2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Saol desteğin için canım
Yarın görüşeceğiz doktorumuz ile inşaallah canım

Canim 300 gram aldik bizde bu ay ve doktor kilosunun iyi olduğu için endişe duymayin dedi.5 aylik 8400 kilo 68 cm boyumuz var önde bile gidiyoruz. Neden öyle bir şey dedi ki doktor şaşırdım? Sizinde kilonuz ideal kiloda
Ah bi anlasam doktoru
Kafama göre birini bulamadım maalesef
Oy maşallah senin tosuna da

merhaba kızlar kızım'a iki haftadır vegaferon vermeye başladık ama kakasını yapamıyo bir haftadır çok zor durumda 4 gün sonra yaptı en son. aynı durumu yaşayan var mı ?
Benimki de aynı oldu vegaferon iyi gelmedi 4 gün yapamadı o da zeytinyağı verdiğim halde buharda kabak pişirdim verdim yaptı kestim damlayi yarın doktora gidecegiz farklı bir kan damlası isteyecegim

Iyi geceleeer
Mama sandalyesi dusunenler ne yaptiniz karar verebildinizmi :) ebebekteki vib sandalyeye baktinizmi.yakininizda ebebek magazasi varmi :) giden olursa benim icin buna bakabilirmi burda ebebek yok
Kime sorsam ikea diyo ben napim simdi

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-25-14-51-23.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 28
Iyi geceleeer
Mama sandalyesi dusunenler ne yaptiniz karar verebildinizmi :) ebebekteki vib sandalyeye baktinizmi.yakininizda ebebek magazasi varmi :) giden olursa benim icin buna bakabilirmi burda ebebek yok
Canım ben bu hafta sonu bakacağım, ben bakana kadar almamış olursan, izlenimlerimi anlatırım :)))

ben mama sandalyesi yerine böyle birşey düşünüyorum.her gittiğim yere rahatlıkla götürebilirim diye düşünüyorum

Iyi geceleeer

bende ebebekte sandalyelere baktım bu gönderdiğini de gördük ama çok sağlam değilmiş gibi geldi sanki çocuk devrilebilir vs gibi,

ben bunu çok beğendim
https://www.e-bebek.com/mimzy-mama-sandalyesi-p-joi-h1013ab/

ama dediğin gibi herkes ikea yı tavsiye ediyor. bende çok kararsızım

Benimki de aynı oldu vegaferon iyi gelmedi 4 gün yapamadı o da zeytinyağı verdiğim halde buharda kabak pişirdim verdim yaptı kestim damlayi yarın doktora gidecegiz farklı bir kan damlası isteyecegim

aynen bizde hergün zeytinyağı veriyoruz ama faydası olmadı farklı bir şey verirse bizlede paylaşırmısın rica etsem .

Merhaba
Kullanışlı bi şeye benziyo, adı ne diye geçiyo, hiç etrafınızda kullanan var mi acaba
mama sandalyesi araştırırken nette denk geldim bez mama sandalyesi diye geçiyor. çevremde hiç yok kullanan. nette yazılan yorumlara göre kullananlar memnun gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…