2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynen güzel olur :)))) ama benim Mehmet Asaf ımın onda duracağını zannetmiyorum. Artık kanguru da bile durmuyor başını sarkıtıyor, ayaklarıyla beni itip inmek istiyor
Benimkide durmuyo pusetten asagi sarkiyo atlicak diye korkuyorum yaz bebesi bunlar cok hareketli

1) Süt derken ne sütü bu devam sütü mü, inek sütü mü?
2) Bebiş kaç aylık daha tam yumurta sarısı artı peynir yiyor? En fazla 6, şuan için fazla...
Ek gıda fazla olduğu için az emiyor olabilir.

Ay canim ya oturup haline gulsen mi aglasan mi bilemedin tabi boyle zamandada kapi hic susmaz bide zile basarlar.bazen bende yasiyorum benim oglum dun yazdim surekli agliyodu huzursuzdu ben anlamistim kamkasini yapamadigi icin oldugunu aksam yapti gozu acildi yavrumun gulmeye oynamaya basladi seninde biran once gunun normale doner insallah.

anne sütü tabii ki.
6 aylık bebek peynir tuzsuz lor peyniri
ancak bu öğünlerin her biri 3-4 saat arayla veriliyor ve ilk yenen her zaman min 100 cc anne sütü oluyor.
o bittikten sonra bunları yiyip hala kaşıklara saldırdığı için doymadığını düşünüyorm.

Iyi geceleeer
Mama sandalyesi dusunenler ne yaptiniz karar verebildinizmi :) ebebekteki vib sandalyeye baktinizmi.yakininizda ebebek magazasi varmi :) giden olursa benim icin buna bakabilirmi burda ebebek yok
Kime sorsam ikea diyo ben napim simdi
ikea aldık biz gayet iyi

anne sütü yoksa devam sütü

Nasısln hersey yolundamı kuzum.özelden yaz istersen
Saol yavrum yolunda çok şükür De ev de yalnız olunca hiç bi şey yapası gelmiyor insanın
Bir de ev sobalı salondan çıkmak isteniyorum diğer odalar çok soğuk mutfağa gidip kahva yapacak hal Yok
Normalde oğlumu Da ana kucağına yatırıp iş yapıyordum ama soğuğuna havalar iyice hantallaştıj

anne sütü yoksa devam sütü
devam sütü bile olsa paketli bişi yedirmiyorum oğluma
zaten 6 aylık olduğumuz için ek gıdaya geçtik.
benim sorum ek gıdaya geçişten sonra annelerin sütünde bir azalma oldu mu?
çalışan anneler sağdıkları için daha iyi takip edebilirler sanırım.

Oh hersey yolundaysa sıkıntı yok biraz miskinlikten bisey olmaz :)

Iyi geceleeer
Mama sandalyesi dusunenler ne yaptiniz karar verebildinizmi :) ebebekteki vib sandalyeye baktinizmi.yakininizda ebebek magazasi varmi :) giden olursa benim icin buna bakabilirmi burda ebebek yok
Kime sorsam ikea diyo ben napim simdi
canım bende buna karar verdim. katlanır olması öok iyi çünkü benim evim küçük

Gece kaç kez uyanıp anne sütü alıyor? Ek gıdadan sonra benim sütümde de azalma oldu, benim oğlum zaten iştahsız bir bebek, son bir haftadır anne sütü çok az alıyor ve sütüm azaldı. Emmediği zaman ben de sağıp biberon ile veriyorum, o yüzden çok bariz fark ediliyor azaldığı. Ama eğer günlük kaka yapıyor(kabızlık dışında) , kilo alımı da iyi gidiyorsa problem olacak bir durum yok demektir.

Canım ek gıda ölçülerin başlangıç için fazla geldi bana, ek gıda öğünlerini ve ölçülerini azaltırsan acıktığı için mecburen emecek, zaten az emdiği için sütünde azalır. Şuan senin sütüne daha çok ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…