- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.961
Açıkçası ben de IKEA ile başladım, sonra mimzy yi görünce çok beğendim ve limitimi yükselttimbende ebebekte sandalyelere baktım bu gönderdiğini de gördük ama çok sağlam değilmiş gibi geldi sanki çocuk devrilebilir vs gibi,
ben bunu çok beğendim
https://www.e-bebek.com/mimzy-mama-sandalyesi-p-joi-h1013ab/
ama dediğin gibi herkes ikea yı tavsiye ediyor. bende çok kararsızım
Ben herkese kuru kayısı ve kuru erik püresi tavsiye ediyorum, sabahları verirseniz daha iyi olur hatta. Bunun dışında ben vegaferonu hergün vermiyorum. Gün aşırı hatta bazen 2 günde bir veriyorum. Bağırsakları biraz daha düzene girince hergün veririm. O yüzden şimdilik sıkıntımız yok.aynen bizde hergün zeytinyağı veriyoruz ama faydası olmadıfarklı bir şey verirse bizlede paylaşırmısın rica etsem .
Ihlamur verebilirsin gunde en fazla 5-6 cay kasigi hemen etkisini gosteriyo. Zeytinyagi bana agir geliyo nedense bi zarari yok evet ama direk vermekten yana degilimaynen bizde hergün zeytinyağı veriyoruz ama faydası olmadıfarklı bir şey verirse bizlede paylaşırmısın rica etsem .
Bende hergun vermiyorum artik perisan oluyo cocuklarBen herkese kuru kayısı ve kuru erik püresi tavsiye ediyorum, sabahları verirseniz daha iyi olur hatta. Bunun dışında ben vegaferonu hergün vermiyorum. Gün aşırı hatta bazen 2 günde bir veriyorum. Bağırsakları biraz daha düzene girince hergün veririm. O yüzden şimdilik sıkıntımız yok.
Bu yolladgn cok guzel ama iste mama sandalyesi icin pahali bence.ikeadakinin bacak kismi darmis oyle yazmislar bazi yerlerde.inanilmaz kararsizimbende ebebekte sandalyelere baktım bu gönderdiğini de gördük ama çok sağlam değilmiş gibi geldi sanki çocuk devrilebilir vs gibi,
ben bunu çok beğendim
https://www.e-bebek.com/mimzy-mama-sandalyesi-p-joi-h1013ab/
ama dediğin gibi herkes ikea yı tavsiye ediyor. bende çok kararsızım
AYliiinnn hadi bi kahve yap geliyorumIhlamur verebilirsin gunde en fazla 5-6 cay kasigi hemen etkisini gosteriyo. Zeytinyagi bana agir geliyo nedense bi zarari yok evet ama direk vermekten yana degilim
Yaa hemen yaparıımm ♥♥♥AYliiinnn hadi bi kahve yap geliyorum
Ebebekte şubat indirimleri oluyor, Şubatı mı beklesek acabaBu yolladgn cok guzel ama iste mama sandalyesi icin pahali bence.ikeadakinin bacak kismi darmis oyle yazmislar bazi yerlerde.inanilmaz kararsizim
Canımm özledim seni valla , nasılsın Ediz paşam nasılYaa hemen yaparıımm ♥♥♥
Ben ıkeanın mama sandalyesini aldım yavaş yavaş onu kullanıyrm ama misafirliklerde böyle bişey mantıklı bence çok saolmama sandalyesi araştırırken nette denk geldim bez mama sandalyesi diye geçiyor. çevremde hiç yok kullanan. nette yazılan yorumlara göre kullananlar memnun gözüküyor
gunaydin guzel annisler
Yaa hemen yaparıımm ♥♥♥
Kesin oluyomu :) valla bilemedimki ne yapsak. Ediz daha tam oturmuyo yari oturur vaziyetteyiz.subati beklesem tam oturmaya baslamis olur aslinda ama cok heves ettim simdideEbebekte şubat indirimleri oluyor, Şubatı mı beklesek acabaama Benim oğluşum durmuyor artık hiçbir yerde. Şubata kadar bekleyebilir miyiz bilmiyorum
Yaparim tabi canimcimm gelin hem kahve icelim hemde eski gunlerden konusalim :)♥Günaydın şekerim mm
Bana da yapar mısın tatlım benimmm
Çok ihtiyacım vaaaar
Bu yolladgn cok guzel ama iste mama sandalyesi icin pahali bence.ikeadakinin bacak kismi darmis oyle yazmislar bazi yerlerde.inanilmaz kararsizim
Canımm özledim seni valla , nasılsın Ediz paşam nasılbeynime yer etmiş artık bu ikon=Ediz
Geçenlerde ben de yaptım onu. Film şeridi gibi geçti 5 ay gözümün önünden. Doğduğu an kucağıma verdiler daha kordonunu bile kesmeden. Ağlıyor, ağlıyorum, annem camın diğer tarafında ağlıyor :))) Bugünümüze şükür ve hamd olsun, Allah evlatlarımızla sınamasın...Kızlar oğlumun küçülen cicilerini kaldırdım kaldırılırken neler neler geçti aklımdan
Doğduğu an ; göğsüme yatırdıkları kokusunu içime çekip " ne güzel kokuyor ne güzel kokuyor"dediğim; o süslü hastane çıkışı kıyafeti;hastane koridorunda eşimle yürüyüşlerimiz; annemin gözyaşları; sabaha kadar uyuyamayışım;sürekli emzir alt değiştir az çıkar modunda oluşum tüm tefublupa rağmen şikayet etmeyip sürekli şükür edişim... bin şükür çok şükür Rabb im
Ah şu an karşımda uyuyan evladım böyle içime işleyişine şükür..
Herkese günaydın
Rabb im yavrularımızı korusun ; sağlık huzur akıl iman versin inşaallah
Memnunmusun peki mama sandalyenizdenBen ıkeanın mama sandalyesini aldım yavaş yavaş onu kullanıyrm ama misafirliklerde böyle bişey mantıklı bence çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?