- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.081
Ben rahatım işimde şükür sağarım ama azalması sıkıntı. Kaç saat arayala sağıyosun sen? Ben bi 11 gibi sağıyorum birde 3 de 4 saat olmuş oluyo hem eve gittiğimde süt birikmiş oluyo oğluma
Süt iznin var ama , neden göze batsın ki? Birşey demeye hakları yok. Ama tabi özeldesin sanırım, sağı solu belli olmuyor insanların.işte çalıştığım için azalıyo yavaş yavaş ,bide nereye kadar sağabilirim ki burda bir süre sonra göze batacak aylarca sürmez ,nolucak bilmiyorum aslında gönül ister ki hep emzirelim sütümüz olsun
Süt iznin var ama , neden göze batsın ki? Birşey demeye hakları yok. Ama tabi özeldesin sanırım, sağı solu belli olmuyor insanların.
İnsanlar her durumda laf ediyolar boşver sen. Bazen iki damla süt gelen memeye saldırıyo çocuklar bazen süt fışkıran memeyi red ediyolar. biz elimizden geldiği kadar emzirmeye olmadığı yerde sağıp biberonla vermeye devam edicez. 6 ay daha emseler sonra olmasa da olur ama ilk 1 yaş emsinler yaAynen biraz önce emmedi ama biberonu verdim bitirdi. Artık emmezsem biberon geliyor öğrendi bunu daben evdeyim şuan çalışmıyorum da üstelik. İstediği zaman emebilir fakat emmiyor insanların şu tepkisine de sinir oluyorum, sen diyetisyensin nasıl çare bulamıyorsun... Sanki onun emmeyi istemesi benim elimdeymiş gibi..
Süt izninde eve gidiliyor, bizim sağdığımız zamanlar mesaiden çaldıklarımız :)Süt iznin var ama , neden göze batsın ki? Birşey demeye hakları yok. Ama tabi özeldesin sanırım, sağı solu belli olmuyor insanların.
Keşke ondan alsaydımbeninde sütüm az ama lansinohla rahat sağıyorum güzel çekiyor
Süt izninde eve gidiliyor, bizim sağdığımız zamanlar mesaiden çaldıklarımız :)
Dur bugün bende öle yapim :)bende rahatım da aylarca da sürmez heralde bu durum, sabah 10 da öğlen yemekten erken gelip sağıyorum birde saat 4 de
Benimde yerim değişecek yılbaşından sonra umarım müdürüm anlayışlı olur.aynen öyle oluyo ama şirketin insafına kalmış işte bebeğine süt götürmen gerektiğini bilen yerler sorun etmiyo aslında çok doğal bir hak bu anneler için
evet bir dene daha güzel birikiyoDur bugün bende öle yapim :)
Şimdi iniyorum ailenizin honştayını geliyoooooooooor :))))))))))))))))evet bir dene daha güzel birikiyo
Şimdi iniyorum ailenizin honştayını geliyoooooooooor :))))))))))))))))
Ayyyyy valla ben de mac kusacagim artik kocacigima pes ve fifa hediye aldgim günkü aklima...Ben dizimi izlemeye hazirladim kendimi beyim mac acmis yine mac izliyo hep mac zaten bi bitmediler
Gittim geldim göğüslerim 10 yıl daha yaşlandı ok adar yordum ki çıkan da 50bende giderim birazdan , off onunlada uğraşmak çok sıkıcı
Gittim geldim göğüslerim 10 yıl daha yaşlandı ok adar yordum ki çıkan da 50
Benimki sanırım bitiyor
yarım saat sağdım ama gelmiyor yani uğraşa uğraşa o kadar yapıyorum birini sağıyorum on dakka öbürüne geçiyorum sonra tekrar öbürüne falan sen nasıl sağıyosun? Damla işaretli olan yer var mesela süt topluyo onda sanırım ama bir işe yaramıyo sen önce ona mı basıyosun nasıl yapıyosun?kaç dakika sağıyorsun sen ? bende geldim şimdi
yarım saat sağdım ama gelmiyor yani uğraşa uğraşa o kadar yapıyorum birini sağıyorum on dakka öbürüne geçiyorum sonra tekrar öbürüne falan sen nasıl sağıyosun? Damla işaretli olan yer var mesela süt topluyo onda sanırım ama bir işe yaramıyo sen önce ona mı basıyosun nasıl yapıyosun?
Benim o damla işaretinde hiç bişi olmuyo bende sinirlenip basıyorum en yüksek ayarda sağıma ama o bile çok çekmiyor bence daha güçlü olabilirdi ama o zamanda canımız mı yanardı acepbende 10'ar dakika sağıyorum lansinoh 2 li elektrikli var bende ama ikili olarak kullanmıyorum çünkü çok etkili çekmiyo sanırım ikisini tek tek yapıyorum o zaman daha güçlü çekiyo gibi, damla işareti olan kısımda kendisi otomatik olarak 2 dakika boyunca hızlı hızlı başlatıyo işleme sonra 2 dakikanın sonunda sağma işlemine başlıyo ekranda fan işareti gibi bir şekil çıkıyo
Damlada hiç bişey olmuyor sanırım o masaj seçeneği :)))) ben de en yüksekte yapıyorum. Yine emmedi, şimdi sağıcam bakalım benden ne kadar çıkacak.yarım saat sağdım ama gelmiyor yani uğraşa uğraşa o kadar yapıyorum birini sağıyorum on dakka öbürüne geçiyorum sonra tekrar öbürüne falan sen nasıl sağıyosun? Damla işaretli olan yer var mesela süt topluyo onda sanırım ama bir işe yaramıyo sen önce ona mı basıyosun nasıl yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?