2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim kayınvalidem de çok gereksiz aşırı ilgi modunda. Bugün video gönderdim Asaf sürünmek üzere diye. Elektrikli sobanın önündeyiz çocuk yerde çırpınıyor sürüneceğim diye, çok tatlı. Bunun yazdığı cevap, sobaya dikkat et çocuk yanmasın. İyi ki dedin, ben malım zaten hiç düşünemedim onu. Sinir oluyorum

Gerizekali kariii diycem valla. Ne kadar enterasanlar ya o bebegi sen taşıdın 9 ay karninda koklamak kucaginda tasimak da en cok senin hakkin ne hakla vermiyo valla sacini basini yolasi kavgaci mahalle hatunlarindan olasi geliyo insanin

Benimki onu bile demezzzzz
Ama bence sen de bi dahaki sefere sobayi cek gönder o daha cok ilgisini çekmiş belli ki

Hepsi aynı. Bizler düşünmüyoruz ya. Bir çocuğu annesinden başka hiç kimse -babası dahil- (bence) düşünemez.

Aman işte luzumsuzluk olsun en kolay şey akıl vermek zaten en sinir olduğum şey benim zaten yapazağım birşeyin yap denmesi bide böyle akıl verilmesi

Aman işte luzumsuzluk olsun en kolay şey akıl vermek zaten en sinir olduğum şey benim zaten yapazağım birşeyin yap denmesi bide böyle akıl verilmesi
kızlar benimde annem cok karışıyo ne yapsam beğenmez kendi bildiği tek dogru olan Allah basımdan eksik etmesin tabi ki

Mesela bunu benim annem yapar :)

kızlar benimde annem cok karışıyo ne yapsam beğenmez kendi bildiği tek dogru olan Allah basımdan eksik etmesin tabi ki

Açıkçası annemle de bebek olduktan sonra çok çatışmaya başladık allah razı olsun bütün gün ben işteyken çok iyi bakıyo ben bile o kadar ilgili değilim ama eşime de bana da çok müdahale ediyo dediğin gibi hep onun bildiği doğru biz çocuğa bakamıyoruz ona göre zor valla nasıl davranacağımı bilmiyorum bazen kalbini kırıyorum istemeden

Ahh ahh.. anneler söyleyince ama çok iyi bakıyor diyoruz kv söyleyince herşeye karışıyor oluyor. . Benim annemde inanılmaz karışır hem bana hem çocuklarıma. . Söylenince sende alıngan oldun der..

Mesela bunu benim annem yapar :)
KV yapınca sinir oluyor insan ama :) ya mesela yan yana olsak Asaf da sobaya yönelse yaklaşsa ve ben hiç oralı olmasam görmesem tamam söylesin hakkı. Ama bunun ki ben herşeyi senden çok daha iyi biliyorum ve düşünüyorum tavrı. Benden 12 saat uzakta şükür ama böyle bile canımı sıkıyor çoğu zaman

Geçenlerde aradığında evi süpürüyorum falan dedim konuştuk. Sonra dedi ki ben oradayken torunumla oynuyorduk ilgileniyordum onunla ( geçen ay gelip 2 hafta kalmıştı), sen iş yapıyorsun ilgilenmiyorsun çocukla, yalnız kalıyor defi. Cinlerim tepeme çıktı. Asaf ın ne kadar sosyal olduğunu gördün dedim bende. Birlikte oynadığınız oyunları ona anne karnında öğretmediler ben öğrettim hepsini. Ayrıca bebek yalnız durur mu hiç 2 dk görmedin beni, yaygara koparıyor. Bebekten önce aramız çok iyidi. Asaf a o bakmak istiyordu. Ben bunu istemediğimi kibar bir dille söyleyip ücretsiz izin alıp kendim bakıcam dediğim günden beri araya mesafe girdi. Şimdi benimle afedersiniz sidik yarıştırıyor. Ben harika çocuk bakarım vurgusu yapıyor sürekli. Düşündükçe geriliyorum

Benim kv uygun dille beni kirmadan utanarak biseyleri soyler bende zatn yapcm derim ama annem olunca bayagi sinirleniyorum en ufak seyde bizimkinin gazi henuz bitmedi hergun ciglikcigligayiz haliyle is yapamiyorum ne varki teyzem bana geldigi zaman cocugun agrisini degil temizligi goruyor daha temizlik yapmamissin pissin temizligi yapsam cocuga bakmiyorsun ilgilenmiyorsun modunda kriz gecirtiyor sanki kendisi benden daha temiz.bu arada tarsustami calisiyorsunuZ bende mersinliyim

O da ayrı bir mesele tabi, ben de Temizlik yapamıyorum valla. Yemek bile yapamıyorum çoğu gün. Yok Hayır Tarsus ta değilim merkezdeyim, toros devlet hastanesi

Eskiden temizlik takintim vardi ama cocuk olduktan sonra ve sikintili olunca artik umrumda degil onu aglatip agrisiyla ilgilenmeyip insanlar mutlu olsun diye yada aa ne temiz kadin desin diye temizlik yapmicam gelip biraz kizima bakin ilgilenin deyince etrafimda hic kimseyi gormuyorym ama kizin cok agliyor sikintiya gelemiyoruz zaten stresliyiz ozaman bi zahmet dahil olmadiginiz hic birseye mudahil olmayin

al bendende o kadar ya arkadaşım anlatıyor yok ev tipi ana kucağından bebek arabasına yürüteçten bilmem neye hep hediye benim iki tarafta birer altın takıp köşelerine çekildi birde bana ee yürüteç alsana salıncak zıpzıp alsana der dururlar e alıverin iki tarafın ilk torunu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…