2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Açıkçası ben de IKEA ile başladım, sonra mimzy yi görünce çok beğendim ve limitimi yükselttim o yüzden netten almadım,hafta sonu gidip mağazada mimzy ye bakacağım ve tabi diğerlerine de. Ona göre karar vermeyi düşünüyorum.

aynen bizde hergün zeytinyağı veriyoruz ama faydası olmadı farklı bir şey verirse bizlede paylaşırmısın rica etsem .
Ben herkese kuru kayısı ve kuru erik püresi tavsiye ediyorum, sabahları verirseniz daha iyi olur hatta. Bunun dışında ben vegaferonu hergün vermiyorum. Gün aşırı hatta bazen 2 günde bir veriyorum. Bağırsakları biraz daha düzene girince hergün veririm. O yüzden şimdilik sıkıntımız yok.

aynen bizde hergün zeytinyağı veriyoruz ama faydası olmadı farklı bir şey verirse bizlede paylaşırmısın rica etsem .
Ihlamur verebilirsin gunde en fazla 5-6 cay kasigi hemen etkisini gosteriyo. Zeytinyagi bana agir geliyo nedense bi zarari yok evet ama direk vermekten yana degilim

Bende hergun vermiyorum artik perisan oluyo cocuklar

Bu yolladgn cok guzel ama iste mama sandalyesi icin pahali bence.ikeadakinin bacak kismi darmis oyle yazmislar bazi yerlerde.inanilmaz kararsizim
Ebebekte şubat indirimleri oluyor, Şubatı mı beklesek acaba ama Benim oğluşum durmuyor artık hiçbir yerde. Şubata kadar bekleyebilir miyiz bilmiyorum

mama sandalyesi araştırırken nette denk geldim bez mama sandalyesi diye geçiyor. çevremde hiç yok kullanan. nette yazılan yorumlara göre kullananlar memnun gözüküyor
Ben ıkeanın mama sandalyesini aldım yavaş yavaş onu kullanıyrm ama misafirliklerde böyle bişey mantıklı bence çok saol

Kızlar oğlumun küçülen cicilerini kaldırdım kaldırılırken neler neler geçti aklımdan
Doğduğu an ; göğsüme yatırdıkları kokusunu içime çekip " ne güzel kokuyor ne güzel kokuyor"dediğim; o süslü hastane çıkışı kıyafeti;hastane koridorunda eşimle yürüyüşlerimiz; annemin gözyaşları; sabaha kadar uyuyamayışım;sürekli emzir alt değiştir az çıkar modunda oluşum tüm tefublupa rağmen şikayet etmeyip sürekli şükür edişim... bin şükür çok şükür Rabb im

Ah şu an karşımda uyuyan evladım böyle içime işleyişine şükür..

Herkese günaydın

Rabb im yavrularımızı korusun ; sağlık huzur akıl iman versin inşaallah

Ebebekte şubat indirimleri oluyor, Şubatı mı beklesek acaba ama Benim oğluşum durmuyor artık hiçbir yerde. Şubata kadar bekleyebilir miyiz bilmiyorum
Kesin oluyomu :) valla bilemedimki ne yapsak. Ediz daha tam oturmuyo yari oturur vaziyetteyiz.subati beklesem tam oturmaya baslamis olur aslinda ama cok heves ettim simdide

Kızlar çok sinirli ve gerginim bugün sabahtan beri Oğlum durmak bilmedi, bıraktığım an ağlıyor kendimi f tipi cezaevinde tek kişilik koğuşa kapatılmış gibi hissediyorum :S zar zor uyuttum, Zaten ayaklarımda yatıyor ve bıraktığım an uyanıyor, tam uykuya dalmak üzereyken kapı çaldı, kalkmadım ama ısrarla çalıyor bir de güm güm vuruyor, süt istemiştim. Tahmin ettim o olduğunu. Oğlumu bırakıp kapıya gittim, bıraktığım gibi uyandı. Ağlamaya başladı, sütçü verdi sütü, kabını geri veriyoruz, boşaltmak için gittim mutfağa, kapağından tuttuğum an süt yere foşşşşş, kapağı açık getirmiş saftirik. Ortada oğlumun oyun halısı, battaniye mutfak halısı hepsi süt oldu, dolapların altı, bulaşık makinesinin altıııı ((( Bir yandan Oğlum bas bas ağlıyor ona mı gideyim, adam kapıda kabını bekliyor onu mu vereyim.Ay deli olucam. Bir daha koştur koştur gelip oğlumu ayaklarım aldım. Mutfak öylece duruyor. Hatta şimdi de ev telefonu çalıyor hiç durmadan!!!! Bugün sabrımı sınıyorlar...

Bu yolladgn cok guzel ama iste mama sandalyesi icin pahali bence.ikeadakinin bacak kismi darmis oyle yazmislar bazi yerlerde.inanilmaz kararsizim

bende çok kararsızım banada pahallı geliyo acaba gerek yokmu diyorum çünkü genelde bu kadarı gereksiz ikeadaki model yeterli diyorlar çok yer kaplıyo kullanılmıyo büyük modeller deniliyo ama ikeadaki de sanki çocuk rahat edemiycekmiş gibi geliyo

Geçenlerde ben de yaptım onu. Film şeridi gibi geçti 5 ay gözümün önünden. Doğduğu an kucağıma verdiler daha kordonunu bile kesmeden. Ağlıyor, ağlıyorum, annem camın diğer tarafında ağlıyor :))) Bugünümüze şükür ve hamd olsun, Allah evlatlarımızla sınamasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…