2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bunu okumadan yazdım ben de yazman iyi olmuş canım

Kızlaaar bizim doktor bizi biraz korkuttu ikidir
Yavrum bi ay 500 bi ay 300 gr aldınve çok düşük dedi
Hani araştırılması gerekiyor gibi
Başka bi doktora gittik kilosu gayet güzel dedi hatta bi iki ay büyük söyleyin nazar değer dedi şakayla
Sizin kilo alımları nasıl kaçıncı aydasınız kaç kg ve bi ay da kaç kg artış oldu

Canım bizim 3 ayda toplam kilo alışımız 1.2 kg , düşünebiliyor musun ayda ortalama 400 gr. Ama şimdiye kadar hiç araştırılması gereken bir durum olduğunu söyleyen çıkmadı. Şu 3 ayda oğlumu 5 farklı doktor gördü hatta. Şuan senin oğluşun boy ve kilosu ne kadar? Maşallahımı şimdiden diyorum nazar değmesin :))))

Canım oğlum 5.ayını bitiriyor ve 7.500 gr
Boyu 66 cm

Bence de sorun yok ama doktorumuz korkuttu başka doktor a gittik gayet güzel dedi

Canım biz en son 5.ayımızda 67cm 7200gr olmuştuk, 500gr almıştık

Canım oğlum 5.ayını bitiriyor ve 7.500 gr
Boyu 66 cm

Bence de sorun yok ama doktorumuz korkuttu başka doktor a gittik gayet güzel dedi
Canım büyüme eğrileri gayet güzel boy %48, kilo %45 , zaten olması gereken 50. Aylık bazda düzensiz gitmiş olabilir ama totalde iyi. İnşallah ek gıda ile daha da iyi olur :) sizin sonucunuz ne zaman çıkacaktı?

Canim 300 gram aldik bizde bu ay ve doktor kilosunun iyi olduğu için endişe duymayin dedi.5 aylik 8400 kilo 68 cm boyumuz var önde bile gidiyoruz. Neden öyle bir şey dedi ki doktor şaşırdım? Sizinde kilonuz ideal kiloda

Sagolun bilgilendirdiginiz icin diyetisyeni bulmusken faydalanalim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…