- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.261
Yalnız değilsin kimse yetişemiyor :Skızlaaar hayırlı cumalar haftalardır giremedim konu almış yürümüş ben ev iş defne perişan haldeyim bi benmi yetişemiyorum ya
Yok canim yalniz değilsin ben de öyleyim uygar uyuyunca ne yapacagimi şaşırıyorum zaten paşamız da 15 dk uyuyuo uyaniyokızlaaar hayırlı cumalar haftalardır giremedim konu almış yürümüş ben ev iş defne perişan haldeyim bi benmi yetişemiyorum ya
AYNEN YA GECE UYKUSU NASIL BENİMKİ ÇOK GEÇ UYUYORYok canim yalniz değilsin ben de öyleyim uygar uyuyunca ne yapacagimi şaşırıyorum zaten paşamız da 15 dk uyuyuo uyaniyo
Aynı benimki kendi kvalidemi duydum gibi oldumBenim kayınvalidem de çok gereksiz aşırı ilgi modunda. Bugün video gönderdim Asaf sürünmek üzere diye. Elektrikli sobanın önündeyiz çocuk yerde çırpınıyor sürüneceğim diye, çok tatlı. Bunun yazdığı cevap, sobaya dikkat et çocuk yanmasın. İyi ki dedin, ben malım zaten hiç düşünemedim onu. Sinir oluyorum
Halsizlik asidan oluyor calpolden değil, üzerindeki kıyafetleri de inceltebilirsin canım. Bize ateş yapmadı ama halsizlik ve uyku hali yaptı aşıKizlar 6. Ay asisinda ateslenen bebek oldu mu ya. Uygar daha once ateslenmemisti simdi 37.7 olmis telaslandim ne yapacagimi bilemedim calpol verdim o da saf saf yapiyo bebeğimin göZünü acmaya hali yok ne yapmaliyim
al bendende o kadar ya arkadaşım anlatıyor yok ev tipi ana kucağından bebek arabasına yürüteçten bilmem neye hep hediyebenim iki tarafta birer altın takıp köşelerine çekildi birde bana ee yürüteç alsana salıncak zıpzıp alsana der dururlar e alıverin iki tarafın ilk torunu :/
Insallah canimBizde iyiyiz diyelim.inşallah uzun sürmez alerji olayı alışır..
Amin canim zor gercekten. Keske benim kizim da aksam 8 de uyusa 9 da kabul ama 12 de uyumasi zorluyor. 6 aylik olduk cok sukur bu da geciyor gidiyor tadini cikarmak lazim ben beceremesem de :)Selam, öncelikle böyle bir konu açmış olduğun için teşekkürler. Umarım bebeğin ile yaşadığın sıkıntılar bir an önce geçer. Seni çok iyi anlıyorum. Benim eşim de çok yoğun çalışıyor. Oğlum da akşam 8 de uyuyor, 12 ye kadar her saat başı, 12-3 arası ortalama 45 dk da bir, 3 ten 5 e kadar kesinlikle ayağımda. 5 te uyanıyor zaten. Ee haliyle ben mahvolmuş durumdayım. Eşim 6 da geliyor, hemen yemek yiyoruz, daha sofrayı toplamadan ben oğlumun uyku hazırlıklarına başlıyorum. Mama hazırla yedir altını değiştir derken 7 buçuk ta uyutmaya başlıyorum, 8 de uyuyor
Kucağımda hem de. Sırtım ayaklarım kopmuş durumdaben de hemen uyumaya çalışıyorum.eşimi sadece 18.00-18.30 arasında görüyorum sabah 7 de De işe gidiyor zaten. Çok şükür ki yavrum sağ salim yanımda ama herşey benim için çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Sağol canim daha sık girmeye çalışıyorum daha cok görüşürüz insallahCanım senin yaptığın doğru olan zaten, bende şimdilik karıştırmıyorum ve bir günde tek çeşit tattırıyorum bekliyorum ona göre davranacağım. bende elma,havuç,yoğurt,peynir gibi yavaştan başladım. Bizimkide versen kaşığı yiyecek :)
Sen birçok tecrübeli anneye taş çıkarırsın, herşeyin üstesinden gelirsin. Özletme kendini gel yaz arada..
