavi yaparim yulaf unu nasil olur tavsiye edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?