- 14 Mart 2012
- 201
- 83
- 298
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.161
Öptümmmmm teyzesi :))
Amphitrite35 kızının talibi çok burası erkek kaynıyor :))) biz de girelim sıraya :))
evet malum 2016 erkek senesi olduğu için şimdiden iyiler kapılmadan beşik kertmesi falan yapmak lazım :)
oyyy koptum yaw yıllar sonra ciddi ciddi bunları konuşuyo olucaz
Tavir yapmadim arkadas ne zarari var ki dedi ben de zarari yok haklisin dedim.Önce sayfayı devretmek istiyo arkadaş sonra sanki sen demişsin gibi tavır yapıyo
Iyiyim sen nasilsin? Biz daha baslamadik ocak basi gibi dr kontrolunde baslayacagiz. Siz ne yaptiniz?Nasılsın canım? Başladınmı ek gıdaya?
Sagol canim ben de sizi ozledim ama pek vaktim olmuyor deniz cok huysuz bir de ise başlayacağım subat gibi.pek keyfim yok. Sen nasilsin? Daha sık girmeye çalışırım canim benim cok ozletmem kendimi ♥ ocak basinda kontrol var cikinca yazmaya çalışırım.Ozledik denizi ve seni su kirginliga bi son verip seni aramizda gormek isteriz minik prensesimiz nasil 6 aylik olunca kontroluvardi galiba iyi haberlerini bekliyoruz
Merhaba canim iyiyim sen nasilsin? Alerji durumunda pek yol katedemedik diyete devam ediyorum. Kendimce basit bazi seyler ekliyorum diyete.bazen sıkıntı olmuyor devam ediyorum bazen tepki oluyor geri çekiliyorum. Asil macera ek gida ile baslayacak. Once ben yiycem sonra denize vericez bir haftada bir gida ekleyerek gidecegiz zorlayacak ama daha net olacak bizim icin.matsiyahoje canım nasılsınız? Kızının alerji durumunda varmı düzelme hiç yazmıyorsun merak ettim..
Asil ogun anne sutu ekgida gunde 2 kere oda kati gidaya alistirmak icindir cok fazla verilmeyecek anne sutu alan bebekler bircok hastaliktan korunuyo anne sutu daha faydali ek gida cok verilirse bebek annesini emmek istemez ve sut
Valla canım ikimizde mecburiyetten bahsediyoruz zaten dediğim kişinin durumu gayet iyi sadece "mama" oldugu için vermek istemiyoGünaydın herkese :)) Arkadaşlar ben bazı konularda biraz hassasım, ilk görev yerim Ağrı'ydı ve orada bu konuda çok çalıştım belki o yüzdendir. Şu mama verip vermeme konusunda bir yorum da ben yapmak istiyorum. Bazı arkadaşlar inek sütünü sulandırıp veren ailelere cahil gibi yakıştırmalar yapmış, fakat düşünün ki bir anne geliyor. Yanında pati pati gezen 2-2.5 yaşlarında, bir kolundaki 1- 1.5 yaşlarında, diğeri 3-4 aylık ve haliyle sütü de yok. Ve siz buna diyorsunuz ki bu bebek ayda iki kutu mama yiyecek, mamanın 1 kutusu da 50 tl. Ayda 100 TL eder. Bundan önce asgari ücret 850 tl idi hatırlatırm. Şimdi siz bu kadından ne yapmasını beklersiniz? Elbette inek veya varsa kendi keçisi, keçi sütü öneriyoruz. 6 ayına kadar 4 te bir sulandırılarak, 6-9. Ay yarım sulandırılarak, 9-12 4te 3 sulandırılarak. Ve sonrası zaten serbest. Bu tıptaki rutin uygulamadır! Mama vermek istemeyen anne, belki sana istemiyorum diyor, altındaki sebebi incelediniz mi hiç? Hadi keyfi olsun canı öyle istemiş olsun, yine de yaptığı şey yanlış değil. Elbette asıl olması gereken 1 yaş sonrası ama vermişse de yapacak bir şey yok. 8. Aydan önce tarhana çorbası veren anneye veya tavsiye eden doktora cahil demediğimiz gibi, sütü sulandırıp veren anneye de bunu demek pek hoş olmuyor.
