2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ek gıdaya başlayınca kakası arttı ama aynı anda diş de çıkarttık hanigisinden olduğunu bilmiyorum günde 4-5 kez yapıyor mahvetti dişler yine dişler yüzünden gece saat başı uyanıyor mememi ağzına alıp öyle uyuyor emmese bile.
kilosunda falan sorun yok şükür.

iş yerinde max bir günde 200 cc sağabiliyorum onu da 100-100 iki öğüne paylaştırıyorum. doktorumuz 6 aylık bir bebek 100 cc süt ile doyar demişti ancak bizimki yemek istediği için doymadığını düşünüyorum.
birde dişlerden dolayı ishaliz sürekli kaka yapıyor midesi boşladığı içinde sürekli yemek istiyor olabilir diye düşünüyorum.

Sütünü sağabildiğin kadar sağ, içmese bile saklayın. Sağ ki azalmasın. Onun dışında takip edin bir sıkıntı olmazsa, Zaten ek gıdaya başlayınca ister istemez azalacak. Hatta bir süre sonra günde bir emme öğünü kalkıp yerine ek gıda gelecek. Simdilik bol bol sağ sütünü. Aç olsa Zaten seni bulmuşken emer :)))

VALLA SUTU OLMAYAN ANNELER NE YAPICAK MECBUR YEDİRİYO MAMA NİHAYETİNDE ZEHİR DEĞİLLLL

bende son zamanlarda hep bunu düşünüyorum işyerinde 250/300 filan sağıyorum henüz ek gıdaya geçmedik bu hafta geçeceğiz ama nasıl olacak bilmem ne kadar vermek gerekir ,ek gıda doyumluk mu olacak, iş yerinde süt sağmaya ne kadar daha devam edebilirim vs .

Canım her doktor farklı fikirlere sahip olabiliyor, sen bebeğini herkesten daha iyi tanıyorsun, benim fikrim sütün kesilmemesi için emzirmeyi 1.planda tut, 6.ay ek gıda için başlangıç fazla doyurmamaya tadımlık vermeye çalış, zaten çalıştığın için emziremediğin süreyi ek gıdaya ayırın sen geldikten sonra bol bol emzir ki sütün azalmasın

Ya kızlar bu rota aşısının ikinci dozuna gec kaldım sanırım ya 24. Hafta en son yapılabilir diyor şimdi yapsam 6.ay aşılarını olucaz haftaya arasında bir ay olmalı yazıyor sitelerde nolcak şimdi canım çok sıkıldı

VALLA SUTU OLMAYAN ANNELER NE YAPICAK MECBUR YEDİRİYO MAMA NİHAYETİNDE ZEHİR DEĞİLLLL
Yaa benim bi tanıdığımda mama vermemek için bebeğine inek sütü veriyo sulandırılmış mamayı ni ye üretmişler yanii o zaman sütü olmayan inek keçi sütü verirdi

Asil ogun anne sutu ekgida gunde 2 kere oda kati gidaya alistirmak icindir cok fazla verilmeyecek anne sutu alan bebekler bircok hastaliktan korunuyo anne sutu daha faydali ek gida cok verilirse bebek annesini emmek istemez ve sut azalir

Slm anneler bisey sorucam ben daha arasimi saglik ocagi haric hic çocuk doktoruna goturmedim siz goturuyomusunz
Ben goturuyorum burdaki cogu arkadas da goturuyo. Doktor ayrintili muayene ediyo.sirtini gogsunu dinliyo kulaklarina bogazina bakiyo karnini kontrol ediyo bezini cikarip kontrol ediyo vs.
Bence doktora goturmelisiniz saglik ocaginda ası ve boy kilo takibi disinda bisey yapilmiyo cunku

Geçmiş artik o, yine de sor doktoruna. Ben 1 hafta geçirdim, Doktorumuz izin vermedi yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…