- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.221
aynen canım onu bende düşünürüm bazen millete hediyeler gelir hemen hemen herşeyi hediyelerle karşılarlar bize de anca kuru kalabalıkgeçen gün hatta eşime dedim hiç çocuk doğdu sizinkiler torunumuz oldu arada soralım bişeye ihityacı varmı demiyolar en sonunda eşim kendi ağzıyla söyledi bi yıl başı hediyesi alın torununuza diye :) onlarda tamam demiş ağzımızla hediye istedik bende insanlara elimdekini avucumdakini döken bir insanımdır normalde ama biz hiç öyle birşey görmedik çok şükür etraftan, dediğin gibi biz hiç birşeyini eksik etmiyoruz şükür ...
Aslinda bizde de var suç. Biz gorumceme il disina gidince önümuze bi makarna ortaya da bi tabak yogurt koyuyor ben de aman o utansin modunda masayi donatiyorum kaynanalara öyle saygida kusur etmedim kendimce ama gecen gün köfteleri hazirladim işe gidecegim anne aksama fırına verirmisin bunlari dedim aksam geldim köfteler pismemis biraktigim yerde. Bir de hic bir sey demedi yapamadim hastaydim uygar durmadi hic bisey demedi. Ben şok ben aptal. Zaten kirk yılda bir gelir bir de 15 dk uzaklikta
Amannnnn gelene kapim acik gelmeyen de kendi bilir. Bundan sonra ben de onlar nasil davraniyosa öyle davrancam. Iki senedir her iki bayramda da görümcemin iki ogluna da bayramlik alirim. Bi daha da zor görür.
BUNDAN SONRA NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE
Cok fenalar yaBizimkini arayip soranda yok insan bi merak eder dimi nasil iyimi diye ama yok. Sonrada gidip diger akrabalara bana resim yollamiyolar diye kendini acindiriyo.bak aklima geldi bi dellendim
Olsun biz yine de ailelere sitemkarizay kizlar bizim o hediyemiz kkda tup bebek grubumuzdaki arkadaslarla yaptigimiz cekilisten geldi.ailelerden degil yani1 seneyi askindir whatsup grubumuz var orda cekilis yaptik
Aylinnn sen de mi yengec burcusun. Biz de anali ogullu yengeçTam yengec . anası kılıklı
10saatlik yola cocuk goturcekmisim bende kp gorsun diye. Ay daha x dedesi gormedi dedi biri kapim herkese acik dedeler torun gormeye gelirler torunlar dede gormeye gitmez dedim ama hep kv nin halt yemesi bunlar yoksa kp coktan gelip gormustu yani.valla keyfi bilir hiiic umrumda degil. Ilk gun hastanede bebegi bana vermedigine ay ne cok emdi diyip diyip cocugu alip kendi koynuna sokup durmasina saysin artikCok fenalar ya
Gecen benimki de resim yollamis anasigile. Dedim niye yolluyosun 15 dklik yer cok özlerdilerse bi zahmet gelsinler.zaten katinpeder bi kere bile kucagina almadi halasi daha görmeye gelmedi. Ayyyyy aklima geldikce gicik oluyorum bunlara
Eveett :) edizle benzeyen tek noktamizAylinnn sen de mi yengec burcusun. Biz de anali ogullu yengeç
Hemen bakicam :)Kızlar ben mama sandalyesi aldım . Hemde 30 TL kanz marka ikincı el. Ve tertemiz kullanılmamış sanki. Letgo dan buldum bence takip edin güzel şeyler oluyor . Piyasa fiyatı 300 TL. İkinci elleri bile 150
Biz de o civarda aldık 220 miydi neydi
Ooo süperer
Şu ayın geçmesini bekliyorum nasipse şubatta başlayacağız biz de
Tabağımız kaşık çatalımız önlüklerimiz suluğumuz meyve filemiz hazır
Heyecanlıııı belleyişli başlasaadı
Afiyet bal şeker olsun kuzuya masallahselam annisler
bugun kontrolumuz vardi.8200 67 cm.
ek gidalarimiz cok iyi gidiyor.corbalara kiyma koyabilirsin dedi.haftaya alirim kiyma.bu sabah omlet yaptim yumurta sarisindan.hic korkmadan parca parca verdim sorunsuz yedi.peynir ve pekmezde verdim.
portakal mandalina suyu bile verebilirsin dedi.bizim doktor kadin dogum hastanesinden ozele gecmis.o yuzden guveniyorum ona.bircok hastayla ugrasmis bu zamana kadar.
yurutec onermiyor yurume arkadasi oneriyor onun yerine.bize bondigonun hem aktivite masasi hem yurume arkadasi olan modeli var o hediye geldi
Ben aparat alcam tasarruftan yanayim :))Gunaydin hanimlar ek gidada buharda pisirmek icin makine kullanan var mi aventinkini mi alsam yoksa sadece buharda pisirme aparatını mi alsam bilemedim arada bu kadar fiyat farki olunca
Cook sevindim sorun olmamasına.Alerji testimiz sonuçlandı çok şükür bi sıkıntımız Yok
Tenimiz çok hassas imiş
İniaallah yara görmeyiz bi daha
Çok köyü kabarıyor hemen yavrum
İki gecedir gaz var uyanıp ve inleyip duruyor yavrum
Bizimkini arayip soranda yok insan bi merak eder dimi nasil iyimi diye ama yok. Sonrada gidip diger akrabalara bana resim yollamiyolar diye kendini acindiriyo.bak aklima geldi bi dellendim
Geliniz biz cunku bisey bilmeyizAmann bizimkiler de arıyor da noluyor kuru laf kalabalığı ancak akıl vermeye sanki biz hiçbirşey bilmiyoruz işlerine geldiği gibi hep bir faydamız dokunsun demezler
Ayyyyy çok sinirlendim10saatlik yola cocuk goturcekmisim bende kp gorsun diye. Ay daha x dedesi gormedi dedi biri kapim herkese acik dedeler torun gormeye gelirler torunlar dede gormeye gitmez dedim ama hep kv nin halt yemesi bunlar yoksa kp coktan gelip gormustu yani.valla keyfi bilir hiiic umrumda degil. Ilk gun hastanede bebegi bana vermedigine ay ne cok emdi diyip diyip cocugu alip kendi koynuna sokup durmasina saysin artik
Ertesi gun beni tanimadi cocuk ya kv kucagina aldgi an sustu en son sinirlendim tamam ben sakinlestirrm almayin cocugu bana alissin dedim.o gunde triplendi gittiayyy cok doluyum ben cook
Canım bak valla başka siteler de var böyle . Bana çok iyi denk geldi sıfır gibjHemen bakicam :)
Ay bizim kafa seninle aynı bende aparat alcam 20 tll civarı hemde aynı işi görüyorBen aparat alcam tasarruftan yanayim :))
Cok gecmis olsun cikmasada bisekilde aliyolar disardan gelen getiriyo sogan kes koyodasina cok zor oluyo benimki burnuna dokundurmuyoda serum fizyilojik aglayarak yaptikodayi nemli tuttuk hep havalandirdim basi yuksekte yatirdim ihlamur verdim pekmez tereyag su karisimi verdim atlattik ama onlar hasta olmasinnnnKızlar bebisleri mümkünse evden çıkarmayın ve hasta kişilerle temas ettirmeyin. Dedemiz grip olmuştu oğluma da bulaşmış dun bütün gece uyumadık. Ateşi çıktı nefes alamıyor burnu akıyor yavrum 6 aydır toplam ağladığı kadar bir günde ağladı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?