Dimi :) ikiside ayni isi goruyoken ucuz olan candır :)))Ay bizim kafa seninle aynı bende aparat alcam 20 tll civarı hemde aynı işi görüyor
Lutfen ama onlar olmasa biz hiçizBenim kayınvalidem de çok gereksiz aşırı ilgi modunda. Bugün video gönderdim Asaf sürünmek üzere diye. Elektrikli sobanın önündeyiz çocuk yerde çırpınıyor sürüneceğim diye, çok tatlı. Bunun yazdığı cevap, sobaya dikkat et çocuk yanmasın. İyi ki dedin, ben malım zaten hiç düşünemedim onu. Sinir oluyorum
Mesela bunu benim annem yapar :)
Açıkçası annemle de bebek olduktan sonra çok çatışmaya başladık allah razı olsun bütün gün ben işteyken çok iyi bakıyo ben bile o kadar ilgili değilim ama eşime de bana da çok müdahale ediyo dediğin gibi hep onun bildiği doğru biz çocuğa bakamıyoruz ona göre zor valla nasıl davranacağımı bilmiyorum bazen kalbini kırıyorum istemeden
Cok sukur annem hic karismaz sadece onerileri olur konusur fikir alisverisi yaparizAhh ahh.. anneler söyleyince ama çok iyi bakıyor diyoruz kv söyleyince herşeye karışıyor oluyor. .Benim annemde inanılmaz karışır hem bana hem çocuklarıma. . Söylenince sende alıngan oldun der..
"Ev temiz olsun biraz daginikliktan bi zarar gelmez" artik felsefem bu :)kızlaaar hayırlı cumalar haftalardır giremedim konu almış yürümüş ben ev iş defne perişan haldeyim bi benmi yetişemiyorum ya
Canimmmm Aylinimmm nasılsınız ? Biz yine gazliyiz iki gündür
Caini SIkma ben bu buyukleri anlamiyorum zamaninda yeteri kadar bakmissin anneligin ne oldugunu ogrenerek yasamissin herkes cocuguna bakabilir birakta anne anneligini bilsin senden yardim isteyince yardim et kimisi baksin istersin bakmaz kimisi baktirmadi diyedarilir hepsi bi alem illa ailenizin icine dahil olup yonetecek derdi bu herseye mudahale edecek ben daha iyi bilirim havasinda olacak ne gerek var kendi evinde oturGeçenlerde aradığında evi süpürüyorum falan dedim konuştuk. Sonra dedi ki ben oradayken torunumla oynuyorduk ilgileniyordum onunla ( geçen ay gelip 2 hafta kalmıştı), sen iş yapıyorsun ilgilenmiyorsun çocukla, yalnız kalıyor defi. Cinlerim tepeme çıktı. Asaf ın ne kadar sosyal olduğunu gördün dedim bende. Birlikte oynadığınız oyunları ona anne karnında öğretmediler ben öğrettim hepsini. Ayrıca bebek yalnız durur mu hiç 2 dk görmedin beni, yaygara koparıyor. Bebekten önce aramız çok iyidi. Asaf a o bakmak istiyordu. Ben bunu istemediğimi kibar bir dille söyleyip ücretsiz izin alıp kendim bakıcam dediğim günden beri araya mesafe girdi. Şimdi benimle afedersiniz sidik yarıştırıyor. Ben harika çocuk bakarım vurgusu yapıyor sürekli. Düşündükçe geriliyorum
GazlıyızCanimmmm Aylinimmm nasılsınız ? Biz yine gazliyiz iki gündür
Yeni gordum masallah kuzuya çok buyumus tabi ki saclari edizden daha hizli buyumus onlara ayrıca masallah :)Minik aşkımm ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?