2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

selam annisler

bugun kontrolumuz vardi.8200 67 cm.

ek gidalarimiz cok iyi gidiyor.corbalara kiyma koyabilirsin dedi.haftaya alirim kiyma.bu sabah omlet yaptim yumurta sarisindan.hic korkmadan parca parca verdim sorunsuz yedi.peynir ve pekmezde verdim.

portakal mandalina suyu bile verebilirsin dedi.bizim doktor kadin dogum hastanesinden ozele gecmis.o yuzden guveniyorum ona.bircok hastayla ugrasmis bu zamana kadar.

yurutec onermiyor yurume arkadasi oneriyor onun yerine.bize bondigonun hem aktivite masasi hem yurume arkadasi olan modeli var o hediye geldi

Kac aylik canim ?

Ayyyy su hediye olayini da kiskanmaya basladimm bizimkiler sagolsun hic bisey almazlar hele kayinvalidem görümceler sagolsunlar iki gorumcem de görmeye bile gelmedi dogdugunda bile. Oglum 6 aylik oldu
Neyseeee kimseye ihtiyacimiz yokkk ben oğlum ve eşim herseyin ustesinden geliriz ins. Arkadas dedigin de menfaat ugruna bugun var yarin yok gibiler. Bi tane de samimi oldugum arkadasim var yetecek artik yapilacak bisey yok. Ama siz varsınız bisey sormak danismak istedigimde en yakınımdan daha yakin oluyosunuz iyi ki varsinizzzz
Hepinizi seviyorummmm

Masallah size

aynen canım onu bende düşünürüm bazen millete hediyeler gelir hemen hemen herşeyi hediyelerle karşılarlar bize de anca kuru kalabalık geçen gün hatta eşime dedim hiç çocuk doğdu sizinkiler torunumuz oldu arada soralım bişeye ihityacı varmı demiyolar en sonunda eşim kendi ağzıyla söyledi bi yıl başı hediyesi alın torununuza diye :) onlarda tamam demiş ağzımızla hediye istedikbende insanlara elimdekini avucumdakini döken bir insanımdır normalde ama biz hiç öyle birşey görmedik çok şükür etraftan, dediğin gibi biz hiç birşeyini eksik etmiyoruz şükür ...

Merhaba arkadaşlar biz 5 ay 10 günlüğüz yavaş yavaş ek gidaya geçmek istiyorum
Geçen hafta english home mama sandalyesini aldım sonra bi restorantta ikea nınki vardı daha iyi gibi geldi görüntü olarak ama kullanış olarak aşağı yukarı aynı.oğlum destekli oturuyor tadımlara 10 gündür felan başladım bal kabağı,normal kabak,havuç,evde yaptığım yoğurt.. bir kaç gündür blw yi araştırıyorum baya hoşuma gitti bu fikir bugün denemeye başladım havuç ve elma koydum daha tam hakimiyet kuramiyor elindekileri düşürüyor ben verdim arada eline.çok iştahlı sürekli bizim tabaklarımıza saldırıyor o yüzden zamanının geldiğini düşünüyorum

Kızlar bebisleri mümkünse evden çıkarmayın ve hasta kişilerle temas ettirmeyin. Dedemiz grip olmuştu oğluma da bulaşmış dun bütün gece uyumadık. Ateşi çıktı nefes alamıyor burnu akıyor yavrum 6 aydır toplam ağladığı kadar bir günde ağladı resmen.

5. Ay kontrolümüz de bıttı. Her şey yolunda 500 gr almış. 1 hafta hasta olduğum için sütüm azaldı zor emdı buna rağmen. Doktor böyle devam et ek gıdayı gelecek ay konuşalım. Alabildiği kadar anne sütüne devam zaten hayatı boyunca yemek yiyecek dedi. Gaz olayını sordum yine kaka tahlili olcak. Sütümdeki laktozu bağırsağı tolere edemiyor olabilir dedi. Bakalım sonuç ne olacak

Kızlar bebisleri mümkünse evden çıkarmayın ve hasta kişilerle temas ettirmeyin. Dedemiz grip olmuştu oğluma da bulaşmış dun bütün gece uyumadık. Ateşi çıktı nefes alamıyor burnu akıyor yavrum 6 aydır toplam ağladığı kadar bir günde ağladı resmen.

Ooo süperer
Şu ayın geçmesini bekliyorum nasipse şubatta başlayacağız biz de
Tabağımız kaşık çatalımız önlüklerimiz suluğumuz meyve filemiz hazır
Heyecanlıııı belleyişli başlasaadı

Canım çok geçmiş olsun . Hasta kişiler ile temas etmemek onemli ama dışarı çıkıp hava almak daha iyi işitmek kaydıyla.

Kızlar ben mama sandalyesi aldım . Hemde 30 TL kanz marka ikincı el. Ve tertemiz kullanılmamış sanki. Letgo dan buldum bence takip edin güzel şeyler oluyor . Piyasa fiyatı 300 TL. İkinci elleri bile 150

Coook coook gecmis olsun kuzumaa ♥ bi an once iyilesir insallah.

Bizimkini arayip soranda yok insan bi merak eder dimi nasil iyimi diye ama yok. Sonrada gidip diger akrabalara bana resim yollamiyolar diye kendini acindiriyo.bak aklima geldi bi dellendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…