2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim bence bekledikce kivami aksine koyulasiryani benim yaptigimda oyle olmustu

Can'ım geçmiş olsun, inşallah enfeksiyondur ilacını kullanırsın geçer gider.

Canımcım günahını alma kadının eğer reçeli kavanoza sıcakken koyup ağzını kapattıysa kıvamı o yüzden cıvık olur. Ha yok soğukken koyduysa komplo kurmuştur

insanbuL @kayacans S sssn teşekkür ederim kızlar. Normal doğum sonrası 40ım çıkınca kadın doğum muayenesine çağırmıştı. Orada smear testi yaptı işte böyle çıkmış. İnşallah mühim birşey değildir. İnsan beklemeyince bir şaşkınlık yaşıyor tabi...

Slm canım, tabiki biz doktor değiliz ama annem der ki doğum yapmak kadının vucudunu yeniler ben öyle bişi olacağını düşünmüyorum inşallah da yoktur enfeksiyonur bence

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah kotu bisey cikmaz

1haftadır bir sıkıntı olmuyordu ama bugün oğlum inleyip duruyor kaka yapamamak rahatsız ediyor artik beklesem mi acaba fitil mi koysam

Ben bebeğim çok ağlayınca 4. Gün dayanamadım fitil yaptım.. bir sonraki sefer 6.gün kendi kendine yaptı.

Bizde gecem gun gezmelere cikmistik cokta guzel gecti :) biz aksam gezmelerini cook severdik.kizimim uyku saati sasmasin diye cikamiyoruz.izin gunleri kimse tutamaz artik bizi

Bu arada 14.15 de 2 ay kontrolumuz var yarinda asimiz yapilacak
Amanin bu ne zayiflik hic dogurmamis gibi
kiskandim

hosgeldin canim burasi gercekten herseye deger huznude mutluluguda paylasmak cok guzel

Cnm çok geçmiş olsun korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle.

Slm kızlar size birşey danışmak istiyorum bebeğimim kilo alımı iyi hatta biraz üzerinde ama ben sütüm yetmiyormuş gibi hissediyorum gece uyuyup uyanınca bi sütüm oluyor sonra öğlene kadar biraz biraz azalıyor akşam akşam üstü hiç kalmıyor benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı? Bi de ne gibi aralıklarla besleniyorsunuz, öğünlerde neler yiyorsunuz, süt olması için neler yapabilirim ( çok soru sordum biraz uzun oldu kusura bakmayın)

uyanir canim buyumus artik. gece uykusu gunduze kaymis gunduz uyutmamaya calis dicem ama o da mumkun olmuyor degisir insallah

canim azaldigini nerden biliyorsun sana oyle geliyrdur gogsun yumusak olmasi sut olmadigi anlmina gelmez aksine protoinli sut yumusak gigusde olurmus sikma canini

masallah canim cok guzel toparlamis darisi bize bakalim bizimde p.tesi hem asi hem kontrol ins bnm oglusumda almistir kilo

Benim oglum 53 gunluk. Cok fazla kusuyor. Kac kere doktora goturduk. Kilo alimi normalse kusma normal karsilaniyomus. Kilo aliminda dusus olursa incelencekmis. Su an icin bizim de kilomuz iyi. Insallah onemli bisey yoktur
Bizimde kilo alımı iyi hatta dr mide ultrasonu çekcekti vazgeçti şimdilik gerek yok dedi inş şu kusmalar en yakın zamanda geçer cnm:)

aman allah korusun canim ya insallah coddi bisey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…