- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.901
Yaz bebeklerinin ortak derdi isilik sanirimbebegim kipkirmizi oluyor sicaktan yuzu kollari hep isilij ne yapsam ki (
Canım bizimki de memede sut azalınca dediklerinin aynısını yapıyor ve tam doymayınca derin uyuyamıyor sutün nasil
Aynı durumlar bizdede var memeyi istiyo ama agzına süt gelince sinirleniyo bağırıyo...Bizde de oluyo cnm gazdan bence
Canım boş yere fön açma, ben telefona bebekleri uyutan sesler programı indirdim (baby sleep sounds) süpürgesinden fön makinesine her türlü sesi koymuşlar :) telefonu uçak moduna alıp bebişin yanına koyarsan zararı da olmaz. Uçak modunda olmasa bile fon makinesi telefondan daha çok radyasyon yayıyormuş diye duymuştum...
misam canim
Bende ayni gunlerdeyim 4 gun oldu ve bitti yani ader olduk iyimi kotumu oldu bilemedim ama oldu ve bitti
canım ben ilk ikide 45-50 günde düzenli regl olmaya başlamıştım. bakalım bunda ne olacak. normal :)
Benim oglum 53 gunluk. Cok fazla kusuyor. Kac kere doktora goturduk. Kilo alimi normalse kusma normal karsilaniyomus. Kilo aliminda dusus olursa incelencekmis. Su an icin bizim de kilomuz iyi. Insallah onemli bisey yokturMerhaba kızlar ben pek giremiyorum arada yazdıklarınızı okuyorum belki adımı hatırlayanlar olur çok önceden yazardım temmuz anneleri sayfasına. Rabbim hepinizin yavrularını size sizide onlara bağışlasın. Çok şükür sag salim aldım bende kucagıma bugün 51 günlük. Benim bebeğim çok kusuyor eğimli yatırıyorum ama gazını çıkarırken tüm emdiklerini kusuyor baya böyle şarıl şarıl. Çok üzülüyorum aranızda böyle bi durum yaşayan varmı? Birde kızım gündüzleri çok uyuyo 4-5saati geçtiği oluyo geceleri de uyumuyo huzursuzluk falan oluyo kusmalar gaz sancıları... Dr umuz kilosu iyi dedi gayet saglıklı dedi acaba aç olsa kendisi uyanırmı gündüzleri? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın:)
Masalah bebegine :)Kizlar biz kontrolden ciktik.5 kilo 58 cm olmus bebegim :) doktorumuz hicbir sikintisi yok dedi.olmasi gereken kiloyu gecmissiniz bile cok iyi dedi.biraz kucuk dogmustuk ya.
Emme saati konusunu da sordum bugun.2 gecedir alarm kurmayi birakmistim.uyandikca emzireyim diye.dun aksam uykusuna yatordiktan 4 bucuk saat sonra uyandi.emdi yatti.birde 4 saat sonra uyandi.bebegime birakmaliyim gece emzirme saatlerini dedim.3 saati gecirmeyelim daha 2 aylik kucuk sonucta.biraz daha buyusun dedi.3 saatte bir emzirmeye tekrae donuyoruz yani.cok sukur hersey yolunda..
Gazdan da olabilir. Yada cok sut gelmesinden rahatsiz oluyo olabilirAynı durumlar bizdede var memeyi istiyo ama agzına süt gelince sinirleniyo bağırıyo...
Nasıl içiyorsun ayrı ayrı öı vanımben hergun iki bardak anason rezene isirgan cayi iciyorum onun gaza cok katkisi var basla hmn
Canim cok gecmis olsun. İnsallah temiz cikar. İcini ferah tut sen. Bu testi neden yapmislardiKızlar benim smear testimde şüpheli bir hücre çıkmış, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankilütfen dua edin iyileşeyim. Şimdi 3 günlük bir tedavi verdi doktor. Kurban bayramından sonra tekrar numune alacakmış. Temiz çıkarsa şüpheli hücrenin enfeksiyon olduğunu anlayacağız. Çıkmazsa da rahim ağzı kanseri başlangıcı demekmiş...
Selam anneler geceden biri bebegimin ateşi var 36 37 arasında gitip geliyor doktora götursemmi
Oh maşaallah CanımcımKizlar biz kontrolden ciktik.5 kilo 58 cm olmus bebegim :) doktorumuz hicbir sikintisi yok dedi.olmasi gereken kiloyu gecmissiniz bile cok iyi dedi.biraz kucuk dogmustuk ya.
Emme saati konusunu da sordum bugun.2 gecedir alarm kurmayi birakmistim.uyandikca emzireyim diye.dun aksam uykusuna yatordiktan 4 bucuk saat sonra uyandi.emdi yatti.birde 4 saat sonra uyandi.bebegime birakmaliyim gece emzirme saatlerini dedim.3 saati gecirmeyelim daha 2 aylik kucuk sonucta.biraz daha buyusun dedi.3 saatte bir emzirmeye tekrae donuyoruz yani.cok sukur hersey yolunda..
Allah korusun kuzumKızlar benim smear testimde şüpheli bir hücre çıkmış, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankilütfen dua edin iyileşeyim. Şimdi 3 günlük bir tedavi verdi doktor. Kurban bayramından sonra tekrar numune alacakmış. Temiz çıkarsa şüpheli hücrenin enfeksiyon olduğunu anlayacağız. Çıkmazsa da rahim ağzı kanseri başlangıcı demekmiş...
Evetbu ilac 1 damlaSipariş verdim gittigidiyor dan. Ben 3 damla veriyorum d vitaminini. Siz 1 damla mı veriyorsunuz?
Canim bu donemlerde enfeksiyon riski daha yuksek olabilir.insallah oyledir.guzel dusun oyle olsun.bizi haberdar et mutlakaKızlar benim smear testimde şüpheli bir hücre çıkmış, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankilütfen dua edin iyileşeyim. Şimdi 3 günlük bir tedavi verdi doktor. Kurban bayramından sonra tekrar numune alacakmış. Temiz çıkarsa şüpheli hücrenin enfeksiyon olduğunu anlayacağız. Çıkmazsa da rahim ağzı kanseri başlangıcı demekmiş...
Yok kuzum bebeğinin ateşi telaş yapma bebeklerde 37.5 a kadar normal demişti doktorumuzSelam anneler geceden biri bebegimin ateşi var 36 37 arasında gitip geliyor doktora götursemmi
1haftadır bir sıkıntı olmuyordu ama bugün oğlum inleyip duruyor kaka yapamamak rahatsız ediyor artik beklesem mi acaba fitil mi koysamCanım 2. Ayda normalmiş bu durum diyorlar o yüzden bilemiyorum ben de...
Olabilir canım, neyden dolayı sıkıntı yaşıyorlar bilmiyoruz bu belirsizlikler bizi bitiriyorCnm iyi sütüm şükür bende ondan şüphelendim. Ama sıkınca 3-4 kanaldan birden çıkıyo süt. Muhtemelen o çekince daha çok çıkıyodur.
Bide o saatlerde genelde 2-3 saat uyumuş oluyor. Kalktığında süt dolmuş oluyor zaten. Ama tabi bu çırpınma saat 10 ile gece 1 arasında dinlenemediğim için azalıyormudur bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?