Niye keyfin yok canim ozel degilsepaylas rahatlarsin belki bizimkide huzursuz surekli ilgi istiyo uyumuyoda gunduzleri pek ,cok yoruluyorum bugun pert oldum resmen denizi op kokulu kokuluSagol canim ben de sizi ozledim ama pek vaktim olmuyor deniz cok huysuz bir de ise başlayacağım subat gibi.pek keyfim yok. Sen nasilsin? Daha sık girmeye çalışırım canim benim cok ozletmem kendimi ♥ ocak basinda kontrol var cikinca yazmaya çalışırım.
Kactan asagi olmaz birev bir araba veririm basliga karsiyim altinda olur.bu işler kısmet artık bir kızı bin kişi ister bir kişi alır :)
evet kızım diye demiyorum çok hanım hanımcıktır :)
görüyosun canım kızımın kısmeti çok artık aranızda açık arttırma yaparız ,anası bişey görmedi babasının sülalesinden bari kızı bedavaya gitmes,n
Kuzum maşallah süphanallah ona.biz yine hastayız desemIyiym canmm edizde iyi.saclarimiz birazcik inerek uzamaya devam etmekte :) koyarim simdi resmini. Tahayla idil nasil sen nasilsin
Ne zaman tatile giriyo bu kresler iyice sümüklü oldunuz siz :)Kuzum maşallah süphanallah ona.biz yine hastayız desemİdil taşıo saplsım eve mikrop servısı
Bizde iyiyiz çok şükür, canım ben çok küçük tattırıyorum 9 ocakta 6.ay kontrolümüz var, doktora danışıp bende resmen başlamış olacağımIyiyim sen nasilsin? Biz daha baslamadik ocak basi gibi dr kontrolunde baslayacagiz. Siz ne yaptiniz?
Alerjimiz olmasa ben de tattirirdim.masallah diyelim biz yerken oyle bi hevesli ki o hevesi kirmak istemiyorum. Elma ayva tattirdim daha dogrusu disini kasidi onlarla. Hosuna gitti soguk soguk ama daha fazlasına cesaret edemedim az kaldi sabirsizlikla bekliyorum.bi yandan da korkuyorum herkes katip karistirip veriyo ben beceremicem gibi geliyor.Bizde iyiyiz çok şükür, canım ben çok küçük tattırıyorum 9 ocakta 6.ay kontrolümüz var, doktora danışıp bende resmen başlamış olacağım
Aslinda bilindik sikintilar. Kocam yogun cakisiyo eve gec ve yorgun geliyor. Deniz hic durmuyor hep kucak hep ilgi istiyor. Kis geldi malum evden cikip iki insan yuzu göremiyorum bi hava alamıyorum. Uykular da iyice cozuttu gece 12de yatip 2-4-6-8 de kalkmaya basladi deniz.haliyle sutum de azaldi. Herkesin az cok yaşadığı sıkıntilar benimki ama hepsi ustuste geldi bunaldim bayaNiye keyfin yok canim ozel degilsepaylas rahatlarsin belki bizimkide huzursuz surekli ilgi istiyo uyumuyoda gunduzleri pek ,cok yoruluyorum bugun pert oldum resmen denizi op kokulu kokulu
kontrolde iyi gececektir eminim cikinca yazarsin.
Sümük bizim işimizNe zaman tatile giriyo bu kresler iyice sümüklü oldunuz siz :)
Cok gecmis olsun kuzucuklara.
Canım senin yaptığın doğru olan zaten, bende şimdilik karıştırmıyorum ve bir günde tek çeşit tattırıyorum bekliyorum ona göre davranacağım. bende elma,havuç,yoğurt,peynir gibi yavaştan başladım. Bizimkide versen kaşığı yiyecek :)Alerjimiz olmasa ben de tattirirdim.masallah diyelim biz yerken oyle bi hevesli ki o hevesi kirmak istemiyorum. Elma ayva tattirdim daha dogrusu disini kasidi onlarla. Hosuna gitti soguk soguk ama daha fazlasına cesaret edemedim az kaldi sabirsizlikla bekliyorum.bi yandan da korkuyorum herkes katip karistirip veriyo ben beceremicem gibi geliyor.
