2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben rahatım işimde şükür sağarım ama azalması sıkıntı. Kaç saat arayala sağıyosun sen? Ben bi 11 gibi sağıyorum birde 3 de 4 saat olmuş oluyo hem eve gittiğimde süt birikmiş oluyo oğluma

bende rahatım da aylarca da sürmez heralde bu durum, sabah 10 da öğlen yemekten erken gelip sağıyorum birde saat 4 de

Süt iznin var ama , neden göze batsın ki? Birşey demeye hakları yok. Ama tabi özeldesin sanırım, sağı solu belli olmuyor insanların.

Süt iznin var ama , neden göze batsın ki? Birşey demeye hakları yok. Ama tabi özeldesin sanırım, sağı solu belli olmuyor insanların.

süt iznimi haftada bir gün gitmeyerek kullanıyorum ya o yüzden haftada 4 gün çalışıyorum bakalım gittiği yere kadar artık bişey söylenene kadar devam :)

İnsanlar her durumda laf ediyolar boşver sen. Bazen iki damla süt gelen memeye saldırıyo çocuklar bazen süt fışkıran memeyi red ediyolar. biz elimizden geldiği kadar emzirmeye olmadığı yerde sağıp biberonla vermeye devam edicez. 6 ay daha emseler sonra olmasa da olur ama ilk 1 yaş emsinler ya

kaç dakika sağıyorsun sen ? bende geldim şimdi
yarım saat sağdım ama gelmiyor yani uğraşa uğraşa o kadar yapıyorum birini sağıyorum on dakka öbürüne geçiyorum sonra tekrar öbürüne falan sen nasıl sağıyosun? Damla işaretli olan yer var mesela süt topluyo onda sanırım ama bir işe yaramıyo sen önce ona mı basıyosun nasıl yapıyosun?

bende 10'ar dakika sağıyorum lansinoh 2 li elektrikli var bende ama ikili olarak kullanmıyorum çünkü çok etkili çekmiyo sanırım ikisini tek tek yapıyorum o zaman daha güçlü çekiyo gibi, damla işareti olan kısımda kendisi otomatik olarak 2 dakika boyunca hızlı hızlı başlatıyo işleme sonra 2 dakikanın sonunda sağma işlemine başlıyo ekranda fan işareti gibi bir şekil çıkıyo

bende 10'ar dakika sağıyorum lansinoh 2 li elektrikli var bende ama ikili olarak kullanmıyorum çünkü çok etkili çekmiyo sanırım ikisini tek tek yapıyorum o zaman daha güçlü çekiyo gibi, damla işareti olan kısımda kendisi otomatik olarak 2 dakika boyunca hızlı hızlı başlatıyo işleme sonra 2 dakikanın sonunda sağma işlemine başlıyo ekranda fan işareti gibi bir şekil çıkıyo

Benim o damla işaretinde hiç bişi olmuyo bende sinirlenip basıyorum en yüksek ayarda sağıma ama o bile çok çekmiyor bence daha güçlü olabilirdi ama o zamanda canımız mı yanardı acep

Damlada hiç bişey olmuyor sanırım o masaj seçeneği :)))) ben de en yüksekte yapıyorum. Yine emmedi, şimdi sağıcam bakalım benden ne kadar çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…