2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim o damla işaretinde hiç bişi olmuyo bende sinirlenip basıyorum en yüksek ayarda sağıma ama o bile çok çekmiyor bence daha güçlü olabilirdi ama o zamanda canımız mı yanardı acep

damla işareti memeyi süt üretimine uyarmak için gerekiyo sadece sanırım yani onda çok fazla beklemene gerek yok diğer işarete getirince asıl sağmaya başlıyo ,öyle bir denesen belki ondan acıyodur bu kadar

damla işareti memeyi süt üretimine uyarmak için gerekiyo sadece sanırım yani onda çok fazla beklemene gerek yok diğer işarete getirince asıl sağmaya başlıyo ,öyle bir denesen belki ondan acıyodur bu kadar
yok canım yanmıyor makine yüzünden gelmediği için ben çok bastırıyorum sıkıyorum ondan oluyor. Makine daha güçlü çekimli mi olmalıydı acaba. keşke şu makinaları deneyip öyle alabilseymişiz

Damlada hiç bişey olmuyor sanırım o masaj seçeneği :)))) ben de en yüksekte yapıyorum. Yine emmedi, şimdi sağıcam bakalım benden ne kadar çıkacak.
yatağa uzanıp öyle versene memeyi benimki öyle çok güzel emdi dün bi de o şekilde dene istersen. Çünkğ en güçlü makine bile bebek gibi yoğun süt çıkaramazmış memeden. birde çocuklarınıza yada resimlerine bakarak sağın kızlar. Süt sevgiyle artarmış hatta benim makinanın klavuzunda bile diyor çocuğunuzun resmini karşınıza koyun diye :))))))))))

Bir de yatarak deneyeyim bari :) senin yakınlarında devlet hastanesi var mı? Orada büyük motorlu süt sağma makinesi oluyor. Orda bir iki defa sağ, artacaktır sütün. Bebekten daha kuvvetli çekiyor :)))))

haklısın bende görüntülü konuşuyorum süt sağarken çok zevkli oluyo öyle.

Bir de yatarak deneyeyim bari :) senin yakınlarında devlet hastanesi var mı? Orada büyük motorlu süt sağma makinesi oluyor. Orda bir iki defa sağ, artacaktır sütün. Bebekten daha kuvvetli çekiyor :)))))
işten çıkıp gidemem ki oraya yaaa. Ne diyosun gidip süt sağıcam dediğinde yapıyolar mı hemen?

işten çıkıp gidemem ki oraya yaaa. Ne diyosun gidip süt sağıcam dediğinde yapıyolar mı hemen?
Evet, yenidoğan bölümüne git veya çocuk servisine. Oradaki hemşirelere söyle. Verirler. Sağarsın. Ben yeni doğum yaptığımda sütüm neredeyse hiç yoktu, o makineyle bir kaç defa sağınca hemen gelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…