2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kesin oluyomu :) valla bilemedimki ne yapsak. Ediz daha tam oturmuyo yari oturur vaziyetteyiz.subati beklesem tam oturmaya baslamis olur aslinda ama cok heves ettim simdide
İndirim kesin oluyor ama tabi hangi mama sandalyelerinde olur bilemiyorum. Beklenebilir de.. Bilemiyorum :)) şimdi 300 tl lık sandalyeyi 150 ye alırsak harika olur yani :))

uzadikca iniyo ama o saclar :)
Bende ozledimm ♥
Ediz iyi teyzesi yapisik ikizlige tam gaz devam :))) denizim nasil sen nasilsin
YA bizde yapışık ikiz modundan çıkamadık beni sinir ediyor artık sabahtan beri 3 kez uyuttum yatırdığım anda uyandı sabrım tükeniyor maalesef . Bilek ve kol ağrısından duramaz oldum düşürmekten korkuyorum Deniz i evde kanguruyla dolaşıyorum. Ediz i öp yerime

benim tosunum fazla kilo aliyo ama senin bebisinin sorunu oldugunu sanmiyorum canim. Oglusum 5 ayini doldurdu 67.5 cm 9kilo.

tatlim otur bi derin nefes al sakin olmayi telkin et kendine. Bende iki uc kez ayni durumda kaldim. Sinirlendikce kotu olacaksin. Sakin ol telefonu falan bosver arayan bi daha arar zaten. Bebisi sakinlestirmeye calis. Hatta bi yika istersen rahatlar belki. Ustunu falan cikar altini ac. Bazi bebekler rahatliyo boyle. Sen sakin ol ki bebis de sakin olsun. Mutfak icin de uzulme sonra halledersin birazcik kaliversin oyle. Sen ve bebisten onemli degil.

Hemen oglusun yanaklarina yapis hemenn soyle sesli sesli sapur supur op sinirini oyle cikar bak cok iyi gelcek :) olmadi yastik yumrukla biraz ben yapiyorum bazen

Ah o agrilar ah o agrilar
En cok gece hissediliyo dimi.
Allah korusun annesi dusurmezsin dusunme oyle seyler.
Minciklayarak optum edizi aynisindan denize istiyorum :))

Kızlar benim oğlum yemek yemeyi başladı beri sütü bıraktı çok az içiyo memeden
sizde de böle bişi var mı?

Ben ıkeanın mama sandalyesini aldım yavaş yavaş onu kullanıyrm ama misafirliklerde böyle bişey mantıklı bence çok saol
Bende büyük oğlum zamanında aldığım ev tipi salıncak var yemek yerken ona oturtup masaya yanastiriyorum ama 5 dkdan fazla durmuyor masada bizimle olmak istiyor kucağıma alıyorum mecbur. O yüzden böyle birşey düşünüyorum masada bize yakın olsun diye.

mama sandalyesi araştırırken nette denk geldim bez mama sandalyesi diye geçiyor. çevremde hiç yok kullanan. nette yazılan yorumlara göre kullananlar memnun gözüküyor
Simdide buna takildim bez olanlarda guzelmis :) ama direk bununla baslamak olmaz dimi.biraz alismasi lazim oturmaya sofraya vs.
msf2407 bi tanede bundan almak lazim bak cantaya at gotur her yere :)

Simdide buna takildim bez olanlarda guzelmis :) ama direk bununla baslamak olmaz dimi.biraz alismasi lazim oturmaya sofraya vs.
msf2407 bi tanede bundan almak lazim bak cantaya at gotur her yere :)
Aynen güzel olur :)))) ama benim Mehmet Asaf ımın onda duracağını zannetmiyorum. Artık kanguru da bile durmuyor başını sarkıtıyor, ayaklarıyla beni itip inmek istiyor

Kaç öğün- nekadar ölçü veriyorsun canım?
sabah 7-7,30 emziriyorum sonra 9 gibi annem yatırıyor 10-11 gibi uyandığında önce 100 cc süt içiyor, sonra bir yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı lor peyniri içine iki tatlı kaşığı anne sütü karıştırıp onu yediriyor. Sonra 1-2 arası uyuma ve uyanma saatine göre yine 100 cc süt o gün evde hangisi varsa yoğurt, muz, haşlanmış sebze yada meyve püresi vs ondan veriyor. Ben işten döndüğümde 3-4 saat geçmiş oluyor ama çok emmiyor beni. kaşıkla bişi verirsek ama saldırıyor hatta elinden falan almaya kalkınca ağlıyor. Bügünde sağarken sütümün daha az çıktığını farkettim

Katiliyorum size benim oglum kuru kayisi ve armut puresiyle kakasini yapabiliyo bizim dr. umuz kan ilacini kesti simdilik vermiyoruz ama nezaman baslayacagimizida soylemedi kansizlik gelisirmi gerci bagirsaklari duzene girmedi bazen 2 gune bir bazen 4 gunde bir yapiyo kontrolede 2 ay sonra gelin dedi cok begenmiyorum degistirebilirim

Ihlamur verebilirsin gunde en fazla 5-6 cay kasigi hemen etkisini gosteriyo. Zeytinyagi bana agir geliyo nedense bi zarari yok evet ama direk vermekten yana degilim
Banada zeytinyagini ver diye soylediler esimde hep verelim diyo ama benim icgudulerim direkt vermemem gerektigini suan icin nasilsa corbalarina koyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…