- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.921
Canim bence bekledikce kivami aksine koyulasirCok alakasiz ama arkadaslar galiba kvdem bana komplo kurmus
Recel yapmayi bilen var mi ? Kaynarken koyu kivam olan recelin sonradan kivami aćilir mi?
Kv burdayken recel kaynattim. İkinci denememdi. Beceremedim mi diyecem ama kaynarkende böldum baktim kivamina cok guzeldi. Sogumaya biraktim. Ben bebekle ilgilenirken kv ben kavonozlayim dedi. sonra actik ki su gibi recel. Bildigin icmelik şerbet.ben şok oldum. Kafamda deli sorular
Kızlar benim smear testimde şüpheli bir hücre çıkmış, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankilütfen dua edin iyileşeyim. Şimdi 3 günlük bir tedavi verdi doktor. Kurban bayramından sonra tekrar numune alacakmış. Temiz çıkarsa şüpheli hücrenin enfeksiyon olduğunu anlayacağız. Çıkmazsa da rahim ağzı kanseri başlangıcı demekmiş...
Cok alakasiz ama arkadaslar galiba kvdem bana komplo kurmus
Recel yapmayi bilen var mi ? Kaynarken koyu kivam olan recelin sonradan kivami aćilir mi?
Kv burdayken recel kaynattim. İkinci denememdi. Beceremedim mi diyecem ama kaynarkende böldum baktim kivamina cok guzeldi. Sogumaya biraktim. Ben bebekle ilgilenirken kv ben kavonozlayim dedi. sonra actik ki su gibi recel. Bildigin icmelik şerbet.ben şok oldum. Kafamda deli sorular
nice yıllarınız sağlıkla mutlulukla huzurla birlikte olsun canım, bizim ki de 8 eylül bizim de 4 bitiyor inşallah☺9 eylulde bizim evlilik yildonumumuz.Ayni zamanlardayiz nerdeyse topikce4.yili geride birakiyoruz biz
Slm canım, tabiki biz doktor değiliz ama annem der ki doğum yapmak kadının vucudunu yeniler ben öyle bişi olacağını düşünmüyorum inşallah da yoktur enfeksiyonur bence
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah kotu bisey cikmazKızlar benim smear testimde şüpheli bir hücre çıkmış, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankilütfen dua edin iyileşeyim. Şimdi 3 günlük bir tedavi verdi doktor. Kurban bayramından sonra tekrar numune alacakmış. Temiz çıkarsa şüpheli hücrenin enfeksiyon olduğunu anlayacağız. Çıkmazsa da rahim ağzı kanseri başlangıcı demekmiş...
1haftadır bir sıkıntı olmuyordu ama bugün oğlum inleyip duruyor kaka yapamamak rahatsız ediyor artik beklesem mi acaba fitil mi koysam
Slm canım, tabiki biz doktor değiliz ama annem der ki doğum yapmak kadının vucudunu yeniler ben öyle bişi olacağını düşünmüyorum inşallah da yoktur enfeksiyonur bence
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah kotu bisey cikmaz
Amanin bu ne zayiflik hic dogurmamis gibiBizde gecem gun gezmelere cikmistik cokta guzel gecti :) biz aksam gezmelerini cook severdik.kizimim uyku saati sasmasin diye cikamiyoruz.izin gunleri kimse tutamaz artik bizi
Bu arada 14.15 de 2 ay kontrolumuz var yarinda asimiz yapilacak
hosgeldin canim burasi gercekten herseye deger huznude mutluluguda paylasmak cok guzelMerhaba kızlar ben temmuz anneleri grubuna sonradan katılmıştım gurbette bana arkadaşlık yaptınız bütün sorularımı cevapladı nız hepinize çok teşekkürler ☺bayadIR giremiyorum linkten burayı buldum sizleri çok özlemişim
Kızlar benim smear testimde şüpheli bir hücre çıkmış, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankilütfen dua edin iyileşeyim. Şimdi 3 günlük bir tedavi verdi doktor. Kurban bayramından sonra tekrar numune alacakmış. Temiz çıkarsa şüpheli hücrenin enfeksiyon olduğunu anlayacağız. Çıkmazsa da rahim ağzı kanseri başlangıcı demekmiş...
