- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.921
Bunu okumadan yazdım ben de yazman iyi olmuş canımkatre_366
Evet ama tazeliğinden emin olmak lazım. Çok çabuk mantar ürüyor yulafta. Eğer bayat değilse verilebilir. Vermeden önce tadına bakın acılık ve kekremsi bir tat varsa vermeyin. Yulafı alıp iyice yıkayıp fırında kurutup siz de un yapabilirsiniz :) biraz zahmetli gibi ama :)))
Ne kadarda umutlusun benden :))Kızlar örgülerinizin fotoğraflarını burada bizimle de paylaşın :) merak ederiz :))))Sahihuban Super_anne1411 F ferda88
Benim gibi hevesin çabuk geçmez inşallahBakim internete :) ay benimdemi yunlerim sislerim olcak simdioo cok havali
Yaparsın da olmaz mı güzel olur tabiHay maşaallah sanaaa
Ay kahve tonalrınnda bir atkı bere bor takımı ne de güzeeel oluuur
Insallah ama hevesinin gecmis hali buysa gecmemis olsa nolurdu kimbilir :))Benim gibi hevesin çabuk geçmez inşallah
Umut olmadan emek olmaz, emek olmadan yemek olmaz :)))) el emeği topiği açıp satış da yaparsın sen güveniyorum :))))Ne kadarda umutlusun benden :))
Valla yapabilirsem topik bile acarim bunun icin:)))
Canım bizim 3 ayda toplam kilo alışımız 1.2 kg , düşünebiliyor musun ayda ortalama 400 gr. Ama şimdiye kadar hiç araştırılması gereken bir durum olduğunu söyleyen çıkmadı. Şu 3 ayda oğlumu 5 farklı doktor gördü hatta. Şuan senin oğluşun boy ve kilosu ne kadar? Maşallahımı şimdiden diyorum nazar değmesin :))))Kızlaaar bizim doktor bizi biraz korkuttu ikidir
Yavrum bi ay 500 bi ay 300 gr aldınve çok düşük dedi
Hani araştırılması gerekiyor gibi
Başka bi doktora gittik kilosu gayet güzel dedi hatta bi iki ay büyük söyleyin nazar değer dedi şakayla
Sizin kilo alımları nasıl kaçıncı aydasınız kaç kg ve bi ay da kaç kg artış oldu
Canım bizim 3 ayda toplam kilo alışımız 1.2 kg , düşünebiliyor musun ayda ortalama 400 gr. Ama şimdiye kadar hiç araştırılması gereken bir durum olduğunu söyleyen çıkmadı. Şu 3 ayda oğlumu 5 farklı doktor gördü hatta. Şuan senin oğluşun boy ve kilosu ne kadar? Maşallahımı şimdiden diyorum nazar değmesin :))))
Canım biz en son 5.ayımızda 67cm 7200gr olmuştuk, 500gr almıştıkKızlaaar bizim doktor bizi biraz korkuttu ikidir
Başka bi doktora gittik kilosu gayet güzel dedi hatta bi iki ay büyük söyleyin nazar değer dedi şakayla
Sizin kilo alımları nasıl kaçıncı aydasınız kaç kg ve bi ay da kaç kg artış oldu
Valla bir heves bir sürü ip almıştım inşallah bir ara onları da orerimInsallah ama hevesinin gecmis hali buysa gecmemis olsa nolurdu kimbilir :))
Canım büyüme eğrileri gayet güzel boy %48, kilo %45 , zaten olması gereken 50. Aylık bazda düzensiz gitmiş olabilir ama totalde iyi. İnşallah ek gıda ile daha da iyi olur :) sizin sonucunuz ne zaman çıkacaktı?Canım oğlum 5.ayını bitiriyor ve 7.500 gr
Boyu 66 cm
Bence de sorun yok ama doktorumuz korkuttu başka doktor a gittik gayet güzel dedi
Şeker koyma canım mümkünse 1,5-2 yaşına kadar tuz ve şekere alıştırmayın. Meyve koy, alışınca sekersizde yiyokarMuhallebiye seker koyuyomusunuz?ben elma armut pisirip icine irmik koydum severek yedi
Ooo temmuz anneleri örgüye mı başladı çok severim bende örmeyi daha yeni kucuk oğluma bere ördüm büyügede kar maskesi oruyorumBakim internete :) ay benimdemi yunlerim sislerim olcak simdioo cok havali
Canım oğlunun boyuda kilosuda gayet iyi sıkıntı yapma. Olması gereken değerlerdeCanım oğlum 5.ayını bitiriyor ve 7.500 gr
Boyu 66 cm
Bence de sorun yok ama doktorumuz korkuttu başka doktor a gittik gayet güzel dedi
Evet canım masallah yiyo günde bi kez az az veriyorum ama arada aksam meyve veriyorum cam rende de rendeleyipnasıl yemesi severek yiyormu.günde birkez veriyorsun değilmi.
Kızlaaar bizim doktor bizi biraz korkuttu ikidir
Sagolun bilgilendirdiginiz icin diyetisyeni bulmusken faydalanalim:))katre_366
Evet ama tazeliğinden emin olmak lazım. Çok çabuk mantar ürüyor yulafta. Eğer bayat değilse verilebilir. Vermeden önce tadına bakın acılık ve kekremsi bir tat varsa vermeyin. Yulafı alıp iyice yıkayıp fırında kurutup siz de un yapabilirsiniz :) biraz zahmetli gibi ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?