2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar 6. Ay asisinda ateslenen bebek oldu mu ya. Uygar daha once ateslenmemisti simdi 37.7 olmis telaslandim ne yapacagimi bilemedim calpol verdim o da saf saf yapiyo bebeğimin göZünü acmaya hali yok ne yapmaliyim

Aynı benimki kendi kvalidemi duydum gibi oldum

Kizlar 6. Ay asisinda ateslenen bebek oldu mu ya. Uygar daha once ateslenmemisti simdi 37.7 olmis telaslandim ne yapacagimi bilemedim calpol verdim o da saf saf yapiyo bebeğimin göZünü acmaya hali yok ne yapmaliyim
Halsizlik asidan oluyor calpolden değil, üzerindeki kıyafetleri de inceltebilirsin canım. Bize ateş yapmadı ama halsizlik ve uyku hali yaptı aşı

M

Öyle valla millete çifter çifter geliyo bide beğenmiyolar annem babam defnenin tüm ihtiyaçlarını onlar aldı diyebilirim hatta bakıyorum biz farketmeden bile gidip boyna bişeyler alıyolar ama eşimiz tarafı anca aa onu kim aldı aaa bunu kim aldı annem babam diyince de ee bizde bişey alalımda torunumuz kullansın demezler

Amin canim zor gercekten. Keske benim kizim da aksam 8 de uyusa 9 da kabul ama 12 de uyumasi zorluyor. 6 aylik olduk cok sukur bu da geciyor gidiyor tadini cikarmak lazim ben beceremesem de :)

Sağol canim daha sık girmeye çalışıyorum daha cok görüşürüz insallah

Lutfen ama onlar olmasa biz hiçiz

Mesela bunu benim annem yapar :)

Ahh ahh.. anneler söyleyince ama çok iyi bakıyor diyoruz kv söyleyince herşeye karışıyor oluyor. . Benim annemde inanılmaz karışır hem bana hem çocuklarıma. . Söylenince sende alıngan oldun der..
Cok sukur annem hic karismaz sadece onerileri olur konusur fikir alisverisi yapariz

Caini SIkma ben bu buyukleri anlamiyorum zamaninda yeteri kadar bakmissin anneligin ne oldugunu ogrenerek yasamissin herkes cocuguna bakabilir birakta anne anneligini bilsin senden yardim isteyince yardim et kimisi baksin istersin bakmaz kimisi baktirmadi diyedarilir hepsi bi alem illa ailenizin icine dahil olup yonetecek derdi bu herseye mudahale edecek ben daha iyi bilirim havasinda olacak ne gerek var kendi evinde otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…