Anneeemmm nasılda buyumus ya masallahSümük bizim işimizbu dA taham bakmbalalım büyümüşmü
Ooo iyiymiş valla ev araba filanKactan asagi olmaz birev bir araba veririm basliga karsiyim altinda olur.
Haklisin canim buara bende kotuyum sen anlatinca kendimi gordum Allah sabirversin ben 2-3yila ikiciyi yapayim diyodum cok buyuyo suan gozumde bu bebisler niyebize bukadar duskun gobek bagida kesildi ama hala yapisik gibiyiz 1 dk gozunun onunden ayirmak istemiyo memnun etmek oyalamak guclesiyo bildigim sarkilari soyluyorum oyunlari oynatiyorum ondanda skiliyo yenibiseyler bulmam lazim 7 /24yanindayim belki calismak en mantiklisidir ise baslicam diye uzulme (kiyamiyorumda gerci baskasina birakmaya )ha eslere sorarsan nevarki evde rahatsin diyo ay bilmiyorum dedigin gibi kis biyandan eve tikilip kaldik cok bunaliyorum bende ne yapalim gececek arkadasim hayirlisiyla kendi kendine oynayabilse belki biraz kolaylasir. is guc hak getire yemegimi zor yapiyorum valla ne kimsenin kapisini calip girebiliyorum nede kimseyi cagirabiliyorum zaten herkes evdeyim diye benden bekliyo oysa benim evden cikmaya ihtiyacim var ay kusura bakma bir soyle bin ahisit gibi oldu her anne ayni seyleri yasiyodur eminim sende burda yaz burasi iyi geliyo ben oglum durmasada yazmaya calisiyorum hem senin pratik fikirlerine ihtiyacimiz var uzun uzun yazmak icin seni beklemisim iyi oldu geldiginAslinda bilindik sikintilar. Kocam yogun cakisiyo eve gec ve yorgun geliyor. Deniz hic durmuyor hep kucak hep ilgi istiyor. Kis geldi malum evden cikip iki insan yuzu göremiyorum bi hava alamıyorum. Uykular da iyice cozuttu gece 12de yatip 2-4-6-8 de kalkmaya basladi deniz.haliyle sutum de azaldi. Herkesin az cok yaşadığı sıkıntilar benimki ama hepsi ustuste geldi bunaldim baya
Şımarırken ayak ayak üstüne atmanı yesin tezişkolatanMinik aşkımm ♥♥♥
Selam, öncelikle böyle bir konu açmış olduğun için teşekkürler. Umarım bebeğin ile yaşadığın sıkıntılar bir an önce geçer. Seni çok iyi anlıyorum. Benim eşim de çok yoğun çalışıyor. Oğlum da akşam 8 de uyuyor, 12 ye kadar her saat başı, 12-3 arası ortalama 45 dk da bir, 3 ten 5 e kadar kesinlikle ayağımda. 5 te uyanıyor zaten. Ee haliyle ben mahvolmuş durumdayım. Eşim 6 da geliyor, hemen yemek yiyoruz, daha sofrayı toplamadan ben oğlumun uyku hazırlıklarına başlıyorum. Mama hazırla yedir altını değiştir derken 7 buçuk ta uyutmaya başlıyorum, 8 de uyuyorAslinda bilindik sikintilar. Kocam yogun cakisiyo eve gec ve yorgun geliyor. Deniz hic durmuyor hep kucak hep ilgi istiyor. Kis geldi malum evden cikip iki insan yuzu göremiyorum bi hava alamıyorum. Uykular da iyice cozuttu gece 12de yatip 2-4-6-8 de kalkmaya basladi deniz.haliyle sutum de azaldi. Herkesin az cok yaşadığı sıkıntilar benimki ama hepsi ustuste geldi bunaldim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?