2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yaz bebeklerinin ortak derdi isilik sanirim bebegim kipkirmizi oluyor sicaktan yuzu kollari hep isilij ne yapsam ki (

Bizim de isilik.dün yoktu gece olmuş galiba. Ben karbonatlı suyla temizleyip kantaron yağı sürüyorum. İyi geliyor sabah yaptım. Birazdan yine tekrarlicam. Her gün de duş aldıriyorum ama hava çok sıcak.

Canım bizimki de memede sut azalınca dediklerinin aynısını yapıyor ve tam doymayınca derin uyuyamıyor sutün nasil

Cnm iyi sütüm şükür bende ondan şüphelendim. Ama sıkınca 3-4 kanaldan birden çıkıyo süt. Muhtemelen o çekince daha çok çıkıyodur.
Bide o saatlerde genelde 2-3 saat uyumuş oluyor. Kalktığında süt dolmuş oluyor zaten. Ama tabi bu çırpınma saat 10 ile gece 1 arasında dinlenemediğim için azalıyormudur bilmiyorum :/

gerçekten mi bunu öğrendiğim iyi oldu tşkler :)

misam canim
Bende ayni gunlerdeyim 4 gun oldu ve bitti yani ader olduk iyimi kotumu oldu bilemedim ama oldu ve bitti

canım benim bugün 4.gün ama inan çok yoğun hani adet olursun ilk 1-2 gün yoğun gelir benim hala öyle bir yandan da daha iyi olan çıksın diyorum ama endişelendim biraz açıkçası....

Kizlar biz kontrolden ciktik.5 kilo 58 cm olmus bebegim :) doktorumuz hicbir sikintisi yok dedi.olmasi gereken kiloyu gecmissiniz bile cok iyi dedi.biraz kucuk dogmustuk ya.

Emme saati konusunu da sordum bugun.2 gecedir alarm kurmayi birakmistim.uyandikca emzireyim diye.dun aksam uykusuna yatordiktan 4 bucuk saat sonra uyandi.emdi yatti.birde 4 saat sonra uyandi.bebegime birakmaliyim gece emzirme saatlerini dedim.3 saati gecirmeyelim daha 2 aylik kucuk sonucta.biraz daha buyusun dedi.3 saatte bir emzirmeye tekrae donuyoruz yani.cok sukur hersey yolunda..

Benim oglum 53 gunluk. Cok fazla kusuyor. Kac kere doktora goturduk. Kilo alimi normalse kusma normal karsilaniyomus. Kilo aliminda dusus olursa incelencekmis. Su an icin bizim de kilomuz iyi. Insallah onemli bisey yoktur

Masalah bebegine :)

Kızlar benim smear testimde şüpheli bir hücre çıkmış, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki lütfen dua edin iyileşeyim. Şimdi 3 günlük bir tedavi verdi doktor. Kurban bayramından sonra tekrar numune alacakmış. Temiz çıkarsa şüpheli hücrenin enfeksiyon olduğunu anlayacağız. Çıkmazsa da rahim ağzı kanseri başlangıcı demekmiş...

Cok alakasiz ama arkadaslar galiba kvdem bana komplo kurmus
Recel yapmayi bilen var mi ? Kaynarken koyu kivam olan recelin sonradan kivami aćilir mi?
Kv burdayken recel kaynattim. İkinci denememdi. Beceremedim mi diyecem ama kaynarkende böldum baktim kivamina cok guzeldi. Sogumaya biraktim. Ben bebekle ilgilenirken kv ben kavonozlayim dedi. sonra actik ki su gibi recel. Bildigin icmelik şerbet.ben şok oldum. Kafamda deli sorular

Canim cok gecmis olsun. İnsallah temiz cikar. İcini ferah tut sen. Bu testi neden yapmislardi

Selam anneler geceden biri bebegimin ateşi var 36 37 arasında gitip geliyor doktora götursemmi

Can'ım 37 yüksek mi
Bizimki hep 37 derce
Oh maşaallah Canımcım
Gözünüz aydın

Allah korusun kuzum
İnşaallah enfeksiyon dur geçer korkma kuzum Rabb im şifa versin cumlemize

Canim bu donemlerde enfeksiyon riski daha yuksek olabilir.insallah oyledir.guzel dusun oyle olsun.bizi haberdar et mutlaka

Olabilir canım, neyden dolayı sıkıntı yaşıyorlar bilmiyoruz bu belirsizlikler bizi bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…