- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.201
selam annisler
bugun kontrolumuz vardi.8200 67 cm.
ek gidalarimiz cok iyi gidiyor.corbalara kiyma koyabilirsin dedi.haftaya alirim kiyma.bu sabah omlet yaptim yumurta sarisindan.hic korkmadan parca parca verdim sorunsuz yedi.peynir ve pekmezde verdim.
portakal mandalina suyu bile verebilirsin dedi.bizim doktor kadin dogum hastanesinden ozele gecmis.o yuzden guveniyorum ona.bircok hastayla ugrasmis bu zamana kadar.
yurutec onermiyor yurume arkadasi oneriyor onun yerine.bize bondigonun hem aktivite masasi hem yurume arkadasi olan modeli var o hediye geldi
Ayyyy su hediye olayini da kiskanmaya basladimmselam annisler
ek gidalarimiz cok iyi gidiyor.corbalara kiyma koyabilirsin dedi.haftaya alirim kiyma.bu sabah omlet yaptim yumurta sarisindan.hic korkmadan parca parca verdim sorunsuz yedi.peynir ve pekmezde verdim.
portakal mandalina suyu bile verebilirsin dedi.bizim doktor kadin dogum hastanesinden ozele gecmis.o yuzden guveniyorum ona.bircok hastayla ugrasmis bu zamana kadar.
yurutec onermiyor yurume arkadasi oneriyor onun yerine.bize bondigonun hem aktivite masasi hem yurume arkadasi olan modeli var o hediye geldi
Masallah sizeselam annisler
havalar kötüya ondan içi kararmiştır annesiBugun bi mahzunluk var edizde neden anlamadim
Ayyyy su hediye olayini da kiskanmaya basladimmbizimkiler sagolsun hic bisey almazlar hele kayinvalidem görümceler sagolsunlar iki gorumcem de görmeye bile gelmedi dogdugunda bile. Oglum 6 aylik oldu
Neyseeee kimseye ihtiyacimiz yokkk ben oğlum ve eşim herseyin ustesinden geliriz ins. Arkadas dedigin de menfaat ugruna bugun var yarin yok gibiler. Bi tane de samimi oldugum arkadasim var yetecek artik yapilacak bisey yok. Ama siz varsınız bisey sormak danismak istedigimde en yakınımdan daha yakin oluyosunuz iyi ki varsinizzzz
Hepinizi seviyorummmm
Ooo süpererCok pratik hemde sebzeyi istedigin zaman ayatli pisirebiliyirsun . En az 5 en fazla 20 dk. Su ölçü kabi var ona göre suyunu makineye koyuyorsun.
Piştikten sonra sesli ikaz var.ister o haliyle blw yöntemi istersen ters cevirip püre haline getirip verebiliyorsun bebişe.
Bugün patates vereceğim,tatli patates 3 e bölüp 15 dk da pisirip pure haline getireceğim. Suyu icinde kaldigi icin gayet sulu ve vitamini içinde oluyor
Tarif kitapçığı var icinde
Canım çok geçmiş olsun . Hasta kişiler ile temas etmemek onemli ama dışarı çıkıp hava almak daha iyi işitmek kaydıyla.Kızlar bebisleri mümkünse evden çıkarmayın ve hasta kişilerle temas ettirmeyin. Dedemiz grip olmuştu oğluma da bulaşmış dun bütün gece uyumadık. Ateşi çıktı nefes alamıyor burnu akıyor yavrum 6 aydır toplam ağladığı kadar bir günde ağladı resmen.
yarin tam 6Kac aylik canim ?
Tam yengec . anası kılıklıhavalar kötüya ondan içi kararmiştır annesi
Coook coook gecmis olsun kuzumaa ♥ bi an once iyilesir insallah.Kızlar bebisleri mümkünse evden çıkarmayın ve hasta kişilerle temas ettirmeyin. Dedemiz grip olmuştu oğluma da bulaşmış dun bütün gece uyumadık. Ateşi çıktı nefes alamıyor burnu akıyor yavrum 6 aydır toplam ağladığı kadar bir günde ağladı resmen.
Bizimkini arayip soranda yok insan bi merak eder dimi nasil iyimi diye ama yok. Sonrada gidip diger akrabalara bana resim yollamiyolar diye kendini acindiriyo.bak aklima geldi bi dellendimaynen canım onu bende düşünürüm bazen millete hediyeler gelir hemen hemen herşeyi hediyelerle karşılarlar bize de anca kuru kalabalıkgeçen gün hatta eşime dedim hiç çocuk doğdu sizinkiler torunumuz oldu arada soralım bişeye ihityacı varmı demiyolar en sonunda eşim kendi ağzıyla söyledi bi yıl başı hediyesi alın torununuza diye :) onlarda tamam demiş ağzımızla hediye istedik bende insanlara elimdekini avucumdakini döken bir insanımdır normalde ama biz hiç öyle birşey görmedik çok şükür etraftan, dediğin gibi biz hiç birşeyini eksik etmiyoruz şükür ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?