- 9 Kasım 2015
- 1.113
- 1.094
- 63
- 43
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.141
Pek tarz bu yakisikli cok canlar yakar coookkkkk.Minik aşkımm ♥♥♥
Afiyet olsun yavruya ben kecisutunden yogurt yaptim oglum yemedi beceremedim galibaSelam güzel anneler,
Oğlum dün ilk defa yüzüstüyken sırtüstü döndüBiraz kafayı gümletti ani geliştiği için, o yüzden kendi kendine korktu biraz ama olsun, böyle böyle alışacak inşallah
Ben 2 haftadır ek gıda olarak havuç ezmesi verdim günde 3 tatlı kaşığı kadar. 1-2 gün bazen
Ara verdim. Şimdi bal kabağına geçeceğim. 1-2 hafta da onu veririm. Keçi sütü aldım ama nasıl yoğurt yaparım, becerebilir miyim hiç bilemiyorum.
Büyüyor kuzularımız.
Masallah hepsine.
Benimkinin kollar emerken bile çalışıyo birde sıkıldığında ve giyinirken tüm vücudunu kasıyo kıpırdatamıyosun sonra burnundan hapiuruyo gibi tıs diye bi ses çıkarıyo tüm kaslar aktif ondan kilo almıyor sanıırm :)
nazlı demek ki :)kucaktayken yatatken filan bizimki de hareketli heyecanlı filan ama ayaklarını bastırınca filan bi hoplayıp zıplama yok poposunu kaldıramıyo hanımefendi
Selam güzel anneler,
Oğlum dün ilk defa yüzüstüyken sırtüstü döndüBiraz kafayı gümletti ani geliştiği için, o yüzden kendi kendine korktu biraz ama olsun, böyle böyle alışacak inşallah
Ben 2 haftadır ek gıda olarak havuç ezmesi verdim günde 3 tatlı kaşığı kadar. 1-2 gün bazen
Ara verdim. Şimdi bal kabağına geçeceğim. 1-2 hafta da onu veririm. Keçi sütü aldım ama nasıl yoğurt yaparım, becerebilir miyim hiç bilemiyorum.
Büyüyor kuzularımız.
Masallah hepsine.
nazlı demek ki :)
Nazlıdır nazlı aferin nazlı kızlar severim bizim oğlanda sünnetini oldu teyzesi artık kısmet :)))))))))))))))))bilmiyorum artık nazlı mı tembel mi :)
Nazlıdır nazlı aferin nazlı kızlar severim bizim oğlanda sünnetini oldu teyzesi artık kısmet :)))))))))))))))))
Ayy yorumlari hic deme bide dinlemiyo benimki ama acik durcak illa ici rahat etmiyo yoksaHer ev aynı sanırım :) bizde oyun yok ama maç ve yorumları var. Ertesi gün millet akşam ki diziyi yorumlarken ben de izlediğim spor kuşaklarını anlatıyordum :) ama artık Asaf la birlikte benim için TV son buldu :)))
Tesekkurler teyzesiii ♥♥Pek tarz bu yakisikli cok canlar yakar coookkkkk.
Ooo kimleri goruyoruum hosgeldin :)
aaaa anlaşırız o kolay :)ayy bilmem ki :) bakalım başlık parasını kim yüksek tutarsa
Öptümmmmm teyzesi :))Ayy yorumlari hic deme bide dinlemiyo benimki ama acik durcak illa ici rahat etmiyo yoksaasafi op yerime ♥♥
Ben bal kabağını buharda pişirip ezerek verdim. İlk gün içine biraz kuru kayısı püresi ve anne sütü de ekledim. Süt eklemeden önce tadına baktığımda resmen efsane olmuştu :) kendim de tatlı olarak geliştirip misafirlerime ikram etmeyi düşünüyorum :)))) ikinci gün sade kabak ve anne sütü ekleyerek verdim. İkisini de severek yedi.bende dün migrostan keçi sütü aldım ama annem bügun yapmış tutmadı dedimayası da önemli belkide
bal kabağını nasıl vereceksin ?
eee kısmet ozaman ne diyelimaaaa anlaşırız o kolay :)
Ben bal kabağını buharda pişirip ezerek verdim. İlk gün içine biraz kuru kayısı püresi ve anne sütü de ekledim. Süt eklemeden önce tadına baktığımda resmen efsane olmuştu :) kendim de tatlı olarak geliştirip misafirlerime ikram etmeyi düşünüyorum :)))) ikinci gün sade kabak ve anne sütü ekleyerek verdim. İkisini de severek yedi.
Hahahaha çok güldümmmm :) Allah muhafaza, ailenizin süt annesiii geldiiiiooo çok yaratıcı :) misafirlere de kendi sütünle verme ama
evet malum 2016 erkek senesi olduğu için şimdiden iyiler kapılmadan beşik kertmesi falan yapmak lazım :)Öptümmmmm teyzesi :))
Amphitrite35 kızının talibi çok burası erkek kaynıyor :))) biz de girelim sıraya :))
oyyy koptum yaw yıllar sonra ciddi ciddi bunları konuşuyo olucazeee kısmet ozaman ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?