- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.181
Ah bide tam altini kapatacagim zaman yapmasa sunuŞımarırken ayak ayak üstüne atmanı yesin tezişkolatan
Ben demiştim :) yılbaşında tam 6 aylık oluyor ve biz başlayacağız Allahın izniyle doktorumuzun dahi pek bilgisi yok bu konuda onun dediği bebekler çiğneme yetisini 7aydan sonra öğreniyorlarmis püre şeklinde ver dedi ama 1 2 hafta deneyeceğim ben başaracağıma inanıyorum çocuk püreye alışınca katı gıdaya geçmek istemiyor eger başarırsam size foto aticam:)Günaydın güzel anneler
Blw yöntemini deneyecegim diyen bir annemiz vardi merak ettim nasil gidiyor
Ben de blw yöntemi ile ek gidaya gecmek istiyorum ama uygar devamli kusan bi cocuk bogazinda kalirsa diye korkuyorum ama gurbetci anneyi izledim ohhhhh valla herseyi koymus bebegin önüne bebek de bogazuna kacirmadan yiyor cokkkk imrendim cokkkk
Gecmis olsun bisey olmamasi cok iyi gaz oluyo malesef ben sab simpleks veriyorum oldugundaAlerji testimiz sonuçlandı çok şükür bi sıkıntımız Yok
Tenimiz çok hassas imiş
İniaallah yara görmeyiz bi daha
Çok köyü kabarıyor hemen yavrum
İki gecedir gaz var uyanıp ve inleyip duruyor yavrum
Gözünüz aydın canım. Şu gaz olayından ne çekmişimdir bir Allah bilir. Geceleri küçük sıcak su torbası koyuyordum karnına. Rahatlatıyordu o, bizim azaldı çok şükür. Deneyebilirsin sen de.Alerji testimiz sonuçlandı çok şükür bi sıkıntımız Yok
Tenimiz çok hassas imiş
İniaallah yara görmeyiz bi daha
Çok köyü kabarıyor hemen yavrum
İki gecedir gaz var uyanıp ve inleyip duruyor yavrum
Ben de izledim onu ama Zaten çocuk yemeye 8. Ayda başlıyor :) 2 ay yalıyor :) yani evet çiğneme 7-8. Aylarda başlıyor ve çocuk o zaman yemeye başlıyor :) ben hem püre verip hem eline veriyorum, bir ben yediriyorum bir oğluşum elindekini ağzına sokuyor :) böyle de güzel oluyor :)))) ayrıca başarırsın ya bekliyoruz fotoğrafları :)Ben demiştim :) yılbaşında tam 6 aylık oluyor ve biz başlayacağız Allahın izniyle doktorumuzun dahi pek bilgisi yok bu konuda onun dediği bebekler çiğneme yetisini 7aydan sonra öğreniyorlarmis püre şeklinde ver dedi ama 1 2 hafta deneyeceğim ben başaracağıma inanıyorum çocuk püreye alışınca katı gıdaya geçmek istemiyor eger başarırsam size foto aticam:)
Bizde iyiyiz diyelim.inşallah uzun sürmez alerji olayı alışır..Merhaba canim iyiyim sen nasilsin? Alerji durumunda pek yol katedemedik diyete devam ediyorum. Kendimce basit bazi seyler ekliyorum diyete.bazen sıkıntı olmuyor devam ediyorum bazen tepki oluyor geri çekiliyorum. Asil macera ek gida ile baslayacak. Once ben yiycem sonra denize vericez bir haftada bir gida ekleyerek gidecegiz zorlayacak ama daha net olacak bizim icin.
Biz acente aldıkGunaydin hanimlar ek gidada buharda pisirmek icin makine kullanan var mi aventinkini mi alsam yoksa sadece buharda pisirme aparatını mi alsam bilemedim arada bu kadar fiyat farki olunca
sorma bende kocamın tarafından bişi görmedim o yüzden gelimin tektaşını bile ben alcam diyorum şimdiden :)bu işler kısmet artık bir kızı bin kişi ister bir kişi alır :)
evet kızım diye demiyorum çok hanım hanımcıktır :)
görüyosun canım kızımın kısmeti çok artık aranızda açık arttırma yaparız ,anası bişey görmedi babasının sülalesinden bari kızı bedavaya gitmes,n
Gunaydin hanimlar ek gidada buharda pisirmek icin makine kullanan var mi aventinkini mi alsam yoksa sadece buharda pisirme aparatını mi alsam bilemedim arada bu kadar fiyat farki olunca
Hah benimki de ondanAvent wasabi harika tek seferde hazir ben cok memnunum
Hah benimki de ondan
Daha detaylı bahşeder misin. Canım pratik dı mo ı
Voiice bebisin kac aylik ek gidaya gectin sanirim ayyyy valla korkuyorum ne yapcagimi bilemedim
Ben sadece elma ve armut suyu verdim onun da icine demir ilaci attim dr once elma armut havuc suyu sonra muz puresi patates puresi ver dedi 6.5 aylik olunca yogurt yap dedi. (Bu arada 3 kez denedim anne sütüyle yogurt tutmadi devam sütü ile deneyecegim bir de. Anne sütünün icine ekliycem belki tutar.) 6.5 aylikken bir öğün meyve 1 öğün yogurt ver dedi. 10 15 gun sonra sebzelere gec kabak brokoli pirinc irmik
Sonra da yumurta sarisi labnepeynir pekmez
Amaaaaa bazilari once meyveden degil sebzeden baslanmali diyor aile hekimi gecen ay yogurt ver önce demisti napcammmmmm bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?