2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

ay kizlar bizim o hediyemiz kkda tup bebek grubumuzdaki arkadaslarla yaptigimiz cekilisten geldi.ailelerden degil yani1 seneyi askindir whatsup grubumuz var orda cekilis yaptik

Bizimkini arayip soranda yok insan bi merak eder dimi nasil iyimi diye ama yok. Sonrada gidip diger akrabalara bana resim yollamiyolar diye kendini acindiriyo.bak aklima geldi bi dellendim
Cok fenalar ya
Gecen benimki de resim yollamis anasigile. Dedim niye yolluyosun 15 dklik yer cok özlerdilerse bi zahmet gelsinler.zaten katinpeder bi kere bile kucagina almadi halasi daha görmeye gelmedi. Ayyyyy aklima geldikce gicik oluyorum bunlara

10saatlik yola cocuk goturcekmisim bende kp gorsun diye. Ay daha x dedesi gormedi dedi biri kapim herkese acik dedeler torun gormeye gelirler torunlar dede gormeye gitmez dedim ama hep kv nin halt yemesi bunlar yoksa kp coktan gelip gormustu yani.valla keyfi bilir hiiic umrumda degil. Ilk gun hastanede bebegi bana vermedigine ay ne cok emdi diyip diyip cocugu alip kendi koynuna sokup durmasina saysin artik
Ertesi gun beni tanimadi cocuk ya kv kucagina aldgi an sustu en son sinirlendim tamam ben sakinlestirrm almayin cocugu bana alissin dedim.o gunde triplendi gitti ayyy cok doluyum ben cook

Afiyet bal şeker olsun kuzuya masallah

Cook sevindim sorun olmamasına.
Gaz sorunu bizdede var. Ne kadar dikkat etsekte usutuyolar sanirim.tabi bide kan ilaclarininda etkisi var

Bizimkini arayip soranda yok insan bi merak eder dimi nasil iyimi diye ama yok. Sonrada gidip diger akrabalara bana resim yollamiyolar diye kendini acindiriyo.bak aklima geldi bi dellendim

Amann bizimkiler de arıyor da noluyor kuru laf kalabalığı ancak akıl vermeye sanki biz hiçbirşey bilmiyoruz işlerine geldiği gibi hep bir faydamız dokunsun demezler

Ayyyyy çok sinirlendim

Cok gecmis olsun cikmasada bisekilde aliyolar disardan gelen getiriyo sogan kes koyodasina cok zor oluyo benimki burnuna dokundurmuyoda serum fizyilojik aglayarak yaptikodayi nemli tuttuk hep havalandirdim basi yuksekte yatirdim ihlamur verdim pekmez tereyag su karisimi verdim atlattik ama onlar hasta olmasinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…