- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #18.981
İndirim kesin oluyor ama tabi hangi mama sandalyelerinde olur bilemiyorum. Beklenebilir de.. Bilemiyorum :)) şimdi 300 tl lık sandalyeyi 150 ye alırsak harika olur yani :))Kesin oluyomu :) valla bilemedimki ne yapsak. Ediz daha tam oturmuyo yari oturur vaziyetteyiz.subati beklesem tam oturmaya baslamis olur aslinda ama cok heves ettim simdide
YA bizde yapışık ikiz modundan çıkamadık beni sinir ediyor artıkuzadikca iniyo ama o saclar :)
Bende ozledimm ♥
Ediz iyi teyzesi yapisik ikizlige tam gaz devam :))) denizim nasil sen nasilsin
Kızlaaar bizim doktor bizi biraz korkuttu ikidir
Yavrum bi ay 500 bi ay 300 gr aldınve çok düşük dedi
Hani araştırılması gerekiyor gibi
Başka bi doktora gittik kilosu gayet güzel dedi hatta bi iki ay büyük söyleyin nazar değer dedi şakayla
Sizin kilo alımları nasıl kaçıncı aydasınız kaç kg ve bi ay da kaç kg artış oldu
Kızlar çok sinirli ve gerginim bugünsabahtan beri Oğlum durmak bilmedi, bıraktığım an ağlıyor kendimi f tipi cezaevinde tek kişilik koğuşa kapatılmış gibi hissediyorum :S zar zor uyuttum, Zaten ayaklarımda yatıyor ve bıraktığım an uyanıyor, tam uykuya dalmak üzereyken kapı çaldı, kalkmadım ama ısrarla çalıyor bir de güm güm vuruyor, süt istemiştim. Tahmin ettim o olduğunu. Oğlumu bırakıp kapıya gittim, bıraktığım gibi uyandı. Ağlamaya başladı, sütçü verdi sütü, kabını geri veriyoruz, boşaltmak için gittim mutfağa, kapağından tuttuğum an süt yere foşşşşş, kapağı açık getirmiş saftirik. Ortada oğlumun oyun halısı, battaniye mutfak halısı hepsi süt oldu, dolapların altı, bulaşık makinesinin altıııı ((( Bir yandan Oğlum bas bas ağlıyor ona mı gideyim, adam kapıda kabını bekliyor onu mu vereyim.Ay deli olucam. Bir daha koştur koştur gelip oğlumu ayaklarım aldım. Mutfak öylece duruyor. Hatta şimdi de ev telefonu çalıyor hiç durmadan!!!! Bugün sabrımı sınıyorlar...
Kızlar çok sinirli ve gerginim bugünsabahtan beri Oğlum durmak bilmedi, bıraktığım an ağlıyor kendimi f tipi cezaevinde tek kişilik koğuşa kapatılmış gibi hissediyorum :S zar zor uyuttum, Zaten ayaklarımda yatıyor ve bıraktığım an uyanıyor, tam uykuya dalmak üzereyken kapı çaldı, kalkmadım ama ısrarla çalıyor bir de güm güm vuruyor, süt istemiştim. Tahmin ettim o olduğunu. Oğlumu bırakıp kapıya gittim, bıraktığım gibi uyandı. Ağlamaya başladı, sütçü verdi sütü, kabını geri veriyoruz, boşaltmak için gittim mutfağa, kapağından tuttuğum an süt yere foşşşşş, kapağı açık getirmiş saftirik. Ortada oğlumun oyun halısı, battaniye mutfak halısı hepsi süt oldu, dolapların altı, bulaşık makinesinin altıııı ((( Bir yandan Oğlum bas bas ağlıyor ona mı gideyim, adam kapıda kabını bekliyor onu mu vereyim.Ay deli olucam. Bir daha koştur koştur gelip oğlumu ayaklarım aldım. Mutfak öylece duruyor. Hatta şimdi de ev telefonu çalıyor hiç durmadan!!!! Bugün sabrımı sınıyorlar...
