2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

gunaydin guzel anneler ve tatli bebisler:)

ben facede ek gida gruplarina katildim.bazen cildiriyorum okurken.neler neler oneriyorlar.

eskiden elbette dikkat yokmus.arastirmada yokmus ne bulurlarsa veriyorlarmis.hala da kirsal kesimlerde oyle.cocuk buyuyormu buyuyor elbette.mamaya herkesin gucu yetmez.ama mamaya tu kaka diyen grubu da anlamiyorum.napsin anne emziremiyorsa.ac mi kalsin bebek.emziren anne mama veren anne degilmi.cok uzuluyorum boyle seyler okuyunca.

ben bunlari niye yazdim sabah sabah 3 aylik bebeginin mamasi bitmis ne vermem gerekiyor diye sormus bir anne.buskuvi sut un neler onermisler neler ona takildm da sinirlendim biraz)

sen çok güzel sağıyomuşsun benim 200lerde göğüsleri helak ediyorum resmen ve giderek de azalıyo. tabii makinalar çocuk gibi ememediği için onunda etkisi var

emerken isteksiz emiyodu dün artık aldım karanlık odada yattık yanyana öyle daha güzel emdi. bundan sonra öyle yapıcam ki emme hevesi kaçmasın

sen çok güzel sağıyomuşsun benim 200lerde göğüsleri helak ediyorum resmen ve giderek de azalıyo. tabii makinalar çocuk gibi ememediği için onunda etkisi var
Hangi makineyi kullanıyorsun? Benim normal zamanda iki memeden anca maksimum 120 çıkıyor. 45 dk da ((

Önce anne sütünü içip arkasından bunları veriyosan güzel. Benimkide memeye istekliydi ben karanlık odaya geçip yalnız ikimiz varken emzirdim ki dikkati dağılmasın. yoksa her sesde memeyi bırakıp bakıyor.

Çok doğru yazmışsın canım. Elbetteki herkes imkanları ölçüsünde çocuğuna en iyi şekilde bakmaya gayret ediyor. Sütü olan annenin mama vermesi saçma, Mama almaya imkanı olan anneninde diğer besinleri vermesi tabii ki. Dediğin gibi şartlar her zaman istediğimiz gibi olmuyor maalesef.

Avent aldım canım. 3-4 saatte bir sağıyorum max 100 çıkıyor ama göğüslerde bende bitiyorum. Sen hangi makineyi kullanıyosun?
Benimki de avent. Elektrikli. Çok verimli gelmiyor bana. Normal oturup sağamıyorum, eğiliyorum, bastırıyorum zor çıkıyor. Ama mesela elimle sıkıyorum hala süt çıkıyor. 45 dk derken yani o 120 ml için 45 dk sağıyorum kendimi :))) o açıdan pek memnun değilim makinemden

hehhhh duygularıma tercüman olmuşsun inan!!!!
Benimde göğüsler bastırılmakdan sıkılmadan bi hal oldular. Üstelikde piyasadaki en iyi makine bu lasnihoh mu ne bi marka var o daha ucuzdu aman iyisi olsun süt çıkaramaz belki ucuzu dedim ama pişmanım avent aldığıma
Dediğin gibi bende sıktığımda hala süt geliyor açana bi tanede manuel mi alsak?

ben o gruptan hemen çık çıldırmış onlar

Aynen ben de en iyisi olsun dedim. Gerçi lansinoh da kaliteli. Arkadaşım kullanıyordu ve memnundu. Acaba bizim süt az diye mi böyle oluyor bilmiyorum. Ben şu 10 tl lik elle sıkılan eczanelerde oluyor ya ondan da aldım hiç çıkmadı :)) diğer manuellerden almayı ben de düşündüm ama bilmiyorum. Zaten 3 gündür gündüz artık 1 kere ancak emiyor. Sütüm çok çok azalmış durumda. Böyle giderse tamamen bırakacak sanırım

beninde sütüm az ama lansinohla rahat sağıyorum güzel çekiyor

Bende ondan korkuyorum biberonla süt geldiğinde içiyor orada daha yoğun tabi yada acaba bana şımarıyomu özlüyo falanda. Kafam çok karışık iş yerindeki çekmecem ceviz çikolata kuru üzüm falan dolu süt artsın diye
Baksana 300 cc çıkarıyomuş insanlar belkide makinaya laf etmemek lazım sorun bizim sütlerde

evet gitgide azalıyo bide iş yerinde nereye kadar sağcan bi süre sonra göze batar sabah öğle yemeğinde ve akşam üstü günde üç kere sağıyorum iş yerinde o yüzden nasıl olacak bilmiyorum

bende başlıycam kısmetse dün baltalı diye bi markanın keçi sütünü aldım onu mayalayıp yoğurt yapmak için meyvelere de başlıyacağım cam rende aldım,annem dün tarhana yapıp tattırmaya çalışmış ama hiç beğenmemiş cimcime :) yememiş

evet gitgide azalıyo bide iş yerinde nereye kadar sağcan bi süre sonra göze batar sabah öğle yemeğinde ve akşam üstü günde üç kere sağıyorum iş yerinde o yüzden nasıl olacak bilmiyorum
Ben rahatım işimde şükür sağarım ama azalması sıkıntı. Kaç saat arayala sağıyosun sen? Ben bi 11 gibi sağıyorum birde 3 de 4 saat olmuş oluyo hem eve gittiğimde süt birikmiş oluyo oğluma

Aynen biraz önce emmedi ama biberonu verdim bitirdi. Artık emmezsem biberon geliyor öğrendi bunu da ben evdeyim şuan çalışmıyorum da üstelik. İstediği zaman emebilir fakat emmiyor insanların şu tepkisine de sinir oluyorum, sen diyetisyensin nasıl çare bulamıyorsun... Sanki onun emmeyi istemesi benim elimdeymiş gibi..

Asil ogun anne sutu ekgida gunde 2 kere oda kati gidaya alistirmak icindir cok fazla verilmeyecek anne sutu alan bebekler bircok hastaliktan korunuyo anne sutu daha faydali ek gida cok verilirse bebek annesini emmek istemez ve sut azalir

işte çalıştığım için azalıyo yavaş yavaş ,bide nereye kadar sağabilirim ki burda bir süre sonra göze batacak aylarca sürmez ,nolucak bilmiyorum aslında gönül ister ki hep emzirelim sütümüz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…