2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Niye goze batiyo anlamiyorum aslinda anlayis gosterilmesi gerekir ama daha bilincli degil bu konuda insanlar yinede evde sagarsin evde emzirirsin gittigi yere kadar diger zamanlarda mama +ek gida verirsin

Evet dedigin gibi sartlari uygun degilse mecbur bisekilde besleyecek annelerimiz yemek sularindan vermis bize dedigin gibi saglik kitaplarinda oyle ogretiliyo ve zamaninda uygulaniyodu ama zamanla uygulamalarda degisiyo imkani varsa mama daha uygun ha ilerde belki mama zararli denilecek yerine baska bisey verilmesi istenecek belkide mama ureten firmalarin baskisiyla suan dogru olarak gosteriliyo olabilir ama biz tibba guvenmek zorundayiz dr lar oneriyo o yuzden fikirlere saygi duyalim anadoluda yapilan bircok uygulamanin saglik kitaplarinda cahillikle adlandirilmas
ragmen insanlarin bu uygulamalarda

Selam güzel anneler,

Oğlum dün ilk defa yüzüstüyken sırtüstü döndü Biraz kafayı gümletti ani geliştiği için, o yüzden kendi kendine korktu biraz ama olsun, böyle böyle alışacak inşallah
Ben 2 haftadır ek gıda olarak havuç ezmesi verdim günde 3 tatlı kaşığı kadar. 1-2 gün bazen
Ara verdim. Şimdi bal kabağına geçeceğim. 1-2 hafta da onu veririm. Keçi sütü aldım ama nasıl yoğurt yaparım, becerebilir miyim hiç bilemiyorum.
Büyüyor kuzularımız.
Masallah hepsine.

Ben aldim yogurdu kati olmadi oglumda sevmedi ineksutunden kendimize yaptigimdan veriyorum inu yiyo

Niye goze batiyo anlamiyorum aslinda anlayis gosterilmesi gerekir ama daha bilincli degil bu konuda insanlar yinede evde sagarsin evde emzirirsin gittigi yere kadar diger zamanlarda mama +ek gida verirsin

ahh ah işyerlerini bilmezmisin herkes birbirinin açığını bulma peşinde onun altında bile bişey ararlar daha o kadar gelişemedik ülke olarak, evet artık yavaş yavaş başlarım olmazda napalım

Ben onlari sakladim ama bilgisayar oyunu ve tvdeki maclardan bayginlik gecircem az kaldi
Her ev aynı sanırım :) bizde oyun yok ama maç ve yorumları var. Ertesi gün millet akşam ki diziyi yorumlarken ben de izlediğim spor kuşaklarını anlatıyordum :) ama artık Asaf la birlikte benim için TV son buldu :)))

bizimki de 7500 , ne güzel hareketli olması bizimki çok değil hoplayıp zıplamıyo hiç :)
Benimkinin kollar emerken bile çalışıyo birde sıkıldığında ve giyinirken tüm vücudunu kasıyo kıpırdatamıyosun sonra burnundan hapiuruyo gibi tıs diye bi ses çıkarıyo tüm kaslar aktif ondan kilo almıyor sanıırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…