Bekliyomuyuz yani :)İndirim kesin oluyor ama tabi hangi mama sandalyelerinde olur bilemiyorum. Beklenebilir de.. Bilemiyorum :)) şimdi 300 tl lık sandalyeyi 150 ye alırsak harika olur yani :))
Yok tatlim zor degil eglenceli
Bekleyelim, ama yan çizmek yokBekliyomuyuz yani :)
Ah o agrilar ah o agrilarYA bizde yapışık ikiz modundan çıkamadık beni sinir ediyor artıksabahtan beri 3 kez uyuttum yatırdığım anda uyandı sabrım tükeniyor maalesef . Bilek ve kol ağrısından duramaz oldum düşürmekten korkuyorum Deniz i evde kanguruyla dolaşıyorum. Ediz i öp yerime
Bekleyelim, ama yan çizmek yok
Şubatta alacağız
Tabiiii kii :))))))ama takipte kalalim belki indirim erken olur :)
Kaç öğün- nekadar ölçü veriyorsun canım?Kızlar benim oğlum yemek yemeyi başladı beri sütü bıraktı çok az içiyo memeden
sizde de böle bişi var mı?
Bende büyük oğlum zamanında aldığım ev tipi salıncak var yemek yerken ona oturtup masaya yanastiriyorum ama 5 dkdan fazla durmuyor masada bizimle olmak istiyor kucağıma alıyorum mecbur. O yüzden böyle birşey düşünüyorum masada bize yakın olsun diye.Ben ıkeanın mama sandalyesini aldım yavaş yavaş onu kullanıyrm ama misafirliklerde böyle bişey mantıklı bence çok saol
Ay be güzeeel olurYaparim tabi canimcimm gelin hem kahve icelim hemde eski gunlerden konusalim :)♥
Simdide buna takildim bez olanlarda guzelmis :) ama direk bununla baslamak olmaz dimi.biraz alismasi lazim oturmaya sofraya vs.mama sandalyesi araştırırken nette denk geldim bez mama sandalyesi diye geçiyor. çevremde hiç yok kullanan. nette yazılan yorumlara göre kullananlar memnun gözüküyor
Nasısln hersey yolundamı kuzum.özelden yaz istersenAy be güzeeel olur
Şu an buna acayip ihtiyacım var
Aynen güzel olur :)))) ama benim Mehmet Asaf ımın onda duracağını zannetmiyorum. Artık kanguru da bile durmuyor başını sarkıtıyor, ayaklarıyla beni itip inmek istiyorSimdide buna takildim bez olanlarda guzelmis :) ama direk bununla baslamak olmaz dimi.biraz alismasi lazim oturmaya sofraya vs.
msf2407 bi tanede bundan almak lazim bak cantaya at gotur her yere :)
sabah 7-7,30 emziriyorum sonra 9 gibi annem yatırıyor 10-11 gibi uyandığında önce 100 cc süt içiyor, sonra bir yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı lor peyniri içine iki tatlı kaşığı anne sütü karıştırıp onu yediriyor. Sonra 1-2 arası uyuma ve uyanma saatine göre yine 100 cc süt o gün evde hangisi varsa yoğurt, muz, haşlanmış sebze yada meyve püresi vs ondan veriyor. Ben işten döndüğümde 3-4 saat geçmiş oluyor ama çok emmiyor beni. kaşıkla bişi verirsek ama saldırıyor hatta elinden falan almaya kalkınca ağlıyor. Bügünde sağarken sütümün daha az çıktığını farkettimKaç öğün- nekadar ölçü veriyorsun canım?
Katiliyorum size benim oglum kuru kayisi ve armut puresiyle kakasini yapabiliyo bizim dr. umuz kan ilacini kesti simdilik vermiyoruz ama nezaman baslayacagimizida soylemedi kansizlik gelisirmi gerci bagirsaklari duzene girmedi bazen 2 gune bir bazen 4 gunde bir yapiyo kontrolede 2 ay sonra gelin dedi cok begenmiyorum degistirebilirimBen herkese kuru kayısı ve kuru erik püresi tavsiye ediyorum, sabahları verirseniz daha iyi olur hatta. Bunun dışında ben vegaferonu hergün vermiyorum. Gün aşırı hatta bazen 2 günde bir veriyorum. Bağırsakları biraz daha düzene girince hergün veririm. O yüzden şimdilik sıkıntımız yok.
Banada zeytinyagini ver diye soylediler esimde hep verelim diyo ama benim icgudulerim direkt vermemem gerektigini suan icin nasilsa corbalarina koyacagimIhlamur verebilirsin gunde en fazla 5-6 cay kasigi hemen etkisini gosteriyo. Zeytinyagi bana agir geliyo nedense bi zarari yok evet ama direk vermekten yana degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?