- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.101
Benim o damla işaretinde hiç bişi olmuyo bende sinirlenip basıyorum en yüksek ayarda sağıma ama o bile çok çekmiyor bence daha güçlü olabilirdi ama o zamanda canımız mı yanardı acep
yok canım yanmıyor makine yüzünden gelmediği için ben çok bastırıyorum sıkıyorum ondan oluyor. Makine daha güçlü çekimli mi olmalıydı acaba. keşke şu makinaları deneyip öyle alabilseymişizdamla işareti memeyi süt üretimine uyarmak için gerekiyo sadece sanırım yani onda çok fazla beklemene gerek yok diğer işarete getirince asıl sağmaya başlıyo ,öyle bir denesen belki ondan acıyodur bu kadar
yatağa uzanıp öyle versene memeyi benimki öyle çok güzel emdi dün bi de o şekilde dene istersen. Çünkğ en güçlü makine bile bebek gibi yoğun süt çıkaramazmış memeden. birde çocuklarınıza yada resimlerine bakarak sağın kızlar. Süt sevgiyle artarmış hatta benim makinanın klavuzunda bile diyor çocuğunuzun resmini karşınıza koyun diye :))))))))))Damlada hiç bişey olmuyor sanırım o masaj seçeneği :)))) ben de en yüksekte yapıyorum. Yine emmedi, şimdi sağıcam bakalım benden ne kadar çıkacak.
yok canım yanmıyor makine yüzünden gelmediği için ben çok bastırıyorum sıkıyorum ondan oluyor. Makine daha güçlü çekimli mi olmalıydı acaba. keşke şu makinaları deneyip öyle alabilseymişiz
Bir de yatarak deneyeyim bari :) senin yakınlarında devlet hastanesi var mı? Orada büyük motorlu süt sağma makinesi oluyor. Orda bir iki defa sağ, artacaktır sütün. Bebekten daha kuvvetli çekiyor :)))))yatağa uzanıp öyle versene memeyi benimki öyle çok güzel emdi dün bi de o şekilde dene istersen. Çünkğ en güçlü makine bile bebek gibi yoğun süt çıkaramazmış memeden. birde çocuklarınıza yada resimlerine bakarak sağın kızlar. Süt sevgiyle artarmış hatta benim makinanın klavuzunda bile diyor çocuğunuzun resmini karşınıza koyun diye :))))))))))
yatağa uzanıp öyle versene memeyi benimki öyle çok güzel emdi dün bi de o şekilde dene istersen. Çünkğ en güçlü makine bile bebek gibi yoğun süt çıkaramazmış memeden. birde çocuklarınıza yada resimlerine bakarak sağın kızlar. Süt sevgiyle artarmış hatta benim makinanın klavuzunda bile diyor çocuğunuzun resmini karşınıza koyun diye :))))))))))
yok kız ondan alçaktım ucuz bu avent daha pahalı daha iyi bundan alim dedim. aklıma edeyim!!!!kıyamam sana o kadar eziyet etme kendinesendeki de lansinoh mu ?
işten çıkıp gidemem ki oraya yaaa. Ne diyosun gidip süt sağıcam dediğinde yapıyolar mı hemen?Bir de yatarak deneyeyim bari :) senin yakınlarında devlet hastanesi var mı? Orada büyük motorlu süt sağma makinesi oluyor. Orda bir iki defa sağ, artacaktır sütün. Bebekten daha kuvvetli çekiyor :)))))
yok kız ondan alçaktım ucuz bu avent daha pahalı daha iyi bundan alim dedim. aklıma edeyim!!!!
Evet, yenidoğan bölümüne git veya çocuk servisine. Oradaki hemşirelere söyle. Verirler. Sağarsın. Ben yeni doğum yaptığımda sütüm neredeyse hiç yoktu, o makineyle bir kaç defa sağınca hemen gelmeye başladı.işten çıkıp gidemem ki oraya yaaa. Ne diyosun gidip süt sağıcam dediğinde yapıyolar mı hemen?
ben sipariş verip sonra iptal ettim biliyomusun nası pişmanım şimdibende öyle düşünmüştüm ama bu indirimdeydi bundan aldım bide o ara araştırdım netten filan aventten şikayet çok vardı alıverdim bunu bir anda.
tamam canım bunu denicem hsonu inşallah :)Evet, yenidoğan bölümüne git veya çocuk servisine. Oradaki hemşirelere söyle. Verirler. Sağarsın. Ben yeni doğum yaptığımda sütüm neredeyse hiç yoktu, o makineyle bir kaç defa sağınca hemen gelmeye başladı.
Yarım saat sağdım çıkan 100ml. Ama en son sabah 5 te emzirmiştim. Yani 6 saat önce :Stamam canım bunu denicem hsonu inşallah :)
ben sipariş verip sonra iptal ettim biliyomusun nası pişmanım şimdi
saat çokmuş yawYarım saat sağdım çıkan 100ml. Ama en son sabah 5 te emzirmiştim. Yani 6 saat önce :S
kıyamam yaaaaolsun ya herşeyde bi hayır var, olmayınca olmuyo bazen sütü olupda bebeğe yaramayan da var benle aynı gün doğum yapan arkadaşım mesela sütü yaramıyomuş diye emziremiyo mama veriyo
kıyamam yaaaaannelik ne zor zanaat
6 ay oldu ya canım 100 cc süt içiriyor annem her öğünde sonrada meyvedir yoğurttur sebzedir ek bişiler veriyoruz. ama kaşıkla yenen yemekleri sütten çok seviyo pis boğazmıdır nedir :)az çıkınca ne yapıyorsun peki ,hazır mama veriyormusun
6 ay oldu ya canım 100 cc süt içiriyor annem her öğünde sonrada meyvedir yoğurttur sebzedir ek bişiler veriyoruz. ama kaşıkla yenen yemekleri sütten çok seviyo pis boğazmıdır nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?