- 25 Mayıs 2013
- 14.027
- 20.718
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.941
Saol desteğin için canımCanım büyüme eğrileri gayet güzel boy %48, kilo %45 , zaten olması gereken 50. Aylık bazda düzensiz gitmiş olabilir ama totalde iyi. İnşallah ek gıda ile daha da iyi olur :) sizin sonucunuz ne zaman çıkacaktı?
Ah bi anlasam doktoruCanim 300 gram aldik bizde bu ay ve doktor kilosunun iyi olduğu için endişe duymayin dedi.5 aylik 8400 kilo 68 cm boyumuz var önde bile gidiyoruz. Neden öyle bir şey dedi ki doktor şaşırdım? Sizinde kilonuz ideal kiloda
Canim you tube gurbetci anne blw doye yaz bi izleŞaşırdım :) 6 aylık bebek ağzını zor buluyor :) nasıl yemiş, bir de sonuçta akışkan bir kıvamda şuan beslenmesi. Nasıl yemiş çok merak ettim :) 8-9. Aylar sandım ben
Bizim de yarın kontrol 15 .gune verdi kontrolu niyeyseSizin de hayırlı olsun. Bugün 2. Günü bitti. Salı günü kontrolümüz var.
Teşekkürler biz atlattık çok şükür rahat geçti inşallah senin de öyle geçerBu arada sünnet yaptıran annisler hayirli olsun bende oglum yasina gelmeden yaptirmayi dusunuyorum. Allah dugunlerini damatliklarini gormeyi de nasip etsin.
Benimki de aynı oldu vegaferon iyi gelmedi 4 gün yapamadı o da zeytinyağı verdiğim halde buharda kabak pişirdim verdim yaptı kestim damlayi yarın doktora gidecegiz farklı bir kan damlası isteyecegimmerhaba kızlar kızım'a iki haftadır vegaferon vermeye başladık ama kakasını yapamıyo bir haftadır çok zor durumda 4 gün sonra yaptı en son. aynı durumu yaşayan var mı ?
Çok güzel olmuş canım eline sağlık, sen bu yeteneğinden faydalanmalısın bütçene katkıda bulunabilirsin, çok beğendimmBunlar da bizim ilk amigurumi denemelerimizEki Görüntüle 1930650
Ooo bayag becerikli annemiz bunlar cok guzel bende bi tanidik yapip satiyodu kiz bebek ,yegenlere aldim bitanede benim var yapmayi denemedim .Bunlar da bizim ilk amigurumi denemelerimizEki Görüntüle 1930650
Ah bi anlasam doktoru
Kafama göre birini bulamadım maalesef
Oy maşallah senin tosuna da
Bunlar da bizim ilk amigurumi denemelerimizEki Görüntüle 1930650
Bayıldımmmm, eline sağlık çok güzel olmuş :))Bunlar da bizim ilk amigurumi denemelerimizEki Görüntüle 1930650
Canım ben bu hafta sonu bakacağım, ben bakana kadar almamış olursan, izlenimlerimi anlatırım :)))Iyi geceleeer
Mama sandalyesi dusunenler ne yaptiniz karar verebildinizmi :) ebebekteki vib sandalyeye baktinizmi.yakininizda ebebek magazasi varmi :) giden olursa benim icin buna bakabilirmi burda ebebek yok
Kime sorsam ikea diyo ben napim simdi
Bekliyoruumm :))Canım ben bu hafta sonu bakacağım, ben bakana kadar almamış olursan, izlenimlerimi anlatırım :)))
Eki Görüntüle 1930702 ben mama sandalyesi yerine böyle birşey düşünüyorum.her gittiğim yere rahatlıkla götürebilirim diye düşünüyorum
Iyi geceleeer
Mama sandalyesi dusunenler ne yaptiniz karar verebildinizmi :) ebebekteki vib sandalyeye baktinizmi.yakininizda ebebek magazasi varmi :) giden olursa benim icin buna bakabilirmi burda ebebek yok
Kime sorsam ikea diyo ben napim simdi
Benimki de aynı oldu vegaferon iyi gelmedi 4 gün yapamadı o da zeytinyağı verdiğim halde buharda kabak pişirdim verdim yaptı kestim damlayi yarın doktora gidecegiz farklı bir kan damlası isteyecegim
mama sandalyesi araştırırken nette denk geldim bez mama sandalyesi diye geçiyor. çevremde hiç yok kullanan. nette yazılan yorumlara göre kullananlar memnun gözüküyorMerhaba
Kullanışlı bi şeye benziyo, adı ne diye geçiyo, hiç etrafınızda kullanan var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?