- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #19.281
Yeni gordum masallah kuzuya çok buyumus tabi ki saclari edizden daha hizli buyumus onlara ayrıca masallah :)
Uykusu nasil oldu?
Gozunuz aydiiinn :))) darisi bize olsun :)Kızlar minik erkeğimin dişi çıkıyor :) bugün farkettim beyaz gözüküyor ama daha patlamamış :) çok heyecanlı :)))))
Yok canim ayni durumdayiz firsat buldukca kacip geliyorum yoksa kafayi yicem ha sukur bebegimden kaynakli degil ama surekli evde gozunun onunden ayirmayan oynamaktan bile artik skilan bir bebisim var eski rutinim yok duzenli uyku yok yani anlican burdan baska bir sosyal aktivitem yok arkadalarim gelmek istiyo ama inan ona bile vaktim yok herkes surekli korku filmi gibi bu iyi gunlerin hareketlenince daha zor diyo su bebegiyle herseyi yapan annelere hayranimkızlaaar hayırlı cumalar haftalardır giremedim konu almış yürümüş ben ev iş defne perişan haldeyim bi benmi yetişemiyorum ya
Uykuyu nası düzene soktun ya benimki hep yanımda işe de başladım uğraşamıyorumbiraz inerek buyuyolar sanki ama dimi
Uykusunu duzene soktum onu hallettim ustune bide kucakta uyumayi biraktirdim aah tommbikim aah ne gunler yasadim bi bilseeen :)
Deniz nasil hersey yolundami kontrole gittinizmi nasil olmus
Su gaz bitmedi bizdede varCanimmmm Aylinimmm nasılsınız ? Biz yine gazliyiz iki gündür
Gercekten su facede bi yazi dolasiyo ya bebegim uyuyunca temizlik mi yapsam utu mu bulasiklarimi yikasam camasirlarimi makineye atsam yemek mi yapsam diye dusunurken icerden bebegin aglama sesi gelir buna benzer biseydi ben tam da bu durumda oluyorumYok canim yalniz değilsin ben de öyleyim uygar uyuyunca ne yapacagimi şaşırıyorum zaten paşamız da 15 dk uyuyuo uyaniyo
Benim bebisin atesi 37.7 oluyo uzerini hafifletiyorum kontrol altinda tutuyorum 38 i gecmeyince ilac vermeyin ates vucudun savunma mekanizmasidirKizlar 6. Ay asisinda ateslenen bebek oldu mu ya. Uygar daha once ateslenmemisti simdi 37.7 olmis telaslandim ne yapacagimi bilemedim calpol verdim o da saf saf yapiyo bebeğimin göZünü acmaya hali yok ne yapmaliyim
Ates ishal oluyo mu?Kızlar minik erkeğimin dişi çıkıyor :) bugün farkettim beyaz gözüküyor ama daha patlamamış :) çok heyecanlı :)))))
Musait bi anımda yazaym :) uyumayı biliyosa isimiz kolay benim manyak oglum uyumuyoduUykuyu nası düzene soktun ya benimki hep yanımda işe de başladım uğraşamıyorum
veriyorum memeyi ağzına :)
Yok şuan için sadece iştahsızlık var emmiyor. Çok şükür simdilik ateş ve ishal yok ama huzursuzluk var tabiAtes ishal oluyo mu?
İnan ben bu yazıyı şu anda okuyorum. Geçen bende buna benzer bi durum yazmıştım. Çünkü gerçekten durumumuz buGercekten su facede bi yazi dolasiyo ya bebegim uyuyunca temizlik mi yapsam utu mu bulasiklarimi yikasam camasirlarimi makineye atsam yemek mi yapsam diye dusunurken icerden bebegin aglama sesi gelir buna benzer biseydi ben tam da bu durumda oluyorum
Yok şuan için sadece iştahsızlık var emmiyor. Çok şükür simdilik ateş ve ishal yok ama huzursuzluk var tabi
Benim bebisin atesi 37.7 oluyo uzerini hafifletiyorum kontrol altinda tutuyorum 38 i gecmeyince ilac vermeyin ates vucudun savunma mekanizmasidir
Önerilerini bekliyoruz benim kızımda hiç uykuyu sevmiyor gözleri kapanıyor hala ağlıyo uyumamak için nolcak böyle bilmiyorum çocuk büyütmek çok zor ama bir okadarda mutLuluk vericiYaa tracy bacı gibi hissediyorum kendimi şuan edize fısıldayan aylin simdi diger kuzular icin is başında
Duy @Aryadeniz38 duy nerdeeen nereye :) hatirla o acaba bugun ediz hic uyudumu diye topige girdigin günleri hatırlaa
Kuzum benimGazlıyız
Bugun vegaferon vermicem 4-5kasik ihlamur vercem bi rahatlasin cocuk gecemiz zor gecti
Kızlar minik erkeğimin dişi çıkıyor :) bugün farkettim beyaz gözüküyor ama daha patlamamış :) çok heyecanlı :)))))
Annenin yaptığı kayinvalide gibi batmaz amaMesela bunu benim annem yapar :)
Sana kulağı ağırıyor demiştim ya o dişmiş meğer. Bugün ağzına bir baktım ne göreyim, diş :))) tesadüf oldu. Bak çektim resminiYaa nasıl farkettim ?
Biz de ateşlendik aöa aşı felan da olmadık
Öksürmüyr huzursuz değil şaşkınım valla
Doktora gitsem mi gitmesem mi bilemefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?