canım bebeğin hiç mi kaka yapmıyor?1haftadır bir sıkıntı olmuyordu ama bugün oğlum inleyip duruyor kaka yapamamak rahatsız ediyor artik beklesem mi acaba fitil mi koysam
Çok teşekkürler canım, hoşbuldum, aynen canımhosgeldin canim burasi gercekten herseye deger huznude mutluluguda paylasmak cok guzel
uyanir canim buyumus artik. gece uykusu gunduze kaymis gunduz uyutmamaya calis dicem ama o da mumkun olmuyor degisir insallahMerhaba kızlar ben pek giremiyorum arada yazdıklarınızı okuyorum belki adımı hatırlayanlar olur çok önceden yazardım temmuz anneleri sayfasına. Rabbim hepinizin yavrularını size sizide onlara bağışlasın. Çok şükür sag salim aldım bende kucagıma bugün 51 günlük. Benim bebeğim çok kusuyor eğimli yatırıyorum ama gazını çıkarırken tüm emdiklerini kusuyor baya böyle şarıl şarıl. Çok üzülüyorum aranızda böyle bi durum yaşayan varmı? Birde kızım gündüzleri çok uyuyo 4-5saati geçtiği oluyo geceleri de uyumuyo huzursuzluk falan oluyo kusmalar gaz sancıları... Dr umuz kilosu iyi dedi gayet saglıklı dedi acaba aç olsa kendisi uyanırmı gündüzleri? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın:)
canim azaldigini nerden biliyorsun sana oyle geliyrdur gogsun yumusak olmasi sut olmadigi anlmina gelmez aksine protoinli sut yumusak gigusde olurmus sikma caniniSlm kızlar size birşey danışmak istiyorum bebeğimim kilo alımı iyi hatta biraz üzerinde ama ben sütüm yetmiyormuş gibi hissediyorum gece uyuyup uyanınca bi sütüm oluyor sonra öğlene kadar biraz biraz azalıyor akşam akşam üstü hiç kalmıyor benimle aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı? Bi de ne gibi aralıklarla besleniyorsunuz, öğünlerde neler yiyorsunuz, süt olması için neler yapabilirim ( çok soru sordum biraz uzun oldu kusura bakmayın)
masallah canim cok guzel toparlamis darisi bize bakalim bizimde p.tesi hem asi hem kontrol ins bnm oglusumda almistir kiloKizlar biz kontrolden ciktik.5 kilo 58 cm olmus bebegim :) doktorumuz hicbir sikintisi yok dedi.olmasi gereken kiloyu gecmissiniz bile cok iyi dedi.biraz kucuk dogmustuk ya.
Emme saati konusunu da sordum bugun.2 gecedir alarm kurmayi birakmistim.uyandikca emzireyim diye.dun aksam uykusuna yatordiktan 4 bucuk saat sonra uyandi.emdi yatti.birde 4 saat sonra uyandi.bebegime birakmaliyim gece emzirme saatlerini dedim.3 saati gecirmeyelim daha 2 aylik kucuk sonucta.biraz daha buyusun dedi.3 saatte bir emzirmeye tekrae donuyoruz yani.cok sukur hersey yolunda..
Bizimde kilo alımı iyi hatta dr mide ultrasonu çekcekti vazgeçti şimdilik gerek yok dedi inş şu kusmalar en yakın zamanda geçer cnm:)Benim oglum 53 gunluk. Cok fazla kusuyor. Kac kere doktora goturduk. Kilo alimi normalse kusma normal karsilaniyomus. Kilo aliminda dusus olursa incelencekmis. Su an icin bizim de kilomuz iyi. Insallah onemli bisey yoktur
aman allah korusun canim ya insallah coddi bisey yokturKızlar benim smear testimde şüpheli bir hücre çıkmış, başımdan aşağı kaynar sular döküldü sankilütfen dua edin iyileşeyim. Şimdi 3 günlük bir tedavi verdi doktor. Kurban bayramından sonra tekrar numune alacakmış. Temiz çıkarsa şüpheli hücrenin enfeksiyon olduğunu anlayacağız. Çıkmazsa da rahim ağzı kanseri başlangıcı demekmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?